- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #51.901
Ben eşime diyorum istediğin yere git eşimde bana öyle diyor ama ikimizde birbirimiz olmadan hiç bir yer gitmeyizNereden buldunuz böyle adamları ya
Bir benim eşim bir yere gidersem ölüyor galiba
Birlikte gidip gelelim tek gitme modu. Ay özendim
Onun bir kodu var ya, onu yazması gerekiyor. Bana mesela I80 yazmış ama I82 olması gerekiyormuş, eczacı söyledi, tekrar aile hekimine gidip düzelttirdim onu. Kodu şu an tamamen kafamdan attım ama öyle bir şeydi. Bana covid sonrası vermişlerdi oksaparı.Ay ne güzel yaa benimki kahvesini içmek için beni beklettikten sonra şey dedi işte yazamıyoruz maalesef. Hayır kendi doktorum yazdı reçete yolladı. Bu sefer bi eczane ilacı veremiyoruz maalesef dedi. Ama reçete yazmış işte diyorum hayır diyo ben bakanlığa sordum burda bilgiler eksik yoksa ceza alırım veremem sana bu ilacı diyor. Ve doktorun orda olmayan tanıyı bana yazması şartıyla verebileceğini söylediAllahım sürüyle veriyo delileri sırayla da değil
Kolay diye duydum ben, müşteri temsilcisi olarak çakışıyorum Fransa için yenidoğum yapan bir arkadaşım çok uğraşmadım demiştiİki ülke de farklı belgeler istiyor olabilir bakalım inş çok uğraştırmazlar
Henuz bellı deıl canım, normal mı sezeryan mı, ama genel olarak bu haftalarda bıraktırılıyor, sen doktoruna soyle ama bırakmadıgını.. Bılsın durumuÜç kağıtçılar murat ne paylaşırsa hemen kupondan kaldırıp fiyatı 120 altına indiriyorlar.
Bingo alacaktım güya
Waikinin kendi sitesinde miben daha waikiye el atamadım ama bugün mağazaya baktım çok pahalıydı
Hmm senin normal diye o zaman
Benim fitil
Benim sezeryan zaten bilmiyorum tamamem psikolojik rahat hissediyorum kendimi
Kız spam yazıyor açma hemen ekranda beliriyor
Benimki de erken doğum olursa suyun gelir.
Rahim ağzının güçlü olmasının sana bir faydası olmaz. Pozisyon sıkıntılı değil boşa alma dedi. Perinatolog al demişti 38 e kadar. Ama kadın doğum da psikolojik olarak kafam rahat dersen al ama gerek yok dedi.
Ah ah benim mekanlarBen Kavaklı camisi var hastanenin altında adliyenin yanında orada oturuyorum
Aa çok yakınmışız aslında bende ticaret lisesinin orda oturuyordumBen Kavaklı camisi var hastanenin altında adliyenin yanında orada oturuyorum
Evet baya yakınmışızAa çok yakınmışız aslında bende ticaret lisesinin orda oturuyordum
Kuşum veriliyo başka eczanelerin hepsi verdi bi sorun görünmüyo. Sordum aldığım eczaneye dediki sorun olsa zaten ben veremem sana ilacı sistem sorun verir. O ara kriz geçirdiydim. Raporum bitmiş ya, sağlık ocağındaki doktor bunu bilmiyordu çünkü sistemde doğurana kadar gözüküyor 3kutu yazdı doktor. Sağlık ocağı doktoru yazdığı için eczacı bir kutu verdi sistem o kadar veriyo ama veriyo yani. Sonra tekrar gittim söyledim raporumu iptal etmişler ama kullanmam lazım kadın doğum doktorum istiyo. Bu arada kadın doğum doktorum da beni uyardıydı raporların iptali konusunda. Asm deki doktor yok dedi yazamam raporun yok. Ya dedim hani yazdınız işte geçen sefer raporlu değişmişim oluyo. Yok dedi olmuyo yazamam. Sonra çıktım kendi doktoruma dedim o da yazdı sağolsun. Gıcık bi eczaneye girmişim bu seferde eczacı vermiyo ilacı. Başka eczaneye gittim dedi ki veremicek olsak geçen geldiğinde sorun çıktı bi kutu verebildik sgk bi kutuyu karşılamıştı şimdi de yine aynı şekilde sorun çıkartır sistem veremeyiz. Ama şu an kadın doğum doktoru yazdığı için sorun yok üç kutuyuda karşılıyo dedi. Konu bu yani uzun oldu amaOnun bir kodu var ya, onu yazması gerekiyor. Bana mesela I80 yazmış ama I82 olması gerekiyormuş, eczacı söyledi, tekrar aile hekimine gidip düzelttirdim onu. Kodu şu an tamamen kafamdan attım ama öyle bir şeydi. Bana covid sonrası vermişlerdi oksaparı.
Valla ben 35 te emekliye ayrılmasan iyiOf sen bensin cok iyi anliorum hislerini
Az kaldi azicik sabir sonra kavusucaksiniz hayirlisiylaallah bole guzel sebeplerden ayrilik versin hep
Ondan kuzum. Hamilelik agirlastirmistir
Asla korunma yontemi degil. Hirsiza kilit vurulamaz. Ama ayri hayatlar yasamaya baslamanin iliskiyi gevsettigini dusunuyorum. Kisa vadede degilse bile uzun vadede. Cevremde cok ornek var bununla ilgili. Bireysellige yoneliceksek nie evlendik. Benim felsefem bu. Yoksa aldatmak isteyen heran yapabilir
He buarada ben kendimden cok kocama guvenirim. Guven prob yok. Telefonunu karistirmam bile cnku nie karistirym dln
@Mavisaclikadin bnm ne demek istedigimi cok gusel anlatmis aslinda
Aaah ahh daha dur. 30da inan hibisey degil 35den snra baskalio o kafa kaldirmio muhabbeti
Yok benim canım sıkılınca eşime sararım adam benım cenemi cekecegıne der ki aman git sonra surat 2 karış bi ben trip ben konuşan benNereden buldunuz böyle adamları ya
Bir benim eşim bir yere gidersem ölüyor galiba
Birlikte gidip gelelim tek gitme modu. Ay özendim
Olabilir valla canım benim 21 ölçtüğü gün baktı ilk defa. Sonraki hafta 19 ölçtü bakmadı unuttuBenimkide düşüktü en son bayağı 23 mm düşmüştü 28.haftada bakalım pazartesi akibeti ne oldu 31+1 olucam pazartesi belki bana da bakar psikolojik olarak hazırlıklı gideyim madem
Saatlik kodda üç kağıt yapıyorlar 12 de tanımlanıyor 12.30 da haber veriyorlarBen bugün akıllılık ettim tatlım saat 11 gibi kasım50 ve kasım40 denemedim 3 güne özel kodları revize etmemişler.
Murattan önce gittim kullandım kodları
Plasebo etkisi ne kız?Ne cok yazmissiniz kizlar sabahtan beri. Anca yetisebildim. Bizim de bugun kontrolumuz vardi. 2 kg olmus bizim oglan haftasiyla uyumlu. Resmi olarak izne ayrildim artik bugun 32 doldu. Coraspini birak dedi. Ben cok panik oldugum icin hadi 2 hafta daha kullan progestani dedi32 den sonra cok da faydasi olmaz ama plasebo etkisi dedi. Adalat 36 ya kadar devam. 2 saat hareket etmezse gel dedi. Dedim ya uyuyorsa 2 saat cok az degil mi. Serklajin var riske atma hic en ufak sancida, 2 saat hareketsizlikte gel dedi. Cok sukur her sey yolunda
https://www.hepsiburada.com/baby-mo...32NK?magaza=ebebek&url_src=and-product-detailCanım çok geriden yazıyorum linki var mı
Nasıl ya ben hala kan sulandırıcı kullanıyorum. Sizin niye iptal olmuşkiYa tam zamanında bitirmiş o zamanda yazdıydım hatta buraya raporu iptal olan var mı diye. Durduk yere iptal olduydu sinir oldum
Ben de zor nefes aliyorum özellikle yemekten sonraBen de midem sertleşti sanki bi de gece yatağa yatarken nefes nefese kalıyorum. Gündüz o kadar zor değil. Ama tam bikini bölgesine arada minik iğneler saplanıyor gibi hemen geçen. Senin de öyle mi canım?
Yaa ben de çok ileride değilim 33üm ama sonlardayiz öyle diyelimBen daha 30. Haftadayim canimiki ay daha yolumuz var
Ne zaman döneceksinizAy bende doğma büyüme kartallıyım ama eşimin işi için konyadayız
Evet ya şaka gibi
34ü devirdik sahiden biz ne ara 8 olduk
Evlenmeden önce bende esentepedeydim şimdi uğurmumcudayımBen esentepe de oturuyordum ailem hala orda tabi sık sık gidip geliyordum hamile olmadan önce
Nişan bir kere gelir diye biliyorum ama sen doktoruna bi sorsanaKızlar bu arada 2 gündür peçeteye yarı katımsı akıntı parçaları geliyordur bugün afedersiniz de tuvalete düşmüş parça gördüm ve peçeteye de geldi yine. Google’a mucus plug yazınca çıkan gibi nişan mı geliyor acaba parça parça? Kan yok çok hafif sarı renkli. Kusura bakmayınaçık açık yazdım
Kuvoz korkusu bende de var oglumdan dolayi canim. Benimki 38 haftalikken bile girdi yaniPlasebo etkisi ne kız?
Off bütün doktorlar bıraktırıyor progestanı ben ne yapıcam ya
Hiç hazır değilim ben bir de oğlum 37 de bile kuvöze girdi ya korkulu rüyam küvöz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?