- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
- #52.941
Lekeyi güzel temizlemiyormuş leke için illa kimyasal gerek diyorlarBen aldım yapısı daha sıvı güzel sertlestirmiyor ama lekeyi güzel temizler mu bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekeyi güzel temizlemiyormuş leke için illa kimyasal gerek diyorlarBen aldım yapısı daha sıvı güzel sertlestirmiyor ama lekeyi güzel temizler mu bilmiyorum
Çoğumuz aldık temiz içeriklisiveno Die bir deterjanı buldum grup yazışmalarında. Bunu tavsiye eder mısınız ? Yazışmada olan ve bulabıldıgım bı bu marka varAlmanya’da oda sıparıs verırırım olmadı. Zararlı bırsey kullanmaktansa.
Ben losyon aldım mustela kırmızı seriKızlar bebek yağı ne aldınız?
Ben inanmiorum ya sen 37den once dogurmayacaksin bak gor
Ben renklilerde persil kullaniyorum siyahlarda perwoll beyazlarda amway kosla
İsraili boykot etmeye gelince koc boyner sayarim sana gider bitek pg grup kullanmamakla olmuyor o is. Oyuzden daha yazacsgim cok sey olur ama banlanirim. Yazamam cok takilma bence
Alkolle gilan silsen?
Okey linklesene beni bidahacnku bulamiorum suan linki
Lavanta yagi olmasin kuzum icinde ona da dikkat et. Organik olmasi yetmio yayinlar var uzun sureli lavanta yagi iceren urun kullaniminda erken ergenlik tetikleniyor
Bnmkilerin etiketlerinde yd 50cm ben ondan dedim. Cars bizim kiz 51xm di
Ben bu hafta egitime gidicwm mustakbel cocuk doktorumuza. Ogreticekmis hic sorgulamiyorum oyuzden. Egitim ayarla kendjne
Sacmalama ya kolostrumu mu bosa harciycaksin. Bebegin almasi lazim dogum itibari ile. Ayrica dogumu nie tetikletiyorsun? Belki 41de gelicek bebek?
Ya ben cloud b lerden aldim balina dan actim bakti. Asiri begendim. Bide yine cloud b nin uyku arkadasini aldim tavsanmi bisey. Hatch getirtmek bi dert bi de dedigin gibi uyelik bi dert gerekli mi bilemedim
Carsamba. Artk her hafta var benim
Kahve yasak degil ki. Gunluk 200mg kafein okey
Haklısınız askolar sanırım ben hamilelikten çok sıkıldım 37 den sonra doğurmak için her yolu denemeye calisicam gibi gorunuyoBebek doğum kanalına girmeden rahmi açarsan Allah korusun çok sıkıntılı olur bence hiç deneme![]()
Su bende bakim onaİncia aldım ben
37 ye kadar dayanan 40 ı da çıkarırHaklısınız askolar sanırım ben hamilelikten çok sıkıldım 37 den sonra doğurmak için her yolu denemeye calisicam gibi gorunuyo![]()
Ben baby me leke cikarisini aldım içeriği iyidi yorumları da güzeldi en olmadı giydiririz zaten yıka giydir bebekte hızlı büyüyor 1 2 aydan sonra atarızLekeyi güzel temizlemiyormuş leke için illa kimyasal gerek diyorlar
Ben aldım yapısı daha sıvı güzel sertlestirmiyor ama lekeyi güzel temizler mu bilmiyorum
su kova seklınde olan küçük çamaşır tıkama seyınden alıp kakalı pıslerı kımyasalla yıkayıp sonra normal bebe deterjanı ıle makınede mı tıkasak ozaman. Olmadı onu bulup alayım. Bebek bu kusucak kaka tasıcak vs vs lekesız olmazLekeyi güzel temizlemiyormuş leke için illa kimyasal gerek diyorlar
Erkene alabilir ama belli de olmaz bebeklerin işine hiç belli olmuyorKızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor.
Sezeryanda bebek doğum kanalina girmeden alınması gerekiyor doğum kanalına girince sezeryan çok zorlaşıyormusKızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor
O kadar üst üste yıkamaya çok fazla deforme olmaz misu kova seklınde olan küçük çamaşır tıkama seyınden alıp kakalı pıslerı kımyasalla yıkayıp sonra normal bebe deterjanı ıle makınede mı tıkasak ozaman. Olmadı onu bulup alayım. Bebek bu kusucak kaka tasıcak vs vs lekesız olmaz![]()
Ablam yeğenimin çamaşırlarını bana saklamış 5senede hala bebek deterjanı kokuyordu ama sararmış bazılarında leke de vardı. Minorisle yıkadım güneşe astım belki makineye göre değişiyordur bilmiyorum ama tertemiz çıktı. Sadece bi parçada hafif sarılık vardı belli bile olmuyor yani. Siveno onun kadar etkili değil diye biliyorum ama yine de etkili arada leke çıkartıcı kullanırızLekeyi güzel temizlemiyormuş leke için illa kimyasal gerek diyorlar
Benim de senin gibi önde ya doktor normal doğumda da beklemez 40 inin dolmasını dediKızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor.
Saticilara bakiyorum hep kozmetik urunler satiyor. Bazilarinin isimlerinde eczane yaziyor ama yine de guvenemedimBen bir kere n11 den alacaktım satıcı da güvenilirdi ama eşim çok fazla takviyelerle oynuyorlar alma dedi![]()
Benim eczacı arkadaşim var o hep der ki biz ilaçtan değil kozmetik ve takviyeden para kazanırız ve codden eczaneler piyasanın kaç katı satış yapıyorlarSaticilara bakiyorum hep kozmetik urunler satiyor. Bazilarinin isimlerinde eczane yaziyor ama yine de guvenemedim
Ben eskiden aliyordum internetten. Ama simdi hamileyiz daha hassasiz her seyi kullanamayiz guvenip alamadim o yuzdenEskiden almışlığım var ama şuan eczaneler bile çakmasını satıyo o yüzden eğer kendi satıcısı varsa alıyorum başka eczane başlığı altında satan varsa almıyorum korkuma çünkü karaciğer enzimlerine zararlı daha bi sürü zararı olabilir.
Farketmiyor canım sat baz alınıyor bebegin ne kadar önde olduğuna bakılmıyor önemli olan organ gelisimi kilo boy vs degil o yuzden de anne karninda geçirdiği sure onemliKızlar benim bebiş 2 hafta önde ya şuan 34+3 sezeryan yaparken önde diye tarihi geri çeker mi acaba benim 38+3 aralığın 2sine geliyor.
Gecmis olsun canim. Allah korumusAy kizlar odamda uzaniyordum bi koku geldi yanik kokusu, telefondan mi geliyor dedim anlamadim. Kablolara üçlü prize falan baktım yok. Ama midem bulaniyor yani biyerden yanik kokusu geliyo sanki. Kapiyi bi açtım aman Allahım koridor duman alti oksure oksure mutfaga kostum ocakta tencerede biseyler var alti acik yaniyor. Tencere simsiyah ici full kömür olmus zaten. Babam diyete baslamisti biseyler yapmış kendine ocaga koymus sonrada unutmus uyuyakalmis. Annem zaten uyuyordu, bende uyusam ne olacaktıbutun camlari kapilari açtık hava da soguk ama koku gitmiyo öğürüp duruyorum. Allahtan uyumamisim cok korktum gerçekten gece gece yangın cikmasina ramak kalmıştı. Verilmis sadakamiz varmış
Anaaa Allah korumuş geçmiş olsun bebeğimAy kizlar odamda uzaniyordum bi koku geldi yanik kokusu, telefondan mi geliyor dedim anlamadim. Kablolara üçlü prize falan baktım yok. Ama midem bulaniyor yani biyerden yanik kokusu geliyo sanki. Kapiyi bi açtım aman Allahım koridor duman alti oksure oksure mutfaga kostum ocakta tencerede biseyler var alti acik yaniyor. Tencere simsiyah ici full kömür olmus zaten. Babam diyete baslamisti biseyler yapmış kendine ocaga koymus sonrada unutmus uyuyakalmis. Annem zaten uyuyordu, bende uyusam ne olacaktıbutun camlari kapilari açtık hava da soguk ama koku gitmiyo öğürüp duruyorum. Allahtan uyumamisim cok korktum gerçekten gece gece yangın cikmasina ramak kalmıştı. Verilmis sadakamiz varmış