2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ilk Nts m 36+6 , nasil gözüküyor, ust taraf kalp en alt taraf mi sancı, sancı var mi

Eklentiler

• 20231130_153715.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 107
Kızlar fisher price ın bu oyuncağını alan var mı? Üzerindeki vaatleri göremedim ben ya. Çok az konuşma şarkı falan var benim aldığımda mı sıkıntı var çözemedim

Eklentiler

• BF1338AA-470A-478A-ADB4-C7F2A18EE18C.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 93
Yalnız bizim Doğum tarihi de aynı görünüyor.
senin sat benden bir gün önce ama e-nabız hariç uygulamalarda benim böyle çıkıyor.
Ben hiç iş yapamıyorum artık. Yapabiliyorken yapın. Ayakta uzun durunca, biraz yürüyünce kasıklarım ağrıyor.
Kızımda 37’ye kadar okula yürüyerek gidip gelmiştim. Bu sefer niye böyle oldum anlamadım.

Kızlar ilk Nts m 36+6 , nasil gözüküyor, ust taraf kalp en alt taraf mi sancı, sancı var mi
Ben nst’den anlamıyorum ama bir şey dedi mi doktor damarlara bakıp? Bence sorun yoktur ya.
Alt taraf sancı oluyor galiba. Hiç sancın yok sanki. Üst taraf da kalp atımıysa 160’larda. Çok iyi hareketli diye biliyorum.
Ellerin şiş ama bayağı.

Yok sorun yok dedi ama inceledi baya, ben hareketinin olmamasindan endiselenecegimizi düşünmüyordum bu kadar. Nst içinde iyi sancın yok dedi, bir hafta sonra tekrar gel dedi, baş geliş , her sey yolunda gözüküyor

Ya sorma ben de zorlanıyorum artık. Bugün egzersizde bacak hareketlerini zor yaptım. Ve şu an çok yorgun hissediyorum uzandım ara öğüne kadar. Haftaya da ev işi yaptım mı benden bir şey beklemeyin artık dedim değişik şeyler olmaya başladı valla vücudumda dün gece mide ağrısından zor uyudum sabah uyandım yine devam. İştahım zaten yok ama zorla her şeyi yiyorum diyeti aksatmıyorum

Net hatırlamıyorum ama 35 ten sonra bir büyüdüm sadece ayaklar değil her yerim büyümüş gibi bende merak ediyorum 35 e dönebilecek miyim diye
Ahahah gerçi evet dediğin gibi düzelme ihtimali de var. Kaç kişi de o zaman şu numara ayakkabı giyiyordum diye anlatıyor ama şu an kimse o numarayı da giymiyor ben bu sevdadan vazgeçeyim en iyisi

sudem34 @Sohrab kız bı biz doğurmadık yaaaaaa
Kız dur daha benim bir iki haftam var Aralık anası olacaz daha sohri de ocak anası olacak
Senin kaçıncı hafta oldu?
Aaa bu zamana kadar hiç nst çektirmedi demek doktor
Gerçi oğlumda da bende bir kez filan çekildiğimi hatırlamıyorum o da sancım var diye gitmiştim o kadar.
Kızlar fisher price ın bu oyuncağını alan var mı? Üzerindeki vaatleri göremedim ben ya. Çok az konuşma şarkı falan var benim aldığımda mı sıkıntı var çözemedim
Oğlumda almıştım yeğenime verdim bu oğlumda almadım almıycam da.
Sıra bize geliyor yavaş yavaş bir an önce gelsinler sağlıkla
Kız sen bizden öndesin zaten sıra sende
Dur bugün bekle de aralık grubu anası ol. ✌

Canım

Dün aksam cok hareketliydi, bugun az hareket etti dedigim zaman baya baktı, kan damarini bulmaya çalışıyorum bi sorun mu var diye felan dedi, benim zannettigimden çok daha ciddi demek ki bu hareket olayı
Kesinlikle benimde doktorum kızdı akşama kadar bekledim diye .2 saat hissetmedin mi hemen haber ver diyor

Sudem dependin üzerinde yazan beden basen mi popo bölgesinden mi ölçücez? Medium mu large mı alıcam karar veremiyorum

Bu şişlikler tansiyon çıkınca da olabiliyomuş takip etme şansım varsa takip et canım çok geçmiş olsun
Doğru diyorsun canım ben bı takibe alayım insallah artmaz

Kızlar yatışım yapıldı suni sancı verilicek dua edin bana
Allah'ın izinyle korkma. Canım rabim bı avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ayakta kalınca direk şişiriyor
Evet ya onunda etkisi var kesin
Hayırlı olsun canım gozun aydın çok sevindim rabim doğum yapan tüm arakdaşlarima sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…