- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #59.441
Yoğun geçiyor günlerim bu ara eve yeni girdim. Bu hafta da hep ev temizliği alışverişle geçti. Ben de tam gruba bir şey sormak için girmiştim. Sen napıyorsun her şey yolunda mı?sheilata sen napıyorsun? Hiç sesin çıkmıyor.
Yalnız bizim Doğum tarihi de aynı görünüyor.sheilata sen napıyorsun? Hiç sesin çıkmıyor.
Yalnız bizim Doğum tarihi de aynı görünüyor.
Ben nst’den anlamıyorum ama bir şey dedi mi doktor damarlara bakıp? Bence sorun yoktur ya.Kızlar ilk Nts m 36+6 , nasil gözüküyor, ust taraf kalp en alt taraf mi sancı, sancı var mi
Yok sorun yok dedi ama inceledi baya, ben hareketinin olmamasindan endiselenecegimizi düşünmüyordum bu kadar. Nst içinde iyi sancın yok dedi, bir hafta sonra tekrar gel dedi, baş geliş , her sey yolunda gözüküyorBen nst’den anlamıyorum ama bir şey dedi mi doktor damarlara bakıp? Bence sorun yoktur ya.
Alt taraf sancı oluyor galiba. Hiç sancın yok sanki. Üst taraf da kalp atımıysa 160’larda. Çok iyi hareketli diye biliyorum.
Ellerin şiş ama bayağı.
Ya sorma ben de zorlanıyorum artık. Bugün egzersizde bacak hareketlerini zor yaptım. Ve şu an çok yorgun hissediyorum uzandım ara öğüne kadar. Haftaya da ev işi yaptım mı benden bir şey beklemeyin artık dedimsenin sat benden bir gün önce ama e-nabız hariç uygulamalarda benim böyle çıkıyor.
Ben hiç iş yapamıyorum artık. Yapabiliyorken yapın. Ayakta uzun durunca, biraz yürüyünce kasıklarım ağrıyor.
Kızımda 37’ye kadar okula yürüyerek gidip gelmiştim. Bu sefer niye böyle oldum anlamadım.
AhahahNet hatırlamıyorum ama 35 ten sonra bir büyüdümsadece ayaklar değil her yerim büyümüş gibi bende merak ediyorum 35 e dönebilecek miyim diye
Sıkıntı yok dedi doktor doğum tarihine kadar bekleyebiliriz dedi bakalımDüzenli sancıların gözüküyor kalp atışıyla da uyumlu açılman var mı acaba yatırabilir belki kontrol için
Sıra bize geliyor yavaş yavaş bir an önce gelsinler sağlıkla
Evet kimse devralmadı almak isteyen varsa Kazeni etiketlesin benceListede yenilenmiyor degilmi kim doğurdu hangi hafta bir bileydik
Kız dur daha benim bir iki haftam var Aralık anası olacaz daha
Aaa bu zamana kadar hiç nst çektirmedi demek doktorKızlar ilk Nts m 36+6 , nasil gözüküyor, ust taraf kalp en alt taraf mi sancı, sancı var mi
Oğlumda almıştım yeğenime verdim bu oğlumda almadım almıycam da.Kızlar fisher price ın bu oyuncağını alan var mı? Üzerindeki vaatleri göremedim ben ya. Çok az konuşma şarkı falan var benim aldığımda mı sıkıntı var çözemedim
Kız sen bizden öndesin zaten sıra sendeSıra bize geliyor yavaş yavaş bir an önce gelsinler sağlıkla
Ben alırım sıkıntı değilseEvet kimse devralmadı almak isteyen varsa Kazeni etiketlesin bence
Kesinlikle benimde doktorum kızdı akşama kadar bekledim diye .2 saat hissetmedin mi hemen haber ver diyorCanım
Dün aksam cok hareketliydi, bugun az hareket etti dedigim zaman baya baktı, kan damarini bulmaya çalışıyorum bi sorun mu var diye felan dedi, benim zannettigimden çok daha ciddi demek ki bu hareket olayı
Sudem dependin üzerinde yazan beden basen mi popo bölgesinden mi ölçücez? Medium mu large mı alıcam karar veremiyorumKız dur daha benim bir iki haftam var Aralık anası olacaz dahasohri de ocak anası olacak
Senin kaçıncı hafta oldu?
Aaa bu zamana kadar hiç nst çektirmedi demek doktor
Gerçi oğlumda da bende bir kez filan çekildiğimi hatırlamıyorum o da sancım var diye gitmiştim o kadar.
Oğlumda almıştım yeğenime verdim bu oğlumda almadım almıycam da.
Kız sen bizden öndesin zaten sıra sende
Dur bugün bekle de aralık grubu anası ol. ✌
Doğru diyorsun canım ben bı takibe alayım insallah artmazBu şişlikler tansiyon çıkınca da olabiliyomuş takip etme şansım varsa takip et canım çok geçmiş olsun
Allah'ın izinyle korkma. Canım rabim bı avazda kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar yatışım yapıldı suni sancı verilicek dua edin bana
Evet ya onunda etkisi var kesinAyakta kalınca direk şişiriyor
Hayırlı olsun canım gozun aydın çok sevindim rabim doğum yapan tüm arakdaşlarima sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar ayın 18 i gece 03:30 da suyumun gelmesiyle birlikte ben de doğum yaptım oğlumu çok şükür aldım kucağıma birbirimizi tanıma ve alışma sürecinden sonra anca yazmaya fırsat bulabildim Rabbim hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?