2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben doktoruma bu bıngıl bıngıllık ne zaman geçer diye sordum o da 3 ay sonra spora başlayabilirsin dedi daha bizim için erken yani benim hala arada ağrım oluyor zaten ben mümkün değil denemem bile ki zaten ne halim ne vaktim var orası da ayrı
Birde ben aslında hamilelikte aldığım kiloları verdim ama vücudum böyle bıngıl bıngıl sıkılaşmaya ihtiyacım var

Kızlar süt arttırıcı diyet yapan var mı?
Diyetisyen desteği alan diyet listesi elinde olan?
Emziren anne beslenmesinde nelere dikkat ediyor sunuz?

Süt artsın diye neler yiyip içiyorsunuz?
Canım bi kahvaltı yapıyorum, bi akşam yemeği yiyorum. 8-9 gündür bir tek dün hastaneye gitmedik. Her gün sarılık kontrolü. Yollarda helak oldum artık. Yemek düşünmeye sıra gelmiyor da burda spora başlayan var mı diye soruyorum çay koydum kendime, içemeden kızı uyutmaya girdim, vır vır konuşuyor. Uyumuyor hala.

ben de aile hekimine şekerim sınırda, kolestrolüm yüksek, endokrine gideyim mi diye sordum bugün. Gitme hiç, zayıfla dedi bana. Kaç kilo hamile kaldığımdan emin değilim ama 7-10 arası kilom var hamilelikten. Topu topu 4 kilo verdim, anlamadım, bebek zaten 3 kiloydu. Plesentayı mı çıkarmadılar nedir önceden 15 kilo fazlam vardı zaten. Geçen sene erken doğum yapıp kayıp yaşayınca kendimi cipse kolaya vermiştim akşamları. Bi de şişmanlen bile spor hep hayatımdaydı benim. Serklaj falan derken hazirandan beri yatıyorum. Her yerim ağrıyor artık.

Bende hamile kalırken kilolu kaldım canım benimde kilo vermem lazım da şuanda ne diyet yapabiliriz ne spor nasıl olacak bilemedim. Benim canım aşırı tatlı istiyor onu kıssam biraz veririm belki ama emziyorum diye de çok kısıtlamamaya çalışıyorum kendimi. Şu süt olayımız 2-3 ayda düzene oturur ancak ondan sonra birax dikkat etmeye başlarız

portakal pişik yapmadı bizde aşırı tüketmedim ama hiçbir zaman sanırım ondan

Kızlar silikon meme ucunu bırakmak bebeğimin memeden emmesi için emzirme danışmanlığından destek almak istiyorum var mı tanıdığınız önerdiğiniz?

30 ml sut vıktı bugun 4 saat memeye dokunmadım, 60 ml mama ıle doymuyor, 30 ıle nasıl doyacak dedım, kafsmı rshstlstabılsem bır herseh guzel olcsk ama aglama krızıne gırıyorum sureklı
Canım kendini üzme bebek pompadan daha fazla çekiyor diye biliyorum ben ama oldu ki meme yetmiyor mamayla destekleriz kendini üzme hiç anne sütü ne kadar alırsa kar onu da alıyor şükür

Birde helva mutlaka deneyin, ben ilk kızımda süt artturdığını bilmeden yemiştim bütün üstüm süt olmuştu şimdi de yiyorum üstümü ıslatacak kadar sütüm geliyor hemen

Geçmiş olsun ben ortadan daldım okumaya o yüzden kaçırdım ne idrar kültür falan ne şikayetiniz vardı da bu tahliller istendi

Kız 4 aylıkken okula başlamıştım. Koş git gel emzir geri git hemen vermiştim kiloları. Artık 40 yaşındayım ya, yoramıycam kendimi. Alıcam ücretsiz izni, oturucam evde (çok darlanmazsam)

Kötü düşünme temiz çıkacak inşallah
Benim sol memede sıkıntı var mastit tekrarladı yine ordan az süt geliyor bebek o tarafı oldum olası pek emmek istemiyor.
Doğu'nun üçüncü günü mastit oldum

oğlumda bende çok perişandım
Bunda kucağımda yiyorum içiyorum valla yoksa hepten zor olur
portakal pişik yapmadı bizde aşırı tüketmedim ama hiçbir zaman sanırım ondan
Ben de turşu portakal vs hep yedim ama bir anda oldu anlamadım hem portakal hem mandalina yemiştim

30 ml sut vıktı bugun 4 saat memeye dokunmadım, 60 ml mama ıle doymuyor, 30 ıle nasıl doyacak dedım, kafsmı rshstlstabılsem bır herseh guzel olcsk ama aglama krızıne gırıyorum sureklı
Herkesin sütü pompayla gelmiyor geçen bende bi sagdim 15 dakikada 15 ml geldi 2 memeden 30 ml sagdim bence bebekler in emmesiyle pompa bir olmuyor bazılarında biberonlar doluyo demekki herkez farkli hiç mama vermedim hem mama hem annesütü bebeklerde karin ağrısı yapıyormuş mecbur kalmayinca verme dedi bize ebemiz

oğlumda bende çok perişandım
Bunda kucağımda yiyorum içiyorum valla yoksa hepten zor olur

Ben de turşu portakal vs hep yedim ama bir anda oldu anlamadım hem portakal hem mandalina yemiştim
Ay günde iki kere yemek yiyorum birinde muhakkak memede oluyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…