- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.261
Bişey çıkmıycak bence.
Çok ütopik bir soru olacak ama spora bAşlayan var mı
2 ya da 3 saatte bir ama ben emzirme bitti diyip yatağına koyduğum anda beş dakikada sağıp onu da biberonla verdim o yüzden memeden cekip cekemesini çok takmamistim simdi ona en baştan uğraşıyorumMasallahh masallahh
Emzırme sıklıgın nasıl, benım 17.gun ama süt cok gelmıyor, mecbur maama verıyorum gunde 5 6 kere hem de
Benim sleepy bir numara 84tane almıştım tam 13 günlükken 2numaraya geçtim tam almışım, sleepyden cok memnun kaldım benPeıma 1 numaea ıle sleepy 2 midi aynı boyda, 3 paket prıma bıtmek uzere 17.gundeyız, fazla kullanıyoruz sanırım bız.. Sleepy 2ye gecıcem ınsallah pısık mısık yapmaz
Canım ben sütüm cok az sanıyordum burada bir konu geçmişti benim 60ml deyince bir kaç arkadaş maşallah ne kadar çok felan dedi, o andan sonra bile 80 ve yüz bile sağdım şok oldum artmasına psikoloji gerçekten bu kadar etkiliyor demek kiCanım benım de sütüm de az, mamaya cok yuklendık, ben de gunlerdır aglıyorum, coluk cocuk doguruyor anne oluyor emzırıyo, ben emzırmeyı beceremedım dıye kendımı paralıyorum.. Annem kızdı, ben hıc anne sutu ıcmemısım, dunyanın sonu mu dedı paran pulun var en ıyı mamayı alırsın doyurursun bebegını, ac kalmaz korkma dedı ama süt geliyorken de emzırmek ıstıyor ınsan. Cok kafamı karıstırdı herkes, pedıatrıcı ayrı emzırme danısmanı ayrı, arkadaslar ayrı sey soyledı.. Gücüm kalmadı artık gecelerı bayılacak gıbı oluyorum artık uykusuz yorgunluk hepsi tepemde
Aynı bende cilt bakım ürünleri kullanacaktm hazır evdeyken bebegimle pilates yapacaktım fln, hayaller hayatlarKız ne sporu, ben yasadıgıma şükrediyorum
2 ya da 3 saatte bir ama ben emzirme bitti diyip yatağına koyduğum anda beş dakikada sağıp onu da biberonla verdim o yüzden memeden cekip cekemesini çok takmamistim simdi ona en baştan uğraşıyorum
Benim sleepy bir numara 84tane almıştım tam 13 günlükken 2numaraya geçtim tam almışım, sleepyden cok memnun kaldım ben
Canım ben sütüm cok az sanıyordum burada bir konu geçmişti benim 60ml deyince bir kaç arkadaş maşallah ne kadar çok felan dedi, o andan sonra bile 80 ve yüz bile sağdım şok oldum artmasına psikoloji gerçekten bu kadar etkiliyor demek ki
Aynı bende cilt bakım ürünleri kullanacaktm hazır evdeyken bebegimle pilates yapacaktım fln, hayaller hayatlar
Hep seni alıntılamisim canım
Aynisini Ben yasiyorum… yetmiyo sütüm pes etmek de istemiyorum… sagabildigim kadar sağıyorum, önce meme sonra mama devam.. annem de diyor siz 1 ay emmediniz hep mama vermiş bana ve kardeşime, senin de sütün gelmezse uğraşma diyor ama ben uğraşcam diyorum… insallah sütümüz gelirCanım benım de sütüm de az, mamaya cok yuklendık, ben de gunlerdır aglıyorum, coluk cocuk doguruyor anne oluyor emzırıyo, ben emzırmeyı beceremedım dıye kendımı paralıyorum.. Annem kızdı, ben hıc anne sutu ıcmemısım, dunyanın sonu mu dedı paran pulun var en ıyı mamayı alırsın doyurursun bebegını, ac kalmaz korkma dedı ama süt geliyorken de emzırmek ıstıyor ınsan. Cok kafamı karıstırdı herkes, pedıatrıcı ayrı emzırme danısmanı ayrı, arkadaslar ayrı sey soyledı.. Gücüm kalmadı artık gecelerı bayılacak gıbı oluyorum artık uykusuz yorgunluk hepsi tepemde
Aminnn inşallahYa ins cikmaz kulturde bisi,cooook gecmis olsun
İnşallah canımYaa inşallah çıkmaz.
Emzirme danışmanı neden sağıyosun dedi, sütüm artar dedim, sütünü arttırıp napicaksın zaten göğsünde olan bebeğine yetiyor dedi,Bir kere daha masallahSurekli sagmis olman artirmis olabilir sutunu epey
Nasıl uyuyayım kı canım, sabaha kadar esımle ayaktayız, o ıse de gıdıyo, beebgı tutuyor yarım saat uyuyorum, sbaaha karsı da 1 saat uyurmusuz ıste bu kadar. Ilk kez bugun yemek yaptım, dısardan yemekten kabız oldumUykusuzsun ya ondan. Bi uyusan toparlarsın aslında.
Takip et tahlile gerek yok dedi, zaten aylık tahlil olacak dedi.Şu kadar gün sonra gel demedi mi?
Hayalimsin3803 cuma fototerapiden 10 ile taburcu olduk cts 13, bugün 14,90 çıktı. 18 olmadan tekrar yatırmıycam dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Tsh için tekrar kan verdik. Bazen tiroid çıkıyor. İlaç veriyoruz, düşer dedi. İnşallah tiroid değildir yine de. Hayırlısı olsun. Allah hepsine şifa versin.
Aynı durumdayız sürekli ağlıyorum mememi almıyor sadece silikonla alıp 5 dk emiyor onda da ne kadar süt alabilir, sütüm az sanırım ondan istemiyor, 2 saatte bir 20 cc mamayla besliyorum onu bile zorla hemen uyuyor resmen 1 saatimi alıyor hem emzirme. Gece zaten uyumuyoruz, uykusuz çaresiz dolaşıyorum. Her kafadan ses, annem verme mama zorla emsin diyor ya çocuk hasta olacak belki sütüm gelmiyor diyorum.kayınvalidem eds zor biberonla verelim bu memeyi almıcak diyor. Eşim memeyi almıyor diye kafaya takıyır canı sıkılıyor arada ezilip ağlıyorum sürekliCanım benım de sütüm de az, mamaya cok yuklendık, ben de gunlerdır aglıyorum, coluk cocuk doguruyor anne oluyor emzırıyo, ben emzırmeyı beceremedım dıye kendımı paralıyorum.. Annem kızdı, ben hıc anne sutu ıcmemısım, dunyanın sonu mu dedı paran pulun var en ıyı mamayı alırsın doyurursun bebegını, ac kalmaz korkma dedı ama süt geliyorken de emzırmek ıstıyor ınsan. Cok kafamı karıstırdı herkes, pedıatrıcı ayrı emzırme danısmanı ayrı, arkadaslar ayrı sey soyledı.. Gücüm kalmadı artık gecelerı bayılacak gıbı oluyorum artık uykusuz yorgunluk hepsi tepemde
Gercekten süt konusunda2 ya da 3 saatte bir ama ben emzirme bitti diyip yatağına koyduğum anda beş dakikada sağıp onu da biberonla verdim o yüzden memeden cekip cekemesini çok takmamistim simdi ona en baştan uğraşıyorum
Benim sleepy bir numara 84tane almıştım tam 13 günlükken 2numaraya geçtim tam almışım, sleepyden cok memnun kaldım ben
Canım ben sütüm cok az sanıyordum burada bir konu geçmişti benim 60ml deyince bir kaç arkadaş maşallah ne kadar çok felan dedi, o andan sonra bile 80 ve yüz bile sağdım şok oldum artmasına psikoloji gerçekten bu kadar etkiliyor demek ki
Aynı bende cilt bakım ürünleri kullanacaktm hazır evdeyken bebegimle pilates yapacaktım fln, hayaller hayatlar
Hep seni alıntılamisim canım
Ben dun ıkk kez bıberon verdım, sılikondan kurtuldum 3 gundur, ona sevınıyprdum, simdi süt gelmıyor, benım yanımda suan kımse de yok tek basımayım bebekle aksama kadar, yaknızlık da benı kotu etkiliyor.. Emzırme danısmanına mesaj attım, ben pes edıyorum dedım, süt gelmıyor dedım eds deneyelım deddı, ysa sırıngayı bıraktıgıma sevınemedım bıleAynı durumdayız sürekli ağlıyorum mememi almıyor sadece silikonla alıp 5 dk emiyor onda da ne kadar süt alabilir, sütüm az sanırım ondan istemiyor, 2 saatte bir 20 cc mamayla besliyorum onu bile zorla hemen uyuyor resmen 1 saatimi alıyor hem emzirme. Gece zaten uyumuyoruz, uykusuz çaresiz dolaşıyorum. Her kafadan ses, annem verme mama zorla emsin diyor ya çocuk hasta olacak belki sütüm gelmiyor diyorum.kayınvalidem eds zor biberonla verelim bu memeyi almıcak diyor. Eşim memeyi almıyor diye kafaya takıyır canı sıkılıyor arada ezilip ağlıyorum sürekli
Emzirme danışmanı doyar o göğsünüzdekiyle dedi, anneler biberonda kac ml sağdıgıni görüp kaç içtiğini görüp psikolojik olarak rahatliyolar bebeyi gormedikleri icin emerken telas yapıyorlar dedi, vala ben bir süre sadece emzirmeyi denicem açıkçası bizim meme reddi olmuştu artık ucunu yalıyordu sadeceGercekten süt konusunda
Psıkolojı cok onemlı, suan bitik durumdayım, bugun ıkı meme 30 gorunce, emzırsem ne kadar ıcıcıek kı.. 60 ml mama ıle doymuyor artık
Eds daha zor canım. Biz eds yapıyoruz tek başına yapamazsın ben bebeği memeyi tutarken eşim ya da kayınvalidem veriyor edsyleBen dun ıkk kez bıberon verdım, sılikondan kurtuldum 3 gundur, ona sevınıyprdum, simdi süt gelmıyor, benım yanımda suan kımse de yok tek basımayım bebekle aksama kadar, yaknızlık da benı kotu etkiliyor.. Emzırme danısmanına mesaj attım, ben pes edıyorum dedım, süt gelmıyor dedım eds deneyelım deddı, ysa sırıngayı bıraktıgıma sevınemedım bıle
İki anneyi de yollayın ne kadar çok insan o kadar depresyon demek eşinle bakınAynı durumdayız sürekli ağlıyorum mememi almıyor sadece silikonla alıp 5 dk emiyor onda da ne kadar süt alabilir, sütüm az sanırım ondan istemiyor, 2 saatte bir 20 cc mamayla besliyorum onu bile zorla hemen uyuyor resmen 1 saatimi alıyor hem emzirme. Gece zaten uyumuyoruz, uykusuz çaresiz dolaşıyorum. Her kafadan ses, annem verme mama zorla emsin diyor ya çocuk hasta olacak belki sütüm gelmiyor diyorum.kayınvalidem eds zor biberonla verelim bu memeyi almıcak diyor. Eşim memeyi almıyor diye kafaya takıyır canı sıkılıyor arada ezilip ağlıyorum sürekli
Eşimle bakmam zor çok yoğun çalışıyor akşam 20.30 dan önce eve gelmiyorİki anneyi de yollayın ne kadar çok insan o kadar depresyon demek eşinle bakın
İki üç saatte bir 60 diye okumuştum ama 60 benimkinin dişinin kavuğuna yetmiyor.Yenidoğan bebek günde kaç cc anne sütü almalı? Doktor hiç bahsetmedi bundan
E bizimki sadece 20 alıyorİki üç saatte bir 60 diye okumuştum ama 60 benimkinin dişinin kavuğuna yetmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?