2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Masallahh masallahh
Emzırme sıklıgın nasıl, benım 17.gun ama süt cok gelmıyor, mecbur maama verıyorum gunde 5 6 kere hem de
2 ya da 3 saatte bir ama ben emzirme bitti diyip yatağına koyduğum anda beş dakikada sağıp onu da biberonla verdim o yüzden memeden cekip cekemesini çok takmamistim simdi ona en baştan uğraşıyorum
Peıma 1 numaea ıle sleepy 2 midi aynı boyda, 3 paket prıma bıtmek uzere 17.gundeyız, fazla kullanıyoruz sanırım bız.. Sleepy 2ye gecıcem ınsallah pısık mısık yapmaz
Benim sleepy bir numara 84tane almıştım tam 13 günlükken 2numaraya geçtim tam almışım, sleepyden cok memnun kaldım ben
Canım ben sütüm cok az sanıyordum burada bir konu geçmişti benim 60ml deyince bir kaç arkadaş maşallah ne kadar çok felan dedi, o andan sonra bile 80 ve yüz bile sağdım şok oldum artmasına psikoloji gerçekten bu kadar etkiliyor demek ki
Kız ne sporu, ben yasadıgıma şükrediyorum
Aynı bende cilt bakım ürünleri kullanacaktm hazır evdeyken bebegimle pilates yapacaktım fln, hayaller hayatlar

Hep seni alıntılamisim canım

Bir kere daha masallah Surekli sagmis olman artirmis olabilir sutunu epey

Aynisini Ben yasiyorum… yetmiyo sütüm pes etmek de istemiyorum… sagabildigim kadar sağıyorum, önce meme sonra mama devam.. annem de diyor siz 1 ay emmediniz hep mama vermiş bana ve kardeşime, senin de sütün gelmezse uğraşma diyor ama ben uğraşcam diyorum… insallah sütümüz gelir

Bir kere daha masallah Surekli sagmis olman artirmis olabilir sutunu epey
Emzirme danışmanı neden sağıyosun dedi, sütüm artar dedim, sütünü arttırıp napicaksın zaten göğsünde olan bebeğine yetiyor dedi,
Bugün sağmadan 7 saat geçti ve sütler memede kaldı şuan hissediyorum bunun sonu mastite gider böyle olursa

Takip et tahlile gerek yok dedi, zaten aylık tahlil olacak dedi.

Aynı durumdayız sürekli ağlıyorum mememi almıyor sadece silikonla alıp 5 dk emiyor onda da ne kadar süt alabilir, sütüm az sanırım ondan istemiyor, 2 saatte bir 20 cc mamayla besliyorum onu bile zorla hemen uyuyor resmen 1 saatimi alıyor hem emzirme. Gece zaten uyumuyoruz, uykusuz çaresiz dolaşıyorum. Her kafadan ses, annem verme mama zorla emsin diyor ya çocuk hasta olacak belki sütüm gelmiyor diyorum.kayınvalidem eds zor biberonla verelim bu memeyi almıcak diyor. Eşim memeyi almıyor diye kafaya takıyır canı sıkılıyor arada ezilip ağlıyorum sürekli

Gercekten süt konusunda
Psıkolojı cok onemlı, suan bitik durumdayım, bugun ıkı meme 30 gorunce, emzırsem ne kadar ıcıcıek kı.. 60 ml mama ıle doymuyor artık

Ben dun ıkk kez bıberon verdım, sılikondan kurtuldum 3 gundur, ona sevınıyprdum, simdi süt gelmıyor, benım yanımda suan kımse de yok tek basımayım bebekle aksama kadar, yaknızlık da benı kotu etkiliyor.. Emzırme danısmanına mesaj attım, ben pes edıyorum dedım, süt gelmıyor dedım eds deneyelım deddı, ysa sırıngayı bıraktıgıma sevınemedım bıle

Gercekten süt konusunda
Psıkolojı cok onemlı, suan bitik durumdayım, bugun ıkı meme 30 gorunce, emzırsem ne kadar ıcıcıek kı.. 60 ml mama ıle doymuyor artık
Emzirme danışmanı doyar o göğsünüzdekiyle dedi, anneler biberonda kac ml sağdıgıni görüp kaç içtiğini görüp psikolojik olarak rahatliyolar bebeyi gormedikleri icin emerken telas yapıyorlar dedi, vala ben bir süre sadece emzirmeyi denicem açıkçası bizim meme reddi olmuştu artık ucunu yalıyordu sadece

Eds daha zor canım. Biz eds yapıyoruz tek başına yapamazsın ben bebeği memeyi tutarken eşim ya da kayınvalidem veriyor edsyle

Yenidoğan bebek günde kaç cc anne sütü almalı? Doktor hiç bahsetmedi bundan

İki anneyi de yollayın ne kadar çok insan o kadar depresyon demek eşinle bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…