- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.361
Yan yatır canım reflü yatağında yatırmıyorsan. Yedikleri ağzına gelir. NacizaneSırt üstü yatırıyordum o kafasını sağa ya da sola çeviriyor. Hastahane de de öyle yatıyordu.
60’a kadar su koy, 2 ölçü mama koy. İçtiği kadar içsin. Az içiyor diyorsun zaten. Yarım yapma, suyunu ayarlayamazsın.Bu aralığa göre hipp mamadan kaç ölçü hazırlamalıyım? 1.5 kaşık koydum 45 cc ilk yapayım diye 40 bile olmadı anlamadım ölçüde bir sıkıntı var
Bizde minoris var. Çok hafif bir kokusu var.Selam kizlar ben bebek losyonu olarak mustela almistim fakat bildigin kokulu urun.. ben hic kokusu olmayan temiz bir ürün istiyorum. Bebeklerde asla kokuya tahammulum yok kendi guzel kokusu bastirilsin da istemiyorum
Ay güldüm ya, annelik işte. Valla şu an hiç rüya görmüyorum ama kızım yeni doğmuştu, rüyamda parmak kadardı (pickle rick-sen bilirsin avatarından diye düşünüyorum) ay sonrası çok kötüydü çok ağlamıştım. Sanırım hormonlar ve korkular.Ben sacma sapan kabuslar goruyorum ya size de oluyor mu?Mesela bebegimi kaybediyorum, hic icmemis olmama ragmen ruyamda surekli sigara ictigimi goruyorum..Sonra kendime kiziyorum cocuk emzirceksin bu nerden cikti diyorum.Zaten uyudugum birkac saat onda da kan ter icinde uyaniyorum
Geçmiş olsun. Allah bir daha ayırmasın.Bugun evladim 2 haftalik oldu ama toplasan 4/5 gun ancak evde kaldi.. bir kac gunlukken bir gun fitoterapi icin yattik ordan ciktik ertesi gun oksuruk basladi meger virüs kapmis yavrum bir haftadir da yogunbakimda genel durumu cok sukur iyi ama benim yuregim enkaz gibi.. yarin sabah taburcu olabilir dediler dualariniza talibiz teyzeleri.. yavrum o kadar da uslu bir bebek ki be aglar ne gazi olur
Sırıngaya mı gecıyorsunuz? Ben 16 gun oyle besledım, 17.gun aksamı bıberona gectım buyuk rahatkıkmıs, bence bıberon ver.. Aventın yenodogan baslıklısını kullanıyırum cok rahat ettım 2 gundur bıberonla..Kafam allak bullak memeyi bırakıyoruz parmakla beslemeye geçiyoruz doktor serbest beslenme dedi 2 saatte 1 alabildiği kadar dedi 45 cc alabiliyorsa ver dedi
Ben de bucukluluarda tutturamadımm, o yuzden ya 30 ya 60 yapıyorum, alabıldıgıı kadar ıcsın dıye, bır de suyunu ayrı yerde 60 ayarla mutlaka mama da girince 65 cıvarı oluyor, ama mama uzerıne su dokup 60 yaparsan, katı kalıyor mama.. O da kabızı tetıklıyorBu aralığa göre hipp mamadan kaç ölçü hazırlamalıyım? 1.5 kaşık koydum 45 cc ilk yapayım diye 40 bile olmadı anlamadım ölçüde bir sıkıntı var
Cabucak kavusun ınsallah, ben 12 saat ayrı kaldım, mahvoldım, Allah sabır versin size deBugun evladim 2 haftalik oldu ama toplasan 4/5 gun ancak evde kaldi.. bir kac gunlukken bir gun fitoterapi icin yattik ordan ciktik ertesi gun oksuruk basladi meger virüs kapmis yavrum bir haftadir da yogunbakimda genel durumu cok sukur iyi ama benim yuregim enkaz gibi.. yarin sabah taburcu olabilir dediler dualariniza talibiz teyzeleri.. yavrum o kadar da uslu bir bebek ki be aglar ne gazi olur
Hıpp organic ben de, combıotıc farkı ne acaba?Ben hipp combiotic kullaniyorum bitince golden goata gececegim
Hıpp organic ben de, combıotıc farkı ne acaba?
Ay güldüm ya, annelik işte. Valla şu an hiç rüya görmüyorum ama kızım yeni doğmuştu, rüyamda parmak kadardı (pickle rick-sen bilirsin avatarından diye düşünüyorum) ay sonrası çok kötüydü çok ağlamıştım. Sanırım hormonlar ve korkular.
Bir anda uykusuzluk, vücudun mahvolması, kocaya hasret kalmakAhahahahaha bilmez olur muyum
Ben onceden lohusaliga cok da inanmiyordum,erken yasta anne olanlar yasiyordur bu yasta bu kadar bile isteye bebek sahibi olunca hicbisi olmaz diyordum da lohusa kafasi diye bisi varmis gercekten
Evet canım zaten şırıngayla besliyorduk biz meme yanından. Şimdi meme değil de parmağın yanından öyle beslicez.Biberonla verirsek memeye geçmesi daha zor olurmuş. Silikondan kurtulmak için parmakla devam edicez. Kilosu toparlayınca tekrar meme denicezSırıngaya mı gecıyorsunuz? Ben 16 gun oyle besledım, 17.gun aksamı bıberona gectım buyuk rahatkıkmıs, bence bıberon ver.. Aventın yenodogan baslıklısını kullanıyırum cok rahat ettım 2 gundur bıberonla..
Ben de bucukluluarda tutturamadımm, o yuzden ya 30 ya 60 yapıyorum, alabıldıgıı kadar ıcsın dıye, bır de suyunu ayrı yerde 60 ayarla mutlaka mama da girince 65 cıvarı oluyor, ama mama uzerıne su dokup 60 yaparsan, katı kalıyor mama.. O da kabızı tetıklıyor
Bebeğin ağzına serçe parmağını sokuyorsun parmağını emerken şırıngayla yanından mama veriyorsunParmakla beslemek nedir?
İnşallah öyledirNormal demişlerdi bi kaç gün yapmamayı.
Hergün yıka güneşe koy bebeği28 günlüğüz hala sarılık geçmedi onun için bakılıyor canım
Bende bol bol sürüyordum belki ondan olduBizde şaka gibi ama pişik kremi pişik yaptı kullanmayı bırakır bırakmaz pisigimiz geçti.
Anne sütü sarılığı neGeçmiş olsun canım benim kadın doğum doktorumun ikizlerinin 3 ay sürmüş öyle uzayınca araştırıyorlar ama bişey çıkmıyor demişti bize de. Hatta biz çocukları esmer zannediyorduk meğer sarılıktan öyleymiş renkleri diye anlatmıştı. Anne sütüne bağlıyorlarmış genelde inşallah bi an önce geçer
Kundak yap hem rahat uyurBizimde gaz problemi cok zorluyor, kıvranıyor çocuk gazı varken, sıcak suya sokuyorum fön tutuyorum rahatlayana kadar çok kötü oluyor
Mastit başlangıcı bence lahana haşla dolaba koy soğut memende ısınana kadar kalsınKızlar emzirmeme rağmen bugün sabah sol göğsümde bir kitle gibi şişlik ve ağrı ile uyandım. Ateş yok göğüste kızarıklık yok, süt eskiden çok gelirdi ordan şimdi daha az geliyor. Masaj yaptım, ılık duş, sıcak kompres yaptım ama o sertlik hala var. Ağrı azaldı ama sertlik devam. Mastit böyle bir şey mi? Öneriniz nedir ne yapmamız gerekiyor başka???
Geçmiş olsun bizde de var bende çocuk esmer sanıyorum kapkara kıpkırmızı sapsarı rengarenk resmenBiz 24 günlük olduk bugün geçen hafta kan tahlili idrar, kültür ne varsa baktırdık kan uyuşmazlığına dahi bakıldı sonuç temiz çıktı. Doktor uzamış sarılık anne sütü sarılığı dedi. Bizim değerlerimiz de hep 10-11 arası tedavi de almadı oğlum. Beslenmeye yüklendik sadece. 3-4 aya toparlarmış. Sağlık ocağındaki ebemiz de onayladı. Uzamış sarılıkta kimse önemsemiyor sanırım. Herkes çok rahattı. Bekliyoruz artık tamamen kurtulmayı. Sizin sonuçlar da temiz gelir inşallah
Tek meme kendi bırakana kadar emsin zaten asıl kilo aldıran süt arkadan gelen yağlı kısmı önden sulu kısım geliyorGece 3’te iki meme besledim çocuğu ama çok çok emdi. Sonra 5’e kadar kıvrım kıvrım kıvrandı, ıkındı, karnı ağrıyordu galiba, yedikleri hep ağzına geldi. Dik tutunca ve karın üstü rahat etti ancak. 6’da tek meme emdi uyudu ellemedim. Çok rahat uyudu. Şimdi kalkma sesleri yapıyor. Napsam bilemiyorum. İki meme mi, tek meme mi? Tek meme ya beslenmezse… kafamda deli sorular.
AynenKızlar bebeğimin yan yatınca daha rahat uyuduğunu fark ettim. Siz yan yatırıyor musunuz?
Allah şifa versinBugun evladim 2 haftalik oldu ama toplasan 4/5 gun ancak evde kaldi.. bir kac gunlukken bir gun fitoterapi icin yattik ordan ciktik ertesi gun oksuruk basladi meger virüs kapmis yavrum bir haftadir da yogunbakimda genel durumu cok sukur iyi ama benim yuregim enkaz gibi.. yarin sabah taburcu olabilir dediler dualariniza talibiz teyzeleri.. yavrum o kadar da uslu bir bebek ki be aglar ne gazi olur
Neden peki?Ben hipp combiotic kullaniyorum bitince golden goata gececegim
Başı yan olacak şekilde her pozisyon yatırıyorumYan yatır canım reflü yatağında yatırmıyorsan. Yedikleri ağzına gelir. Nacizane
Bebeğin küçük parmak yönteminden vazgeçmeEvet canım zaten şırıngayla besliyorduk biz meme yanından. Şimdi meme değil de parmağın yanından öyle beslicez.Biberonla verirsek memeye geçmesi daha zor olurmuş. Silikondan kurtulmak için parmakla devam edicez. Kilosu toparlayınca tekrar meme denicez
Biz panik oluyoruz hemen ama doktorlar 10-15 güne kadar kaka yapmamayı normal kabul ediyorlar.Bugün hiç yapmadı normal mi
Yavrum çok gazı var kıvrım kıvrım kıvrılıyor yaBiz panik oluyoruz hemen ama doktorlar 10-15 güne kadar kaka yapmamayı normal kabul ediyorlar.
Ay bende bol bol sürdüm nerdeyse her altını degismede sürdüm pişik olmasın diye pişik oldu demek ondan neyse ki artık hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan öyle bir sorunumuz kalmadiHergün yıka güneşe koy bebeği
Bende bol bol sürüyordum belki ondan oldu
Anne sütü sarılığı ne
Kundak yap hem rahat uyur
Mastit başlangıcı bence lahana haşla dolaba koy soğut memende ısınana kadar kalsın
Geçmiş olsun bizde de var bende çocuk esmer sanıyorum kapkara kıpkırmızı sapsarı rengarenk resmen
Tek meme kendi bırakana kadar emsin zaten asıl kilo aldıran süt arkadan gelen yağlı kısmı önden sulu kısım geliyor
Bir dahaki uyanmaya diğer memeyi ver
Hatta en son ki memeyi ver diyen bile var yağlı kısmı içsin diye
Emzirme şeysini bende daha tam çözemedim
Aynen bir anda çok beslenince de uyumuyor
Aynen
Allah şifa versin
Neden peki?
Bende hip kullanıyorum
Başı yan olacak şekilde her pozisyon yatırıyorum
Bebeğin küçük parmak yönteminden vazgeçme
Ay bızım doktorlaf ne kadar tezat, ben parmak yanından sırınga verdım, sılıkondan kurtulamadım, tutus seklımı degsıtırınce kurtukdum sılıkondan bugun sılıkonsuz 4.gun. Sılıkondan kurtuldum ertesi gun bıberona gectım, hıcbır degısıklık olmadı, bebrk kuvvetlendıgı ıcın sanırım, memeyı alttan destekleyerek agzına tıkıyorum dırek kapıyor, bı kac gun sonra da emzık verıcem, bazen oyle ıclı aglıyor kı meme olmazsa perısanız.. Hersey duzene gırıyor derken sütğm az gelmeye basladı o moralımı bozuyor, bugun arkadasım geldı, sagma ısını bırak dedı, agladıkca meme ver dedı, cektıkce yukardan süt gelır dedı, pompa olanı ceker dedı. Herkss bısey dıyo kafam allak bullak, ama 2 gunudr daha fazla memede vakıt gecırsın dıye ugrasıyorumEvet canım zaten şırıngayla besliyorduk biz meme yanından. Şimdi meme değil de parmağın yanından öyle beslicez.Biberonla verirsek memeye geçmesi daha zor olurmuş. Silikondan kurtulmak için parmakla devam edicez. Kilosu toparlayınca tekrar meme denicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?