2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu aralığa göre hipp mamadan kaç ölçü hazırlamalıyım? 1.5 kaşık koydum 45 cc ilk yapayım diye 40 bile olmadı anlamadım ölçüde bir sıkıntı var
60’a kadar su koy, 2 ölçü mama koy. İçtiği kadar içsin. Az içiyor diyorsun zaten. Yarım yapma, suyunu ayarlayamazsın.

Ay güldüm ya, annelik işte. Valla şu an hiç rüya görmüyorum ama kızım yeni doğmuştu, rüyamda parmak kadardı (pickle rick-sen bilirsin avatarından diye düşünüyorum) ay sonrası çok kötüydü çok ağlamıştım. Sanırım hormonlar ve korkular.

Geçmiş olsun. Allah bir daha ayırmasın.

Kafam allak bullak memeyi bırakıyoruz parmakla beslemeye geçiyoruz doktor serbest beslenme dedi 2 saatte 1 alabildiği kadar dedi 45 cc alabiliyorsa ver dedi
Sırıngaya mı gecıyorsunuz? Ben 16 gun oyle besledım, 17.gun aksamı bıberona gectım buyuk rahatkıkmıs, bence bıberon ver.. Aventın yenodogan baslıklısını kullanıyırum cok rahat ettım 2 gundur bıberonla..
Bu aralığa göre hipp mamadan kaç ölçü hazırlamalıyım? 1.5 kaşık koydum 45 cc ilk yapayım diye 40 bile olmadı anlamadım ölçüde bir sıkıntı var
Ben de bucukluluarda tutturamadımm, o yuzden ya 30 ya 60 yapıyorum, alabıldıgıı kadar ıcsın dıye, bır de suyunu ayrı yerde 60 ayarla mutlaka mama da girince 65 cıvarı oluyor, ama mama uzerıne su dokup 60 yaparsan, katı kalıyor mama.. O da kabızı tetıklıyor

Cabucak kavusun ınsallah, ben 12 saat ayrı kaldım, mahvoldım, Allah sabır versin size de

Ahahahahaha bilmez olur muyum
Ben onceden lohusaliga cok da inanmiyordum,erken yasta anne olanlar yasiyordur bu yasta bu kadar bile isteye bebek sahibi olunca hicbisi olmaz diyordum da lohusa kafasi diye bisi varmis gercekten

Ahahahahaha bilmez olur muyum
Ben onceden lohusaliga cok da inanmiyordum,erken yasta anne olanlar yasiyordur bu yasta bu kadar bile isteye bebek sahibi olunca hicbisi olmaz diyordum da lohusa kafasi diye bisi varmis gercekten
Bir anda uykusuzluk, vücudun mahvolması, kocaya hasret kalmak , tüm düzenin değişmesi…
Çocuk olmadan önce ev sahibi evin fotoğraflarını istemişti satışa koymak için. Geçen onlara bakıp ağladım duvarlarda tablolar, masalarda örtüler, çiçekler, dekorasyonlar, koltuklar halılar bembeyaz. Şimdi savaş alanı ev. Her yerde barbiler ve yeterince barbiem yok diye ağlayan bir çocuk.

Evet canım zaten şırıngayla besliyorduk biz meme yanından. Şimdi meme değil de parmağın yanından öyle beslicez.Biberonla verirsek memeye geçmesi daha zor olurmuş. Silikondan kurtulmak için parmakla devam edicez. Kilosu toparlayınca tekrar meme denicez

28 günlüğüz hala sarılık geçmedi onun için bakılıyor canım
Hergün yıka güneşe koy bebeği
Bizde şaka gibi ama pişik kremi pişik yaptı kullanmayı bırakır bırakmaz pisigimiz geçti.
Bende bol bol sürüyordum belki ondan oldu
Anne sütü sarılığı ne
Bizimde gaz problemi cok zorluyor, kıvranıyor çocuk gazı varken, sıcak suya sokuyorum fön tutuyorum rahatlayana kadar çok kötü oluyor
Kundak yap hem rahat uyur
Mastit başlangıcı bence lahana haşla dolaba koy soğut memende ısınana kadar kalsın
Geçmiş olsun bizde de var bende çocuk esmer sanıyorum kapkara kıpkırmızı sapsarı rengarenk resmen
Tek meme kendi bırakana kadar emsin zaten asıl kilo aldıran süt arkadan gelen yağlı kısmı önden sulu kısım geliyor
Bir dahaki uyanmaya diğer memeyi ver
Hatta en son ki memeyi ver diyen bile var yağlı kısmı içsin diye
Emzirme şeysini bende daha tam çözemedim
Aynen bir anda çok beslenince de uyumuyor
Kızlar bebeğimin yan yatınca daha rahat uyuduğunu fark ettim. Siz yan yatırıyor musunuz?
Aynen
Allah şifa versin
Ben hipp combiotic kullaniyorum bitince golden goata gececegim
Neden peki?
Bende hip kullanıyorum
Yan yatır canım reflü yatağında yatırmıyorsan. Yedikleri ağzına gelir. Nacizane
Başı yan olacak şekilde her pozisyon yatırıyorum
Bebeğin küçük parmak yönteminden vazgeçme

Kızlar benim bebeğimde dolu dolu bir meme istiyor 10dk doysun istiyor en fazla 15dk emiyor
Gece sorun yok uyuduğum için doluyor memeler ama gündüz pek mümkün olmuyor çok kızıyor bildiğiniz söyleniyor memede ve emmiyor az az gelen süte tahammülü yok napacağım bilmiyorum

Ay bende bol bol sürdüm nerdeyse her altını degismede sürdüm pişik olmasın diye pişik oldu demek ondan neyse ki artık hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan öyle bir sorunumuz kalmadi

Ay bızım doktorlaf ne kadar tezat, ben parmak yanından sırınga verdım, sılıkondan kurtulamadım, tutus seklımı degsıtırınce kurtukdum sılıkondan bugun sılıkonsuz 4.gun. Sılıkondan kurtuldum ertesi gun bıberona gectım, hıcbır degısıklık olmadı, bebrk kuvvetlendıgı ıcın sanırım, memeyı alttan destekleyerek agzına tıkıyorum dırek kapıyor, bı kac gun sonra da emzık verıcem, bazen oyle ıclı aglıyor kı meme olmazsa perısanız.. Hersey duzene gırıyor derken sütğm az gelmeye basladı o moralımı bozuyor, bugun arkadasım geldı, sagma ısını bırak dedı, agladıkca meme ver dedı, cektıkce yukardan süt gelır dedı, pompa olanı ceker dedı. Herkss bısey dıyo kafam allak bullak, ama 2 gunudr daha fazla memede vakıt gecırsın dıye ugrasıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…