2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben gittim psikoloğa. İyi bir şey ama çok uzun süre devam etmek gerekiyor. Ocağımıza incir ağacı.
Bence 40’ı geçince falan diye bir şey yok. Uyumuyordu iki sene canımdan bezdim. Ne zaman uyudu o zaman kendime geldim.

Kızlar merhabalar, 18 aralıkta kızım doğdu. 3.haftamızı bitirdik. 37+0da 3080gr olarak hayata geldi. İştahlı, sürekli emiyor ama kilo çok zor alıyor. Mama takviyesi vermeyi denedik ama mamayı sevmedi. Yavaş yavaş kilo alıyor ama yavaş ilerliyor. Ne yapmayı önerirsiniz? Ek olarak burun temizliği için burun aspiratörü kullanmayın dediler. Burundaki kılcal damarlar zayıf olduğu için. Siz nasıl temizliyorsunuz?

Uyusak, vucudumuz dınlense toparlarız gercekten.. Yenı bı duzene alısmaya calısıyor vucut

Süt sağan anneler memeleriniz çok acıyormu bu aldığım makina güzel süt cikarttiyor ama aciyorda
Acıyor canım, hatta benım gogus ucum makıneye sıkısıyor zor cıkarıyordum agladıgımı bılıyorum deflarca, ıcındekı sılıkonu cıkardım rahatladım

Sohrab akşam silikonsuz emzirdim, az acıdı, iyileşmiş artık ama saat başı emerse yine yara olcak gibi. Bugün mama vermedim hiç. Bütün gece ve gündüz zırt pırt uyandı. Ya da 10 günlük oldu diye uyuması bitti.

Lansınoh sür emzırmeden sonra, faydasınoluyor, bennım de acımaya basladı, tytutor ama yanlıs tutuyor sanırım bılmıyorımm, yutkunuyo, mıdesıne gıdıyo bısekılde ama işte

Bende deneyim bı öyle yarına kadar çok biriktirmem gerek şimdi içeceği kadar verdim inşallah yeter
Bol bol sütün olsun annesı, ben fototerapıye yatırdıgımda kıyafetını kokla demıslerdı sagarken, ben kokladıkca agladım o ayrı mesele ama, kırlı kıyafetını kokla

Bol bol sütün olsun annesı, ben fototerapıye yatırdıgımda kıyafetını kokla demıslerdı sagarken, ben kokladıkca agladım o ayrı mesele ama, kırlı kıyafetını kokla
Bende aynıyım canım çok sıkkın ağladım da ama ağlamak istemiyorum iyileşecek onun sağlığı için mecburum diyip avuncam artık hiç biseyden haberleri yok küçücük yavruların

Biz de 27 günlüğüz hala yüzü gözlerinin beyaz kısmı sarı. Cuma günü için randevu aldım baktıracağım genelde annesütüne bağlı çıkıyormuş ama ya başka sebep varsa diye rahat olamıyor insan.

bende oldum olası sağıyorum bir ara azaldı dediğin gibi üzülüyorum ediyorum derken bir de baktım pompanın valfi eskimiş değişince tekrar eski miktarına döndü. seninde acaba makineyle ilgili birşey mi

Canım sohrab, çok tebrik ediyorum sağlıkla sıhhatle büyüt yavrunu

Kızlar kızıma 20 cc üzerinde mama vermeye başladım kusuyor her beslenmeden sonra. Fazla geliyor sanırım. Sizde bu kusma durumları ne?

Kızlar kızıma 20 cc üzerinde mama vermeye başladım kusuyor her beslenmeden sonra. Fazla geliyor sanırım. Sizde bu kusma durumları ne?
Sadece ağızdan gelme durumu normal diye biliyorum fışkırır sekildemi canım kusması yoksa ağzından hickirirken fln mi geliyor

Benim kızda 11 Aralık da doğdu bizde çok yavaş alıyoruz 3425 gr dogdu geçen hafta persembe 3600 gr bu persembe tekrar tartilacak her hafta gidiyoruz ebemizin yanına bizde mama vermedik devamlı memede zaten

Merhaba, aynı sorunu ben de yasıyorum. Cocuk cıldırıyor ucu takmayınca sureklı agzından cıkıyor ve aglıyor bugun kontrole gıttıgımde doktora soyledım her gün bir milim silikon ucun ucundan kes dedı. Bakalım deneyecegım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…