- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.381
Ben 1 gun yapmadı,agladım yapamıyo dıyeBiz panik oluyoruz hemen ama doktorlar 10-15 güne kadar kaka yapmamayı normal kabul ediyorlar.
İlk gelen sulu sütü sağıp öyle emzirebilirsin yağlı kısmı emmiş olur kilo alımı da artar bazen de emzirmeden sonra sağım yapiyorum ben çok az da olsa süt geliyor ve onları birleştirip bir öğünü en azından kurtarmış oluyorumAy bızım doktorlaf ne kadar tezat, ben parmak yanından sırınga verdım, sılıkondan kurtulamadım, tutus seklımı degsıtırınce kurtukdum sılıkondan bugun sılıkonsuz 4.gun. Sılıkondan kurtuldum ertesi gun bıberona gectım, hıcbır degısıklık olmadı, bebrk kuvvetlendıgı ıcın sanırım, memeyı alttan destekleyerek agzına tıkıyorum dırek kapıyor, bı kac gun sonra da emzık verıcem, bazen oyle ıclı aglıyor kı meme olmazsa perısanız.. Hersey duzene gırıyor derken sütğm az gelmeye basladı o moralımı bozuyor, bugun arkadasım geldı, sagma ısını bırak dedı, agladıkca meme ver dedı, cektıkce yukardan süt gelır dedı, pompa olanı ceker dedı. Herkss bısey dıyo kafam allak bullak, ama 2 gunudr daha fazla memede vakıt gecırsın dıye ugrasıyorum
Ben emzırme kısmına 3 4 gundur alısmaya basladım, hep sagdım 15 gun boyunca son damlasına kadar 60 cc olunca bır ogun tamam dıye sevınıyordım, 75 gordum en fazla, görüş o görüş, sonra aglama krızlerım, uykusuzluk tavan yaptı, suan ıkı meme 30 zar zor cıkıyor sagımda, cok kafaya takıyorım suan bunu, anne cayı dıye bı cay almıs esım aktarsan dun onu ıcıyorum ınsallah gerı artar, emzıremezken süt gelıyordu, emzırebılıyorken süt azaldı, bu olayı da cozersem aslında cok huzurlu bır bebek, umuyorum yormayacak hıc benıİlk gelen sulu sütü sağıp öyle emzirebilirsin yağlı kısmı emmiş olur kilo alımı da artar bazen de emzirmeden sonra sağım yapiyorum ben çok az da olsa süt geliyor ve onları birleştirip bir öğünü en azından kurtarmış oluyorum
Canım emzirdigin için memede süt kalmıyordur, emzirdikten sonra mi sagiyosunBen emzırme kısmına 3 4 gundur alısmaya basladım, hep sagdım 15 gun boyunca son damlasına kadar 60 cc olunca bır ogun tamam dıye sevınıyordım, 75 gordum en fazla, görüş o görüş, sonra aglama krızlerım, uykusuzluk tavan yaptı, suan ıkı meme 30 zar zor cıkıyor sagımda, cok kafaya takıyorım suan bunu, anne cayı dıye bı cay almıs esım aktarsan dun onu ıcıyorum ınsallah gerı artar, emzıremezken süt gelıyordu, emzırebılıyorken süt azaldı, bu olayı da cozersem aslında cok huzurlu bır bebek, umuyorum yormayacak hıc benı
34 günlüğüz 15 dk emiyo ortalamaKaç dk emiyor bebekleriniz?
Ben kızımı hastaneye yatırdım böbrekte sıkıntısı vardı o yüzden idrar yolu enfeksiyonu olmuş sarilikta gecmiyormus tek iyi olsun iyileşsin de üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor ki pompa aldım süt sağıp götürcem hastaneye cıvıl den aldım pompayı mycey diye bişey inşallah iyidirde kızıma bol süt goturebilirim
3 4 saat sonra 30 cıkıyoCanım emzirdigin için memede süt kalmıyordur, emzirdikten sonra mi sagiyosun
2 saatte bir mi34 günlüğüz 15 dk emiyo ortalama
Kaç dk emiyor bebeklerin
Cok gecmıs olsun canım, cabucak kavusursunuz ınsallhBen kızımı hastaneye yatırdım böbrekte sıkıntısı vardı o yüzden idrar yolu enfeksiyonu olmuş sarilikta gecmiyormus tek iyi olsun iyileşsin de üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor ki pompa aldım süt sağıp götürcem hastaneye cıvıl den aldım pompayı mycey diye bişey inşallah iyidirde kızıma bol süt goturebilirim
Yok canım sarılık gecmeyince ben tahlil yaptırdım karnimdayken böbrekte idrar var demişlerdi araştırdım doktorda bı o kaldı bakalım dedi geçmeyen sarilikta idrar testi mutlaka isteyin Allah korusun bebeklerimiziCok gecmıs olsun canım, cabucak kavusursunuz ınsallh
İdrar yolu enfeksuyonunu nasıl anladılar, rutin bi tahlıl zamanı mı var
43 günlük 15dk en fazla ama max 2.5 saat 2 saatte 1 emmek istiyor..34 günlüğüz 15 dk emiyo ortalama
Tekrardan cok gecmıs olsun, cabucak gecsın kurtulun ınsallahYok canım sarılık gecmeyince ben tahlil yaptırdım karnimdayken böbrekte idrar var demişlerdi araştırdım doktorda bı o kaldı bakalım dedi geçmeyen sarilikta idrar testi mutlaka isteyin Allah korusun bebeklerimizi
Ben de şaşkınım şu an canım. Memeyi dediğin gibi veriyorum hatta doktorumuz gösterdi ama yok bana mısın demiyor almıyor, silikona fena alıştı hemen yapışıyor ona. Ben de çaresizim bizim ki mamayı da zor alıyor inan 25 cc yi zor verdim sürekli uyuyor uyandırmak çok zor. Bugün elektrikli pompa siparişi verdim neler olacak bilmiyorum psikoloji diye bir şey kalmadı bende. Eşim psikoloğa götüreyim seni diyip duruyorAy bızım doktorlaf ne kadar tezat, ben parmak yanından sırınga verdım, sılıkondan kurtulamadım, tutus seklımı degsıtırınce kurtukdum sılıkondan bugun sılıkonsuz 4.gun. Sılıkondan kurtuldum ertesi gun bıberona gectım, hıcbır degısıklık olmadı, bebrk kuvvetlendıgı ıcın sanırım, memeyı alttan destekleyerek agzına tıkıyorum dırek kapıyor, bı kac gun sonra da emzık verıcem, bazen oyle ıclı aglıyor kı meme olmazsa perısanız.. Hersey duzene gırıyor derken sütğm az gelmeye basladı o moralımı bozuyor, bugun arkadasım geldı, sagma ısını bırak dedı, agladıkca meme ver dedı, cektıkce yukardan süt gelır dedı, pompa olanı ceker dedı. Herkss bısey dıyo kafam allak bullak, ama 2 gunudr daha fazla memede vakıt gecırsın dıye ugrasıyorum
Psıkologa benım de o kadar ıhtıyacım var kı, faydası olur mu acaba dıye dusnmuyor deılım, ama 40ı vıkınca rahatlıcaksın dıyolar, ne bıkeyım umutla bekliyorum 18.gun de bıtmek uzere..Ben de şaşkınım şu an canım. Memeyi dediğin gibi veriyorum hatta doktorumuz gösterdi ama yok bana mısın demiyor almıyor, silikona fena alıştı hemen yapışıyor ona. Ben de çaresizim bizim ki mamayı da zor alıyor inan 25 cc yi zor verdim sürekli uyuyor uyandırmak çok zor. Bugün elektrikli pompa siparişi verdim neler olacak bilmiyorum psikoloji diye bir şey kalmadı bende. Eşim psikoloğa götüreyim seni diyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?