2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Biz de gaza asla çare bulamadık 34 günlüğüz. Nurse HARVEY’S önerdi doktorumuz üç gün kullandık ama gece 3-6 arası ağlama krizleri ıkınmalar hiç bi şekilde geçmedi maflor aldık bi tık rahatladı gibi ama yine ıkınmalar var gaz çıkaramıyo günde 2/3 kakalı bez oluyo bazen 4ü buluyo ama gaz çıkmıyo. Sizin denediğiniz iyi geldiğini düşündüğünüz şeyler var mu

Bi de ben gündüz 2 saatte bi,gece 3 saatte bir uyandırıp emziriyorum. Gece alt bile değiştirmiyorum uykusu dağılmasın diye konuşmuyorum emzirip gaz çıkarıp yatırıyorum. Gündüz de 2 saatte bir emziriyorum mide gazı için pışpışlıyorum yarım saat konuşup oynayıp uyutuyorum. Sürekli böyle uyutmam doğru mu. 34 günlük bi bebeğin uyanık kalma süresi nasıl olmalı

İlk gelen sulu sütü sağıp öyle emzirebilirsin yağlı kısmı emmiş olur kilo alımı da artar bazen de emzirmeden sonra sağım yapiyorum ben çok az da olsa süt geliyor ve onları birleştirip bir öğünü en azından kurtarmış oluyorum

Ben emzırme kısmına 3 4 gundur alısmaya basladım, hep sagdım 15 gun boyunca son damlasına kadar 60 cc olunca bır ogun tamam dıye sevınıyordım, 75 gordum en fazla, görüş o görüş, sonra aglama krızlerım, uykusuzluk tavan yaptı, suan ıkı meme 30 zar zor cıkıyor sagımda, cok kafaya takıyorım suan bunu, anne cayı dıye bı cay almıs esım aktarsan dun onu ıcıyorum ınsallah gerı artar, emzıremezken süt gelıyordu, emzırebılıyorken süt azaldı, bu olayı da cozersem aslında cok huzurlu bır bebek, umuyorum yormayacak hıc benı

Canım emzirdigin için memede süt kalmıyordur, emzirdikten sonra mi sagiyosun

Ben kızımı hastaneye yatırdım böbrekte sıkıntısı vardı o yüzden idrar yolu enfeksiyonu olmuş sarilikta gecmiyormus tek iyi olsun iyileşsin de üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor ki pompa aldım süt sağıp götürcem hastaneye cıvıl den aldım pompayı mycey diye bişey inşallah iyidirde kızıma bol süt goturebilirim

Ah canim gecmis olsun..Umarim bi an once sagligina kavusur minik

Cok gecmıs olsun canım, cabucak kavusursunuz ınsallh
İdrar yolu enfeksuyonunu nasıl anladılar, rutin bi tahlıl zamanı mı var

Cok gecmıs olsun canım, cabucak kavusursunuz ınsallh
İdrar yolu enfeksuyonunu nasıl anladılar, rutin bi tahlıl zamanı mı var
Yok canım sarılık gecmeyince ben tahlil yaptırdım karnimdayken böbrekte idrar var demişlerdi araştırdım doktorda bı o kaldı bakalım dedi geçmeyen sarilikta idrar testi mutlaka isteyin Allah korusun bebeklerimizi

Kızlar nasılsınız bebekler doğunca buralara gitemez olduk
Durumlarınız nasıl ve bir sorum olacaktı bebeklerinize gaz damlası be kullanıyorsunuz ?

Ben de şaşkınım şu an canım. Memeyi dediğin gibi veriyorum hatta doktorumuz gösterdi ama yok bana mısın demiyor almıyor, silikona fena alıştı hemen yapışıyor ona. Ben de çaresizim bizim ki mamayı da zor alıyor inan 25 cc yi zor verdim sürekli uyuyor uyandırmak çok zor. Bugün elektrikli pompa siparişi verdim neler olacak bilmiyorum psikoloji diye bir şey kalmadı bende. Eşim psikoloğa götüreyim seni diyip duruyor

Psıkologa benım de o kadar ıhtıyacım var kı, faydası olur mu acaba dıye dusnmuyor deılım, ama 40ı vıkınca rahatlıcaksın dıyolar, ne bıkeyım umutla bekliyorum 18.gun de bıtmek uzere..

3 4 ay sonra daha baska seyler konusacagız bılıyorum ama ıste surec bızı yıpratıyor suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…