2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
2. ay aşılarıyla rotayı aynı anda mı yaptırdınız? Biz rota reçetesini ertesi gün kontrolde aldık bu yuzden aynı anda yaptırmadık. Bugun yaptırmayı düşünüyorum arada 1 hafta olacak. Araştırdığımda sorun olmadığını gördüm var mı bu konuda bilginiz? Kimi yerlerde verem ve rota arasında 4 hafta olmalı gibi bir söylenti var kafam karıştı. Doktora da yazdım cevap bekliyorum

3. Ayda aşı yok, o zaman yaptıracağım ben.

3. Ay aşı olmadığı için 3. Ayda yaptırmak daha mantıklı bence ben öyle yapcam

Meningokokları da yaptıracak mısın 3. Ay?
Bize nimenrix ve bexsero 3-5-13. Aylarda önerildi. Rotayı bu ay yaptırmazsam 3-5. Ayda onlarla beraber yaptırabilirim heralde
Biz 1. Ay kontrolune yeni gittik ya, sordum doktor önümüzdeki ay konuşcaz dedi. Hangi ay yapalım derse o zaman yaptıracağım.

ben gece veriyorum sabaha kaka yapıyor. Acaba öğleden sonra mı versem yatmadan önce yapar belki.
Ben aksam 6 7 cıvarı mamasına katıyorum gaz damlasını, gece kıvranıyo cocuk.. Bıogaıada oglen verıyorum genelde
D vıtamını nı sabah..

Emzırırken dıkkatımı cektı cok guzel pırt yapıyor, kaka yapıyır, acaba tutus seklınden dolaayı rahatlıyor mu dıyorum ben de

Kızlar yenidoğan aknesiyle başımız dertte. Gerçi bebek aknesi oldu artık.Doktor da müdahale etmiyor Bu durumda olan var mı nasıl geçer ki bu
Bepanthol sensiderm sür hemen canım doktorumun tavsiyesiyle kullandım, çok kötüytü bol bol sür hemen söndürüyor , yine arada yüzünde boynunda oldukça kullanıyorum geçiyor

Biz ayni anda yaptirdik.Hemsireler arada 3 hafta olmasi lazim diyordu doktora sorunca hic alakasi yok bize baska gun de yaptirabilirsiniz dedi ama biz gitmisken hepsini ayni gun yaptirdik.
Meningokokları da yaptıracak mısın 3. Ay?
Bize nimenrix ve bexsero 3-5-13. Aylarda önerildi. Rotayı bu ay yaptırmazsam 3-5. Ayda onlarla beraber yaptırabilirim heralde
Evet 3. Ayda yaptiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…