- 20 Nisan 2023
- 392
- 520
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.501
3. Ayda aşı yok, o zaman yaptıracağım ben.2. ay aşılarıyla rotayı aynı anda mı yaptırdınız? Biz rota reçetesini ertesi gün kontrolde aldık bu yuzden aynı anda yaptırmadık. Bugun yaptırmayı düşünüyorum arada 1 hafta olacak. Araştırdığımda sorun olmadığını gördüm var mı bu konuda bilginiz? Kimi yerlerde verem ve rota arasında 4 hafta olmalı gibi bir söylenti var kafam karıştı. Doktora da yazdım cevap bekliyorum
Meningokokları da yaptıracak mısın 3. Ay?3. Ayda aşı yok, o zaman yaptıracağım ben.
3. Ay aşı olmadığı için 3. Ayda yaptırmak daha mantıklı bence ben öyle yapcam2. ay aşılarıyla rotayı aynı anda mı yaptırdınız? Biz rota reçetesini ertesi gün kontrolde aldık bu yuzden aynı anda yaptırmadık. Bugun yaptırmayı düşünüyorum arada 1 hafta olacak. Araştırdığımda sorun olmadığını gördüm var mı bu konuda bilginiz? Kimi yerlerde verem ve rota arasında 4 hafta olmalı gibi bir söylenti var kafam karıştı. Doktora da yazdım cevap bekliyorum
Menenjit mi bu yazdığınız?Meningokokları da yaptıracak mısın 3. Ay?
Bize nimenrix ve bexsero 3-5-13. Aylarda önerildi. Rotayı bu ay yaptırmazsam 3-5. Ayda onlarla beraber yaptırabilirim heralde
Aynı gün yapılıyor diye aklımda kalmış benim farkli zamanda da mi yapılıyor?3. Ayda aşı yok, o zaman yaptıracağım ben.
Evet menenjitlerMenenjit mi bu yazdığınız?
Biz 1. Ay kontrolune yeni gittik ya, sordum doktor önümüzdeki ay konuşcaz dedi. Hangi ay yapalım derse o zaman yaptıracağım.Meningokokları da yaptıracak mısın 3. Ay?
Bize nimenrix ve bexsero 3-5-13. Aylarda önerildi. Rotayı bu ay yaptırmazsam 3-5. Ayda onlarla beraber yaptırabilirim heralde
3. Ay ücretsiz aşı yok anlamında söyledim. Menenjitler rota biraz ateş yapıyor.Aynı gün yapılıyor diye aklımda kalmış benim farkli zamanda da mi yapılıyor?
Ben aksam 6 7 cıvarı mamasına katıyorum gaz damlasını, gece kıvranıyo cocuk.. Bıogaıada oglen verıyorum geneldeben gece veriyorum sabaha kaka yapıyor. Acaba öğleden sonra mı versem yatmadan önce yapar belki.
Emzırırken dıkkatımı cektı cok guzel pırt yapıyor, kaka yapıyır, acaba tutus seklınden dolaayı rahatlıyor mu dıyorum ben deGazdan dolayı gaz damlası veriyoruz bu seferde damla kavrandiriyor vala ne kadar zor
Bende emzirirken kıvranıyor bazen,
acaba göbeği sıcak oluyor tuvaleti mi geliyor o anda hemen
Kakasını yapmasını bekliyoruz, gaz çıkartıyoruz bir daha meme veriyorum yine aynı
Ben 2.kutuyu kullanıyorumm bıogaıada..Biogaia yı bitirdik biz. Kontrolümüz 14 ünde doktor devam derse o zaman bir daha alırım. Gaz damlamız metigast
Bizim ki kendini bazen öyle kaptırıyor ki midesi kalkıyorEmzik yoksa ağzında ve emmek istiyorsa elini yakaladığı anda acımıyor. Neredeyse komple ağzına sokup yiyecek eliağzıyla tanıyor dünyayı şu an. Normal bir prosesmiş.
Evet ben video cekip doktorumuza Attim. Oral donem baslamis engel olma dedi.Kizlar bebeginiz elini agzina sokmaya başladı mı, ben ellerini cekiyordum agzindan ama gelisim açısından çekmemek lazımmış
Bepanthol sensiderm sür hemen canım doktorumun tavsiyesiyle kullandım, çok kötüytü bol bol sür hemen söndürüyor , yine arada yüzünde boynunda oldukça kullanıyorum geçiyorKızlar yenidoğan aknesiyle başımız dertte. Gerçi bebek aknesi oldu artık.Doktor da müdahale etmiyorBu durumda olan var mı nasıl geçer ki bu
Evett 2 gündür başladı benimki, ben sevindim elini keşfetmeye başladı sıra ayaklardaKizlar bebeginiz elini agzina sokmaya başladı mı, ben ellerini cekiyordum agzindan ama gelisim açısından çekmemek lazımmış
2. ay aşılarıyla rotayı aynı anda mı yaptırdınız? Biz rota reçetesini ertesi gün kontrolde aldık bu yuzden aynı anda yaptırmadık. Bugun yaptırmayı düşünüyorum arada 1 hafta olacak. Araştırdığımda sorun olmadığını gördüm var mı bu konuda bilginiz? Kimi yerlerde verem ve rota arasında 4 hafta olmalı gibi bir söylenti var kafam karıştı. Doktora da yazdım cevap bekliyorum
Evet 3. Ayda yaptiracagim.Meningokokları da yaptıracak mısın 3. Ay?
Kızlar bu gaza dişe kehribar iyi dediler gittim aldım sertifikalı altın gibi gramla satılıyorkullanan varmı başka
Şimdilik etki yokCok goruyorum bunu bebelerin boyunlarinda ama ise yarayip yaramadigindan cok emin degilim.Sen yorumlarini yazarsin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?