2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebek ağlamıyorsa aç degildir diyebilir miyiz ?
Benim bebegim aglamiyor ama kilo alimi yavaslamis gunde 10 gr bile almamis son bir haftada anlayamiyorum ac mi tok mu mamayi artirmali miyim artirmamaliyim

Benim bebegim aglamiyor ama kilo alimi yavaslamis gunde 10 gr bile almamis son bir haftada anlayamiyorum ac mi tok mu mamayi artirmali miyim artirmamaliyim
Teklif edince tepkisi ne oluyor? Aç olsa aglamasa bile belli ediyor illa ki ağzıyla yüzüyle, baska bir durum oldu mu iştahsız mıydı acaba

Nerden temin ettiniz fiyatı ne kadar peki
İnternette de var renk çeşitleri, sertifakalı olup olmamasina dikkat ediliyor ve gerçeklik testi var, tuzlu su ile batmıyor vs yorumlara göre de güvenilir bir yerden alabilirsiniz, genelde diş kolay çıksın,salya olmasin diye alınıyor

Sarılık takıbı yapılırken 5.gunden 7.gune gecerken 10 gr almıstı, doktor hemen 30dan 60 a cıkarmıstı.. Dıger gunler 30 35 gr almıstı..
Bu hesaplamaya gore yapabılırsın.. 4 saatte bır beslenme gıbı dusun, baya buyudu.. Beslenme sayısını 6 yap.. En az ve encok mıktarı hesaplayabılırsın

Eklentiler

• Screenshot_20240208_221916_com.android.gallery3d.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 38
Benimde acaba doymuyor kakayi ondanmi yapmıyor bağırsak boş olunca ne çıkaracak diye düşündüm tek verdiğim mamayı günde 4 yada 5 + süt olarak devam edip bakmaya karar verdim bugün gaz damlası da vermedim sadece maflor verdim

Eğer özellikle verem aşısı yapılmışsa evet aynı anda yapılması gerekli dedi doktor ikisi de canlı aşıymış 3hafta arası olmalı dedi bize ben hepsini aynı anda yaptırdım

Doymuyor gıbı dusunme, bagırsak hareketlerı yavastır, 10 gune kadar normal karsılayan doktor var.. 10.gun hastaneye getirin dıyorlar.. Zeytınyagı ver bence kurtarıcı.. Bır de bıoagaıa probıyıotık, cok guzel kaka yaptırıyor duzenlı

Biz biogaia kullandık bize iyi gelmedi yeni aldım bunuda bir denicem 10 .günü sade anne sütü alanlar için diyorlar galiba canım kendi doktoru lavman yap dedi ama ben eski yöntem fitili kullandım inşallah bütün bebekler bu süreci atlatır bizim birde hastaneden sonra düzeni bozuldu antibiyotik almıştı sindirim sistemi düzene giremedi daha

Azcık hareketlenseydı bebısler rahatlarız, gaz olayı da duzelırdı

Bebek kendini ac birakmaz. Mutlaka aclik aglamasi var ama sizin bebisiniz hasta mi halsiz mi istahi mi kapali mutlaka bi doktor tespit etmeli.

Kizlar bebeğiniz yüzünü yoluyor mu, oynarken fln değil ama mesela süt sagarken cok açsa sanki çok sinirle cart diye yukardan aşağıya yoluyor

Kizlar bebeğiniz yüzünü yoluyor mu, oynarken fln değil ama mesela süt sagarken cok açsa sanki çok sinirle cart diye yukardan aşağıya yoluyor
Sinirlenince el hareketlerini kontrol edemiyor yolacak gibi yapıyor ama sürekli tırnaklarını törpülüyorum canım yolamiyor o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…