- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.521
Nerden temin ettiniz fiyatı ne kadar pekiŞimdilik etki yokgazdan kivraniyoz uykular haram
Gümüşçü den aldım gramı 95 lira denildi 6 gram geldiNerden temin ettiniz fiyatı ne kadar peki
Kızlar bu gaza dişe kehribar iyi dediler gittim aldım sertifikalı altın gibi gramla satılıyorkullanan varmı başka
Teklif edince tepkisi ne oluyor? Aç olsa aglamasa bile belli ediyor illa ki ağzıyla yüzüyle, baska bir durum oldu mu iştahsız mıydı acabaBebek ağlamıyorsa aç degildir diyebilir miyiz ?
Benim bebegim aglamiyor ama kilo alimi yavaslamis gunde 10 gr bile almamis son bir haftadaanlayamiyorum ac mi tok mu mamayi artirmali miyim artirmamaliyim
İnternette de var renk çeşitleri, sertifakalı olup olmamasina dikkat ediliyor ve gerçeklik testi var, tuzlu su ile batmıyor vs yorumlara göre de güvenilir bir yerden alabilirsiniz, genelde diş kolay çıksın,salya olmasin diye alınıyorNerden temin ettiniz fiyatı ne kadar peki
Sarılık takıbı yapılırken 5.gunden 7.gune gecerken 10 gr almıstı, doktor hemen 30dan 60 a cıkarmıstı.. Dıger gunler 30 35 gr almıstı..Bebek ağlamıyorsa aç degildir diyebilir miyiz ?
Benim bebegim aglamiyor ama kilo alimi yavaslamis gunde 10 gr bile almamis son bir haftadaanlayamiyorum ac mi tok mu mamayi artirmali miyim artirmamaliyim
Benimde acaba doymuyor kakayi ondanmi yapmıyor bağırsak boş olunca ne çıkaracak diye düşündüm tek verdiğim mamayı günde 4 yada 5 + süt olarak devam edip bakmaya karar verdim bugün gaz damlası da vermedim sadece maflor verdimSarılık takıbı yapılırken 5.gunden 7.gune gecerken 10 gr almıstı, doktor hemen 30dan 60 a cıkarmıstı.. Dıger gunler 30 35 gr almıstı..
Bu hesaplamaya gore yapabılırsın.. 4 saatte bır beslenme gıbı dusun, baya buyudu.. Beslenme sayısını 6 yap.. En az ve encok mıktarı hesaplayabılırsın
Eğer özellikle verem aşısı yapılmışsa evet aynı anda yapılması gerekli dedi doktor ikisi de canlı aşıymış 3hafta arası olmalı dedi bize ben hepsini aynı anda yaptırdım2. ay aşılarıyla rotayı aynı anda mı yaptırdınız? Biz rota reçetesini ertesi gün kontrolde aldık bu yuzden aynı anda yaptırmadık. Bugun yaptırmayı düşünüyorum arada 1 hafta olacak. Araştırdığımda sorun olmadığını gördüm var mı bu konuda bilginiz? Kimi yerlerde verem ve rota arasında 4 hafta olmalı gibi bir söylenti var kafam karıştı. Doktora da yazdım cevap bekliyorum
Doymuyor gıbı dusunme, bagırsak hareketlerı yavastır, 10 gune kadar normal karsılayan doktor var.. 10.gun hastaneye getirin dıyorlar.. Zeytınyagı ver bence kurtarıcı.. Bır de bıoagaıa probıyıotık, cok guzel kaka yaptırıyor duzenlıBenimde acaba doymuyor kakayi ondanmi yapmıyor bağırsak boş olunca ne çıkaracak diye düşündüm tek verdiğim mamayı günde 4 yada 5 + süt olarak devam edip bakmaya karar verdim bugün gaz damlası da vermedim sadece maflor verdim
Biz biogaia kullandık bize iyi gelmedi yeni aldım bunuda bir denicem 10 .günü sade anne sütü alanlar için diyorlar galiba canım kendi doktoru lavman yap dedi ama ben eski yöntem fitili kullandım inşallah bütün bebekler bu süreci atlatır bizim birde hastaneden sonra düzeni bozuldu antibiyotik almıştı sindirim sistemi düzene giremedi dahaDoymuyor gıbı dusunme, bagırsak hareketlerı yavastır, 10 gune kadar normal karsılayan doktor var.. 10.gun hastaneye getirin dıyorlar.. Zeytınyagı ver bence kurtarıcı.. Bır de bıoagaıa probıyıotık, cok guzel kaka yaptırıyor duzenlı
Azcık hareketlenseydı bebısler rahatlarız, gaz olayı da duzelırdıBiz biogaia kullandık bize iyi gelmedi yeni aldım bunuda bir denicem 10 .günü sade anne sütü alanlar için diyorlar galiba canım kendi doktoru lavman yap dedi ama ben eski yöntem fitili kullandım inşallah bütün bebekler bu süreci atlatır bizim birde hastaneden sonra düzeni bozuldu antibiyotik almıştı sindirim sistemi düzene giremedi daha
Evet canım az kaldı 1 aya kadar daha iyi olurlar İnşallah pazartesi 2 aylık olcaz bizAzcık hareketlenseydı bebısler rahatlarız, gaz olayı da duzelırdı
Benım kızımda 37+0da dogdu..Evet canım az kaldı 1 aya kadar daha iyi olurlar İnşallah pazartesi 2 aylık olcaz biz3 hafta erken doğdu ya az geriden gidiyoruz galiba
Aynen benim kızımda 37+0 duramadi 1 & 2 hafta dahaBenım kızımda 37+0da dogdu..
Bebek kendini ac birakmaz. Mutlaka aclik aglamasi var ama sizin bebisiniz hasta mi halsiz mi istahi mi kapali mutlaka bi doktor tespit etmeli.Bebek ağlamıyorsa aç degildir diyebilir miyiz ?
Sinirlenince el hareketlerini kontrol edemiyor yolacak gibi yapıyor ama sürekli tırnaklarını törpülüyorum canım yolamiyor o yüzdenKizlar bebeğiniz yüzünü yoluyor mu, oynarken fln değil ama mesela süt sagarken cok açsa sanki çok sinirle cart diye yukardan aşağıya yoluyor
Birde ben doğduğundan beri eldiven dahi takmadim elleri ile herşeyi keşfetsin diye onun etkisi varmı bilmiyorumKizlar bebeğiniz yüzünü yoluyor mu, oynarken fln değil ama mesela süt sagarken cok açsa sanki çok sinirle cart diye yukardan aşağıya yoluyor
Bende aynı şekilde eldiveni hastanede taktım bir tek tirnak makasi goturmemisim sonra hiç takmadım, sinirlenince yapiyor hatta benim yüzüme bile yapıyor, cok sasiriyorumBirde ben doğduğundan beri eldiven dahi takmadim elleri ile herşeyi keşfetsin diye onun etkisi varmı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?