2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Yine sağlık ocağında en azından ciğerlerini dinletin, ciğere inmesin, cigerse daha acil önlem alırsınız

Kızlar yenidoğan aknesiyle başımız dertte. Gerçi bebek aknesi oldu artık.Doktor da müdahale etmiyor Bu durumda olan var mı nasıl geçer ki bu

Canım bir kac tane çıkmıştı, mustela vücut losyonundan sürdüm hemen iyileştirdi, sürekli de çıkıyor benim kızımda da doktor normal dedi

Benim kızımın yüzünün her yerinde var. Ensesinde sırtında da sinir oluyorum. Hiçbir şey sürme dedi doktor

Bişey olmaz korkma evde hasta biri yoksa eğer. Benim kızda oldu 45 günlükken bildiğin grip gibiydi ertesi gün bisey kalmadı kızı hasta ettim diye oturdum ağladım doktora gittik bisey yok burnunu devamlı ac dedi serum ve annesutu ile bebeklerde oluyor diğer kızım da 1 aylıkken olduydu

Hırıltı derken burnundan mi yoksa sırtından mi geliyor

Kızlar yenidoğan aknesiyle başımız dertte. Gerçi bebek aknesi oldu artık.Doktor da müdahale etmiyor Bu durumda olan var mı nasıl geçer ki bu
Canım bizim daha hastanede bacaklarda başlamıştı. Çıktık, sırtına yayıldı bayağı kötüydü. Şimdi de yüzünde var oldukça. Doktora hemşirelere sordum anneden geçen hormonlardan diyen var, anne sütündeki yağdan diyen var vs. Ama sonuç olarak hiçbir şey yaptırmıyorlar. Sırtı 3-4 güne geçti yatıştı şimdi yüzü yatışsın diye bekliyorum. Saç derisinde bile var kuzumun

Canım benimki doğru düzgün anne sütü almıyor ki meme veriyorum ama belki hiç almıyor bilemiyorum. Anne sütünden değildir diye düşünüyorum. Üzülüyorum Ben de yara oluyor yüzü

Canım benimki doğru düzgün anne sütü almıyor ki meme veriyorum ama belki hiç almıyor bilemiyorum. Anne sütünden değildir diye düşünüyorum. Üzülüyorum Ben de yara oluyor yüzü
Benım kızımda da cıkıyor 2 gun sonra kayboluyor, baska yerde tekrar cıkıyor.. Kılo aldıgı ıcın de oluyormus..

Merhabalar ben 11 aralıkta doğum yaptım. Dün spiral taktırdım. Hiç kanamam yoktu. Spiral taktırınca once lekelenme başladı akşam kanamaya dondu. Bugun de kanamam var. Bu sekılde spiral taktıran var mı? Kanama ne zaman kesiliyor ve adetler ne zaman başlayıp düzene giriyor?

Kızlar
Bebekler her öğünlerinde kaç ml süt içmeli
Bebeğim doymuyor gibi geliyor mama ile telafi ediyorum. Ancak öğünlerde kaç ml almalı bunun ile ilgili bilginiz var mı

Bizim doktorumuz reflü hırıltıya sebep olur demişti bizde de var her gün açıyorum

Çok geçmis olsundoktor sebebi hakkında bilgi verdi mi, alt değiştirirken yaptigimiz hatalardan mi oluyor
Teşekkür ederim banyo yaptırırken sünger kullanıyordum file yerine o da bakteri üreten birşey maalesef bundan sonra file ile devam edeceğim. Muhtemelen kakasından mikrop kaptı diye tahmin ediyoruz ama temas eden herşey banyo süngeri, sabun vs de olabilir.

Kızlar
Bebekler her öğünlerinde kaç ml süt içmeli
Bebeğim doymuyor gibi geliyor mama ile telafi ediyorum. Ancak öğünlerde kaç ml almalı bunun ile ilgili bilginiz var mı
150 ml kadar içebilir. 3 aydan sonra 180’e kadar çıkabilir. Benimki de doymuyor. Bütün gün meme mama tavşan uykusu. Emdiğinin üstüne 90 ml mama yapıyorum ben. 38 günlük. Sürekli bir emme de olduğu için hepsini bitirmiyor bazen. Bazen üstüne ilave gerekiyor.

Bizim doktorumuz reflü hırıltıya sebep olur demişti bizde de var her gün açıyorum
Evet olabilir reflü yatağı var onda yatıyor ama peki reflü için size ne önerdi hergün açmanıza rağmen devam mı ediyor hırıltı bizim gibi. reflünün diğer belirtileri bizde yok ama bakalım doktor ne diyecek cumartesi günü

Ben aslında minumum seviyeyi merak ediyorum. Günlük en az kaç içmeli ve kaç öğün
Çünkü 150ler imkansız benim için anca mama ile olacak bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…