- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.461
Merhaba kızlar hırıltı olayını çözen var mı varsa yardımcı olabilir misiniz 1 haftadır serum fizyolojik sıkıyoruz şırıngayla temizliyoruz burnunu ama bir türlü hırıltı geçmiyor emmesini uyumasını etkilemiyor genel durumu iyi ama tamamen hırıltı kesilmiyor bugün temizledik iyi mesela gece sabaha karşı tekrar oluyor
Kızlar yenidoğan aknesiyle başımız dertte. Gerçi bebek aknesi oldu artık.Doktor da müdahale etmiyorBu durumda olan var mı nasıl geçer ki bu
Benim kızımın yüzünün her yerinde var. Ensesinde sırtında da sinir oluyorum. Hiçbir şey sürme dedi doktorYine sağlık ocağında en azından ciğerlerini dinletin, ciğere inmesin, cigerse daha acil önlem alırsınız
Canım bir kac tane çıkmıştı, mustela vücut losyonundan sürdüm hemen iyileştirdi, sürekli de çıkıyor benim kızımda da doktor normal dedi
Bişey olmaz korkma evde hasta biri yoksa eğer. Benim kızda oldu 45 günlükken bildiğin grip gibiydi ertesi gün bisey kalmadı kızı hasta ettim diye oturdum ağladım doktora gittik bisey yok burnunu devamlı ac dedi serum ve annesutu ile bebeklerde oluyor diğer kızım da 1 aylıkken olduyduHastalığa çevirecek diye korkuyorum cumartesi gününe randevu aldım bi doktor görsün 41 günlüğüz en başından beri doktora gitmedik virüs bulaşır diye aşıları da sağlık ocağında yaptırmıştım ama hırıltıyı kafama taktım
Hırıltı derken burnundan mi yoksa sırtından mi geliyorMerhaba kızlar hırıltı olayını çözen var mı varsa yardımcı olabilir misiniz 1 haftadır serum fizyolojik sıkıyoruz şırıngayla temizliyoruz burnunu ama bir türlü hırıltı geçmiyor emmesini uyumasını etkilemiyor genel durumu iyi ama tamamen hırıltı kesilmiyor bugün temizledik iyi mesela gece sabaha karşı tekrar oluyor
Canım bizim daha hastanede bacaklarda başlamıştı. Çıktık, sırtına yayıldı bayağı kötüydü. Şimdi de yüzünde var oldukça. Doktora hemşirelere sordum anneden geçen hormonlardan diyen var, anne sütündeki yağdan diyen var vs. Ama sonuç olarak hiçbir şey yaptırmıyorlar. Sırtı 3-4 güne geçti yatıştı şimdi yüzü yatışsın diye bekliyorum. Saç derisinde bile var kuzumunKızlar yenidoğan aknesiyle başımız dertte. Gerçi bebek aknesi oldu artık.Doktor da müdahale etmiyorBu durumda olan var mı nasıl geçer ki bu
Burnundan gibi. Sırtından olsa başka semptomlar da olur dimi? Huysuzluğu falan yok sadece gaz oluyor akşamları birazHırıltı derken burnundan mi yoksa sırtından mi geliyor
Canım benimki doğru düzgün anne sütü almıyor ki meme veriyorum ama belki hiç almıyor bilemiyorum. Anne sütünden değildir diye düşünüyorum. Üzülüyorum Ben de yara oluyor yüzüCanım bizim daha hastanede bacaklarda başlamıştı. Çıktık, sırtına yayıldı bayağı kötüydü. Şimdi de yüzünde var oldukça. Doktora hemşirelere sordum anneden geçen hormonlardan diyen var, anne sütündeki yağdan diyen var vs. Ama sonuç olarak hiçbir şey yaptırmıyorlar. Sırtı 3-4 güne geçti yatıştı şimdi yüzü yatışsın diye bekliyorum. Saç derisinde bile var kuzumun
Benım kızımda da cıkıyor 2 gun sonra kayboluyor, baska yerde tekrar cıkıyor.. Kılo aldıgı ıcın de oluyormus..Canım benimki doğru düzgün anne sütü almıyor ki meme veriyorum ama belki hiç almıyor bilemiyorum. Anne sütünden değildir diye düşünüyorum. Üzülüyorum Ben de yara oluyor yüzü
Bizim doktorumuz reflü hırıltıya sebep olur demişti bizde de var her gün açıyorumMerhaba kızlar hırıltı olayını çözen var mı varsa yardımcı olabilir misiniz 1 haftadır serum fizyolojik sıkıyoruz şırıngayla temizliyoruz burnunu ama bir türlü hırıltı geçmiyor emmesini uyumasını etkilemiyor genel durumu iyi ama tamamen hırıltı kesilmiyor bugün temizledik iyi mesela gece sabaha karşı tekrar oluyor
Teşekkür ederimÇok geçmis olsundoktor sebebi hakkında bilgi verdi mi, alt değiştirirken yaptigimiz hatalardan mi oluyor
150 ml kadar içebilir. 3 aydan sonra 180’e kadar çıkabilir. Benimki de doymuyor. Bütün gün meme mama tavşan uykusu. Emdiğinin üstüne 90 ml mama yapıyorum ben. 38 günlük. Sürekli bir emme de olduğu için hepsini bitirmiyor bazen. Bazen üstüne ilave gerekiyor.Kızlar
Bebekler her öğünlerinde kaç ml süt içmeli
Bebeğim doymuyor gibi geliyor mama ile telafi ediyorum. Ancak öğünlerde kaç ml almalı bunun ile ilgili bilginiz var mı
Bizimki de kaybolsa keşke anlamadım bu nasıl bir şeyBenım kızımda da cıkıyor 2 gun sonra kayboluyor, baska yerde tekrar cıkıyor.. Kılo aldıgı ıcın de oluyormus..
Evet isilik gıbı gorunuyor, saclarının ıcınde bıle cıkıyoBizimki de kaybolsa keşke anlamadım bu nasıl bir şeyher geçen gün daha da artıyor
Acaba cokmu giydiriyorsunuz yada sütünüz mü çok yağlıEvet isilik gıbı gorunuyor, saclarının ıcınde bıle cıkıyo
Evet olabilir reflü yatağı var onda yatıyor amaBizim doktorumuz reflü hırıltıya sebep olur demişti bizde de var her gün açıyorum
Bebek gribi diyorlar 1gün ile 2 hafta arası süre bilir içindeki tıkanıklık bosaliyor hasta felan değiller tabı ateş öksürük yoksaBurnundan gibi. Sırtından olsa başka semptomlar da olur dimi? Huysuzluğu falan yok sadece gaz oluyor akşamları biraz
evt reflu den olabiliyor çünkü kusunca geniz e de kaçıyor kusduklari oda tabi bisekilde çıkacakBizim doktorumuz reflü hırıltıya sebep olur demişti bizde de var her gün açıyorum
Ben aslında minumum seviyeyi merak ediyorum. Günlük en az kaç içmeli ve kaç öğün150 ml kadar içebilir. 3 aydan sonra 180’e kadar çıkabilir. Benimki de doymuyor. Bütün gün meme mama tavşan uykusu. Emdiğinin üstüne 90 ml mama yapıyorum ben. 38 günlük. Sürekli bir emme de olduğu için hepsini bitirmiyor bazen. Bazen üstüne ilave gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?