2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben aslında minumum seviyeyi merak ediyorum. Günlük en az kaç içmeli ve kaç öğün
Çünkü 150ler imkansız benim için anca mama ile olacak bu iş
Kilo carpi 150 gunluk almasi gereken süt. Ama emzirenler icin kriter bebegin doydugunda memeden ayrilmasi vs

Kızlar bebeğim kabız.zeytinyağını hangi sıklıkla verebiliriz? Neden kabız oluyır anlamıyorum. Golden goat kullanıyorum ondan mı diyorum ama bu mamada tam aksine kabızlığa iyi diye okumuştum kafam karışık.

Benimkide kabız oldu kaç kez verdim zeytinyağı ise yaramiyor doktor lavman dedi onuda aldım ama yapmadım gliserin kansuk fitil var kabızlık için ondan yaptim yarım 1 dakika sürmedi yaptı yavrum arkasından ikinci bezide doldurdu rahatladı bende Aptamil veriyorum golden goat aldım onu verincemi oldu hiç bilmiyorum yine ıkınıyor kıpkırmızı oluyor ama yapamıyor ben suda veriyorum kabız olmaması gerek ama

Reflü yatağı biraz alçak kalıyor bana göre gece yatarken normal yastığı dik pozisyona getiriyorum elimden geldiğince. Yastığın yanından da başka yastıkla destek veriyorum. Mide asidi yakıyor solunum yollarını bu sebeple tahrişe hırıltıya sebep oluyor bir ilaç söyledi mide asidi için yetişkinlerin kullandığı ama bebekler için olanı da var ecza depolarında yok bulabiliyorsanız alın dedi. Bize uzak bir yerde bulmuştuk almaya gidemedik.

Kizlar bebeginiz elini agzina sokmaya başladı mı, ben ellerini cekiyordum agzindan ama gelisim açısından çekmemek lazımmış

Kizlar bebeginiz elini agzina sokmaya başladı mı, ben ellerini cekiyordum agzindan ama gelisim açısından çekmemek lazımmış
Emzik yoksa ağzında ve emmek istiyorsa elini yakaladığı anda acımıyor. Neredeyse komple ağzına sokup yiyecek eli ağzıyla tanıyor dünyayı şu an. Normal bir prosesmiş.

Ya bu gazdamlasının saatını ayarlayamadım bir turlu, geceye rahatkatcak sekılde saat kacta verebilirim.. Gun ıcınde rahat cocuk, gece olunca kıvranıyor

Nurse harveys kullandıgım gunler daha cok kıvrnsıyor bı de, ıyı gelmedı o sanırımm.. Sadece bıogaıaya devam edıcem galıba

Valla neden kaynaklı ben de bilmiyorum emin olamadığım İçin gittim sabah iki kutu daha golden goat aldım. Hem sindirimi kolay hem anne sütüne en yakın süt keçi sütü hem de temiz içerikli diye içim rahat ediyor bunu kullanırken. Bu denediğimiz 4.mama hipp combioticle başladım sma aldım, hipp keçi sütü aldım sonra. Hipp iyi gelmedi bize hem gaz sorunu uykusuzluk hem de kusma oluyordu. Sma dan bir kutu kullandım iyiydi ama onda da palm var diye devam etmek istemedim, bir de hepsinin ilk kutusunda sorun olmadı hiç sonradan oldu o yüzden emin olamıyorum smadan da.aptamil şekerli bağımlılık yapıyor diye başlamak istemedim. Bende ki durum bu çok karışık bu mama işi bebek içmese değiştirirsin ama hepsini de içti benim kız.

Bu kıvranmalar bizde de çok damla mı yapıyor yanı? Neden kaynaklandığını bir anlayabilsem mama mı damlalar mı

Bu kıvranmalar bizde de çok damla mı yapıyor yanı? Neden kaynaklandığını bir anlayabilsem mama mı damlalar mı
Brnce damla yaptı, Allahtan cok gazlı bır bebek deıl, olırsa verırım dıyr nurse harveys aldım, vrrdıgımde daha cok kıvranıyor.. Sadece bıogaıa verıcem bundan sonra

Gazdan dolayı gaz damlası veriyoruz bu seferde damla kavrandiriyor vala ne kadar zor
Bende emzirirken kıvranıyor bazen,
acaba göbeği sıcak oluyor tuvaleti mi geliyor o anda hemen
Kakasını yapmasını bekliyoruz, gaz çıkartıyoruz bir daha meme veriyorum yine aynı

Brnce damla yaptı, Allahtan cok gazlı bır bebek deıl, olırsa verırım dıyr nurse harveys aldım, vrrdıgımde daha cok kıvranıyor.. Sadece bıogaıa verıcem bundan sonra
Biogaia yı bitirdik biz. Kontrolümüz 14 ünde doktor devam derse o zaman bir daha alırım. Gaz damlamız metigast

ben gece veriyorum sabaha kaka yapıyor. Acaba öğleden sonra mı versem yatmadan önce yapar belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…