- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.561
Aynen uyurken ya da emerken arada dalıyor o zaman yapıyor. Bir de arada ona eşlik eden ses çıkarıyor hı hı hı hı hıııııı diyeDiğer bir sorum da sizin bebekler de uyurken bazen rüya görür gibi olup hızlı hızlı nefes alıp veriyor mu? Bi kaç saniye böyle
Babybjörn’ün aldık ama daha kullanmadık. 3.500 kg olmasını ve kalça ultrasonunu bekliyordum.Kanguru kullanan var mı kızlar? Memnunsanız link atabilir misiniz?
Benimde baby plus basit bir model, bir kac kez kullandım evi süpürken fırına inerken vsKanguru kullanan var mı kızlar? Memnunsanız link atabilir misiniz?
Canım mamayla besleniyoruz. Ben akışına bıraktım artık. Çünkü çok strese giriyor sürekli ağlıyordum bu da bana iyi gelmiyor. Sağınca süt gelmiyor diye sağmayı da bıraktım. Emme öncesi gündüzleri memeyi teklif ediyorum alırsa emiyor biraz sonra mama veriyorum almazsa zorlamadan mama veriyorumSelam herkese ben ocakta doğum beklerken erken Doğumla 4 aralıkta 33 haftalık bebeğimi dünyaya geldi. Sizlerle ay olarak aynıyız ve birşey sormak istiyorum. Emzirmeye çalışıyorum ama istemiyor silikon uçla bile artık emmiyor sütüm de çok değil zaten sağıp vermeye çalışıyorum. Bu durumda olan arkadaşlarım varsa neler Yapıyorlar? artı mama da veriyorum mecburen
Pure baby kullanıyorum. Hiç pişik olmadı. 2 numarası molfix ve primanın 1 numarasına denk ama.Kızlar sleepy bionatural kullanıyorum 2 numara 68 Li bir paket ve yarım paket kaldı sızdırma sorunundan dolayı bitsin diye sık değişiyorum ama galiba pişik yaptı böyle poposunda ve önde sivilceler çıkıyor sonra o sivilceler açılıp yaraya döndü 1 numarada natural kullanıyordum 2 numarada bionaturale geçmek bez değişimi gibi oldu galiba. Bana bez önerisi yaparmısınız ne marka alayım yaa
Anladım bende memeyi veriyorum savaş çıkıyor emmek istemiyor sonra kalkıp sağıyorum iyi kötü yine sütüm var onu biberonla veriyorum süt gelmeyince bitince mama veriyorum meme reddi yaşıyorum galiba benCanım mamayla besleniyoruz. Ben akışına bıraktım artık. Çünkü çok strese giriyor sürekli ağlıyordum bu da bana iyi gelmiyor. Sağınca süt gelmiyor diye sağmayı da bıraktım. Emme öncesi gündüzleri memeyi teklif ediyorum alırsa emiyor biraz sonra mama veriyorum almazsa zorlamadan mama veriyorum
Ben de aynısını yaşıyorum emzirme danışmanı da çağırdım eve fayda etmediAnladım bende memeyi veriyorum savaş çıkıyor emmek istemiyor sonra kalkıp sağıyorum iyi kötü yine sütüm var onu biberonla veriyorum süt gelmeyince bitince mama veriyorum meme reddi yaşıyorum galiba ben
Molfix puro soft kullaniyorumKızlar sleepy bionatural kullanıyorum 2 numara 68 Li bir paket ve yarım paket kaldı sızdırma sorunundan dolayı bitsin diye sık değişiyorum ama galiba pişik yaptı böyle poposunda ve önde sivilceler çıkıyor sonra o sivilceler açılıp yaraya döndü 1 numarada natural kullanıyordum 2 numarada bionaturale geçmek bez değişimi gibi oldu galiba. Bana bez önerisi yaparmısınız ne marka alayım yaa
Kızlar sleepy bionatural kullanıyorum 2 numara 68 Li bir paket ve yarım paket kaldı sızdırma sorunundan dolayı bitsin diye sık değişiyorum ama galiba pişik yaptı böyle poposunda ve önde sivilceler çıkıyor sonra o sivilceler açılıp yaraya döndü 1 numarada natural kullanıyordum 2 numarada bionaturale geçmek bez değişimi gibi oldu galiba. Bana bez önerisi yaparmısınız ne marka alayım yaa
Bende kiwi kbaby59 sarjli göğüs pompası var,Kızlar giyilebilir göğüs pompası kullananınız var mı? Nasıl sizce alınır mı? Bende lansinoh elektrikli var ama pratik bir şey daha arıyorum
Aramızda para toplayıp topluca tutalim bilgileri birisi hepimize versinKizlar uyku danismani tevhide dadi 9binmis
Ben 1 numara prıma kullandım, 2 numara sleepy natural kullanıyorum, şükür pişik olmadı. Korkuyordum bez degısımınde sorun yasar mıyım dıye.. Prıma cok cok kalıtelı sleppye gore ama cok pahalı maalesef.. Sudocrem kullanıyorum nerdeyse her alt acmada, bence en ıyısı oKızlar sleepy bionatural kullanıyorum 2 numara 68 Li bir paket ve yarım paket kaldı sızdırma sorunundan dolayı bitsin diye sık değişiyorum ama galiba pişik yaptı böyle poposunda ve önde sivilceler çıkıyor sonra o sivilceler açılıp yaraya döndü 1 numarada natural kullanıyordum 2 numarada bionaturale geçmek bez değişimi gibi oldu galiba. Bana bez önerisi yaparmısınız ne marka alayım yaa
Ben ısı bırakıp uyku danısmanı olcam, 1 ay derse gırıyosun ek ders alıyorsun o kadar bıle etmıyorAramızda para toplayıp topluca tutalim bilgileri birisi hepimize versin
Bebekli her işte cok para var, çocuk bile bir yere kadar bebek diyince çok uçuk paraları kolay veriyoruzBen ısı bırakıp uyku danısmanı olcam, 1 ay derse gırıyosun ek ders alıyorsun o kadar bıle etmıyorpara basıyorlar vergısız
Ben ıslak mendile daha geçmedim hala ebebegin pamukları kullanıyorum sildikten sonra bitane de kuru pamukla kuruluyorum her bez değişiminde mustelanin pişik kremini kullanıyorum sabah uyanınca ve gece uykusuna yatırırken poposunu yıkıyorum ve her büyük tuvaletini yaptığında yıkıyorum ama yinede o sivilceler doldu pişik bu sanırım o yüzden bezden şüphelendimCanım popo ıslak kalınca da pişik oluyor sadece bezden olmuyor, ıslak mendille sildikten sonra, krem sürünce bile kurumasını bekliyorum ben, o arada da çıplakken bacaklarını özgürce hareket ettirmesi de hosuma gidiyor, elindeki kalanlarda bir de öyle dene istersen
Bende kiwi kbaby59 sarjli göğüs pompası var,
sürekli priz başında beklememe gerek kalmıyor her yere götürüyorum, simdi ikincisini sipariş verdim, hem yedeklemek için aldım hem ikisini aynı anda tutup süreyi kısaltmak için aldım memnunum
Natural kullanırken bende sorun yaşamadım ne yaptıysa bu bio natural yaptı zaten sızdırıyor daha iyi diye bunu almıştım bunla devam ederim diye ne cirtlar dogru yapışıyor sızdırıyor bişeylik çıkmadı bide şimdi pişik ofBen 1 numara prıma kullandım, 2 numara sleepy natural kullanıyorum, şükür pişik olmadı. Korkuyordum bez degısımınde sorun yasar mıyım dıye.. Prıma cok cok kalıtelı sleppye gore ama cok pahalı maalesef.. Sudocrem kullanıyorum nerdeyse her alt acmada, bence en ıyısı o
Çok ağladığında ses kısıklığı oluyor evetkızlar birkaç sorum var. Benim bebişin bir hafta içerisinde ikinci kez sesi kısıldı. İlkinde doktora gittik enfeksiyon kapmış dedi ilaç vermedi emzirmeye devam bir de sen enfeksiyonmuşsun gibi düşün portakal ye falan dedi. Dediğini yaptım 3. Gün kontrole gittiğimizde iyi azalmış bir şeyi yok dedi geldik. Zaten çok şükür ateşi yok, öksürük çok nadir arada oluyor, ciğerlerini dinledi şükür onlarda temiz. Ama şimdi 2 gün sonra tekrar kısıldı sesi.ikisinde de öncesinde bezini değiştirene kadar ağlamıştı yüksek bir sesle. Ondan mı kısılıyor (o zaman enfeksiyon olmaz ama ) offff ne yapacağımı bilmiyorum moralim bozuldu
Var mı aranızda böyle yaşayan? Rabbim kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?