- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.601
Konakla aynı şey miKızım egzama olmuş. Bu durumu yaşayan var mı kızlar geçiyor mu
Değil sanırım bilmiyorum kiKonakla aynı şey mi
Yemek alerjisi oluyor genelde. Kuzenimin eşi süt ürünü tüketmeyi bırakmıştı geçmişti. İnek sütünü. Koyun sütü peyniri yiyordu. Dana eti de yemiyordu. Onları yemeyince geçtiKızım egzama olmuş. Bu durumu yaşayan var mı kızlar geçiyor mu
Aha kızım şimdi gitti. 37.2’ydi ama öğlende 38’di calpol vermeden önce. Gece nasılsa yine çıkacak diye eşim götürdü. Doktorlar 38.5 olunca getirin veya calpol verin diyor ama ben artık 37.5 olunca veriyorum. Bi de evde 38.5ken hastaneye gidene kadar 40 olmuştu bi kere. Korkuyorum. Yenidoğanda farklı olabilir. 37’de banyo yaptırılabilir bence. Soğuk değil ama, ılık.Kızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
Mesela ateşi çıktı diye götürünce ve orda 37.2 çıkınca ne yaparlar, kan tahlili mi alınıyor sadece,Aha kızım şimdi gitti. 37.2’ydi ama öğlende 38’di calpol vermeden önce. Gece nasılsa yine çıkacak diye eşim götürdü. Doktorlar 38.5 olunca getirin veya calpol verin diyor ama ben artık 37.5 olunca veriyorum. Bi de evde 38.5ken hastaneye gidene kadar 40 olmuştu bi kere. Korkuyorum. Yenidoğanda farklı olabilir. 37’de banyo yaptırılabilir bence. Soğuk değil ama, ılık.
Bizdede oldu biodermanın atoderm kremini kullandım geçtiKızım egzama olmuş. Bu durumu yaşayan var mı kızlar geçiyor mu
YenidoğanBebeklerde 37bucuk ateş sayılıyor bence direk doktora götürülmeli tehlikeli olabilirKızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
Gündüz 38’di diye söylüyoruz oraya gidince. Serum veriyorlar. Tahlil sonucuna göre antibiyotik başlanır. Bademcik geniz eti kulak tüpü ameliyatı olacak artık. Ateş için acile gitti bugün. Kbb doktoru bir daha olursa ameliyat dedi de haftasonuna denk geldi.Mesela ateşi çıktı diye götürünce ve orda 37.2 çıkınca ne yaparlar, kan tahlili mi alınıyor sadece,
Calpol zararsız bir ilaç mi, antibiyotik vs bağırsak florasi bozması gibi bircok yan etkisi varmış, benim bozuk cok çekiyorum, cok ilac tukettirmeyim diyorum ama calpolu bunların dışında mi tutsam
Sma optipro kullanıyorum doktorumuz tavsiye ettiBende tam senin önceki golden goat mama yorumunla ilgili buraya yazacaktım.Bende ilk mecburen kolay bulunabildiği den aptamille başlayıp içeriği temiz diye golden goat kullandım. Dediğin gibi mama doyurucu değil ve ilk başta asla yemiyor çok çok acıkınca yiyor. Olmadı bende aptamile döneceğim. Başka mama önerisi olan var mı kızlar umarım tadını begenebilecegi bir mama bulabilirim bebeğime
Ablam hemşire 37.5 geçerse sıkıntı demişti. İlk olarak Ilık suyla silin vücudunu dediler aşı olduğumuz gün anlattılarKızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
Cok geçmiş olsun canımGündüz 38’di diye söylüyoruz oraya gidince. Serum veriyorlar. Tahlil sonucuna göre antibiyotik başlanır. Bademcik geniz eti kulak tüpü ameliyatı olacak artık. Ateş için acile gitti bugün. Kbb doktoru bir daha olursa ameliyat dedi de haftasonuna denk geldi.
Calpol parol gibi. Tabi ilaç vermemek yapabiliyorsan en güzeli. Uzun vadede karaciğeri yorar. Bir kere verdin, senede 3 kere verdin bir şey olmaz.
MaşallahKizlar uyku danismani tevhide dadi 9binmis
Molfix güzel daha pamuksuKızlar sleepy bionatural kullanıyorum 2 numara 68 Li bir paket ve yarım paket kaldı sızdırma sorunundan dolayı bitsin diye sık değişiyorum ama galiba pişik yaptı böyle poposunda ve önde sivilceler çıkıyor sonra o sivilceler açılıp yaraya döndü 1 numarada natural kullanıyordum 2 numarada bionaturale geçmek bez değişimi gibi oldu galiba. Bana bez önerisi yaparmısınız ne marka alayım yaa
Eşim tarsuslu Mersinde oturuyorlarMersine tayinim.cikarsa bu yaz tasinacagiz Siz Tarsuslu muydunuz baska sehirdeyim suan. Detayli ultrason icin Halil korkut daglara gittim yazın
Bende bu işlerde bu kadar para olduğunu bilmiyordumBen de bu paralari duydukca gordukce meslek secimim acisindan kendime asiri okumakla sinavlarla gecen yaslarima uzuluyorum acikcasi
Evet evet daha iyi hatta senin sütündeki antikorlar bebeğe geçer, doğal şurup olurKızlar ben rahatsızlandım ateşleniyorum
Bebeği bu şekilde emxirebiliyormuyduk
Evet doktor da öyle dedi bunun İçin özel bir mama varmış geçmezse ona başlıcaz dedi ama biz zaten inek değil keçi sütü kullanıyoruzYemek alerjisi oluyor genelde. Kuzenimin eşi süt ürünü tüketmeyi bırakmıştı geçmişti. İnek sütünü. Koyun sütü peyniri yiyordu. Dana eti de yemiyordu. Onları yemeyince geçti
4 farklı krem yazdı. Bizimki baya ilerlemiş sanırım kulaklar enseBizdede oldu biodermanın atoderm kremini kullandım geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?