- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.581
Aynen.Aramızda para toplayıp topluca tutalim bilgileri birisi hepimize versin
Canım ben sleppy bionatural bez ve ıslak mendil, incia pişik kremi kullanıyordum. Aynı senin dediğin gibi 1 ay sonunda pişik oldu kremi daha çok sürdüm arttı sonra eskiden yumurta diş macunu reklamı vardı ya onun gibi bi tarafına sürdüm diğer tarafa sürmedim azaldı, ıslak mendilide kaka olmadıkça kullanmıyorum pişik sorunumuz kalmadı çok şükür. Doktorda şaşırdı kullanma bi süre şuan iyi dedi. Aklında bulunsun belki denersinBen ıslak mendile daha geçmedim hala ebebegin pamukları kullanıyorum sildikten sonra bitane de kuru pamukla kuruluyorum her bez değişiminde mustelanin pişik kremini kullanıyorum sabah uyanınca ve gece uykusuna yatırırken poposunu yıkıyorum ve her büyük tuvaletini yaptığında yıkıyorum ama yinede o sivilceler doldu pişik bu sanırım o yüzden bezden şüphelendim
Kaç güne geçer acaba? Bide doktor enfeksiyon dedi ama anlamadım bence reflü gibi çünkü bugün akşama düzelmiş gibiydi kusacakmış gibi oldu azıcık kustu sonra ses yine kötüleşti. Zaten tahrişli olduğu için mi sesi gidiyor yoksa kusmak mi böyle yapıyor acaba?Çok ağladığında ses kısıklığı oluyor evet
Bende tam senin önceki golden goat mama yorumunla ilgili buraya yazacaktım.Bende ilk mecburen kolay bulunabildiği den aptamille başlayıp içeriği temiz diye golden goat kullandım. Dediğin gibi mama doyurucu değil ve ilk başta asla yemiyor çok çok acıkınca yiyor. Olmadı bende aptamile döneceğim. Başka mama önerisi olan var mı kızlar umarım tadını begenebilecegi bir mama bulabilirim bebeğimeKızlar bu golden goat i kullanmaya başladık kızıma çok kötü oldu fiskirtarak kusması keçi gibi pis kokmasi ve gaz yapması o kadar iğrenç ki ben aptamile devam kararı aldım
Evet ya doyurmuyor ama mide dolu emince bile kusuyor bugün uyku haram bize mahvetti çocuğu bence en iyisi Aptamil mis gibi doyuruyorduBende tam senin önceki golden goat mama yorumunla ilgili buraya yazacaktım.Bende ilk mecburen kolay bulunabildiği den aptamille başlayıp içeriği temiz diye golden goat kullandım. Dediğin gibi mama doyurucu değil ve ilk başta asla yemiyor çok çok acıkınca yiyor. Olmadı bende aptamile döneceğim. Başka mama önerisi olan var mı kızlar umarım tadını begenebilecegi bir mama bulabilirim bebeğime
Dünde biz mahvolduk çocuğa mama yaptım güzel uyur diyorum uyandı birde yeni yedirdim diye daha emzirmedimde ağlaya ağlaya bir hal oldu sonra senin mesajın Allah'tan aklıma geldi de tekrar yedirmeyi denedim açlıktan çocuk agliyormusEvet ya doyurmuyor ama mide dolu emince bile kusuyor bugün uyku haram bize mahvetti çocuğu bence en iyisi Aptamil mis gibi doyuruyordu
Ben hip combotic kullaniyorum da tadi ookusu bebek sevecek yoksa yokBende tam senin önceki golden goat mama yorumunla ilgili buraya yazacaktım.Bende ilk mecburen kolay bulunabildiği den aptamille başlayıp içeriği temiz diye golden goat kullandım. Dediğin gibi mama doyurucu değil ve ilk başta asla yemiyor çok çok acıkınca yiyor. Olmadı bende aptamile döneceğim. Başka mama önerisi olan var mı kızlar umarım tadını begenebilecegi bir mama bulabilirim bebeğime
Aksine sütüm de olmadı bugün sabahı sabah ettik şimdi yenice daldı yavrum inşallah az uyur birdaha tövbe dökerim kalanı asla içirmemDünde biz mahvolduk çocuğa mama yaptım güzel uyur diyorum uyandı birde yeni yedirdim diye daha emzirmedimde ağlaya ağlaya bir hal oldu sonra senin mesajın Allah'tan aklıma geldi de tekrar yedirmeyi denedim açlıktan çocuk agliyormus
Bunu hiç düşünmemiştim her alt açmada sürüyorum bende mustelaninkini kullanıyorum bi deneyeyim dediğin gibi ama bugün natural serisinden aldım bi paket artık bio natural olanlar nasıl biter bilmiyorumCanım ben sleppy bionatural bez ve ıslak mendil, incia pişik kremi kullanıyordum. Aynı senin dediğin gibi 1 ay sonunda pişik oldu kremi daha çok sürdüm arttı sonra eskiden yumurta diş macunu reklamı vardı ya onun gibi bi tarafına sürdüm diğer tarafa sürmedim azaldı, ıslak mendilide kaka olmadıkça kullanmıyorum pişik sorunumuz kalmadı çok şükür. Doktorda şaşırdı kullanma bi süre şuan iyi dedi. Aklında bulunsun belki denersin
Canım her alt acmada pişik kremi sürülmesi tavsiye edilmiyor, dedigim gibi ora ıslak kaliyot o zaman da pişik kremi pişik yapıyor, sabah akşam en fazla diyorlar, ben sadece iki üç günde bir kez sürüyorum, gelmiş geçmiş olsunBunu hiç düşünmemiştim her alt açmada sürüyorum bende mustelaninkini kullanıyorum bi deneyeyim dediğin gibi ama bugün natural serisinden aldım bi paket artık bio natural olanlar nasıl biter bilmiyorum
Ben kullanıyorum evet canım kıvamı çok katı benim 25 yaşında kardeşim var onlara da kullanırdık o zamanda böyleydi sıkıntı yok yani merak etmeKızlar penaten pişik kremi kullanan var mı? Yapısı tereyağ gibi katı geldi bana. Bir sıkıntı yok demi böyledir ilk kez görüyorum haliyle.
Evt çok katı zor çıkıyor elden pişik için güzel ama böyle sivilceligibi pişik mantar gibi pisiklere iyi gelmiyorKızlar penaten pişik kremi kullanan var mı? Yapısı tereyağ gibi katı geldi bana. Bir sıkıntı yok demi böyledir ilk kez görüyorum haliyle.
Ben tek pişik olunca sürerim kazıkların orayı kuru tutmaya çalışıyorum olmuyor pek pişikCanım her alt acmada pişik kremi sürülmesi tavsiye edilmiyor, dedigim gibi ora ıslak kaliyot o zaman da pişik kremi pişik yapıyor, sabah akşam en fazla diyorlar, ben sadece iki üç günde bir kez sürüyorum, gelmiş geçmiş olsun
Burnunu kapatmıyorsa ben de tutmuyorum.Kızlar bişey soracağım bebeğim emerken ben göğsümü tutmuyorum kendi emiyor doğru mu yaptığım yoksa sürekli tutmak mı lazım
Ilk zamanlar tutmak gerekıyordu cene kasları kuvvetlı olmadıgı ıcın, ben de bıraktım tutmayı artık kolumun altında destek varsa tutmuyorumKızlar bişey soracağım bebeğim emerken ben göğsümü tutmuyorum kendi emiyor doğru mu yaptığım yoksa sürekli tutmak mı lazım
Dünde biz mahvolduk çocuğa mama yaptım güzel uyur diyorum uyandı birde yeni yedirdim diye daha emzirmedimde ağlaya ağlaya bir hal oldu sonra senin mesajın Allah'tan aklıma geldi de tekrar yedirmeyi denedim açlıktan çocEvet ya doyurmuyor ama mide dolu emince bile kusuyor bugün uyku haram bize mahvetti çocuğu bence en iyisi Aptamil mis gibi doyuruyordu
Bu defa da o zaman hipp combotuc alayım bakalım umarım sever keşke ilk başta doğru düzgün araştırıp öyle verseydim gerçi mama olayı hiç aklıma gelmemişti sarılıkla baslamistikBen hip combotic kullaniyorum da tadi ookusu bebek sevecek yoksa yok
Aynı şeyleri yaşamışız geçen gün benimde sütüm yoktu zar zor 30 CC sagmistim o da hiç emzirmedenAksine sütüm de olmadı bugün sabahı sabah ettik şimdi yenice daldı yavrum inşallah az uyur birdaha tövbe dökerim kalanı asla içirmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?