2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ben sleppy bionatural bez ve ıslak mendil, incia pişik kremi kullanıyordum. Aynı senin dediğin gibi 1 ay sonunda pişik oldu kremi daha çok sürdüm arttı sonra eskiden yumurta diş macunu reklamı vardı ya onun gibi bi tarafına sürdüm diğer tarafa sürmedim azaldı, ıslak mendilide kaka olmadıkça kullanmıyorum pişik sorunumuz kalmadı çok şükür. Doktorda şaşırdı kullanma bi süre şuan iyi dedi. Aklında bulunsun belki denersin

Çok ağladığında ses kısıklığı oluyor evet
Kaç güne geçer acaba? Bide doktor enfeksiyon dedi ama anlamadım bence reflü gibi çünkü bugün akşama düzelmiş gibiydi kusacakmış gibi oldu azıcık kustu sonra ses yine kötüleşti. Zaten tahrişli olduğu için mi sesi gidiyor yoksa kusmak mi böyle yapıyor acaba?

Kızlar bu golden goat i kullanmaya başladık kızıma çok kötü oldu fiskirtarak kusması keçi gibi pis kokmasi ve gaz yapması o kadar iğrenç ki ben aptamile devam kararı aldım
Bende tam senin önceki golden goat mama yorumunla ilgili buraya yazacaktım.Bende ilk mecburen kolay bulunabildiği den aptamille başlayıp içeriği temiz diye golden goat kullandım. Dediğin gibi mama doyurucu değil ve ilk başta asla yemiyor çok çok acıkınca yiyor. Olmadı bende aptamile döneceğim. Başka mama önerisi olan var mı kızlar umarım tadını begenebilecegi bir mama bulabilirim bebeğime

Evet ya doyurmuyor ama mide dolu emince bile kusuyor bugün uyku haram bize mahvetti çocuğu bence en iyisi Aptamil mis gibi doyuruyordu

Evet ya doyurmuyor ama mide dolu emince bile kusuyor bugün uyku haram bize mahvetti çocuğu bence en iyisi Aptamil mis gibi doyuruyordu
Dünde biz mahvolduk çocuğa mama yaptım güzel uyur diyorum uyandı birde yeni yedirdim diye daha emzirmedimde ağlaya ağlaya bir hal oldu sonra senin mesajın Allah'tan aklıma geldi de tekrar yedirmeyi denedim açlıktan çocuk agliyormus

Ben hip combotic kullaniyorum da tadi ookusu bebek sevecek yoksa yok

Aksine sütüm de olmadı bugün sabahı sabah ettik şimdi yenice daldı yavrum inşallah az uyur birdaha tövbe dökerim kalanı asla içirmem

Kızlar penaten pişik kremi kullanan var mı? Yapısı tereyağ gibi katı geldi bana. Bir sıkıntı yok demi böyledir ilk kez görüyorum haliyle.

Bunu hiç düşünmemiştim her alt açmada sürüyorum bende mustelaninkini kullanıyorum bi deneyeyim dediğin gibi ama bugün natural serisinden aldım bi paket artık bio natural olanlar nasıl biter bilmiyorum

Bunu hiç düşünmemiştim her alt açmada sürüyorum bende mustelaninkini kullanıyorum bi deneyeyim dediğin gibi ama bugün natural serisinden aldım bi paket artık bio natural olanlar nasıl biter bilmiyorum
Canım her alt acmada pişik kremi sürülmesi tavsiye edilmiyor, dedigim gibi ora ıslak kaliyot o zaman da pişik kremi pişik yapıyor, sabah akşam en fazla diyorlar, ben sadece iki üç günde bir kez sürüyorum, gelmiş geçmiş olsun

Kızlar penaten pişik kremi kullanan var mı? Yapısı tereyağ gibi katı geldi bana. Bir sıkıntı yok demi böyledir ilk kez görüyorum haliyle.
Ben kullanıyorum evet canım kıvamı çok katı benim 25 yaşında kardeşim var onlara da kullanırdık o zamanda böyleydi sıkıntı yok yani merak etme

Ben tek pişik olunca sürerim kazıkların orayı kuru tutmaya çalışıyorum olmuyor pek pişik

Kızlar bişey soracağım bebeğim emerken ben göğsümü tutmuyorum kendi emiyor doğru mu yaptığım yoksa sürekli tutmak mı lazım

Kızlar bişey soracağım bebeğim emerken ben göğsümü tutmuyorum kendi emiyor doğru mu yaptığım yoksa sürekli tutmak mı lazım
Ilk zamanlar tutmak gerekıyordu cene kasları kuvvetlı olmadıgı ıcın, ben de bıraktım tutmayı artık kolumun altında destek varsa tutmuyorum

Dünde biz mahvolduk çocuğa mama yaptım güzel uyur diyorum uyandı birde yeni yedirdim diye daha emzirmedimde ağlaya ağlaya bir hal oldu sonra senin mesajın Allah'tan aklıma geldi de tekrar yedirmeyi denedim açlıktan çoc
Ben hip combotic kullaniyorum da tadi ookusu bebek sevecek yoksa yok
Bu defa da o zaman hipp combotuc alayım bakalım umarım sever keşke ilk başta doğru düzgün araştırıp öyle verseydim gerçi mama olayı hiç aklıma gelmemişti sarılıkla baslamistik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…