- Konu Sahibi sunshine__
-
- #64.621
Memeyi hiç mi vermiyordun?Evet doktor da öyle dedi bunun İçin özel bir mama varmış geçmezse ona başlıcaz dedi ama biz zaten inek değil keçi sütü kullanıyoruz
Bebeğiniz kaç kilo benim bebek mama ile çok kilo alıyorBenimde acaba doymuyor kakayi ondanmi yapmıyor bağırsak boş olunca ne çıkaracak diye düşündüm tek verdiğim mamayı günde 4 yada 5 + süt olarak devam edip bakmaya karar verdim bugün gaz damlası da vermedim sadece maflor verdim
Çok geçmiş olsun bende de var ama yetişkin olduğum için kortizonlu krem sürüyorum geçiyor. Bebek için daha özel bir şey verir doktor. Yediğim şeyler bazen bende egzama yapıyor.Kızım egzama olmuş. Bu durumu yaşayan var mı kızlar geçiyor mu
Doktora sormuştum napalım kaçta getirelim diye. Dediki yenidoğanda ateş önemli, hemen yazın bana dedi. Önce 37.5 a geliyorsa üzerinden bi kar giysi çıkarın camı açıp oda ısısını düşürün, hala çıkıyorsa ılık duş yaptırın, dirençli çıktı düşmüyorsa gelin dedi. Aşı zamanı yazıcam dedi size calpol. Calpol güzel düşürüyormuş ama onu da sürekli vermemek lazım bağışıklık kazanabiliyormuş vücut. Bir ilaç daha var ateş düşürücü familyasından parasetamollu bişey sanırım onunla dönüşümlü verdiriyorlar.Kızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
Geçmiş olsun canım. Maske takıp emzirebilirsin, grip vs damlacık yoluyla geçiyor. Hem vücudunun ürettiği antikorlar bebişe sütünden geçer.Kızlar ben rahatsızlandım ateşleniyorum
Bebeği bu şekilde emxirebiliyormuyduk
Annem bi ton söyleniyor elinle tut çocuğa işkence çektiriyorsun diyorBurnunu kapatmıyorsa ben de tutmuyorum.
2820 doğmuştu bilmiyorum şimdi 14 Şubat'ta kontrol hangi mamayı kullanıyorsunuz ben çok vermiyorum en fazla 3 kez onunda 2 60 CC 1 tanesi 90 ancaBebeğiniz kaç kilo benim bebek mama ile çok kilo alıyor
Hipp2820 doğmuştu bilmiyorum şimdi 14 Şubat'ta kontrol hangi mamayı kullanıyorsunuz ben çok vermiyorum en fazla 3 kez onunda 2 60 CC 1 tanesi 90 anca
Normalde o mama çok kilo yapmıyor diye duymuştum hiç kullanmadım Aptamil veriyorum ben canım kilo alımı normal
38i gecer gecmez calpol veririm ve ilik havlu ileislatirim dusmezse doktora gotururumKızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
Mamayi azaltmistik biz canim cayi da icmeye devam ediyordum ama bebegim kilo almamaya basladi 5 gun hic kilo almadi zaten epey kucuk gunune gore ondan mamayi artirdik simdi..Artirdiysa bile bunun sikintiyla cok farkedemedimBende bu işlerde bu kadar para olduğunu bilmiyordum
Backslash çayın faydasını görebildin mi
Şuan emzirme durumun nasıl
Normal bebek ateşi 36.4 benim kızımın 37 oldu dün hemen 1 çay kaşığı verdim calpol valla 38 olmasını beklemem Allah korusun düşmez bu kez havale fln geçirir korktum o yüzdenKızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
Doğrudur bizimki azdı zaten kremle geçti bikaç günde gecmiş olsun sizinde geçer inşallah çabucak4 farklı krem yazdı. Bizimki baya ilerlemiş sanırım kulaklar ense
Yok canım kullanmadım ben de nemlendirip geçirdim.Kirmizimartenicka egzama kremini hamilelikte kullandın mı? Emzirirken kullanabiliyor musun? Yazın benim kaşlarımda, kulağımda ve ağzımın kenarında oldu. İlaç kullanmadım nemlendirerek falan geçirdim. Normalde ilacı sürüyordum hemen geçiyordu.
Canım bana hastahanede hemşireler tutmamı söylemişti 2 aylık annelik tecrübeme bakarsak tuttuğumda çok daha uzun süre ve verimli emiyor. Tutmazsam ağzından çok kolay çıkıyor ağzından ve yoruluyor.Kızlar bişey soracağım bebeğim emerken ben göğsümü tutmuyorum kendi emiyor doğru mu yaptığım yoksa sürekli tutmak mı lazım
Veriyorum ama emmiyor pek uyuyor 5 dk içinde, bir de sütüm yok sanırımMemeyi hiç mi vermiyordun?
Belki o 5 dk içinde alacağını alıyordur. Ben de genelde mama ile destekliyorum. Sen yine de inek ürünlerini 3-4 gün yeme istersen, bakalım egzama azalacak mı.Veriyorum ama emmiyor pek uyuyor 5 dk içinde, bir de sütüm yok sanırım
Evt saydırıyor bizde diyoruz bu kız bize çektirecek çok sinirlikızlar dün gece 2-3 uyudu bizimki yan yatırıp emzirdim bi de beyaz gürültü açtım ikimiz de sabah 8 e kadar uyumuşuz. İlk kalktığında sesi kısıktı şimdi biraz açıldı. Normal çıkıyor. İnşallah en kısa sürede geçer.
Sizin bebişler emmek istediğinde biraz geç alırsanız ağlayıp sonra göğüse koyduğunuzda size saydırır gibi sesler çıkartıyor mu?
Sütü sağıp mı veriyorsunuz? Hiç emmezse bu şekilde ne kadar süt olur acabaBen de aynısını yaşıyorum emzirme danışmanı da çağırdım eve fayda etmedi
Evet sağıp veriyorum. Danışmana sordum bu şekilde 21 ay süt veren varmış danışanlarından . Emziriyormuş gibi sağmak gerekiyor. 2 3 saatte 1Sütü sağıp mı veriyorsunuz? Hiç emmezse bu şekilde ne kadar süt olur acaba
Aynen çene kasları tam gelişmemiş birde yorulup daha kısa emiyorlarCanım bana hastahanede hemşireler tutmamı söylemişti 2 aylık annelik tecrübeme bakarsak tuttuğumda çok daha uzun süre ve verimli emiyor. Tutmazsam ağzından çok kolay çıkıyor ağzından ve yoruluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?