2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebeğiniz kaç kilo benim bebek mama ile çok kilo alıyor

Kızım egzama olmuş. Bu durumu yaşayan var mı kızlar geçiyor mu
Çok geçmiş olsun bende de var ama yetişkin olduğum için kortizonlu krem sürüyorum geçiyor. Bebek için daha özel bir şey verir doktor. Yediğim şeyler bazen bende egzama yapıyor.
Kızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
Doktora sormuştum napalım kaçta getirelim diye. Dediki yenidoğanda ateş önemli, hemen yazın bana dedi. Önce 37.5 a geliyorsa üzerinden bi kar giysi çıkarın camı açıp oda ısısını düşürün, hala çıkıyorsa ılık duş yaptırın, dirençli çıktı düşmüyorsa gelin dedi. Aşı zamanı yazıcam dedi size calpol. Calpol güzel düşürüyormuş ama onu da sürekli vermemek lazım bağışıklık kazanabiliyormuş vücut. Bir ilaç daha var ateş düşürücü familyasından parasetamollu bişey sanırım onunla dönüşümlü verdiriyorlar.
Kızlar ben rahatsızlandım ateşleniyorum
Bebeği bu şekilde emxirebiliyormuyduk
Geçmiş olsun canım. Maske takıp emzirebilirsin, grip vs damlacık yoluyla geçiyor. Hem vücudunun ürettiği antikorlar bebişe sütünden geçer.

Kızlar bebeğinizin ateşi kaç olursa hastaneye götürürsunuz ? Kac derecede hangi adımları izlersiniz? Ne zaman calpol , ne zaman soğuk duş yaptırırsınız?
38i gecer gecmez calpol veririm ve ilik havlu ileislatirim dusmezse doktora gotururum
Bende bu işlerde bu kadar para olduğunu bilmiyordum
Backslash çayın faydasını görebildin mi
Şuan emzirme durumun nasıl
Mamayi azaltmistik biz canim cayi da icmeye devam ediyordum ama bebegim kilo almamaya basladi 5 gun hic kilo almadi zaten epey kucuk gunune gore ondan mamayi artirdik simdi..Artirdiysa bile bunun sikintiyla cok farkedemedim

Normal bebek ateşi 36.4 benim kızımın 37 oldu dün hemen 1 çay kaşığı verdim calpol valla 38 olmasını beklemem Allah korusun düşmez bu kez havale fln geçirir korktum o yüzden

Kirmizimartenicka egzama kremini hamilelikte kullandın mı? Emzirirken kullanabiliyor musun? Yazın benim kaşlarımda, kulağımda ve ağzımın kenarında oldu. İlaç kullanmadım nemlendirerek falan geçirdim. Normalde ilacı sürüyordum hemen geçiyordu.

Yok canım kullanmadım ben de nemlendirip geçirdim.

kızlar dün gece 2-3 uyudu bizimki yan yatırıp emzirdim bi de beyaz gürültü açtım ikimiz de sabah 8 e kadar uyumuşuz. İlk kalktığında sesi kısıktı şimdi biraz açıldı. Normal çıkıyor. İnşallah en kısa sürede geçer.
Sizin bebişler emmek istediğinde biraz geç alırsanız ağlayıp sonra göğüse koyduğunuzda size saydırır gibi sesler çıkartıyor mu?

Kızlar bişey soracağım bebeğim emerken ben göğsümü tutmuyorum kendi emiyor doğru mu yaptığım yoksa sürekli tutmak mı lazım
Canım bana hastahanede hemşireler tutmamı söylemişti 2 aylık annelik tecrübeme bakarsak tuttuğumda çok daha uzun süre ve verimli emiyor. Tutmazsam ağzından çok kolay çıkıyor ağzından ve yoruluyor.

Evt saydırıyor bizde diyoruz bu kız bize çektirecek çok sinirli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…