2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
O balık kadını. Ben de diyorum neden kanım kaynadı
Benim ilk çocuk ama yine de anladığım yok bişeyden

Kızlar merhaba nerdeyse bir aydır yazamıyorum felaket bir bel ağrım var. Yatamıyorum, eğilemiyorum bebeğimi bile kaldıramıyorum. Bugün geçer yarın geçer şunu kullanırsam geçer derken gitmediğim doktor, bölüm kalmadı. Hep temiz çıkıyor sonuçlar ama ben hiç iyi değilim. Buna benzer durum yaşayanınız var mı ya da çevrenizde olan.

Kızlar 2 ay 10 günlük bebeklerinizin idrarı azaldı mı hemşireler artık yenidoğan gibi yapmaz dedi

Kızlar bebekleriniz kaç aylık gündüz gece uykusu nasıl benin kızım 2 aylık gündür uzun süreli uyumuyo en uzun yarım saat genelde hemende uyanıyo ama gecemiz iyi çok şükür 12/1 arası gece uykusuna geçiyo ama gündüz sanki bana yetersiz mi acaba diye düşündürüyor

Ama başkalarıda emzirdikten sonra tartıyor sonra sağıyor çok çıkıyor benim az çıkıyor o moralimi bozuyor yarın inşallah iyi haberler alırız bir göğsüm hafif sertleşmiş zaten Kaynanamlara geldik çokta emziremem offfff

Çok geçmiş olsun
Ben hamileyken felaket bel ağrısı çekiyordum bacaklarımı eşim kaldırıp indiriyordu bazen ama doğumdan sonra azaldı yine vardı ağrı üç ay oldu yok gibi bişey şuan doğum sonrası da çektim biraz o daha farklı bir ağrıydı sanki kemiklerim ayrık kalmış gibiydi
Sizinki doğumdan kaynaklı olabilir mi acaba
Bide omuriliğe yapılan masaj çok iyi geliyor denediniz mi

Hanımlar benim sayfama çok fazla reklam geliyor X basıp kapatıyorum sürekli ama son zamanlarda yarıçıplak bir kadın çıkıyor buda reklam sanırım hiç hoş değil bir kaç defa eşim yanımda oturuyordu yine o reklam çıktı ve hiç hoş olmadı sen hangi sitedesin diye sordu bende reklam dedim sizdede durum böyle mi acaba bunu şikayet etme hakkımız varmı hiç hoş olmuyor gerçekten

Evet bana da çıkıyor.

Sen hangi burçsun
Akrep

YALAZ6 çok geçmiş olsun. Benim kol boyun sırt omuz kulunç ne bilmiyorum, o ağrım çok. Uzun süreli tutamıyorum bebeği. Hiç doktora da gitmedim. Büyük ihtimal fıtık var boynumda. Fıtık da mı çıkmadı sende? Psikolojik mi ki acaba?

31 Aralık doğumlu. Gündüz sadece kucakta uyuyor bir kaç gündür. Uyutmak da zorlaştı. Yatağa koyunca en fazla yarım saat uyuyor. Gece uykusu çok iyi. Nazar değdirmiyim. Hiç bir iş yapılmıyor böyle tek başınayken.

Evet bana da çıkıyor malesef Onceden yoktu yeni başladı,cok rahatsız edici

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…