- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.601
O balık kadını. Ben de diyorum neden kanım kaynadıYurtdışından kardeşim geldi ve benim doğum günümdü cuma günü. Anneme kahvaltıya gidiyoruz bugün hem doğum günü şeysi için hem de hasret gidermelik 10 da çıkıcaktık evden ama bebem sırtına kadar sıçmayı tercih etti, anakucağı da dahil batırdı. Banyo yaptırdık, iç bodysini attım çöpeşimdi izin verirse kahvaltıya gidiyoruz
İkinciO balık kadını. Ben de diyorum neden kanım kaynadı
Benim ilk çocuk ama yine de anladığım yok bişeyden
Ay öf evetİkinci
Evet azalma var başlardaki kadar yapmıyorKızlar 2 ay 10 günlük bebeklerinizin idrarı azaldı mı hemşireler artık yenidoğan gibi yapmaz dedi
İnşallah düzelir yaa 1 ay sonraBebeklerde çok sık duyduğumuz bir şey canım bak 1 ayda bile düzelmesi bekleyebiliyor o yüzden hiç canını sıkma, inşallah bir ay sonra hayırlı haberlerini alırız
Bizimde 2 aylıkken çekildi 3. Ayında tekrar dedi tek taraf sıkıntılı diye inşallah düzelirBizim 1aylık çekilmişti tek kalça sıkıntılıydı 2.ayda düzeldi
Kız bebek evet bizim de 56 çıktı çift bez tak ded 1 ay sonra kontrol dedi düzelmeniş olursa ortopediye dedi bakalımmMerhaba canim bizde de sol kalca alfa 59 cikti. 60dan basliyormus normsli. Kiz mi senin bebis bize doktor patikli palvik bandaj takti.
Sen hangi burçsunO balık kadını. Ben de diyorum neden kanım kaynadı
Benim ilk çocuk ama yine de anladığım yok bişeyden
Ama başkalarıda emzirdikten sonra tartıyor sonra sağıyor çok çıkıyor benim az çıkıyor o moralimi bozuyor yarın inşallah iyi haberler alırız bir göğsüm hafif sertleşmiş zaten Kaynanamlara geldik çokta emziremem offfffValla benim ilk çocuk ağlıyorum kuzu. Arada kocam diyor senin lohusalık bitmedi diye. Nası bitsin durmuyor bebem.
Tesadüf de olabilir biraz dene olmazsa değiştirirsin canım şampuanı
Sağıma güvenme makineler tam çekemiyor hiçbiri bebelerimiz kadar kuvvetli değil
Evet benim bebeğimde iki aylıktan sonra azaldı yenidoğanken bezi aşırı doluyorduKızlar 2 ay 10 günlük bebeklerinizin idrarı azaldı mı hemşireler artık yenidoğan gibi yapmaz dedi
Çok geçmiş olsunKızlar merhaba nerdeyse bir aydır yazamıyorum felaket bir bel ağrım var. Yatamıyorum, eğilemiyorum bebeğimi bile kaldıramıyorum. Bugün geçer yarın geçer şunu kullanırsam geçer derken gitmediğim doktor, bölüm kalmadı. Hep temiz çıkıyor sonuçlar ama ben hiç iyi değilim. Buna benzer durum yaşayanınız var mı ya da çevrenizde olan.
Evet bana da çıkıyor.Hanımlar benim sayfama çok fazla reklam geliyor X basıp kapatıyorum sürekli ama son zamanlarda yarıçıplak bir kadın çıkıyor buda reklam sanırım hiç hoş değil bir kaç defa eşim yanımda oturuyordu yine o reklam çıktı ve hiç hoş olmadı sen hangi sitedesin diye sordu bende reklam dedim sizdede durum böyle mi acaba bunu şikayet etme hakkımız varmı hiç hoş olmuyor gerçekten
AkrepSen hangi burçsun
31 Aralık doğumlu. Gündüz sadece kucakta uyuyor bir kaç gündür. Uyutmak da zorlaştı. Yatağa koyunca en fazla yarım saat uyuyor. Gece uykusu çok iyi. Nazar değdirmiyim. Hiç bir iş yapılmıyor böyle tek başınayken.Kızlar bebekleriniz kaç aylık gündüz gece uykusu nasıl benin kızım 2 aylık gündür uzun süreli uyumuyo en uzun yarım saat genelde hemende uyanıyo ama gecemiz iyi çok şükür 12/1 arası gece uykusuna geçiyo ama gündüz sanki bana yetersiz mi acaba diye düşündürüyor
Evet bana da çıkıyor malesefHanımlar benim sayfama çok fazla reklam geliyor X basıp kapatıyorum sürekli ama son zamanlarda yarıçıplak bir kadın çıkıyor buda reklam sanırım hiç hoş değil bir kaç defa eşim yanımda oturuyordu yine o reklam çıktı ve hiç hoş olmadı sen hangi sitedesin diye sordu bende reklam dedim sizdede durum böyle mi acaba bunu şikayet etme hakkımız varmı hiç hoş olmuyor gerçekten
Evet bana da çıkıyor malesefOnceden yoktu yeni başladı,cok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?