2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de tarttım şimdi 174 gr çıktı aboo bilmesem daha iyiydi

Beslenme katateri diye birşey var medikalcilerdem alıyorsunuz bi ucunu biberona bi ucunu memeyi emen bebeğe veriyorsunuz iki aylık bebeğimiçin en küçüğünü kullanıyorum ben
Yeni mi basladin mrme reddi mi yasiyorsun hangi marka aldin en ince uc olmasi gerekmis google baktim

Nasıl tartıyorsunuz normal tartıyla mı ben mevzuyu kaçırmışım

Nasıl tartıyorsunuz normal tartıyla mı ben mevzuyu kaçırmışım
Mutfak tartısı canım

S Sret-Nise ben de haftada 2 kere yıkıyorum. Hava soğuk zaten. Yeterli bence. Poposunu her kakada yıkıyorum.

sudem34 demir kullanmak gerekiyor. Emzirdikçe depolarımızdan gidiyormuş. Ama dersen ki ben çok kanlı canlıyım ona bişey diyemem ben de aksatıyorum demiri, çok stresli ya. Açken iç, yok üstüne çay içme, bir saat sonra kahvaltı vs. İlaç mı içiyorum hayatla mı sınanıyorum.

Ben de sürüp banyo yaptırıyorum iki gündür daha da arttı gibi acaba beklemeden banyo yaptırdım onun İçin mi
Kız kardeşimdede çok fazla konak vardı ellememiştik zamanlı kendi düzeldi
Mamayi memeden nasil emiyor canim peki
Hangi danışmanla görüştünğz
Ben kendi danışmanımdan da çok memnun kaldım hala dua ediyorum kadına
Birde hani o storilerde paylaşılan memnuniyet mesajları varya onlar gerçek mi kurgumu yada abartımı diye düşünüyoruz danışmanlık bittiğinde bana memnun kaldın mı diye sordu bende evet dedim
Ozaman bana yaşadıkların ve memnuniyetinle ilgili mesaj yazarsan sevinirim dedi demekki o mesajlar kurgu değilmiş dedim
İmom latte nin faydasını gördünüz mü
Bir haftadır saçlarım çok dökülüyor
Kel kalacağım bu gidişle
Dişlerimde sızlıyır sürekli annemde bebek artık vitaminleri bu şekilde senden alıyor diyor
Bunlara biraz faydası olurmu acaba

Hiç düşünmemiştim bunu bebek tartısı mı aldınız acaba dedim

Valla benim ilk çocuk ağlıyorum kuzu. Arada kocam diyor senin lohusalık bitmedi diye. Nası bitsin durmuyor bebem.
Ben de stelepoia kullanıyorum ama bu şampuana başladıktan sonra oldu tesadüf mü bilmiyorum
Tesadüf de olabilir biraz dene olmazsa değiştirirsin canım şampuanı
Sağıma güvenme makineler tam çekemiyor hiçbiri bebelerimiz kadar kuvvetli değil

Yurtdışından kardeşim geldi ve benim doğum günümdü cuma günü. Anneme kahvaltıya gidiyoruz bugün hem doğum günü şeysi için hem de hasret gidermelik 10 da çıkıcaktık evden ama bebem sırtına kadar sıçmayı tercih etti, anakucağı da dahil batırdı. Banyo yaptırdık, iç bodysini attım çöpe şimdi izin verirse kahvaltıya gidiyoruz

Bebekler gerçekten çok kuvvetli çekiyor memeden ayrırken parmağımla ayırıyorum parmağımı çok kuvvetli somuruyor alamıyorum bazen ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…