- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.581
Eds yöntemi telefon yanlış yazmışMamayi memeden nasil emiyor canim peki
Ben de tarttım şimdi 174 gr çıktı aboo bilmesem daha iyiydiAhahaha evet bizi bu batağa sen çektineşim ilk başta tartıyı isterken elimde bezle şaka yaptığımı düşünmüştü , 2-3 kere peşpele yaptığımı görünce “ bence abartıyorsun, tartmak ne alaka blablaa “ şeyler söyledi. Bunu Ballıgebemi söylüyor yoksa kk mı hep birbirinizi ayartıyorsunuz deyip gülüyordu şimdi kendisi ayartıldı. Sabah söyleyeyim ilerliki level bu diye
Yeni mi basladin mrme reddi mi yasiyorsun hangi marka aldin en ince uc olmasi gerekmis google baktimBeslenme katateri diye birşey var medikalcilerdem alıyorsunuz bi ucunu biberona bi ucunu memeyi emen bebeğe veriyorsunuz iki aylık bebeğimiçin en küçüğünü kullanıyorum ben
Meraktan mı tartıyosunuz bu bezleri yoksa bir işe yarıyor muBen de tarttım şimdi 174 gr çıktı aboo bilmesem daha iyiydi
Sade ve sadece meraktan. İnan hiç aklımdan geçmemişti daha önceMeraktan mı tartıyosunuz bu bezleri yoksa bir işe yarıyor mu
Ahahah kafalar gidik anacım dur deneyeyimKız bebek arabası diyorum diğerine binme zaten bebek arabasına koy parka markete sağa sola git
kaç saatlik 174 maşallah. Artık sen de bizdensinBen de tarttım şimdi 174 gr çıktı aboo bilmesem daha iyiydi
Meraktan mı tartıyosunuz bu bezleri yoksa bir işe yarıyor mu
Yok ben ilk başlarda biberon verirsem meme reddi olur diye doktorum önermişti markası var mı bilmiyorum ince bir boruYeni mi basladin mrme reddi mi yasiyorsun hangi marka aldin en ince uc olmasi gerekmis google baktim
Tarakla denemedim hiçDaha da arttı mi yoksa dibinde sökülenleri gördüğün için mi artmış gibi geldi acaba,
Dede taragiyla sökülenleri topladığında nasıl
Nasıl tartıyorsunuz normal tartıyla mı ben mevzuyu kaçırmışımAhahaha evet bizi bu batağa sen çektineşim ilk başta tartıyı isterken elimde bezle şaka yaptığımı düşünmüştü , 2-3 kere peşpele yaptığımı görünce “ bence abartıyorsun, tartmak ne alaka blablaa “ şeyler söyledi. Bunu Ballıgebemi söylüyor yoksa kk mı hep birbirinizi ayartıyorsunuz deyip gülüyordu şimdi kendisi ayartıldı. Sabah söyleyeyim ilerliki level bu diye
Mutfak tartısı canımNasıl tartıyorsunuz normal tartıyla mı ben mevzuyu kaçırmışım
174 üstü 100 tarttım ama benim bebek emme bağımlısı. 174 3-4 saatti herhalde, 100 de 2-3 saatirAhahah kafalar gidik anacım dur deneyeyim
kaç saatlik 174 maşallah. Artık sen de bizdensin
backslash açıklasın bunu
Kız kardeşimdede çok fazla konak vardı ellememiştik zamanlı kendi düzeldiBen de sürüp banyo yaptırıyorum iki gündür daha da arttı gibi acaba beklemeden banyo yaptırdım onun İçin mi
Hangi danışmanla görüştünğzMamayi memeden nasil emiyor canim peki
İmom latte nin faydasını gördünüz müİmom latte kullanıyorum. Emzirme süresince kullanılıyor. Yorumları da gayet iyi özellikle saç dökülmesine de iyi geldiği yönünde. Benim de saç dökülmem çok yok normalde doğumdan bir süre sonra çok daha fazlası dökülürdü.hem de sütün kalitesini arttırıyor hem de malum kendi vitamin mineral açığımızı kapatıyoruz bir nebze.
Armuttan teklif yollayanlardan seninki kimdiHangi danışmanla görüştünğz
Kahve için kullandığımız bi tartıyla (yenisini alınca bu kalmıştı bu işe yarayacakmış demek ki)Nasıl tartıyorsunuz normal tartıyla mı ben mevzuyu kaçırmışım
Hiç düşünmemiştim bunuMutfak tartısı canım
S Sret-Nise ben de haftada 2 kere yıkıyorum. Hava soğuk zaten. Yeterli bence. Poposunu her kakada yıkıyorum.
sudem34 demir kullanmak gerekiyor. Emzirdikçe depolarımızdan gidiyormuş. Ama dersen ki ben çok kanlı canlıyım ona bişey diyemem ben de aksatıyorum demiri, çok stresli ya. Açken iç, yok üstüne çay içme, bir saat sonra kahvaltı vs. İlaç mı içiyorum hayatla mı sınanıyorum.
Valla benim ilk çocuk ağlıyorum kuzu. Arada kocam diyor senin lohusalık bitmedi diye. Nası bitsin durmuyor bebem.Anlamıyorum ki atak mı gaz mı aç mı. Yarın 10. Haftaya giriyoruz. 8. Hafta atağını mı yaşıyoruz acaba 38’de doğduk ya biz. Eşim de susturamıyor mu susturmak mı istemiyor anlamadım. Allahtan gece sorun yok. Evde kız olmasa bağıra bağıra ağlardım valla.
Tesadüf de olabilir biraz dene olmazsa değiştirirsin canım şampuanıBen de stelepoia kullanıyorum ama bu şampuana başladıktan sonra oldu tesadüf mü bilmiyorum
Sağıma güvenme makineler tam çekemiyor hiçbiri bebelerimiz kadar kuvvetli değilBugün eşim yoktu tüm gün memedeydi. Emdi, oynadı. Ben de hergün 3 Lt su içiyorum ama emdikten sonra sağımda çok çok az çıkıyor. Şu bez ağırlığı olmasa içim içimi yerdi 2-3 gündür. Bakalım pazartesi hemşirelerden rica edeceğim kilosuna bi baksınlar (doktorum içindeymiş)
İnşallah kilosu iyi çıkar.
Bi de bugün akşam mutfaktayım eşim geldi mini tartıyı alıyor gizliden takip ettim bezi tarttıben kahkaha atınca “düştük bu tuzağa bakalım daha ne göreceğiz” diyo
Bebekler gerçekten çok kuvvetli çekiyor memeden ayrırken parmağımla ayırıyorum parmağımı çok kuvvetli somuruyor alamıyorum bazen ağzındanValla benim ilk çocuk ağlıyorum kuzu. Arada kocam diyor senin lohusalık bitmedi diye. Nası bitsin durmuyor bebem.
Tesadüf de olabilir biraz dene olmazsa değiştirirsin canım şampuanı
Sağıma güvenme makineler tam çekemiyor hiçbiri bebelerimiz kadar kuvvetli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?