- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.561
Ay buna sesli guldumBugün eşim yoktu tüm gün memedeydi. Emdi, oynadı. Ben de hergün 3 Lt su içiyorum ama emdikten sonra sağımda çok çok az çıkıyor. Şu bez ağırlığı olmasa içim içimi yerdi 2-3 gündür. Bakalım pazartesi hemşirelerden rica edeceğim kilosuna bi baksınlar (doktorum içindeymiş)
İnşallah kilosu iyi çıkar.
Bi de bugün akşam mutfaktayım eşim geldi mini tartıyı alıyor gizliden takip ettim bezi tarttıben kahkaha atınca “düştük bu tuzağa bakalım daha ne göreceğiz” diyo
Ben sadece solgar brewers yeast -bunu da yakinda birakirim- ve d vitamini kullaniyorum baska da bisi kullanmiyorum..Hamilelikte aldigim takviyeler ve su an asiri beslenmeden dolayi demirim vs epey yuksek duzenli baktiriyorum bu yuzden ek bisi kullanmiyorum..Bence kan degerlerine baktirip takviye kullanmak daha mantikli..Kızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.
Maşallah kendine bakıyormussunBeni
canım ben başladım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ikeadan aldım aşırı iyi bir şey. Üzerinde emziriyorum, oyun oynatıyorum, yatıyoruz, uzun süre kullanılır çünkü büyük linkini koyayım.
Küçük olanlar bence gereksiz kısa süreli kullanım olur bunu uzun kullanırım.KLAPPA mavi 114x114 cm oyun halısı - 30372640 | IKEA
KLAPPA mavi 114x114 cm oyun halısı - 30372640 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
ayyy ben hala 3-4 güne 1 yıkıyorum. Küveti doldurup içine koyuyoruz o suyla oynuyor oynadıkça yumuşuyor zaten sonra elime şampuan sıkıp suyu üstüne yıkayacağım kısmı getirip sürüyorum sonra çıkarken eşim bol su döküyor. Su da oynamayı seviyor. Ama haftada 2 kez az mı acaba dedim bi an?
De-vit gergi n 9 damla , elenatal hergün 1 tane, solgar malt sabah 3 akşam 3
Bana doktor Konak başlarda hemen bir şey yapma bazen uğraşmak artırıyor biraz bekle geçer kendiliğinden çoğu dedi. Ben beklemedeyim.
Ahahaha evet bizi bu batağa sen çektinAy buna sesli guldumSizi bu bataga ben düşürdüm galiba..
Biz artik bir sonraki seviyeye gectik.Benim esim eline aliyor bu 70 gr bu 100 gr diyorKendi hassas terazi oldu
Ben sadece solgar brewers yeast -bunu da yakinda birakirim- ve d vitamini kullaniyorum baska da bisi kullanmiyorum..Hamilelikte aldigim takviyeler ve su an asiri beslenmeden dolayi demirim vs epey yuksek duzenli baktiriyorum bu yuzden ek bisi kullanmiyorum..Bence kan degerlerine baktirip takviye kullanmak daha mantikli..
Bizim doktor kullan dedi ondan canım. Ben düzensiz beslenen biriyim şu emzirme bitsin eski serkeş aç hayatıma dönerimMaşallah kendine bakıyormussun
Hamileyken özelde ve devlette verilen bir şey bana çok iyi gelmişti. Ama o bir şey hangisiydi acaba, canıma can gelmis gibiydi
Gündüz bebek arabada uyuyabiiyorsa hem o hava alsın hem sen ben öyle yapıyorum canımKızlar bebek uyuyunca hemen uyuyabiliyor musunuz? Benim çok uykum var ama kaybettiğim zamanı uykuya da vermek istemiyorum gece olmasa çıkıp gezesim var. Keşke karavan olsaydı bebek içerde uyurken ben gezerdim.
Uzun sari cizgi var o maviye donuyorBu ıslaklık göstergesi ne onu bilmiyorum nasıl kullanılıyor ben zaten üç dört saatte bir değiştiriyorum bez şişince anlıyorum ki
Bugun civilden 60li 500e aldim 2 numara canimMemnunum düzgün bağlayınca sızdırma olmuyor. 4.850 kg olduk 1 kullanıyorduk 2 ye geçilmesi gerekiyor. Bence 2 numara kullanabilirsin. Ama indirim takip et migrosta güzel indirim yakalıyoruz.
Duzgun bi emzirme danismani diyorum ben son care. Bi tane iletisime gectim onden bilgi de verdi misal biberonu birakip enjektorle icirmeye basla dedi ki bunun icin ayri ugrasmak gerek misal yine enjektorle ver bi meme bi enjektor. Meme 2 saatte bir uyarilmali bebek emmeli 2 saatte bi gibi ama iste bi baslamak icin an bulamadim.Süt konusu çok canımı sıkıyor baştan beri azdı çoğunlukla mama yiyor. 3-3,5 saat bekleyip sağdıgım 25-30 ml çıkmaya başladıDut, tahin helvası, süt çayı, bestlak damla denedim ama fayda göremedim başka tavsiyesi olan var mı
Gündüz İstanbul trafiği beni mahveder bi de araba trafikte durunca uyanıyor bizim ki radar mübarekGündüz bebek arabada uyuyabiiyorsa hem o hava alsın hem sen ben öyle yapıyorum canım
Teşekkür EderimRota virüsü bir doz 1700 toplam 2 doz yapilior
Birkaç mesaj assagsnda yazmışlardı menenjiti
Gündüz İstanbul trafiği beni mahveder bi de araba trafikte durunca uyanıyor bizim ki radar mübarekama İstanbul’u da seviyoruz. Havalar ısınsın kanguruya alıp metrolarla gezicem. Annekartı yakana kadar basıcam gezicem
Bende bulgur pilavı arttırmıştı bir de eda yöntemi var mamayı memeden emiyor meme uyarılmış oluyor onu demeyebilirsğmizDuzgun bi emzirme danismani diyorum ben son care. Bi tane iletisime gectim onden bilgi de verdi misal biberonu birakip enjektorle icirmeye basla dedi ki bunun icin ayri ugrasmak gerek misal yine enjektorle ver bi meme bi enjektor. Meme 2 saatte bir uyarilmali bebek emmeli 2 saatte bi gibi ama iste bi baslamak icin an bulamadim.
Mamayi memeden nasil emiyor canim pekiBende bulgur pilavı arttırmıştı bir de eda yöntemi var mamayı memeden emiyor meme uyarılmış oluyor onu demeyebilirsğmiz
İmom kullanıyorum hamileleik döneminde kullanmıştım şimdi emzirme dönemi için olanı kullanıyorumKızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.
İmom latte kullanıyorum. Emzirme süresince kullanılıyor. Yorumları da gayet iyi özellikle saç dökülmesine de iyi geldiği yönünde. Benim de saç dökülmem çok yok normalde doğumdan bir süre sonra çok daha fazlası dökülürdü.hem de sütün kalitesini arttırıyor hem de malum kendi vitamin mineral açığımızı kapatıyoruz bir nebze.Kızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.
Beslenme katateri diye birşey var medikalcilerdem alıyorsunuz bi ucunu biberona bi ucunu memeyi emen bebeğe veriyorsunuz iki aylık bebeğimiçin en küçüğünü kullanıyorum benMamayi memeden nasil emiyor canim peki
Eds yöntemi telefon yanlış yazmışBeslenme katateri diye birşey var medikalcilerdem alıyorsunuz bi ucunu biberona bi ucunu memeyi emen bebeğe veriyorsunuz iki aylık bebeğimiçin en küçüğünü kullanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?