2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugün eşim yoktu tüm gün memedeydi. Emdi, oynadı. Ben de hergün 3 Lt su içiyorum ama emdikten sonra sağımda çok çok az çıkıyor. Şu bez ağırlığı olmasa içim içimi yerdi 2-3 gündür. Bakalım pazartesi hemşirelerden rica edeceğim kilosuna bi baksınlar (doktorum içindeymiş)
İnşallah kilosu iyi çıkar.
Bi de bugün akşam mutfaktayım eşim geldi mini tartıyı alıyor gizliden takip ettim bezi tarttı ben kahkaha atınca “düştük bu tuzağa bakalım daha ne göreceğiz” diyo

Ay buna sesli guldumSizi bu bataga ben düşürdüm galiba..
Biz artik bir sonraki seviyeye gectik.Benim esim eline aliyor bu 70 gr bu 100 gr diyorKendi hassas terazi oldu
Kızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.
Ben sadece solgar brewers yeast -bunu da yakinda birakirim- ve d vitamini kullaniyorum baska da bisi kullanmiyorum..Hamilelikte aldigim takviyeler ve su an asiri beslenmeden dolayi demirim vs epey yuksek duzenli baktiriyorum bu yuzden ek bisi kullanmiyorum..Bence kan degerlerine baktirip takviye kullanmak daha mantikli..

Maşallah kendine bakıyormussun
Hamileyken özelde ve devlette verilen bir şey bana çok iyi gelmişti. Ama o bir şey hangisiydi acaba, canıma can gelmis gibiydi

Ahahaha evet bizi bu batağa sen çektin eşim ilk başta tartıyı isterken elimde bezle şaka yaptığımı düşünmüştü , 2-3 kere peşpele yaptığımı görünce “ bence abartıyorsun, tartmak ne alaka blablaa “ şeyler söyledi. Bunu Ballıgebemi söylüyor yoksa kk mı hep birbirinizi ayartıyorsunuz deyip gülüyordu şimdi kendisi ayartıldı. Sabah söyleyeyim ilerliki level bu diye

Maşallah kendine bakıyormussun
Hamileyken özelde ve devlette verilen bir şey bana çok iyi gelmişti. Ama o bir şey hangisiydi acaba, canıma can gelmis gibiydi
Bizim doktor kullan dedi ondan canım. Ben düzensiz beslenen biriyim şu emzirme bitsin eski serkeş aç hayatıma dönerim o zamana kadar en iyi şekilde besleneyim malum yaş 40 a yaklaştı.

Kızlar bebek uyuyunca hemen uyuyabiliyor musunuz? Benim çok uykum var ama kaybettiğim zamanı uykuya da vermek istemiyorum gece olmasa çıkıp gezesim var. Keşke karavan olsaydı bebek içerde uyurken ben gezerdim.
Gündüz bebek arabada uyuyabiiyorsa hem o hava alsın hem sen ben öyle yapıyorum canım

Duzgun bi emzirme danismani diyorum ben son care. Bi tane iletisime gectim onden bilgi de verdi misal biberonu birakip enjektorle icirmeye basla dedi ki bunun icin ayri ugrasmak gerek misal yine enjektorle ver bi meme bi enjektor. Meme 2 saatte bir uyarilmali bebek emmeli 2 saatte bi gibi ama iste bi baslamak icin an bulamadim.

Gündüz bebek arabada uyuyabiiyorsa hem o hava alsın hem sen ben öyle yapıyorum canım
Gündüz İstanbul trafiği beni mahveder bi de araba trafikte durunca uyanıyor bizim ki radar mübarek ama İstanbul’u da seviyoruz. Havalar ısınsın kanguruya alıp metrolarla gezicem. Annekartı yakana kadar basıcam gezicem

Kız bebek arabası diyorum diğerine binme zaten bebek arabasına koy parka markete sağa sola git

Bende bulgur pilavı arttırmıştı bir de eda yöntemi var mamayı memeden emiyor meme uyarılmış oluyor onu demeyebilirsğmiz

Kızlar kendiniz icin hangi takviyeleri kullanıyorsunuz ? Vitamin minarel gibi.
İmom latte kullanıyorum. Emzirme süresince kullanılıyor. Yorumları da gayet iyi özellikle saç dökülmesine de iyi geldiği yönünde. Benim de saç dökülmem çok yok normalde doğumdan bir süre sonra çok daha fazlası dökülürdü.hem de sütün kalitesini arttırıyor hem de malum kendi vitamin mineral açığımızı kapatıyoruz bir nebze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…