- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.621
Benim ki de 21 aralıkta doğduu aynı durumdayız tek başıma iş güç yapamıyorum ancak eşim evdeyken31 Aralık doğumlu. Gündüz sadece kucakta uyuyor bir kaç gündür. Uyutmak da zorlaştı. Yatağa koyunca en fazla yarım saat uyuyor. Gece uykusu çok iyi. Nazar değdirmiyim. Hiç bir iş yapılmıyor böyle tek başınayken.
Ahahaha buna kahkaha attım resmenAy öf evet
ben yatakta bez değiştirirken veya banyodanmsonea yatağa eğildiğimde biri belime destek olmazsa kalkamıyorum onun dışında sorun yok. Ama bende bel fıtığı bence kayma var. Hamilelikte süper geçmişti gitti bitti sanıyordum ama beni bekliyormuş. Geçmiş olsun canım sana daKızlar merhaba nerdeyse bir aydır yazamıyorum felaket bir bel ağrım var. Yatamıyorum, eğilemiyorum bebeğimi bile kaldıramıyorum. Bugün geçer yarın geçer şunu kullanırsam geçer derken gitmediğim doktor, bölüm kalmadı. Hep temiz çıkıyor sonuçlar ama ben hiç iyi değilim. Buna benzer durum yaşayanınız var mı ya da çevrenizde olan.
evet benimkinin azaldı ve bu beni korkutuyor.Kızlar 2 ay 10 günlük bebeklerinizin idrarı azaldı mı hemşireler artık yenidoğan gibi yapmaz dedi
3. Ayınınbitirmeuw 1 hafta var gündüz düzenli uykusu yok kuş uykusu gibi az az ama çok şükür gece bi kaç gündür uyuyor yani daha uzun uyuyor en azından (maşallah tabi cümlesineKızlar bebekleriniz kaç aylık gündüz gece uykusu nasıl benin kızım 2 aylık gündür uzun süreli uyumuyo en uzun yarım saat genelde hemende uyanıyo ama gecemiz iyi çok şükür 12/1 arası gece uykusuna geçiyo ama gündüz sanki bana yetersiz mi acaba diye düşündürüyor
kız reklama hiç bakmadan çarpıya basıyorum direk bende de o mu çıkıyor acaba bakacağım bi dahaki sefere.Hanımlar benim sayfama çok fazla reklam geliyor X basıp kapatıyorum sürekli ama son zamanlarda yarıçıplak bir kadın çıkıyor buda reklam sanırım hiç hoş değil bir kaç defa eşim yanımda oturuyordu yine o reklam çıktı ve hiç hoş olmadı sen hangi sitedesin diye sordu bende reklam dedim sizdede durum böyle mi acaba bunu şikayet etme hakkımız varmı hiç hoş olmuyor gerçekten
Yok gormemen imkansiz carpiya basamadan cikiveriyor bir kadinAhahaha buna kahkaha attım resmenkız ağlanacak halimize gülüyoruz valla
ben yatakta bez değiştirirken veya banyodanmsonea yatağa eğildiğimde biri belime destek olmazsa kalkamıyorum onun dışında sorun yok. Ama bende bel fıtığı bence kayma var. Hamilelikte süper geçmişti gitti bitti sanıyordum ama beni bekliyormuş. Geçmiş olsun canım sana da
evet benimkinin azaldı ve bu beni korkutuyor.
3. Ayınınbitirmeuw 1 hafta var gündüz düzenli uykusu yok kuş uykusu gibi az az ama çok şükür gece bi kaç gündür uyuyor yani daha uzun uyuyor en azından (maşallah tabi cümlesine)
kız reklama hiç bakmadan çarpıya basıyorum direk bende de o mu çıkıyor acaba bakacağım bi dahaki sefere.
Azalma ne kadar azalma?Kızlar 2 ay 10 günlük bebeklerinizin idrarı azaldı mı hemşireler artık yenidoğan gibi yapmaz dedi
Benimde kırka kadar çok ağırdı öyle böyle değil yan geziyordum bel fıtığımda vardı boyun fıtığımda omurum sıkıntılı yani halen alt değişirken eğilince belim kopuyor doktora da gitmedim açıkcası geçer die bekledimKızlar merhaba nerdeyse bir aydır yazamıyorum felaket bir bel ağrım var. Yatamıyorum, eğilemiyorum bebeğimi bile kaldıramıyorum. Bugün geçer yarın geçer şunu kullanırsam geçer derken gitmediğim doktor, bölüm kalmadı. Hep temiz çıkıyor sonuçlar ama ben hiç iyi değilim. Buna benzer durum yaşayanınız var mı ya da çevrenizde olan.
Ben gerip bi sekilde uykusuzluga alistim sabah cok perisan kalkiyorum bir saat sonra geciyor.Eskiden kahvesiz ayilamazdim ise gider gitmez hemen kahve alirdim simdi kahve de icmiyorumKızlar bebek uyuyunca hemen uyuyabiliyor musunuz? Benim çok uykum var ama kaybettiğim zamanı uykuya da vermek istemiyorum gece olmasa çıkıp gezesim var. Keşke karavan olsaydı bebek içerde uyurken ben gezerdim.
Canım çocuk büyütürken sayfasında bir konu vardı aynı böyle, sonunda kuyruk sokumunda ödem gibi bi şeydi hastalığın adı bi oraya baksan bulursun doğumdan sonra oluyorKızlar merhaba nerdeyse bir aydır yazamıyorum felaket bir bel ağrım var. Yatamıyorum, eğilemiyorum bebeğimi bile kaldıramıyorum. Bugün geçer yarın geçer şunu kullanırsam geçer derken gitmediğim doktor, bölüm kalmadı. Hep temiz çıkıyor sonuçlar ama ben hiç iyi değilim. Buna benzer durum yaşayanınız var mı ya da çevrenizde olan.
Normal doğum yapmıştım. Doğumdan önce ağrım olmazdı hiç ama şu an belim ikiye ayrılacak gibi. Her doktor farklı bir şey söylüyor. Hiçbiri de çare etmedi.Çok geçmiş olsun
Ben hamileyken felaket bel ağrısı çekiyordum bacaklarımı eşim kaldırıp indiriyordu bazen ama doğumdan sonra azaldı yine vardı ağrı üç ay oldu yok gibi bişey şuan doğum sonrası da çektim biraz o daha farklı bir ağrıydı sanki kemiklerim ayrık kalmış gibiydi
Sizinki doğumdan kaynaklı olabilir mi acaba
Bide omuriliğe yapılan masaj çok iyi geliyor denediniz mi
Fıtığım da yok. Fıtık öncesi kas spazmı olabilir dediler ama o da yok.Akrep
YALAZ6 çok geçmiş olsun. Benim kol boyun sırt omuz kulunç ne bilmiyorum, o ağrım çok. Uzun süreli tutamıyorum bebeği. Hiç doktora da gitmedim. Büyük ihtimal fıtık var boynumda. Fıtık da mı çıkmadı sende? Psikolojik mi ki acaba?
Onu ben de gördüm bugün. Söylememişlerdi ama şimdi onun üstüne araştırma yaptırcam. Emzirme osteoporozu varmış bir de onu da sorcam.Canım çocuk büyütürken sayfasında bir konu vardı aynı böyle, sonunda kuyruk sokumunda ödem gibi bi şeydi hastalığın adı bi oraya baksan bulursun doğumdan sonra oluyor
Benimde yeni yeni başladı baya azaldı dolmuyor bezi sizinde öyle miEvet benim bebeğimde iki aylıktan sonra azaldı yenidoğanken bezi aşırı doluyordu
Baya azaldı oğlum.var sadece ön tarafı ıslak oluyor oda az oluyor öyle bı agarlik olmuyorAzalma ne kadar azalma?
Bezinizi tartmanizi tavsiye ederimajdjdgkgkk
Saka bir tarafa evet azaliyor
Benim etrafım aslanlarla çevriliAkrep
YALAZ6 çok geçmiş olsun. Benim kol boyun sırt omuz kulunç ne bilmiyorum, o ağrım çok. Uzun süreli tutamıyorum bebeği. Hiç doktora da gitmedim. Büyük ihtimal fıtık var boynumda. Fıtık da mı çıkmadı sende? Psikolojik mi ki acaba?
Hepten merak ettimYok gormemen imkansiz carpiya basamadan cikiveriyor bir kadin
Koz belli mi olur belli bir gün Yanyana ili karavan bezlerimizi tartar yarıştırırızBen gerip bi sekilde uykusuzluga alistim sabah cok perisan kalkiyorum bir saat sonra geciyor.Eskiden kahvesiz ayilamazdim ise gider gitmez hemen kahve alirdim simdi kahve de icmiyorumAksam ben anca ertesi gunun yemegini yapiyorum.En buyuk zevkim yemek yaparken arkadan dizi izlemek Diziyi de boyle beynimi yormayacak cerez seyler seciyorum
Karavana asiri yukseliyorum ben de yillardir bir turlu kismet olmadi.Olsaydi yazin harika olurdu..
Yükselenim aslan. Olur mu?Benim etrafım aslanlarla çevriliannem, ortağım, en yakın arkadaşım hep aslan dedim aslan mısın acaba? Akrep kadını iyidir candır, severim, iyi anlaşırım
Biz baştan beri kusmukluyuzYa bizim minis surekli kusmaya basladi ya neden boyle oluyor acaba nerdeyse her beslenme sonrasi biraz biraz cikiyor.Onceden biyoe bisi yoktu reflunun yenidoganken olup azalarak hitmeei gerekmiyor mu bu aylarda.Bizde yeni basladi
Dizi olarak Big Bang Theory’yi seviyorsan Shaldon çok güzel gidiyorBen gerip bi sekilde uykusuzluga alistim sabah cok perisan kalkiyorum bir saat sonra geciyor.Eskiden kahvesiz ayilamazdim ise gider gitmez hemen kahve alirdim simdi kahve de icmiyorumAksam ben anca ertesi gunun yemegini yapiyorum.En buyuk zevkim yemek yaparken arkadan dizi izlemek Diziyi de boyle beynimi yormayacak cerez seyler seciyorum
Karavana asiri yukseliyorum ben de yillardir bir turlu kismet olmadi.Olsaydi yazin harika olurdu..
Biz cok severiz kampi.Hatta ben hamileyken kocaman kocaman konusuyordum “bebek bize ayak uydurmali asla yasam tarzimizi degistirmemeliyiz kampa da gideriz her yere de gideriz” diyordum ki su an kendime bakiyorum baya yasam tarzim degistiDizi olarak Big Bang Theory’yi seviyorsan Shaldon çok güzel gidiyorgece emzirmelerimin vazgeçilmezi.
Eşim de bebekten önce kampa merak salmıştı. Hatta kamp mutfağı bile almıltık decathlondan ama bebik olunca ertelendi hayaller bi süreliğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?