2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Normal doğum mu yaptın? Dikişin varsa ilk bir kaç sefer biraz acıyor diye hatırlıyorum.

Normal doğum mu yaptın? Dikişin varsa ilk bir kaç sefer biraz acıyor diye hatırlıyorum.
Evet vajinal doğurdum, dikişlerim iyileşti 2-3 haftada akıntı ve kanama yok hiç dikişlere bağlı olarak. Doktor da 6 hafta kontrolünde girebilirsiniz ilişkiye dedi. Bol kayganlaştırıcı ile ağrıyı hallederim belki de bir iki kere duşta dokundum merak edip çünkü dikişlere vs hiç bakmamıştım görmek istemedim, değişik geldi resmen organ. Doktor şiştir hala biraz normal dedi ama cesaretim yok resmen neden böyle oldum bilmiyorum.

Şimdi odak noktamız çocuklar. Bu yoğunlukta canımızın istememesi normal. Korkman da normal bu arada.
Netflixte sexlife diye bir dizi var. Ben onu izleyip izleyip adamın tepesine çıkıyordum. Hatta dizi bitti ‘nooldu şimdi’ demişti

güldüm buna. Belki öyle bişey denemek lazım gaza getirici

Bizim ilk trimestrda kanamalardan son trimestrda artik gundemimizin baska bisi olmasindan dolayi hic olmadi.İkinci trimestrda da cok az.
Dogumdan sonra hic olmadi.Benim ufacik bile bi istegim yok aklima bile gelmiyor.Surekli goguslerin acik olmasi,iste dogumun oldugu gun surekli vajinal kontrol,dogum sonrasi dikisler vs beden algim etkilendi.Ne dokunmak ne dokunulmak istiyorum.
Zamanla o istek gelecektir herhalde..
Bu arada benim de akintim hic yok.Akinti istekle tetikleniyor. ..

Biz 8 yıl sonra kavuştuk bebeğe eşim istemedi riske atmayalım dedi hamileyken hiç olmadi dogumdan sonrada olmadı adetim gelince iyileşmiş sayacak eşim beni işime geliyor benimde

İyi mi geldi kötü mü?

Çok uykum var ya. Bebeği yatağına koyunca geri kalkarsa gerçekten höykürerek ağlıycam.
Valla canım anlamadım henüz. Dün de emerken memeyi bıraktı mıkırdandı ayağını çeke çeke ağladı ama önceki günler kadar değil. İlk colinox verdi, işe yaramadı şimdi bu relactaz’ı mommys bliss’le birlikte kullanıyorum. İkisini birlikte kullanabilirsin demişti.

Son günlerde mommys blisse karşı direnç oldu gibi hissettim bakalım. Arkadaşım amerikadan little remedies gas relief getirecek bakalım. O nasıl yapıcak. İntstada küçükmartha önermiş, bir arkadaşım çok memnun kalmış. Ama Türkiye‘de saçma fiyatlara satıyorlar.
Bunu gaz icin mi kullanıyorsunuz?

Cok alerji belirtisi var aslinda kakada hafif mukus, kusma falan ama bizim doktor alerjiye yormadı çok..Kusmaya reflüdür dedi.Kaka icin de yediklerini bi gözlemle bakalım dedi
Evet canım gaz için. Alerjiden şüphelenmesi kan yok diye ama hafif mukus bizde de var. Son araştırmalarda laktozu sindiremeyen bebeler de gazdan kıvranıyormuş bunu deneyelim bi dedi doktor.

Relamax Laktaz Enzimi 10 ml bu​

Benimki Relactaz damla 15 ml. 25 dereceye kadar durabiliyor dışarda.

En son doğumdan 5 saat önce olmuştu ben doğumun başladığını anlamamışım yada tersine tetikledik ogün bugündür yok
Benimde aklıma muayene de ki acı geliyor
Yaklaşmak istemiyorum
Acı oluyor zaten dikişlerim iyileşti ama çoktu korktum
dediğiniz gibi akıntıda istekte sıfır

Kontrol ne zaman sizin bebis kiz mi kacinci gun kalca ultrasonuna gitmistiniz suan c8ft bez mi takiyorsun
2 aylık oldu ultrason çekildi ve sol da çıkıklık var dendi 1 ay snra kontrol bu aşamada çift bez dendi ve şöyle bişi var bana çocuk doktoru çift bez demişti ben tek doktorla kalmak istemedim ve başka doktor araştırdım bugün götürdü. Ve bana dedki kalça konusunda bence ortopedi takip etmeli onlar daha bilgili işinde sonuçta belkide 1 ay beklemek anlamdız hemen tedavi gerektirebilir dedi bende 2 gün sonraya sıra aldım ortopediden göstericem bakalım

Seninle aynı kaderi yaşıyoruz martta tedaviye başladık o gündür birlikte olmuyoruz pertimix çıkıyor ne olacak bilmiyorum

Bu gidişle de olmayacak böyle giderse ya bu arada benim kız 6 gündür kaka yapmıyor çok huzursuz 2 gündür sürekli ağlama modunda
Benimki 6 gün yapmayınca fitil verdim kabızlık için gliserin kansuk içi temizlendi 2 bezi dolu dolu bastırmıştı karşı değilsen fitile yarım ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…