- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.661
Normal doğum mu yaptın? Dikişin varsa ilk bir kaç sefer biraz acıyor diye hatırlıyorum.Ben de sorayım o zaman cinsellik başladı mı? Başladıysa ne kadar oldu başlayalı? Bende ufak hormonal değişimler var gibi ama cesaretim yok zamanım da yok zaten. Bir de Eskiden olan o normal zamandaki akıntım hiç yok ondan da korkuyorum acı hissederim diye, böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Bu arada hamileyken biraz sekteye uğrasa da birlikte oluyorduk ama doğumdan beri hiç olmadı.
Evet vajinal doğurdum, dikişlerim iyileşti 2-3 haftada akıntı ve kanama yok hiç dikişlere bağlı olarak. Doktor da 6 hafta kontrolünde girebilirsiniz ilişkiye dedi. Bol kayganlaştırıcı ile ağrıyı hallederim belki de bir iki kere duşta dokundum merak edip çünkü dikişlere vs hiç bakmamıştım görmek istemedim, değişik geldi resmen organ. Doktor şiştir hala biraz normal dedi ama cesaretim yok resmen neden böyle oldum bilmiyorum.Normal doğum mu yaptın? Dikişin varsa ilk bir kaç sefer biraz acıyor diye hatırlıyorum.
Şimdi odak noktamız çocuklar. Bu yoğunlukta canımızın istememesi normal. Korkman da normal bu arada.Evet vajinal doğurdum, dikişlerim iyileşti 2-3 haftada akıntı ve kanama yok hiç dikişlere bağlı olarak. Doktor da 6 hafta kontrolünde girebilirsiniz ilişkiye dedi. Bol kayganlaştırıcı ile ağrıyı hallederim belki de bir iki kere duşta dokundum merak edip çünkü dikişlere vs hiç bakmamıştım görmek istemedim, değişik geldi resmen organ. Doktor şiştir hala biraz normal dedi ama cesaretim yok resmen neden böyle oldum bilmiyorum.
Şimdi odak noktamız çocuklar. Bu yoğunlukta canımızın istememesi normal. Korkman da normal bu arada.
Netflixte sexlife diye bir dizi var. Ben onu izleyip izleyip adamın tepesine çıkıyordum. Hatta dizi bitti ‘nooldu şimdi’ demişti
Evet vajinal doğurdum, dikişlerim iyileşti 2-3 haftada akıntı ve kanama yok hiç dikişlere bağlı olarak. Doktor da 6 hafta kontrolünde girebilirsiniz ilişkiye dedi. Bol kayganlaştırıcı ile ağrıyı hallederim belki de bir iki kere duşta dokundum merak edip çünkü dikişlere vs hiç bakmamıştım görmek istemedim, değişik geldi resmen organ. Doktor şiştir hala biraz normal dedi ama cesaretim yok resmen neden böyle oldum bilmiyorum.
Biz 8 yıl sonra kavuştuk bebeğe eşim istemedi riske atmayalım dedi hamileyken hiç olmadi dogumdan sonrada olmadı adetim gelince iyileşmiş sayacak eşim beniBen de sorayım o zaman cinsellik başladı mı? Başladıysa ne kadar oldu başlayalı? Bende ufak hormonal değişimler var gibi ama cesaretim yok zamanım da yok zaten. Bir de Eskiden olan o normal zamandaki akıntım hiç yok ondan da korkuyorum acı hissederim diye, böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Bu arada hamileyken biraz sekteye uğrasa da birlikte oluyorduk ama doğumdan beri hiç olmadı.
Yok o kabız yaptı maflor ve metsil metsili gece tek sefer 6 damla veriyorumBiogaia mi kullaniyorsun
Valla canım anlamadım henüz. Dün de emerken memeyi bıraktı mıkırdandı ayağını çeke çeke ağladı ama önceki günler kadar değil. İlk colinox verdi, işe yaramadı şimdi bu relactaz’ı mommys bliss’le birlikte kullanıyorum. İkisini birlikte kullanabilirsin demişti.İyi mi geldi kötü mü?
Çok uykum var ya. Bebeği yatağına koyunca geri kalkarsa gerçekten höykürerek ağlıycam.
Evet canım gaz için. Alerjiden şüphelenmesi kan yok diye ama hafif mukus bizde de var. Son araştırmalarda laktozu sindiremeyen bebeler de gazdan kıvranıyormuş bunu deneyelim bi dedi doktor.Bunu gaz icin mi kullanıyorsunuz?
Cok alerji belirtisi var aslinda kakada hafif mukus, kusma falan ama bizim doktor alerjiye yormadı çok..Kusmaya reflüdür dedi.Kaka icin de yediklerini bi gözlemle bakalım dedi
Benimki Relactaz damla 15 ml. 25 dereceye kadar durabiliyor dışarda.Relamax Laktaz Enzimi 10 ml bu
8 yıl mı hey maşallahBiz 8 yıl sonra kavuştuk bebeğe eşim istemedi riske atmayalım dedi hamileyken hiç olmadi dogumdan sonrada olmadı adetim gelince iyileşmiş sayacak eşim beniişime geliyor benimde
Teşekkürler rabbim isteyen layığıyla bakabilecek herkese nasip etsin inşallah8 yıl mı hey maşallahçok tebrik ederim sizi.
En son doğumdan 5 saat önce olmuştu ben doğumun başladığını anlamamışım yada tersine tetikledikBen de sorayım o zaman cinsellik başladı mı? Başladıysa ne kadar oldu başlayalı? Bende ufak hormonal değişimler var gibi ama cesaretim yok zamanım da yok zaten. Bir de Eskiden olan o normal zamandaki akıntım hiç yok ondan da korkuyorum acı hissederim diye, böyle bir şey yaşayan var mı hiç? Bu arada hamileyken biraz sekteye uğrasa da birlikte oluyorduk ama doğumdan beri hiç olmadı.
2 aylık oldu ultrason çekildi ve sol da çıkıklık var dendi 1 ay snra kontrol bu aşamada çift bez dendi ve şöyle bişi var bana çocuk doktoru çift bez demişti ben tek doktorla kalmak istemedim ve başka doktor araştırdım bugün götürdü. Ve bana dedki kalça konusunda bence ortopedi takip etmeli onlar daha bilgili işinde sonuçta belkide 1 ay beklemek anlamdız hemen tedavi gerektirebilir dedi bende 2 gün sonraya sıra aldım ortopediden göstericem bakalımKontrol ne zaman sizin bebis kiz mi kacinci gun kalca ultrasonuna gitmistiniz suan c8ft bez mi takiyorsun
Seninle aynı kaderi yaşıyoruz martta tedaviye başladık o gündür birlikte olmuyoruz pertimix çıkıyor ne olacak bilmiyorumAh ah bizim tam bir yıl oldu hiç bişe olmayalıtüp bebek tedavi süreci Martta başlamıştı Nisanda transfer sonra hamilelik şimdi ise kaosun tam ortasındayım akşam uyuya kalıyorum gece dinç uyanıyorum ozamanda eşim uyuyor aramıza soğukluk girecek diye korkuyorum Zaman bulduğun an bence korkma eş olduğumuzu unuttuk anne olunca hormanlarımız değişti tabiki zamanla düzelir
Bizde Mart'ta basladik tedaviye Martin sonu Nisan'da transfer olmuştu nisandan sayalim işte tık yokSeninle aynı kaderi yaşıyoruz martta tedaviye başladık o gündür birlikte olmuyoruz pertimix çıkıyor ne olacak bilmiyorum
Bu gidişle de olmayacak böyle giderse ya bu arada benim kız 6 gündür kaka yapmıyor çok huzursuz 2 gündür sürekli ağlama modundaBizde Mart'ta basladik tedaviye Martin sonu Nisan'da transfer olmuştu nisandan sayalim işte tık yok
Benimki 6 gün yapmayınca fitil verdim kabızlık için gliserin kansuk içi temizlendi 2 bezi dolu dolu bastırmıştı karşı değilsen fitile yarım ver canımBu gidişle de olmayacak böyle giderse ya bu arada benim kız 6 gündür kaka yapmıyor çok huzursuz 2 gündür sürekli ağlama modunda
Beklesem mi diyorum yoksa ebeyi arasam mıBenimki 6 gün yapmayınca fitil verdim kabızlık için gliserin kansuk içi temizlendi 2 bezi dolu dolu bastırmıştı karşı değilsen fitile yarım ver canım
Sade anne sütü alıyorsa bekle yada ebeyi arayıp sor canım mama veriyorsan bekleme ben mama verdiğim için bekleyemedimBeklesem mi diyorum yoksa ebeyi arasam mı
Yok canım mama kullanmıyor bu arada zeytinyağı içirdim karnına zeytinyağ ile masaj yaptım sıcak duş aldırdım olsaydı yapardı öyle değil miSade anne sütü alıyorsa bekle yada ebeyi arayıp sor canım mama veriyorsan bekleme ben mama verdiğim için bekleyemedim
Aynen yapardı olsaydı anne sütünde 10 -12 gün diyorlar korkma içine sinsin diye ebeye de bir danış istersenYok canım mama kullanmıyor bu arada zeytinyağı içirdim karnına zeytinyağ ile masaj yaptım sıcak duş aldırdım olsaydı yapardı öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?