- 25 Haziran 2022
- 1.321
- 1.839
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.701
Otomatik sallanan ana kucağına duruyor orda uyuyor ama butün gün sallanıyorlar çokta alıştılar manuel elimle salladığım ana kucağınıda yatağın ortasına alıyorum gece uykusuna geçmekte zorluk çekerlerse ama sallamak istemiyorum nasıl yapacağım iki tanr ile hiç bi fikrim yokKızlar sizin bebekleriniz uyanıkken bi yere koyunca duruyor mu? Benimki sürekli kucakta gezmek istiyor. Ağlamaktan mahvoldum. Tek başıma asla bakamıyorum. Kollarım ağrıyor diye ağlıyorum sürekli. Kızım da böyleydi. O zaman daha gençmişim. Kanguruya koyup geziyordum. Şimdi kanguruyla da karnımın içi ağrıyor.
Evet senin işin daha zor rabbim güç versin biz 1 tane ile zor ilgileniyoruz benim ilk başta ikizdi sonra biri kayboldu düşünüyorum ikisi aynı anda ağlasa napardim kimsemde yokOtomatik sallanan ana kucağına duruyor orda uyuyor ama butün gün sallanıyorlar çokta alıştılar manuel elimle salladığım ana kucağınıda yatağın ortasına alıyorum gece uykusuna geçmekte zorluk çekerlerse ama sallamak istemiyorum nasıl yapacağım iki tanr ile hiç bi fikrim yok
Allah kolaylık versin. Puseti hareket ettikçe sallanıyor. Onda ağlıyor. Otomatik salıncaktan kızıma almıştık. Onda da ağlıyordu. Sattık sonra. Bu sefer de sevmez diye almadım. Çok da pahalı.Otomatik sallanan ana kucağına duruyor orda uyuyor ama butün gün sallanıyorlar çokta alıştılar manuel elimle salladığım ana kucağınıda yatağın ortasına alıyorum gece uykusuna geçmekte zorluk çekerlerse ama sallamak istemiyorum nasıl yapacağım iki tanr ile hiç bi fikrim yok
Benim annem yanımda çok şükür kayınvalidem de iyi kötü evde yemeğimizi yaptı mutfak ona aitti yarın gidicekEvet senin işin daha zor rabbim güç versin biz 1 tane ile zor ilgileniyoruz benim ilk başta ikizdi sonra biri kayboldu düşünüyorum ikisi aynı anda ağlasa napardim kimsemde yok
Ben utulemiyorum canım ilk zamanlar utuledim bıraktım mikrop kapmazlar korkma artık büyüdüler tek çocuğun günlük 1 kova çıkıyor kıyafet seninkini tahmin ediyorum evi havalandiriyorum hergun toz almiyorum vücudun temizlik kadar mikroba da ihtiyacı var o aşılar hep mikrop bağışıklık için şart onun için hergun temizlik iyi değilBenim annem yanımda çok şükür kayınvalidem de iyi kötü evde yemeğimizi yaptı mutfak ona aitti yarın gidicekBirde çoraba kadar bebeklerin herşeylerini ütülüyorum çok yoruldum reflü yataklarını müslin örtüye sarıyorum hergün değiştiriyorum zaten mendil kıyafet çok çıkıyor kış bide içlik zıbınlar kat kat kıyafet annem altı aya kadar ütüle mikrop kapmasınlar diyo sizde ütülüyormusunuz hergün odalarını havalandır toz al sil süpür çok yoruluyorum hiç dinlenme fırsatım olmuyor
Yaşlandım bu üç ayda gözaltlarım morardı haklısın valla ne diyeyim mesela çoçuk emziriyorum az önce birini kocama verdim sen ilgilen die 15 dakikaya geri getirdi emmek istiyor bebeğin aklına geldin diyoBen utulemiyorum canım ilk zamanlar utuledim bıraktım mikrop kapmazlar korkma artık büyüdüler tek çocuğun günlük 1 kova çıkıyor kıyafet seninkini tahmin ediyorum evi havalandiriyorum hergun toz almiyorum vücudun temizlik kadar mikroba da ihtiyacı var o aşılar hep mikrop bağışıklık için şart onun için hergun temizlik iyi değil
Emzirme işini nasıl yapıyorsun mesela şimdi birini emzirip diğerine mama diğer emzirmede mama iceni emzirip emene mama mi veriyorsunYaşlandım bu üç ayda gözaltlarım morardı haklısın valla ne diyeyim mesela çoçuk emziriyorum az önce birini kocama verdim sen ilgilen die 15 dakikaya geri getirdi emmek istiyor bebeğin aklına geldin diyodedim tek kucağım var oda dolu şuan bi çocuğu üç kişi bakamıyorsunuz
Yani şöyle sol göğsüm erkeğin sağ kızın erkek aşırı huysuz olduğundan genelde geceleri benimle kalıyor birde aşırı yaygaracı kız sesinden korkuyor kız annemle yan odada kalıyorlar . bazen sussun diye kızın ağzından çıkartıp yana koyuyorum zaten kıza karşı bi acıma duygusu oluştu bende çünkü erkek ağlayarak kendine baktırıyor. Mama saatlerinde emzirmiyorum genelde mamadan iki saat sonra sırayla veriyorum gecede aynı saatte kalkmıyorlar bazen eşime diyorum erkeği emzirdim mamasını hazırla ver ben kızı emzirmeye gidiyorum öyle hiç bi zaman ikisinede tam yetemiyorum ikisi ağlarsa feryat fşgan bir göğsüme birini diğerinede annem yqda eşim bebeği yaklaştırıyor çok komik görüntü oluyorEmzirme işini nasıl yapıyorsun mesela şimdi birini emzirip diğerine mama diğer emzirmede mama iceni emzirip emene mama mi veriyorsun
Bunu okurken ağladım yaYani şöyle sol göğsüm erkeğin sağ kızın erkek aşırı huysuz olduğundan genelde geceleri benimle kalıyor birde aşırı yaygaracı kız sesinden korkuyor kız annemle yan odada kalıyorlar . bazen sussun diye kızın ağzından çıkartıp yana koyuyorum zaten kıza karşı bi acıma duygusu oluştu bende çünkü erkek ağlayarak kendine baktırıyor. Mama saatlerinde emzirmiyorum genelde mamadan iki saat sonra sırayla veriyorum gecede aynı saatte kalkmıyorlar bazen eşime diyorum erkeği emzirdim mamasını hazırla ver ben kızı emzirmeye gidiyorum öyle hiç bi zaman ikisinede tam yetemiyorum ikisi ağlarsa feryat fşgan bir göğsüme birini diğerinede annem yqda eşim bebeği yaklaştırıyor çok komik görüntü oluyor
Ben ilk yıkamada ütüledim bir tek bi daha asla ütüleyemem kendim de ztn ütü istemeyen şeyler giyerim. Günde on dakikam olsa kahvaltı yapmam odayi temizlerim. dysonla ztn dakkada evi bile süpürüyorm bazen kizida kucaklayıp, kutu ıslak mendillerimle silip atarım kıyafet dolabı, kapı, baza başlığı günlük tozunu alirimBenim annem yanımda çok şükür kayınvalidem de iyi kötü evde yemeğimizi yaptı mutfak ona aitti yarın gidicekBirde çoraba kadar bebeklerin herşeylerini ütülüyorum çok yoruldum reflü yataklarını müslin örtüye sarıyorum hergün değiştiriyorum zaten mendil kıyafet çok çıkıyor kış bide içlik zıbınlar kat kat kıyafet annem altı aya kadar ütüle mikrop kapmasınlar diyo sizde ütülüyormusunuz hergün odalarını havalandır toz al sil süpür çok yoruluyorum hiç dinlenme fırsatım olmuyor
Hic ütülemiyorum ben.Bir kere ilk heves dogumdan once odasini yerlestirirken utulemistimBenim annem yanımda çok şükür kayınvalidem de iyi kötü evde yemeğimizi yaptı mutfak ona aitti yarın gidicekBirde çoraba kadar bebeklerin herşeylerini ütülüyorum çok yoruldum reflü yataklarını müslin örtüye sarıyorum hergün değiştiriyorum zaten mendil kıyafet çok çıkıyor kış bide içlik zıbınlar kat kat kıyafet annem altı aya kadar ütüle mikrop kapmasınlar diyo sizde ütülüyormusunuz hergün odalarını havalandır toz al sil süpür çok yoruluyorum hiç dinlenme fırsatım olmuyor
Gercekten ikiz annelerine cok saygi duyuyorum,inanilmazsinizYani şöyle sol göğsüm erkeğin sağ kızın erkek aşırı huysuz olduğundan genelde geceleri benimle kalıyor birde aşırı yaygaracı kız sesinden korkuyor kız annemle yan odada kalıyorlar . bazen sussun diye kızın ağzından çıkartıp yana koyuyorum zaten kıza karşı bi acıma duygusu oluştu bende çünkü erkek ağlayarak kendine baktırıyor. Mama saatlerinde emzirmiyorum genelde mamadan iki saat sonra sırayla veriyorum gecede aynı saatte kalkmıyorlar bazen eşime diyorum erkeği emzirdim mamasını hazırla ver ben kızı emzirmeye gidiyorum öyle hiç bi zaman ikisinede tam yetemiyorum ikisi ağlarsa feryat fşgan bir göğsüme birini diğerinede annem yqda eşim bebeği yaklaştırıyor çok komik görüntü oluyor
Kesinlikle durmuyor en fazla 30 dk falan.Bu arada slingde kanguruda da durmuyor direk kucak olacak.Kızlar sizin bebekleriniz uyanıkken bi yere koyunca duruyor mu? Benimki sürekli kucakta gezmek istiyor. Ağlamaktan mahvoldum. Tek başıma asla bakamıyorum. Kollarım ağrıyor diye ağlıyorum sürekli. Kızım da böyleydi. O zaman daha gençmişim. Kanguruya koyup geziyordum. Şimdi kanguruyla da karnımın içi ağrıyor.
3. Aydayiz..Oyun halisinda duruyor evet ama 30 dk en fazlaEn çok zaman geçirdiği yer kollarımikinci piyanolu oyun halısı 3 ayı atlayınca hepimiz rahatlicaz bence daha düzenli uyku gaz problemi olmucak
Bizimki salonda sus olarak duruyor uzerindeki renkli toplariylaAllah kolaylık versin. Puseti hareket ettikçe sallanıyor. Onda ağlıyor. Otomatik salıncaktan kızıma almıştık. Onda da ağlıyordu. Sattık sonra. Bu sefer de sevmez diye almadım. Çok da pahalı.
Annelerimiz bizi nasıl büyütmüş ya? Bu kadar uğraştıklarını hiç sanmıyorum.
Kucağımda hiç gezdirmiyorum yatagin ustundeyiz bütün gün, yerde de duruyor kucakta da. misafirlerin kucagindayken ağlayınca ayaga kalksalar bile oturtturuyorum, ayakta pışpışa alismasin diyeBilmiyorum ya, kızım 6 aylık falan olmadan kucaktan inmemiştikucakta oturup dursa yine gam yemiycem. Sürekli gezmek nedir?
Benim çocuk genellikle uyuyor gündüz bir sorunmu var diye düşünüyorum bazen gece geç yatıyoruz bu yüzden gece gündüz ayırımı tek sıkıntımız bunu nasıl cozdunuz kızlarKucağımda hiç gezdirmiyorum yatagin ustundeyiz bütün gün, yerde de duruyor kucakta da. misafirlerin kucagindayken ağlayınca ayaga kalksalar bile oturtturuyorum, ayakta pışpışa alismasin diye
Oyun halın var miydi onda da yerde durmayı sevebilir, yoksa da benim gibi denemek için yapabilirsin.ben oyuncaktan korkuyor diye yaptım ama sende yerde dursun diye bi dene istersen, iki tane sehpaya ip bagladim, çıngıraklari dizdim ipe, altina yatırdım, farklı uzunluklarda. Ben vurdum oyuncaklara hareket etsin diye, sarkı soyleyerek , simdi kendi uzanıyor vurmaya, cok duygulaniyorum.
Vurmasa bile aşırı hareket ediyor, orda her yattiginda yarım saat duruyor. Bir de yatakta ben sırtımı dayıyorum , karşıma yastık koyup onu dayıyorum, 30 45 derece gibi. Öyle de epey zaman geciriyoruz şarkı tekerleme fln süt sagarken hep öyleyiz.
Yatakta kucakta güzel de ayakta kucakta cok zor
Ben kırkı cıkana kadar gündüz uykusu bilmiyordum.iki üç haftadır gündüz çok uyuyor ve genelde uyku saati de aynı o aşırı kolay oluyor. Gece uykusuna da akşam 9bucukta geçiyor.Benim çocuk genellikle uyuyor gündüz bir sorunmu var diye düşünüyorum bazen gece geç yatıyoruz bu yüzden gece gündüz ayırımı tek sıkıntımız bunu nasıl cozdunuz kızlar
Yatınca yedikleri ağzına geliyor diye yatakta yastığa dayayarak yatırıyorum veya pusete koyuyorum. Pusetin tutamaçına oyuncak çıngırak falan da bağladım. Yok 5 dk hadi 10 dk belki duruyor. Biraz büyüse de anlasa oyuncaklardan. Ağlata ağlata mı alıştırmak lazım bilmiyorum ki.Kucağımda hiç gezdirmiyorum yatagin ustundeyiz bütün gün, yerde de duruyor kucakta da. misafirlerin kucagindayken ağlayınca ayaga kalksalar bile oturtturuyorum, ayakta pışpışa alismasin diye
Oyun halın var miydi onda da yerde durmayı sevebilir, yoksa da benim gibi denemek için yapabilirsin.ben oyuncaktan korkuyor diye yaptım ama sende yerde dursun diye bi dene istersen, iki tane sehpaya ip bagladim, çıngıraklari dizdim ipe, altina yatırdım, farklı uzunluklarda. Ben vurdum oyuncaklara hareket etsin diye, sarkı soyleyerek , simdi kendi uzanıyor vurmaya, cok duygulaniyorum.
Vurmasa bile aşırı hareket ediyor, orda her yattiginda yarım saat duruyor. Bir de yatakta ben sırtımı dayıyorum , karşıma yastık koyup onu dayıyorum, 30 45 derece gibi. Öyle de epey zaman geciriyoruz şarkı tekerleme fln süt sagarken hep öyleyiz.
Yatakta kucakta güzel de ayakta kucakta cok zor
Gece uyuyor mu? Benimkinin gece uykusu iyi. Ondan gündüz uyumuyor herhalde. 12 mi 16 mı ne saat uyuması gerek ya, hiç öyle bir uyku yok bizde. Benim çocuklarım uykuyla imtihanım. Kızım da 8 saat uyur, büyük insan sanki.Benim çocuk genellikle uyuyor gündüz bir sorunmu var diye düşünüyorum bazen gece geç yatıyoruz bu yüzden gece gündüz ayırımı tek sıkıntımız bunu nasıl cozdunuz kızlar
Yok gece uyumuyor sabah 5 ten önce uyku yok ama gündüz uykusu iyi ondan heralde ilk defa bugün 10 da yıkadım bir saat evvel bakalım nasıl olacak uyku hep gündüz yikiyordum.Gece uyuyor mu? Benimkinin gece uykusu iyi. Ondan gündüz uyumuyor herhalde. 12 mi 16 mı ne saat uyuması gerek ya, hiç öyle bir uyku yok bizde. Benim çocuklarım uykuyla imtihanım. Kızım da 8 saat uyur, büyük insan sanki.
Gazı varken asla yatmıyor, hep kucakta. Maman gaz yapiyor olabilir mi ondan da yatmazlar.Yatınca yedikleri ağzına geliyor diye yatakta yastığa dayayarak yatırıyorum veya pusete koyuyorum. Pusetin tutamaçına oyuncak çıngırak falan da bağladım. Yok 5 dk hadi 10 dk belki duruyor. Biraz büyüse de anlasa oyuncaklardan. Ağlata ağlata mı alıştırmak lazım bilmiyorum ki.
Canım gece beslemek için alt değiştirmek için tamamen uyanıp kalkıyor mu? Rüya öğünü mü veriyorsunYok gece uyumuyor sabah 5 ten önce uyku yok ama gündüz uykusu iyi ondan heralde ilk defa bugün 10 da yıkadım bir saat evvel bakalım nasıl olacak uyku hep gündüz yikiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?