2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Suan kac ayliksiniz insallah iyilesir bebislerimiz

Mafloru nasil kullaniyorsun sam simplexi biraktin.mi
Evet bıraktım onu maflor u saat öğlen 11 gibi az emzirip çekiyorum sonra 6 damla direk ağıza damlatiyorum arkasından d vitamin ocean tek fıs yapıp tekrar emziriyorum gaz damlası metsil de gece tek sefer veriyorum gün içinde kullanmiyorum

Biz 8 yıl sonra kavuştuk bebeğe eşim istemedi riske atmayalım dedi hamileyken hiç olmadi dogumdan sonrada olmadı adetim gelince iyileşmiş sayacak eşim beni işime geliyor benimde

Seninle aynı kaderi yaşıyoruz martta tedaviye başladık o gündür birlikte olmuyoruz pertimix çıkıyor ne olacak bilmiyorum
Kendimi daha normal hissettim, teşekkür ederim yazdığınız için kızlar.

Neden bıraktın sab sımplexi bizde işe yarıyor ama sanki kabız yapıyor metsilden daha mı memnunsun

sadece anne sütüyle besleniyorsa arada böyle olabiliyor
Biraz daha bekle istersen kabız değildir inşallah
Müdahele en son iş
8 gün yapmadığı oldu benim bebişinde
Sonuçta zeytinyağı içirdim karnına masaj yaptım ama sertlik yok karında kontrol ettim kabız olsa sert olur sanırım

Neden bıraktın sab sımplexi bizde işe yarıyor ama sanki kabız yapıyor metsilden daha mı memnunsun
Kabız yaptı çocuğu ondan sonra birdaha düzelmedi zaten metsil şimdi 1 kez veriyorum gaz problemimiz tamamen bitti kuru soğan sucuk herşeyi yiyorum tedbir amaçlı akşamda damla veriyorum

Sırtına pat pat yapmayinda mesela artık ben sırtını bana dayiyorum dimdik tutuyorum anında çıkıyor gaz bazende kendi cikartiyor pazartesi 3 aylık olcaz inşallah
Aramızda birgün var:) 10.12 de doğum yaptım bende bizimde gün içinde yok ama sabaha karşı üçten sonra oluyor ıkınmalar

Kızlar sizin bebekleriniz uyanıkken bi yere koyunca duruyor mu? Benimki sürekli kucakta gezmek istiyor. Ağlamaktan mahvoldum. Tek başıma asla bakamıyorum. Kollarım ağrıyor diye ağlıyorum sürekli. Kızım da böyleydi. O zaman daha gençmişim. Kanguruya koyup geziyordum. Şimdi kanguruyla da karnımın içi ağrıyor.

En çok zaman geçirdiği yer kollarım ikinci piyanolu oyun halısı 3 ayı atlayınca hepimiz rahatlicaz bence daha düzenli uyku gaz problemi olmucak

En çok zaman geçirdiği yer kollarım ikinci piyanolu oyun halısı 3 ayı atlayınca hepimiz rahatlicaz bence daha düzenli uyku gaz problemi olmucak
Bilmiyorum ya, kızım 6 aylık falan olmadan kucaktan inmemişti kucakta oturup dursa yine gam yemiycem. Sürekli gezmek nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…