- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #66.681
Ahhhh bu ebeye ulaşmak o kadar zor kiAynen yapardı olsaydı anne sütünde 10 -12 gün diyorlar korkma içine sinsin diye ebeye de bir danış istersen
Çocuk doktoruna sorsan cevap vermez miAhhhh bu ebeye ulaşmak o kadar zor ki
Mafloru nasil kullaniyorsun sam simplexi biraktin.miYok o kabız yaptı maflor ve metsil metsili gece tek sefer 6 damla veriyorum
Suan kac ayliksiniz insallah iyilesir bebislerimiz2 aylık oldu ultrason çekildi ve sol da çıkıklık var dendi 1 ay snra kontrol bu aşamada çift bez dendi ve şöyle bişi var bana çocuk doktoru çift bez demişti ben tek doktorla kalmak istemedim ve başka doktor araştırdım bugün götürdü. Ve bana dedki kalça konusunda bence ortopedi takip etmeli onlar daha bilgili işinde sonuçta belkide 1 ay beklemek anlamdız hemen tedavi gerektirebilir dedi bende 2 gün sonraya sıra aldım ortopediden göstericem bakalım
Evet bıraktım onu maflor u saat öğlen 11 gibi az emzirip çekiyorum sonra 6 damla direk ağıza damlatiyorum arkasından d vitamin ocean tek fıs yapıp tekrar emziriyorum gaz damlası metsil de gece tek sefer veriyorum gün içinde kullanmiyorumMafloru nasil kullaniyorsun sam simplexi biraktin.mi
Ah ah bizim tam bir yıl oldu hiç bişe olmayalıtüp bebek tedavi süreci Martta başlamıştı Nisanda transfer sonra hamilelik şimdi ise kaosun tam ortasındayım akşam uyuya kalıyorum gece dinç uyanıyorum ozamanda eşim uyuyor aramıza soğukluk girecek diye korkuyorum Zaman bulduğun an bence korkma eş olduğumuzu unuttuk anne olunca hormanlarımız değişti tabiki zamanla düzelir
Bizim ilk trimestrda kanamalardan son trimestrda artik gundemimizin baska bisi olmasindan dolayi hic olmadi.İkinci trimestrda da cok az.
Dogumdan sonra hic olmadi.Benim ufacik bile bi istegim yok aklima bile gelmiyor.Surekli goguslerin acik olmasi,iste dogumun oldugu gun surekli vajinal kontrol,dogum sonrasi dikisler vs beden algim etkilendi.Ne dokunmak ne dokunulmak istiyorum.
Zamanla o istek gelecektir herhalde..
Bu arada benim de akintim hic yok.Akinti istekle tetikleniyor. ..
Biz 8 yıl sonra kavuştuk bebeğe eşim istemedi riske atmayalım dedi hamileyken hiç olmadi dogumdan sonrada olmadı adetim gelince iyileşmiş sayacak eşim beniişime geliyor benimde
En son doğumdan 5 saat önce olmuştu ben doğumun başladığını anlamamışım yada tersine tetikledikogün bugündür yok
Benimde aklıma muayene de ki acı geliyor
Yaklaşmak istemiyorum
Acı oluyor zaten dikişlerim iyileşti ama çoktu korktum
dediğiniz gibi akıntıda istekte sıfır
Kendimi daha normal hissettim, teşekkür ederim yazdığınız için kızlar.Seninle aynı kaderi yaşıyoruz martta tedaviye başladık o gündür birlikte olmuyoruz pertimix çıkıyor ne olacak bilmiyorum
Neden bıraktın sab sımplexi bizde işe yarıyor ama sanki kabız yapıyor metsilden daha mı memnunsunEvet bıraktım onu maflor u saat öğlen 11 gibi az emzirip çekiyorum sonra 6 damla direk ağıza damlatiyorum arkasından d vitamin ocean tek fıs yapıp tekrar emziriyorum gaz damlası metsil de gece tek sefer veriyorum gün içinde kullanmiyorum
Çocuk doktoruna devlete gitmiştim kontrolleteÇocuk doktoruna sorsan cevap vermez mi
sadece anne sütüyle besleniyorsa arada böyle olabiliyorBeklesem mi diyorum yoksa ebeyi arasam mı
Sonuçta zeytinyağı içirdim karnına masaj yaptım ama sertlik yok karında kontrol ettim kabız olsa sert olur sanırımsadece anne sütüyle besleniyorsa arada böyle olabiliyor
Biraz daha bekle istersen kabız değildir inşallah
Müdahele en son iş
8 gün yapmadığı oldu benim bebişinde
Kabız yaptı çocuğu ondan sonra birdaha düzelmedi zaten metsil şimdi 1 kez veriyorum gaz problemimiz tamamen bitti kuru soğan sucuk herşeyi yiyorum tedbir amaçlı akşamda damla veriyorumNeden bıraktın sab sımplexi bizde işe yarıyor ama sanki kabız yapıyor metsilden daha mı memnunsun
Ayy ne güzel maşallah darısı başımıza bizimde gazımız bir bitse rshstlsycazKabız yaptı çocuğu ondan sonra birdaha düzelmedi zaten metsil şimdi 1 kez veriyorum gaz problemimiz tamamen bitti kuru soğan sucuk herşeyi yiyorum tedbir amaçlı akşamda damla veriyorum
Sırtına pat pat yapmayinda mesela artık ben sırtını bana dayiyorum dimdik tutuyorum anında çıkıyor gaz bazende kendi cikartiyor pazartesi 3 aylık olcaz inşallahAyy ne güzel maşallah darısı başımıza bizimde gazımız bir bitse rshstlsycaz
Aramızda birgün var:) 10.12 de doğum yaptım bende bizimde gün içinde yok ama sabaha karşı üçten sonra oluyor ıkınmalarSırtına pat pat yapmayinda mesela artık ben sırtını bana dayiyorum dimdik tutuyorum anında çıkıyor gaz bazende kendi cikartiyor pazartesi 3 aylık olcaz inşallah
Maflor vermedim 2 gün çok ıkındı çocuk sonra hemen verdim düzeldi ertesi gün,Aramızda birgün var:) 10.12 de doğum yaptım bende bizimde gün içinde yok ama sabaha karşı üçten sonra oluyor ıkınmalar
En çok zaman geçirdiği yer kollarımKızlar sizin bebekleriniz uyanıkken bi yere koyunca duruyor mu? Benimki sürekli kucakta gezmek istiyor. Ağlamaktan mahvoldum. Tek başıma asla bakamıyorum. Kollarım ağrıyor diye ağlıyorum sürekli. Kızım da böyleydi. O zaman daha gençmişim. Kanguruya koyup geziyordum. Şimdi kanguruyla da karnımın içi ağrıyor.
Bende biogaia yerine maflor mu versemMaflor vermedim 2 gün çok ıkındı çocuk sonra hemen verdim düzeldi ertesi gün,bende 11.12
Bir dene bio ve sab simplex bizi kabız yapan işte maflor 2 günde düzeltti şükürBende biogaia yerine maflor mu versem
Bilmiyorum ya, kızım 6 aylık falan olmadan kucaktan inmemiştiEn çok zaman geçirdiği yer kollarımikinci piyanolu oyun halısı 3 ayı atlayınca hepimiz rahatlicaz bence daha düzenli uyku gaz problemi olmucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?