2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben hala ütülüyorum, gecen zıbın kalmamıs, mecbur ütülemeden giydirdim,içim içimi yedi

Geçmiş olsun sana da. Neyse ki geçti. hipp kullandım. Şimdi yine golden goat kullanıyorum. En iyi bu ikisi diye kullanıyorum. Bilmiyorum ki başka ne kullanayım.

Geçmiş olsun sana da. Neyse ki geçti. hipp kullandım. Şimdi yine golden goat kullanıyorum. En iyi bu ikisi diye kullanıyorum. Bilmiyorum ki başka ne kullanayım.
Golden goat nasıl kullanıyorsunuz kızlar benim çocuğa hiç iyi gelmedi kustu uyutmadi gaz yaptı çocuk asla doymadı onunla Aptamil hariç hiç bir şey doyurmuyor onuda 1 yada 2 veriyorum çok nadir 3 verdiğim oldu

Kızlar ne fark ettim bu gece eğimli olan yatak salonda kaldı eşimde içerde uyumuş getiremedi mecbur direk beşiğe yatırdım beşik düz ve ıkınmalar yok acaba o eğim mi ıkınıp durmasına sebep oluyor

Olabilir ben yastık dahi kullanmıyorum ilk aylar düz yatırmayı öneriyorlar Bir kaç gün dene eğer egimliden se düz yatirirsin artık canım

Olabilir ben yastık dahi kullanmıyorum ilk aylar düz yatırmayı öneriyorlar Bir kaç gün dene eğer egimliden se düz yatirirsin artık canım
Reflü yatağı diye kullanıyorum ilk aylar diye ne bileyim sanki geçenlerde yine bi direk yatırdığımda yatağına daha az ıkınmıştı.zaten sabaha doğru ne hikmetse illaki bi ıkınma kaka yapma serüvenimiz var bi kerede gece yapıyor yakında zombi olacam uykusuzluktan sadece gündüz bir defa uzun uykusu var imdada yemek ve işler ancak yetişiyor

Bu ıkınma olayı bizde bir kere oldu. Ben de reflü yatağı ile yatırıyorum çoğu gece bazen düz zeminde de yatırıyorum ama ıkınma ondan değil bence. Yediğiniz bir şey yapıyor olabilir mi? Bu ıkındığı gece ben yoğurtlu bi çorba içmiştim bi de çiğ sütten peynir yemiştim ikisinden birine bağladım ağır geldi bişey. Genelde nasıl besleniyorsunuz? Yediklerin gaz yaptığına inanmıyorum ama bazı bebeklerde bazı gıdalar tetikleyici de olabiliyor gözlem yapmayı öneriyorlar.

Benim kız 12hafta atağında sanıyorum 2günde değişti çocuk herşey güzeldi oysa ataktır inşallah bu değişimi başka birşey açıklayamaz oyy oyy

Mamayı bırakmak bir secenek mi senin için
Reflü yatağında ağzına gelmediği için daha rahat yatması lazım aslında baska bir durum tesadüf gelmiş olabilir.

Golden goat nasıl kullanıyorsunuz kızlar benim çocuğa hiç iyi gelmedi kustu uyutmadi gaz yaptı çocuk asla doymadı onunla Aptamil hariç hiç bir şey doyurmuyor onuda 1 yada 2 veriyorum çok nadir 3 verdiğim oldu
Daha önce kullanmıştım. Dün yeni kutuya geçtim. Ondan önce hipp kullanıyordum. Yine gazı vardı. Yine uyumuyordu. Hep böyle zaten

Mamayı bırakmak bir secenek mi senin için

Reflü yatağında ağzına gelmediği için daha rahat yatması lazım aslında baska bir durum tesadüf gelmiş olabilir.
Bence sütüm var ama çocuğum çok boğazlı. Uyumayan 2 aylık çocukla aktivite yapamayacağımız için aç herhalde deyip mama veriyoruz.

Kızlar merhaba, bugün 2 ay 15 günlük olduk yaklaşık 10 gün önce gece emzirdim sabah kalktım ve göğüslerim yumuşacık. Meme başını sıkınca süt geliyor ya da bebek memedeyken 1-2 dakika vakumluyor sonra yutkunma sesiyle süt geliyor. Sütüm mü azaldı yoksa Meme terbiyesi mi başına gelen var mı?

Terbiye olmus.Benim 40. Gunden sonra oldu bu anlattiginiz.Asla ilk gunlerdeki dolgunluk siskinlik yok ama sut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…