• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Kızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Oda bir saat boyunca sevdi gitti işte..
Sana çok imreniyorum çok güçlü bir kadınsın. 1 saat ile baba olduğunu sanıyor ;(

Kızlar bebeklerinizin çişinde azalma varmı benimki bugün çok yapmadı ya dün gecede çok kötü kustu
Çok kustuğu zaman çiş bir tık azalıyor kusmadığında yada az kustuğunda çiş daha fazla oluyor böyle bişey keşfettim
Ama hergin bez sayısı aynı olmayabiliyor

Kızlar varya bugun bebeğimin babası ilk defa görmeye geldi bir saat. O bir saatte hamileyken yaşadıklarım, doğumda, 90 gün boyunca emeklerim gözümün önünden geçti.
Oda bir saat boyunca sevdi gitti işte..
Canım yazını okuyunca direk aklıma geleni yazacağım. Şuan sen de günahsız bi melek var. Ve Allah onu sana emanet etmiş, onun sevabını sadece sana verecek. Bu müthiş bir şey ayrıca kızınla muhteşem zamanlar geçireceksin uzun uzun bi başkası bölmeyecek. Düşünsene o sabah musmutlu gülen gözlerle sana bakan prensesten mahrum yaşayacak, evlat konusunda nasipsiz olacak… onun adına üzüldüm, o 1 saatte ne sevdiğini bile anlamamıştır. Ama sen şimdi gözlerini kapatsan kokusu burnuna gelir, yüzü gözünün önüne… bence sen şanslı kişisin burda 🥰🥰 Rabbim evladını sana bağışlasın mutluluktan havalara uçtuğunuz zamanlarınız bol olsun ❤️

Çok kustuğu zaman çiş bir tık azalıyor kusmadığında yada az kustuğunda çiş daha fazla oluyor böyle bişey keşfettim
Ama hergin bez sayısı aynı olmayabiliyor
Gece boguluyordu Allah korusun burnuna fln doldu aspiratör le zor çektim 1 sefer kustu ama baya coktu

O zaman owli alırsak 0.3 mü almalı?
Bizim ev 22-24 derece bendeki 0.5 tog zuppersin kelebek şeklinde olan ama giymiyor 😅 ben de senin gibi yatırıyorum çıtçıtlı body, normal tulum, üzerine penye ya da müslim battaniye. Ama kollarını üstte bırakacak şekilde oluyor ki yüzünü kapatmasın diye. Şu kolsuz uyku tulumu alıcam onu yadırgamaz sanırım 🙄

0.5 bence en ideali.
Uyku gurusu var bende daha kullanmiyorum onu ama 3 yasina kadar kullanilabiliyor.Cok kalin degil ama bence.Ben mesela su anda 1 togluk ergopouch ile yatiriyorum.
Ergopouchlar ay ay ayrılıyor onun İçin almayı düşünmemiştim 3 ayda bir yenilemek gerekiyor sanırım o da çok masraflı olmaz mı

Bizim ev 22-24 derece bendeki 0.5 tog zuppersin kelebek şeklinde olan ama giymiyor 😅 ben de senin gibi yatırıyorum çıtçıtlı body, normal tulum, üzerine penye ya da müslim battaniye. Ama kollarını üstte bırakacak şekilde oluyor ki yüzünü kapatmasın diye. Şu kolsuz uyku tulumu alıcam onu yadırgamaz sanırım 🙄
Kolsuz uyku tulumu hangi markadan

Kolsuz uyku tulumu hangi markadan
Bi kaç markanın var:

Zuppersin 0.3 tog 0.5ini göremedim canım

Benim de cok sutum yok diye dusunuyorum ama tazyikli olabilir.Cunku cok sagim yaparak artirdim sutumu.Memede huzursuzlugu da var zaten kafayi geri atiyor falan.Tazyikten mi refluden mi 4.ay meme reddinden mi neden bilmiyorum hic anlayamiyorum
Elinle sağdın mı? Nasıl geliyor elle sağınca sütün?

Meningokokları yaptıran var mı?
Biz salı gunu yaptıracağız, nasıl gecıyor? Ateş oluyor mu?

Eklentiler

• IMG_20240324_234027.webp
    IMG_20240324_234027.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 33
Back
X