• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Kızlar Allah sağlık versin gerçekten başka hiçbir şey önemli değilmiş ben onu anladım. Bebeğim yataktan düştü hem de 68 cm yüksekliğinde bir yataktan. Şimdi gözlemliyoruz onu ama ömrümden ömür gitti. O güm sesine uyanmak ağlaması falan gözümün önünden gitmiyor. Bebeği düşen annelerim siz nelere dikkat ettiniz?
Geçmiş olsun canım. Kafasını çarptı mı

Bebekten sonra saç yapısı bozulan var mı? Kıpkıvırcık saçlarım söndü kıvırlaşmıyo artık ya banyodan sonra hiçbir şey sürmesem bile kendi şekil alırdı artık ne düz ne kıvırcık saçma sapan oldu

Geçmiş olsun canım. Kafasını çarptı mı
Çok teşekkür ederim. Çarpmıştır. Sırt üstü düşmüş, sırt üstü ağlıyordu. Şuan doktor önerisiyle takipteyiz. Keyfi yerinde, kusma, bayılma, morarma, kanama, gözlerde bir sıkıntı hareketlerde bir değişiklik yok şuan 4. Saatteyiz. Uyudu artık dayanamadı, uykusunda takip ediyorum şimdi. Allahım kimseye yaşatmasın onda geçer inşallah da bende travma kalacak.

Kızlar bizim emme sayimiz aşırı azaldı ya gün içinde sadece uyurken emiyor onun dışında emziremiyorum etrafa bakmaktan bi şeylere atlamaktan kendini alamadığı için emmeye odaklanamaz oldu 😂 sütüm kesilir mı diye korkmaya başladım napmali acaba😭 bir tek uyumaya geçerken ve geceleri emiyor yani baya baya az emiyor onlarda da
Bizde de durum bu. Ek gıda, benim çalışmaya başlamam falan derken iyice ek gıdayla götürüyor günü. Uykuları hala berbat durumda. Ben de uykuları hala berbat durumda olan birileri kaldı mı diye merak ediyorum. 8. ay uyku gerilemesi zaten olmayan uykuyu geriletti. Biz yine perişan haldeyiz. Dün gece 11 ve 1 arasında 5 kere uyanınca sinir krizi geçirdim artık. Sabaha doğru eşim uyuttu da uyudum 3-4 saat. Olmuyor ne yapsam olmuyo yani. 9 aydır uyumuyorum resmen.

Kızlar Allah sağlık versin gerçekten başka hiçbir şey önemli değilmiş ben onu anladım. Bebeğim yataktan düştü hem de 68 cm yüksekliğinde bir yataktan. Şimdi gözlemliyoruz onu ama ömrümden ömür gitti. O güm sesine uyanmak ağlaması falan gözümün önünden gitmiyor. Bebeği düşen annelerim siz nelere dikkat ettiniz?
Canım doktor uyumasında sorun yok sürekli uyku hali olması sorun bizim için demişti bize haricinde senin saydıkların

Kızlar 8 aylık olduk gündüz çok yine yarım saatte bir uyanmalar başladı 8. ay uyku gerilemesinden mi kaynaklı acaba yoksa yine mi başa döndük

Back
X