• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Suana kadar denk gelmedim o serefsizlere ama gelirse heralde icerigi een temiz olanlardan patlatirim diye dusunuyorum. Sivenonun vardi sanki bi
Ben de bitkisel olsun dedim doktor lavanta yagi ve limon yagi önerdi. Onları aldim ama inşallah denk gelmezsiniz ama.bizim burda çok var

Yumurta sarısını nasıl açıyorsun peki ya da açıyor musun? Benimki yutamıyor normalde peynir altı suyu peynir falan koyarım diyordum ama alerjiden koyamıyorum tabi🥲 su koyunca da daha çok kokuyor sanki yumurta
Ya ben suyla aciyorum zeytinyagi da ekliyorum ama mama ya da anne sütüyle de acabilirsin 🌸

İyi bayramlar kizlarcımm. Biz denizliye geldik ama tovbe bismillah cehennemin on gösterimi gibi oyle bi sıcak. Gecemiz cok kotu gecti hemnsinek hem sicak asla uyuyamadim benim bebeyi ilk uyandiginda klimali odaya tasidik da biraz uyuduk. Valla iyiki yazın dogurmamisiz o sicakta ben heder olurmusum lohusa teriyle beraber

İyi bayramlar kizlarcımm. Biz denizliye geldik ama tovbe bismillah cehennemin on gösterimi gibi oyle bi sıcak. Gecemiz cok kotu gecti hemnsinek hem sicak asla uyuyamadim benim bebeyi ilk uyandiginda klimali odaya tasidik da biraz uyuduk. Valla iyiki yazın dogurmamisiz o sicakta ben heder olurmusum lohusa teriyle beraber
Valla yazin dogursaydim heralde hicbisey giymezdim. Bakin hicbisey.. Kisin yangin var gibi dolaniyodum. Bi de o hormon devinimleri.. abbbavv katil olur insan ha.

Aynen yaa bebişlere de yazık terliyolar emerken uyurken falan. Yazın doğmamış iyi ki diye şükrediyorumm

Ay ya oncesinde bi belirti oluyo mu ben de henu olmadim 🥲
Akıntım fazlalaştı bir haftadır aslında acaba olacak mıyım diye düşünmeye başladım. Hatta ya hamileyim ya da hasta olucam diye söylüyordum 😂 birde sütüm azaldı memelerim küçük gelmeye başladı 😂

Back
X