- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.161
Kendimde Erzurumluyum ama çalıştığım yerle merkez arası 3 saate yakın yaşadığım yer çok güvenli bir yer hırsızlık kötülük vb yok çok şükür eşimde ben de öğretmeniz aynı okulda 15 15 ders alıp dönüşümlü bakabiliriz zorlandığımizda annem gelir 6 ayı falan devirince de burada alt kat komusumuz var bakıcılık yapıyor diksiyonu iyi kendi iyi eşi de bizim okulda hizmetli ona verebiliriz ama en kötü okulda 1 gün boş gün hakkımız var hafta sonu hariç ben 1 gün eşimde farklı 1 gün alsa 3 gün sadece öğleden önce götürmemiz gerekir ona da ben öğleden önce süt iznimi kullanırım eşimde rica eder onun dersleri öğleden sonra olur bakıcıya bile gerek kalmaz belkiMerhaba. Sanırım şark görevindesiniz? Çalışma durumunda bebeği bırakma imkanı vs nasıl oluyor? Siz ne düşünüyorsunuz?
Yani işte o yüzden şaşırdım daha kârlı deyinceDevlet tabikiözele para mı yetişir.
Oy Allah yardımcınız olsun valla okurken ben yoruldum o koşturmacayı dönüşümü değişimiKendimde Erzurumluyum ama çalıştığım yerle merkez arası 3 saate yakın yaşadığım yer çok güvenli bir yer hırsızlık kötülük vb yok çok şükür eşimde ben de öğretmeniz aynı okulda 15 15 ders alıp dönüşümlü bakabiliriz zorlandığımizda annem gelir 6 ayı falan devirince de burada alt kat komusumuz var bakıcılık yapıyor diksiyonu iyi kendi iyi eşi de bizim okulda hizmetli ona verebiliriz ama en kötü okulda 1 gün boş gün hakkımız var hafta sonu hariç ben 1 gün eşimde farklı 1 gün alsa 3 gün sadece öğleden önce götürmemiz gerekir ona da ben öğleden önce süt iznimi kullanırım eşimde rica eder onun dersleri öğleden sonra olur bakıcıya bile gerek kalmaz belkisizin mesleğiniz ne
Merhaba kızlar 11 haftalığım, bugün o kadar ağrım var ki benim gibi olan var mı?
Arada bir bana da oluyor bazen adet ağrısı gibi bazen sancı gibi.. bugün çok yüksek bi ağrı yaşadım korktum hatta ama geçti sonra ..rahim büyürken ağrı oluyor normal diyorlar ama evet yaşarken insan endişe de duyuyorKızlar selamlar , sol kasığımda kram gibi kasılma gibi bir şey var arada saplanıyor gibi. bugün yavaş tempo yarım saat yürüdüm, dün de aynı şekilde yürüdüm. Yürümeyle alakalı olabilir mi 11+6 yım
Aynen öyleOy Allah yardımcınız olsun valla okurken ben yoruldum o koşturmacayı dönüşümü değişimiAllah bi hal çaresini verir çokta sıkıntı değil aslında dünyaya geliyorsa yolları var illa
Kanım çekildi okurken ya yirmi dakika ne demek başındayken bile neler neler oluyor.. ama işte rabbim çaresiz bırkamasın gamsız gibi görünse de bence içten içe yanıyordur içi kimse o kadar rahat olamaz yaAynen öyleolmuyorsa zor da olursa 2 3 bin veririm yeter ki canı sağ olsun okulda bir arkadaşimiz bebeği 3 aylıktan beri evde tek bırakıyor okula geliyor eşi 20 dakika sonra eve gidiyor işten çıkıp biz şok oluyoruz eşi eşine dedi ki siz hiç korkmuyor musun bebektir kussa etse cebinize kalacak paranin ne faydası olacak
Yine aynilar ama çocuk 8 aylık oldu evde annesi bırakıyor kapıyı çekip çıkıyor babası 20 dakika sonra gidiyor
caresiKanım çekildi okurken ya yirmi dakika ne demek başındayken bile neler neler oluyor.. ama işte rabbim çaresiz bırkamasın gamsız gibi görünse de bence içten içe yanıyordur içi kimse o kadar rahat olamaz ya
Emin ol çaresizlik değil okulda diyor ki ne bakayım bakıcıya para mı vereyim paramız cebimizde kalsın ve eşi de öğretmen kursları vb de var. İnsanlar çok garipKanım çekildi okurken ya yirmi dakika ne demek başındayken bile neler neler oluyor.. ama işte rabbim çaresiz bırkamasın gamsız gibi görünse de bence içten içe yanıyordur içi kimse o kadar rahat olamaz ya
Yapma be .. çok üzüldüm mutsuz bir çocuk daha büyüyecek deseneEmin ol cares
caresi
Emin ol çaresizlik değil okulda diyor ki ne bakayım bakıcıya para mı vereyim paramız cebimizde kalsın ve eşi de öğretmen kursları vb de var. İnsanlar çok garip
Allah korusun düşse falan insan vicdanen rahatsız olur diyorum. Allah vermişse ne yapsak boş diyorYapma be .. çok üzüldüm mutsuz bir çocuk daha büyüyecek deseneAllah yardımcısı olsun başına bir iş gelmez inşallah
Kınamıyorum aman Allah korusun ilerde çocuklarımın da öyle olmasını istemem evlenecekleri kişilerde olmasın susuyorum o yüzden Allah hidayet versin ne diyeyimAllah korusun düşse falan insan vicdanen rahatsız olur diyorum. Allah vermişse ne yapsak boş diyor
Yuruyus yaptigimda - yapmaya calistigimda - aybisi bana oldu. Doktoruma gittigimde sorduk esimle. Bebegi dinlemeyi ogrenmen lazim vucudun yurume demis sana hemen oturup dinlenseydin dedi. Dedim bicak gibi saplaninca oturdum sonrada agir agir geri gondum sakin zorlama su donemde dediKızlar selamlar , sol kasığımda kram gibi kasılma gibi bir şey var arada saplanıyor gibi. bugün yavaş tempo yarım saat yürüdüm, dün de aynı şekilde yürüdüm. Yürümeyle alakalı olabilir mi 11+6 yım
Kinamak degil cok az yazmissin bence. bu normallestirmek filan degil ya. Kendinden bukdr fedakarlik etmeyen insanlar anne baba olmamali bu cok buyuk bi bencillik kanim cekildi okurken.Kınamıyorum aman Allah korusun ilerde çocuklarımın da öyle olmasını istemem evlenecekleri kişilerde olmasın susuyorum o yüzden Allah hidayet versin ne diyeyim
Ya ben çok korkarım bu tür eleştiri ve kınamaların başıma gelmesinden o yüzden susarım genelde dua ederim yoksa söylenecek çok şey var elbeetKinamak degil cok az yazmissin bence. bu normallestirmek filan degil ya. Kendinden bukdr fedakarlik etmeyen insanlar anne baba olmamali bu cok buyuk bi bencillik kanim cekildi okurken.
AminKınamıyorum aman Allah korusun ilerde çocuklarımın da öyle olmasını istemem evlenecekleri kişilerde olmasın susuyorum o yüzden Allah hidayet versin ne diyeyim
Dondurmayi benim diyetisyenim 2 top kadar yiyebilirsin demişti bu kadar zararlı olsa yazmazfi herhaldeKızlar bulyın zararına bakarken bu çıktı karşıma dondurma da var içlerinde ya sizin bilginiz var mı bu konuda
Progesteron verdiler mi12 haftalık olduk arkadaslar henüz cinsiyet belli değil tahmin alabilirim birde çok koyu kahverengi akıntım oluyo 2 güne 1 sizdede aynı sorun varmı acaba Eki Görüntüle 3250456
Kanama alanı vb var mı? Leke ve kanama durumunda progesteron ilacı veriyor doktorYok hayır alttan muayene dedi bende çekindim kabul etmedim kalp atışı hareketi normal dedi devam ederse mecbur kabul edeceğim alttan muayeneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?