- 12 Mayıs 2023
- 10
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.181
Ben de sınıf öğretmeniyim daha atanamadım inşallah bir gün olacakKendimde Erzurumluyum ama çalıştığım yerle merkez arası 3 saate yakın yaşadığım yer çok güvenli bir yer hırsızlık kötülük vb yok çok şükür eşimde ben de öğretmeniz aynı okulda 15 15 ders alıp dönüşümlü bakabiliriz zorlandığımizda annem gelir 6 ayı falan devirince de burada alt kat komusumuz var bakıcılık yapıyor diksiyonu iyi kendi iyi eşi de bizim okulda hizmetli ona verebiliriz ama en kötü okulda 1 gün boş gün hakkımız var hafta sonu hariç ben 1 gün eşimde farklı 1 gün alsa 3 gün sadece öğleden önce götürmemiz gerekir ona da ben öğleden önce süt iznimi kullanırım eşimde rica eder onun dersleri öğleden sonra olur bakıcıya bile gerek kalmaz belkisizin mesleğiniz ne
Son iki üç gündür bnmde sıklasti kasık ağrılarım yani hamileligin her geçen gün farklı bir şeyini hissediyoruz araştırdım heryerde normal diyorlar ins bı sıkıntı yokturArada bir bana da oluyor bazen adet ağrısı gibi bazen sancı gibi.. bugün çok yüksek bi ağrı yaşadım korktum hatta ama geçti sonra ..rahim büyürken ağrı oluyor normal diyorlar ama evet yaşarken insan endişe de duyuyor
Dokuzuncu ay girerken uandıkuher ağrıda acaba doğum mu diyeceğizSon iki üç gündür bnmde sıklasti kasık ağrılarım yani hamileligin her geçen gün farklı bir şeyini hissediyoruz araştırdım heryerde normal diyorlar ins bı sıkıntı yoktur
Herhalde öyle olucakDokuzuncu ay girerken uandıkuher ağrıda acaba doğum mu diyeceğiz
Kız ben on yıl öncesini zor hatırlıyorum kadın nasıl hatırlasınHerhalde öyle olucakHerşeyi anneme soruyorum 28 yıl önceki gebeligine dayanarak cevaplıyor
Doktorum 12. Haftadan plasenta yerleşiyor kanama bile olması normal korkulacak bişey yok demişti.Ultrasonda bişey göremedi inşallah bişey olmaz artmaz aslında çok kahve taze kan değil
Emin olun Allah Bir şekilde kapılar açıyorBen de sınıf öğretmeniyim daha atanamadım inşallah bir gün olacakama eşim polis o nedenle seneye şark görevine gitmek zorunda kalacağız. Atanma durumumda ne yapacağım hiç bilmiyorum böyle bir fırsatı kaçıramam da
Ben de vajinal ultrason sevmiyorum ama doktorum gerekli görürse hayır demezdim. Bence izin verseydiniz vajinal olarak bir şeylerin tespiti daha kolay oluyor. Normalde kahverengi lekeye progesteron başlatırlarUltrasonda baktı kanama alanı var falan demedi ilaç ta vermedi
Bu plasentayi o gün bir doktorun sayfasında gördüm doğum bittikten sonra bazı ülkelerde annelere yediriyorlarmıs annede hücre yenilenmesi ve kaliteli süt yapıyormuş. Birçok ünlü de özellikle yiyormuş. Bir de plesanta anne ve bebek arasında köprü olup bebeği annesine bağladığı için bazı toplumlarda göbek bağı gibi gömülüyormuş eğer doğumda aklıma gelirse ben de alıp gömmek istiyorum vefa gibiDoktorum 12. Haftadan plasenta yerleşiyor kanama bile olması normal korkulacak bişey yok demişti.
8 aylık çok büyükAynen öyleolmuyorsa zor da olursa 2 3 bin veririm yeter ki canı sağ olsun okulda bir arkadaşimiz bebeği 3 aylıktan beri evde tek bırakıyor okula geliyor eşi 20 dakika sonra eve gidiyor işten çıkıp biz şok oluyoruz eşi eşine dedi ki siz hiç korkmuyor musun bebektir kussa etse cebinize kalacak paranin ne faydası olacak
Yine aynilar ama çocuk 8 aylık oldu evde annesi bırakıyor kapıyı çekip çıkıyor babası 20 dakika sonra gidiyor
Ben koca çocugu evde tek bırakırken korkuyorum. Deprem olur bir şey olur diye.Emin ol cares
caresi
Emin ol çaresizlik değil okulda diyor ki ne bakayım bakıcıya para mı vereyim paramız cebimizde kalsın ve eşi de öğretmen kursları vb de var. İnsanlar çok garip
Yaa dondurma yiyodum arada kötü oldu bu.Kızlar bulyın zararına bakarken bu çıktı karşıma dondurma da var içlerinde ya sizin bilginiz var mı bu konuda
Ücretsiz izin alırsın.Ben de sınıf öğretmeniyim daha atanamadım inşallah bir gün olacakama eşim polis o nedenle seneye şark görevine gitmek zorunda kalacağız. Atanma durumumda ne yapacağım hiç bilmiyorum böyle bir fırsatı kaçıramam da
Hiç umrumda değil babasında umrunda değil bebek görmeye gittik beşiği vardı çocuk uyandı dedi ki kim uğraşacak bununla ben onu evdeyken beşikte çok hızlı sallıyorum uyuyorum koydu besige çok hızlı salladı 5 dakika sonra çocuk uyudu okul öncesi öğretmeni arkadaşımız vardı dedi ki hocam sen onu uyutmadin bayıltın yapma böyle dedi kim uğraşacak dedi ve ilk çocukları ikiside 34 yaşında8 aylık çok büyük
Emekler, düşer, eder hareketlidir.
Ben koca çocugu evde tek bırakırken korkuyorum. Deprem olur bir şey olur diye.
Yaa dondurma yiyodum arada kötü oldu bu.
Ücretsiz izin alırsın.
Mesleğine zeval gelmez.
Gerçi 5 yıldan az çalışan alıyor muydu hatırlayamadım
Ne diyelimHiç umrumda değil babasında umrunda değil bebek görmeye gittik beşiği vardı çocuk uyandı dedi ki kim uğraşacak bununla ben onu evdeyken beşikte çok hızlı sallıyorum uyuyorum koydu besige çok hızlı salladı 5 dakika sonra çocuk uyudu okul öncesi öğretmeni arkadaşımız vardı dedi ki hocam sen onu uyutmadin bayıltın yapma böyle dedi kim uğraşacak dedi ve ilk çocukları ikiside 34 yaşında
aslinda ben de kendi adima buldumcuk olmak istemiyorum bebegin dogasina uygun abartmadan hayatina dahil olmak istiyorum ama bu arkadaslar bebegi sevmekle sevmemek arasinda nerdeler tam anlayamadim cunku bebegimin sevgisiz hissetmesine neden olacak davranislarda bulunmak istemem bir yandan da kendisine bos ozguven de aşılamak istemem bu noktalar cok onemliHiç umrumda değil babasında umrunda değil bebek görmeye gittik beşiği vardı çocuk uyandı dedi ki kim uğraşacak bununla ben onu evdeyken beşikte çok hızlı sallıyorum uyuyorum koydu besige çok hızlı salladı 5 dakika sonra çocuk uyudu okul öncesi öğretmeni arkadaşımız vardı dedi ki hocam sen onu uyutmadin bayıltın yapma böyle dedi kim uğraşacak dedi ve ilk çocukları ikiside 34 yaşında
Öyle insanları da anlamıyorum eğitim fakültesinde a dan Z ye bütün hepsini görüyoruz bir de işin icine sevgi giriyorNe diyelim
Eskiler de öyle ya salla uyut
Eskiye yenik düşmüş
Ayy benim bir akrabam da okul öncesi öğretmeni okulda çocuklara canım cicim evde kendi çocuklarını döver. Hatta birinin sırtına oturmuş yaramazlık yapınca. Tabi küçük değil büyük çocuklar erkek hepsi.Bir de zor bebek sahibi oldu. İlki doğumda sıkıntı oldu. İki de düşük oldu.
Sonra tekrar hamile kaldı.
Bu sağlıkla oynamak artık benim annemler de kardeşimi sallardk ama salıncak gibi hızlı değil her şeyi ölçüde yapmak iyi ama bebeğin sağlığını riske atmak doğru değil gibi geliyoraslinda ben de kendi adima buldumcuk olmak istemiyorum bebegin dogasina uygun abartmadan hayatina dahil olmak istiyorum ama bu arkadaslar bebegi sevmekle sevmemek arasinda nerdeler tam anlayamadim cunku bebegimin sevgisiz hissetmesine neden olacak davranislarda bulunmak istemem bir yandan da kendisine bos ozguven de aşılamak istemem bu noktalar cok onemli
Çok teşekkürler amin.. en kisa zamanda inşallahMaşallah maşallah canım o kadar mutlu oldum ki..
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Evet benimde etrafımda hiç yok ve inan mol gebelik ne anlatamadım bile bilmiyor kimse...
Aminnnn inşallah bende en kısa zamanda hayırlı haberler verebilirim
Benceeee kızzzzHerkese meraba kızlar bugün kontrol randevum vardı 10+2 yiz normalde ultrasonda 11 haftalık çıktı, cinsiyet tahmini olan varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?