2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de sınıf öğretmeniyim daha atanamadım inşallah bir gün olacak ama eşim polis o nedenle seneye şark görevine gitmek zorunda kalacağız. Atanma durumumda ne yapacağım hiç bilmiyorum böyle bir fırsatı kaçıramam da

Son iki üç gündür bnmde sıklasti kasık ağrılarım yani hamileligin her geçen gün farklı bir şeyini hissediyoruz araştırdım heryerde normal diyorlar ins bı sıkıntı yoktur

Son iki üç gündür bnmde sıklasti kasık ağrılarım yani hamileligin her geçen gün farklı bir şeyini hissediyoruz araştırdım heryerde normal diyorlar ins bı sıkıntı yoktur
Dokuzuncu ay girerken uandıkuher ağrıda acaba doğum mu diyeceğiz

Emin olun Allah Bir şekilde kapılar açıyor

Ultrasonda baktı kanama alanı var falan demedi ilaç ta vermedi
Ben de vajinal ultrason sevmiyorum ama doktorum gerekli görürse hayır demezdim. Bence izin verseydiniz vajinal olarak bir şeylerin tespiti daha kolay oluyor. Normalde kahverengi lekeye progesteron başlatırlar

Doktorum 12. Haftadan plasenta yerleşiyor kanama bile olması normal korkulacak bişey yok demişti.
Bu plasentayi o gün bir doktorun sayfasında gördüm doğum bittikten sonra bazı ülkelerde annelere yediriyorlarmıs annede hücre yenilenmesi ve kaliteli süt yapıyormuş. Birçok ünlü de özellikle yiyormuş. Bir de plesanta anne ve bebek arasında köprü olup bebeği annesine bağladığı için bazı toplumlarda göbek bağı gibi gömülüyormuş eğer doğumda aklıma gelirse ben de alıp gömmek istiyorum vefa gibi

8 aylık çok büyük
Emekler, düşer, eder hareketlidir.
Emin ol cares
caresi
Emin ol çaresizlik değil okulda diyor ki ne bakayım bakıcıya para mı vereyim paramız cebimizde kalsın ve eşi de öğretmen kursları vb de var. İnsanlar çok garip
Ben koca çocugu evde tek bırakırken korkuyorum. Deprem olur bir şey olur diye.
Kızlar bulyın zararına bakarken bu çıktı karşıma dondurma da var içlerinde ya sizin bilginiz var mı bu konuda
Yaa dondurma yiyodum arada kötü oldu bu.
Ücretsiz izin alırsın.
Mesleğine zeval gelmez.
Gerçi 5 yıldan az çalışan alıyor muydu hatırlayamadım

Hiç umrumda değil babasında umrunda değil bebek görmeye gittik beşiği vardı çocuk uyandı dedi ki kim uğraşacak bununla ben onu evdeyken beşikte çok hızlı sallıyorum uyuyorum koydu besige çok hızlı salladı 5 dakika sonra çocuk uyudu okul öncesi öğretmeni arkadaşımız vardı dedi ki hocam sen onu uyutmadin bayıltın yapma böyle dedi kim uğraşacak dedi ve ilk çocukları ikiside 34 yaşında

Ne diyelim
Eskiler de öyle ya salla uyut
Eskiye yenik düşmüş
Ayy benim bir akrabam da okul öncesi öğretmeni okulda çocuklara canım cicim evde kendi çocuklarını döver. Hatta birinin sırtına oturmuş yaramazlık yapınca. Tabi küçük değil büyük çocuklar erkek hepsi.Bir de zor bebek sahibi oldu. İlki doğumda sıkıntı oldu. İki de düşük oldu.
Sonra tekrar hamile kaldı.

aslinda ben de kendi adima buldumcuk olmak istemiyorum bebegin dogasina uygun abartmadan hayatina dahil olmak istiyorum ama bu arkadaslar bebegi sevmekle sevmemek arasinda nerdeler tam anlayamadim cunku bebegimin sevgisiz hissetmesine neden olacak davranislarda bulunmak istemem bir yandan da kendisine bos ozguven de aşılamak istemem bu noktalar cok onemli

Yapı meselesi galiba.
Bir de aileden de geliyor annelik babalık duygusu.
İster istemez rol model oluyor.

Öyle insanları da anlamıyorum eğitim fakültesinde a dan Z ye bütün hepsini görüyoruz bir de işin icine sevgi giriyor

Bu sağlıkla oynamak artık benim annemler de kardeşimi sallardk ama salıncak gibi hızlı değil her şeyi ölçüde yapmak iyi ama bebeğin sağlığını riske atmak doğru değil gibi geliyor

Çok teşekkürler amin.. en kisa zamanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…