2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar toplu cevap vereyim medipol megaya gidiyorum, sgklıyım. dr'um çok ilgili bir kadın ve her soruma gece gündüz bıkmadan cevap veriyor haftasonu gece fenalaştığımda dahi güler yüzle cevaplıyor, hastaneden atanan bir ebe var o da aynı şekilde çok ilgili ve bilgilendiriyor. 5. haftada karından keseyi gördük 10 günlük kontrol sürecinde 3 kere çağırıp kontrol etti kalbini de 6. haftada karından duyduk cihazları hakikaten çok iyi. açıkçası benim için hekim ve hastane önemli ücretin yüksek olduğu bir gerçek ama imkanlarımızı çok şükür zorlamadığı için şimdilik oradan devam ediyorum. yusuf olgaç'a geçme düşüncem var ama yakınlık avantajı var medipolün.

Yusuf olgac ile ilhili sikayet vardaki sikayetleri bir okusana

2 şikayet dışında şikayet göremedim başka şikayetlerde var mı? ya ben bu dr işlerinin kişiye özel olduğunu düşünüyorum enerjinizin uyumu güvenmeniz bütçenize uyması vs çok önemli. gidip görüşüp beklentinizi karşılıyor mu görmelisiniz. ben drla görüşmedim şahsı hakkında yorum yapamam ama gidip tamamen olumlu deneyimleri olan bir tanıdığım var bir görüşüp şans vermeyi düşünüyorum.

Kabızlık sorunu için neler yapıyorsunuz? Zordayım, dardayım. Su tüketimine, yediklerime vs. dikkat etmeye çalışıyorum ama kâr etmiyor yine de. Doktora gitmeme bir hafta kadar var, önerilerinize açığım.

Kavun iyi geliyormuş

Benim diyetisyenim soyle yaptiriyor
Geceden 1 kayisi 1 erik 1bardak suya atiyorum. Sabah ac karnini 1 kasik zeytinyag ve bunlari tuketiyorum. (Eger bunlara ragmen devam ederse kabizlik 1 cay kasigi keten tohum eklenebilir dedi ben hamilelikte o riske girmek icin eklemiyorum)
Heraabah ac karnina yapin hoc birsey kalmaz

Sabah, suda beklettiğiniz erik ve kayısıyı hem yiyip hem de suyunu mu içiyorsunuz peki?

Kızlar benim midem çok bulanıyor prilam kullanıyorum ama hiç fayda etmedi. Bu ikinci bebiş ilkinde 12. Haftada geçmişti bunda daha 8. Haftadayım

Normal herhalde canım korkma benim iki gün boyunca çok kötü adet ağrısı çektim iki gün önce sonra geçti açıkçası Dr yürüyebilir sin dediği halde daha cesaret edemedim kanama alanı tamamen kapanmadan rahat etmem dikkat ediyorum ondan

Kızlar hiç ödemi olan var mı ya bende bugün özellikle yüzümde şişlik var gibi acaba hep uyku halinde olduğum için mi veya genelde tuzlu yiyorum zeytin falan bu da etki eder mi

Sen yazınca merak ettim
Tanımıyorum ama baya kötü yorum var.
Sosyetenin doktoru yazmışlar.
Suda mı doğum yaptırıyor nasıl ünlü?
Hangi ünlülere bakmış?

Valla doktorun aşırı güleryüzüne de kanmamak lazım derim. Tecrübesi her şeyden önemli. Başarısı. Güvenilir bir doktora gitmek en güzeli.

Genel olarak konuştum.
Tabiki hamileyiz duygusalız hormonlar tavan.
Gıcık ise doktor biz de gıcık oluyoruz.

Gecmis olsun ben hergun 3 4 adet ceviz yiyorum alışkanlık haline getirdim düzenli yiyince kabızlık kalmıyor. 1 saate kalmadan lavabodayim. Insallah sizde de ise yarar

Gecmis olsun ben hergun 3 4 adet ceviz yiyorum alışkanlık haline getirdim düzenli yiyince kabızlık kalmıyor. 1 saate kalmadan lavabodayim. Insallah sizde de ise yarar
Çok teşekkür ederim. Gebelikten önce her gün ben de yiyordum ama artık içim almıyor nedense. Çok şükür ciddi bulantı/kusma yaşamıyorum ama bazı şeylerden soğudum. Yiyebilirsem denerim ama pek sanmıyorum

Evet düne mahsusmuş canım geçti sonra , senin kanama dışarı akıyor mu peki , kaç gündür kanaman var veya lekelenmeye döndü mü

Ya benim bi arkadasim arastirmisti o zmn bnde ogrendim
Ole ahim sahim bi egitimi yok amerikalar. Havada ucusmuyor ama suda dogum yaptiranlarlardan. Floransta cok calismis. Simdi kendi yeri fulya terrace. Yani terrace doktoru olunca hep bi sosyete doktoru mevzu vsr ya uce katliyo fiyat filan.
it maumelesi yapip ustten bakmadi vs. Bide bnde bilmiodum arkadasima sordum gecen sene biri olmus bunun dogumda ihmalkarligindan fln
Nebilym yuzyuze gitmedim belki iyidir ama beni biliosun midem bulanir en ufak seyden pimpiriklenirim
Yani doktorda illa marka ariycaksan İbrahim bildirici bulent urmana filan gidiceksin ztn biri Amerikan bir maslak Acıbadem bilemedim

İnsan önce yakın çevresi ile dahil oluyor bu işlere . Hastaneden çok doktor önemli.
Bu adam operatör sadece.

Ya bir de herkes her doktordan anlamıyor.
Bak noldu ablamın komşusu var. Kadın çok sıkıntı çekmiş çok bebek kaybetmiş filan.
Sonra bir doktor bulmuş. Karı koca muayenehanesi var. Son doğumu onda yapmış. Bebeği tabi doğdu bir sürü rahatsızlığı var.
Ama kadın bayılıyor doktora herkese tavsiye ediyor filan.

Neyse ablam bana önerdi. Laparoskopi olmaya hemen emin olamadım araştırayım dedim. Hsg de rahim ağzı brit ve tüp kapalı çıktı. Kendi doktorum ve echomar cevat ameliyat tek çözüm dedi. Britler önemsiz dedi.

Bu adam ne dese beğenirsin. Önce briti tedavi ederiz. Yumurta takibi yaparız hamile kalmazsan en son seçenek ameliyat.

Halbuki 5 kez tüp bebek te yapsan tüpteki enfeksiyon gebeliğe engel. Alınması ya da bağlanması şart.

Yaş gelmiş 38 e daha oyalama peşinde.
Direk eledim adamı. Tabi kafamı karıştırdı durduk yere. Başka hastaneye de gittim emin olmak için. Yani kendi doktoruma güvensem de teyit ettirmek için yine araştırıp geziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…