- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.201
2 şikayet dışında şikayet göremedim başka şikayetlerde var mı? ya ben bu dr işlerinin kişiye özel olduğunu düşünüyorum enerjinizin uyumu güvenmeniz bütçenize uyması vs çok önemli. gidip görüşüp beklentinizi karşılıyor mu görmelisiniz. ben drla görüşmedim şahsı hakkında yorum yapamam ama gidip tamamen olumlu deneyimleri olan bir tanıdığım var bir görüşüp şans vermeyi düşünüyorum.Yusuf olgac ile ilhili sikayet vardaki sikayetleri bir okusana
Kavun iyi geliyormuşKabızlık sorunu için neler yapıyorsunuz? Zordayım, dardayım.Su tüketimine, yediklerime vs. dikkat etmeye çalışıyorum ama kâr etmiyor yine de. Doktora gitmeme bir hafta kadar var, önerilerinize açığım.
Henüz kavun yemedim ama denerim, teşekkür ederim.Kavun iyi geliyormuş
Benim diyetisyenim soyle yaptiriyorKabızlık sorunu için neler yapıyorsunuz? Zordayım, dardayım.Su tüketimine, yediklerime vs. dikkat etmeye çalışıyorum ama kâr etmiyor yine de. Doktora gitmeme bir hafta kadar var, önerilerinize açığım.
Sabah, suda beklettiğiniz erik ve kayısıyı hem yiyip hem de suyunu mu içiyorsunuz peki?Benim diyetisyenim soyle yaptiriyor
Geceden 1 kayisi 1 erik 1bardak suya atiyorum. Sabah ac karnini 1 kasik zeytinyag ve bunlari tuketiyorum. (Eger bunlara ragmen devam ederse kabizlik 1 cay kasigi keten tohum eklenebilir dedi ben hamilelikte o riske girmek icin eklemiyorum)
Heraabah ac karnina yapin hoc birsey kalmaz
Evet evet , 1 corba kasigi da zeytinyag iciyorum bunlarla birlikte. İlac fln almayin cozuyor bu iki gunde.Sabah, suda beklettiğiniz erik ve kayısıyı hem yiyip hem de suyunu mu içiyorsunuz peki?
Normal herhalde canım korkma benim iki gün boyunca çok kötü adet ağrısı çektim iki gün önce sonra geçti açıkçası Dr yürüyebilir sin dediği halde daha cesaret edemedim kanama alanı tamamen kapanmadan rahat etmem dikkat ediyorum ondanKızlar selamlar , sol kasığımda kram gibi kasılma gibi bir şey var arada saplanıyor gibi. bugün yavaş tempo yarım saat yürüdüm, dün de aynı şekilde yürüdüm. Yürümeyle alakalı olabilir mi 11+6 yım
Teşekkür ederim, deneyeceğim.Evet evet , 1 corba kasigi da zeytinyag iciyorum bunlarla birlikte. İlac fln almayin cozuyor bu iki gunde.
Sen yazınca merak ettimYusuf olgac ile ilhili sikayet vardaki sikayetleri bir okusana
Gecmis olsun ben hergun 3 4 adet ceviz yiyorum alışkanlık haline getirdim düzenli yiyince kabızlık kalmıyor. 1 saate kalmadan lavabodayim. Insallah sizde de ise yararKabızlık sorunu için neler yapıyorsunuz? Zordayım, dardayım.Su tüketimine, yediklerime vs. dikkat etmeye çalışıyorum ama kâr etmiyor yine de. Doktora gitmeme bir hafta kadar var, önerilerinize açığım.
Çok teşekkür ederim.Gecmis olsun ben hergun 3 4 adet ceviz yiyorum alışkanlık haline getirdim düzenli yiyince kabızlık kalmıyor. 1 saate kalmadan lavabodayim. Insallah sizde de ise yarar
Evet düne mahsusmuş canım geçti sonra , senin kanama dışarı akıyor mu peki , kaç gündür kanaman var veya lekelenmeye döndü müNormal herhalde canım korkma benim iki gün boyunca çok kötü adet ağrısı çektim iki gün önce sonra geçti açıkçası Dr yürüyebilir sin dediği halde daha cesaret edemedim kanama alanı tamamen kapanmadan rahat etmem dikkat ediyorum ondan
Ya benim bi arkadasim arastirmisti o zmn bnde ogrendimSen yazınca merak ettim
Tanımıyorum ama baya kötü yorum var.
Sosyetenin doktoru yazmışlar.
Suda mı doğum yaptırıyor nasıl ünlü?
Hangi ünlülere bakmış?
Valla doktorun aşırı güleryüzüne de kanmamak lazım derim. Tecrübesi her şeyden önemli. Başarısı. Güvenilir bir doktora gitmek en güzeli.
Genel olarak konuştum.
Tabiki hamileyiz duygusalız hormonlar tavan.
Gıcık ise doktor biz de gıcık oluyoruz.
İnsan önce yakın çevresi ile dahil oluyor bu işlere . Hastaneden çok doktor önemli.Ya benim bi arkadasim arastirmisti o zmn bnde ogrendim
Ole ahim sahim bi egitimi yok amerikalar. Havada ucusmuyor ama suda dogum yaptiranlarlardan. Floransta cok calismis. Simdi kendi yeri fulya terrace. Yani terrace doktoru olunca hep bi sosyete doktoru mevzu vsr ya uce katliyo fiyat filan.
it maumelesi yapip ustten bakmadi vs. Bide bnde bilmiodum arkadasima sordum gecen sene biri olmus bunun dogumda ihmalkarligindan fln
Nebilym yuzyuze gitmedim belki iyidir ama beni biliosun midem bulanir en ufak seyden pimpiriklenirim
Yani doktorda illa marka ariycaksan İbrahim bildirici bulent urmana filan gidiceksin ztn biri Amerikan bir maslak Acıbadem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?