2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok bulantısı olup zofer kullanan var mı? Kaç haftalık oldunuz? Hala kullanıyor musunuz?
Prilam Dr yi dene önce oda kesmezse doktoruna sormadan zofer alma zofer çok etkili bir ilaç evet ama en son çare olarak onu veriyor doktorlar çünkü aslında kanser tedavisi görenlere verilen bir ilaç o .. prilam sadece gebeliğe özel üretilen bir ilaç

Kızlaaar naptınız nassınızzzz ben bütün gün uyudum uyandım bugün bi hoşum ama iyiyimde şükürler olsun üstün körüde olsa evi süpürdüm yemek ısıtabildiim hattaaa salata yaptııım nasıl büyük nimetmiş bu işleri bile yapabilmek ya

Çok bulantısı olup zofer kullanan var mı? Kaç haftalık oldunuz? Hala kullanıyor musunuz?
Bana doktorum önce sadece prilam dr verdi sadece yatmadan önce 2 tane içiyordum. Akşamüstü bulantılarımın arttığını söyleyince diramamin diye bi ilaç daha ekledi gündüzde bunu içersin dedi ama henüz içmedim onuda. Şuan sadece prilam kullanıyorum yatmadan önce 2 tane

Prilam günde dört tane içilebiliyor biliyorsun değil mi .. sabah bulantın olmuyorsa akşam olmasın diye öğlen bi tane daha iç prilam yavaş salınım olduğu için öğlen içtiğin akşamı kesecektir canım

Maşallah maşallah canım o kadar mutlu oldum ki..
Rabbim sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah
Evet benimde etrafımda hiç yok ve inan mol gebelik ne anlatamadım bile bilmiyor kimse...
Aminnnn inşallah bende en kısa zamanda hayırlı haberler verebilirim

Biliyorum ancak gece içtiğim bile bana aşırı sersemlik ve gün içinde dayanılmayacak uyku yapıyor. Gündüz 1 tane bile içsem mahvolurum çocuk da küçük malum. O yüzden gündüz içmiyorum.

Merhaba. Sanırım şark görevindesiniz? Çalışma durumunda bebeği bırakma imkanı vs nasıl oluyor? Siz ne düşünüyorsunuz?

Ben prilamı da kullandım pek etki etmedi bi süre zoferle onu kullandım şimdi sadece zofer kullanıyorum. 9+2 oldum hala çok kötüyüm

Merhaba kızlar 11 haftalığım, bugün o kadar ağrım var ki benim gibi olan var mı?

Kızlar selamlar , sol kasığımda kram gibi kasılma gibi bir şey var arada saplanıyor gibi. bugün yavaş tempo yarım saat yürüdüm, dün de aynı şekilde yürüdüm. Yürümeyle alakalı olabilir mi 11+6 yım

Canım bütün bulantı işaçlarını kullandım hiç biri fayda etmedi. Bi zofer tutuyo bazen ona rağmen yine kusuyorum. Doktorum yazdı hem onu hem prilamı

Biliyorum ancak gece içtiğim bile bana aşırı sersemlik ve gün içinde dayanılmayacak uyku yapıyor. Gündüz 1 tane bile içsem mahvolurum çocuk da küçük malum. O yüzden gündüz içmiyorum.
Anladım Allah yardımcın olsun

Canım bütün bulantı işaçlarını kullandım hiç biri fayda etmedi. Bi zofer tutuyo bazen ona rağmen yine kusuyorum. Doktorum yazdı hem onu hem prilamı
O zaman içmek zorundasın yada iki günde bir serum yemen lazım ki anca ayakta durasın seruma da para yetişmez sen zofere devam et

Ben prilamı da kullandım pek etki etmedi bi süre zoferle onu kullandım şimdi sadece zofer kullanıyorum. 9+2 oldum hala çok kötüyüm
Ben 9+2’de gittim en son doktora bu haftalar pik yaptığı dönem dedi. İnşallah 12. Haftadan sonra hafif hafif azalarak 15-16’larda tamamen biter genelde öyle oluyor. Ama seninki baya yoğunmuş canım eğer su içmene bile engel oluyosa sıvı kaybediyosan zofer iç diyosa doktorun ihmal etme. Çünkü sıvı alamamak en kötü durum

Malesef canım zofere rağmen hiç su içemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…