- 10 Nisan 2023
- 66
- 13
- 8
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.141
Prilam Dr yi dene önce oda kesmezse doktoruna sormadan zofer alma zofer çok etkili bir ilaç evet ama en son çare olarak onu veriyor doktorlar çünkü aslında kanser tedavisi görenlere verilen bir ilaç o .. prilam sadece gebeliğe özel üretilen bir ilaçÇok bulantısı olup zofer kullanan var mı? Kaç haftalık oldunuz? Hala kullanıyor musunuz?
Bana doktorum önce sadece prilam dr verdi sadece yatmadan önce 2 tane içiyordum. Akşamüstü bulantılarımın arttığını söyleyince diramamin diye bi ilaç daha ekledi gündüzde bunu içersin dedi ama henüz içmedim onuda. Şuan sadece prilam kullanıyorum yatmadan önce 2 taneÇok bulantısı olup zofer kullanan var mı? Kaç haftalık oldunuz? Hala kullanıyor musunuz?
Prilam günde dört tane içilebiliyor biliyorsun değil mi .. sabah bulantın olmuyorsa akşam olmasın diye öğlen bi tane daha iç prilam yavaş salınım olduğu için öğlen içtiğin akşamı kesecektir canımBana doktorum önce sadece prilam dr verdi sadece yatmadan önce 2 tane içiyordum. Akşamüstü bulantılarımın arttığını söyleyince diramamin diye bi ilaç daha ekledi gündüzde bunu içersin dedi ama henüz içmedim onuda. Şuan sadece prilam kullanıyorum yatmadan önce 2 tane
Maşallah maşallah canım o kadar mutlu oldum ki..yok vallahi görmedim.. .çok teşekkürler.. evet şuan çok şükür ki her şey yolunda kalbini de duyduk minişimininşallah en kısa zamanda darısı sana olsun.. benim etrafımda kimse olmadığı için bu şekilde başına gelen, buraya nedenle yazıyorum belki birilerinie ışık olurum diye.. bugun 8. haftayı doldurduk bakalım
Biliyorum ancak gece içtiğim bile bana aşırı sersemlik ve gün içinde dayanılmayacak uyku yapıyor. Gündüz 1 tane bile içsem mahvolurum çocuk da küçük malum. O yüzden gündüz içmiyorum.Prilam günde dört tane içilebiliyor biliyorsun değil mi .. sabah bulantın olmuyorsa akşam olmasın diye öğlen bi tane daha iç prilam yavaş salınım olduğu için öğlen içtiğin akşamı kesecektir canım
Merhaba. Sanırım şark görevindesiniz? Çalışma durumunda bebeği bırakma imkanı vs nasıl oluyor? Siz ne düşünüyorsunuz?Ben Erzurumdayim tek özel hastane var Buhara doktorum hastanede tahlil falan yaptırmaz yazar kağıda gidin aile hekimine yaptirin sonucunu bana atın burada para vermeyin der. İlk gebeligimde de kürtaj olmam gerekiyordu şehir Hastanesi'nde arkadaşına yolladı bizi burada aynı işleme 3000 bin vermeyin dedi.
Medipol megaya mı gidiyosunuzben medipole gidiyorum 950 muayene yine ucuzmuş oralarda
Ben prilamı da kullandım pek etki etmedi bi süre zoferle onu kullandım şimdi sadece zofer kullanıyorum. 9+2 oldum hala çok kötüyümBana doktorum önce sadece prilam dr verdi sadece yatmadan önce 2 tane içiyordum. Akşamüstü bulantılarımın arttığını söyleyince diramamin diye bi ilaç daha ekledi gündüzde bunu içersin dedi ama henüz içmedim onuda. Şuan sadece prilam kullanıyorum yatmadan önce 2 tane
Canım bütün bulantı işaçlarını kullandım hiç biri fayda etmedi. Bi zofer tutuyo bazen ona rağmen yine kusuyorum. Doktorum yazdı hem onu hem prilamıPrilam Dr yi dene önce oda kesmezse doktoruna sormadan zofer alma zofer çok etkili bir ilaç evet ama en son çare olarak onu veriyor doktorlar çünkü aslında kanser tedavisi görenlere verilen bir ilaç o .. prilam sadece gebeliğe özel üretilen bir ilaç
Anladım Allah yardımcın olsunBiliyorum ancak gece içtiğim bile bana aşırı sersemlik ve gün içinde dayanılmayacak uyku yapıyor. Gündüz 1 tane bile içsem mahvolurum çocuk da küçük malum. O yüzden gündüz içmiyorum.
O zaman içmek zorundasın yada iki günde bir serum yemen lazım ki anca ayakta durasın seruma da para yetişmez sen zofere devam etCanım bütün bulantı işaçlarını kullandım hiç biri fayda etmedi. Bi zofer tutuyo bazen ona rağmen yine kusuyorum. Doktorum yazdı hem onu hem prilamı
Serum zoferden daha karlıO zaman içmek zorundasın yada iki günde bir serum yemen lazım ki anca ayakta durasın seruma da para yetişmez sen zofere devam et
Devlet mi özel mi nasıl karlı oluyor ki devletse mantıklı tabiSerum zoferden daha karlıki 9 gün hastanede yattım ful serum yedim. Doktor taburcu ederken de arada gel acilde serum yaptır dedi
Ben 9+2’de gittim en son doktora bu haftalar pik yaptığı dönem dedi. İnşallah 12. Haftadan sonra hafif hafif azalarak 15-16’larda tamamen biter genelde öyle oluyor. Ama seninki baya yoğunmuş canım eğer su içmene bile engel oluyosa sıvı kaybediyosan zofer iç diyosa doktorun ihmal etme. Çünkü sıvı alamamak en kötü durumBen prilamı da kullandım pek etki etmedi bi süre zoferle onu kullandım şimdi sadece zofer kullanıyorum. 9+2 oldum hala çok kötüyüm
Malesef canım zofere rağmen hiç su içemiyorum.Ben 9+2’de gittim en son doktora bu haftalar pik yaptığı dönem dedi. İnşallah 12. Haftadan sonra hafif hafif azalarak 15-16’larda tamamen biter genelde öyle oluyor. Ama seninki baya yoğunmuş canım eğer su içmene bile engel oluyosa sıvı kaybediyosan zofer iç diyosa doktorun ihmal etme. Çünkü sıvı alamamak en kötü durum
Devlet tabikiDevlet mi özel mi nasıl karlı oluyor ki devletse mantıklı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?