2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim de tup bebek yasak olmasinin sebebi vajina degil
Travmatik olarak belki tercih etmiyorlardir ama vijanal ultrason bebege bir zarar vermez
Veremez
Vajina ile tahim bebegin kesesi farkli yerler
Bebeğe bilinen ispatlanmis bir zarari yok
Anne rahatsiz olabilir gerilebilir bla bla okey ama bebege bir zarari yok

Kızlar selam 11+5. Dün doktora gittim ense kalınlığı ölçüldü. 1,2 çıktı çıkabilecek en iyi ölçü dedi popo baş mesafesi 5 cm i geçmiş. Kıpır kıpırdı. Cinsiyetine %70 erkek dedi. Değişir mi acaba ya?? Allah sağlık versin en başta ama 2. Olunca insan değişiklik tatmak istiyor. Önce sağlık amin

Ben bilmiyorum doktorumun tercihi o yonde brnde zaten oyle istıyorum zaten vajinal yolun sonu rahim aslında cok aralarında uzaklık yok aynı yer gibi rahatsız edılmesınden yana degılım bu bir tercih isteyen vajinal de yaptırabılır ben zaten ultrasona fazla girmeyıde sevmıyorum bana kalsa avrupada ki gibi doğuma kadar 4 5 kere giderim ama kanamam olunca mecbur gidiyorum gerci ona da alıştım artık hiç panik olmuyorum doktorumu bile aramıyorum

hayırlı olsun canım. bende 12+0 da gitmiştim ense 1,6 çıktı boyda 5 i bi tık geçmişti. cinsiyette söyledi bacak arası göründü.
abimlerde iki ay önce aynı haftada gitmişlerdi %80 erkek demişti değişmemişti. onlarında bacak arası görünmüştü. belli oluyor erkekte zaten

benimde 12. haftaya kadar vajinal baktı. tüp bebek doktorum. bende bişey olacağını düşünmüyorum hatta çok daha doğru muayene edildiğini düşünüyorum.
aynı zamanda bir hastane doktoruna da gidiyorum. o mesela ilk haftalardan beri asla vajinal bakmadı. çok önemli bişey olmadığı sürece tercih etmiyorum dedi.

Çok şanslısın sana erkenden söylemiş benim dündü randevum 11+6 hiç bir şey söylemedi bir ay sonraya verdi ölçülerimiz hemen hemen aynı çıkmış sağlıkla gelsin inşallah

Çok şanslısın sana erkenden söylemiş benim dündü randevum 11+6 hiç bir şey söylemedi bir ay sonraya verdi ölçülerimiz hemen hemen aynı çıkmış sağlıkla gelsin inşallah
Benım 2 hafta sonra soylıcekmiş cinsiyetını 10+5 im detaylıya gircem orda belli olacakmış. Belki sende 1 hafta sonra gitseydın gorunurdu

Benım 2 hafta sonra soylıcekmiş cinsiyetını 10+5 im detaylıya gircem orda belli olacakmış. Belki sende 1 hafta sonra gitseydın gorunurdu
Kendisi 1 ay sonraya verdi anlamadım ki.. 15+6 olunca yani, herkes 13-14 de öğreniş olacak ben meraktan çatlarım. Başka doktora giderim büyük ihtimalle cinsiyet için

Hımm bende aynı doktora mı gidiyoruz yoksa demiştim ibrahim bildirici benım doktorum ama hastaneler farklı
İbrahim beye cok takin bir arkadasim gitti sayesinde ikizleri oldu. Cok cok tatli biri daha onemlisi cok cok basarili ve bilgili

Evet kadın doğum doktorum bunu soyledi vajinal bakıyomuş tüp bebekciler kadın doğumcular pek tercih etmiyormuş

Kaşıntı olmaz mı hiç Hart Hart kaşıyasım geliyor da tutuyorum kendimi bak alıntı ekledim bi karışım görmüştüm onu yapacağım sende yap
Dün akşamdan beri kaşıyamıyorum ama felaket bie kaşıntı allahım ölüyodum akşam şöyle üstünden elimi narince dokunduruyorum

Cilt bakımımdan anlayan araştıran bir arkadaşım da önerdi. 4-5 ürün onların içindeydi bu da. Ben de ona güveniyorum açıkçası. Ataştırmadan önermez. Zaten kendi doktorum marka bile vermedi. Yüksek faktör dedi sadece. Öyle pimpirikli bir doktor değil zaten rahat benimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…