2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar doktorum decavit pronatal yazmış, aranızda kullanan var mı? Ben çok büyük ilaç yutamıyorum dün zorla yuttum. Başka bir ilaçla değiştirsem mi bilemedim

Kızlar havalar hep soğuktu diye etkilenmiyordum. Bugün itibariyle bahar alerjim başladı. Vatana millete hayırlı olsun
Sabah beri burnum akıyor.

Kendisi 1 ay sonraya verdi anlamadım ki.. 15+6 olunca yani, herkes 13-14 de öğreniş olacak ben meraktan çatlarım. Başka doktora giderim büyük ihtimalle cinsiyet için
En sağlıklısı 16. Hafta çünkü bence doktorunu dinle

Benimki gecen hafta dahil vajinal bskti ufaklik saklanmisti diye. Bide vajinalin hicbir zarar yokki belirli bi haftaya kdr. Vajina nerede rahim nerede. Ozmn sexde yasak olur mantiken
Ama seks iki doktor da bana haftada bir dedi. Ve abartmayın dedi. Yani pozisyon vs kastı sanırım. Ya da orgazm vs ile kasılmanın artması . O kadar detaylı soramadım ama açıkçası şaşırdım.
Hatta biri 10 günde bir dedi.

Vajinal muayene korkutmuyor ama doktor gerekmedikçe de kullanmıyor.

Eski gebeliklerimde doktor hiç yasak koymadı sanki ya da ben hiç sormadım bilmiyorum.

sperm rahim içine gelirse ekstra rahimi kasıyor ilişki olursa da korunma olması şart

sperm rahim içine gelirse ekstra rahimi kasıyor ilişki olursa da korunma olması şart
On haftadır cesaret edemedik. Şimdi bir de polip çıktı. Doktor ilişki sonrası polip kanar dedi. Geçen polip kanaması baya korkutmuştu zaten. Şükür kesildi yeni. Öyle işte.

Bana ben sormadan yasak demişti doktorum

Bende sorduğumda kendini yıpratmadan bir sorun oluşmaz ama karnın çıkmaya başlayınca baskı yapmamaya dikkat et dedi. Kasılmalar da iyiymiş bu arada rahmi doğuma hazırlarmış. Ayrıca ilişki sonrası salgılanan hormon bebeğe de iyi geliyormuş. Bize haftada şu kadar falan demedi ama kendini yormadan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…