2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.
Ben ilçede devlet hast gidiyorum orada ikili test yapılmadığı için farklı bir hastanaye gideceğim son kontrolde sormak aklıma gelmedi şimdi de şehir dışında olduğum için doktora sorma imkanım yok, ikili testi perinotoji bölümü mü yapıyor yoksa kadın doğum polikliniği mi ? Birde bana verdikleri kağıtta 11-14 haftalar arasında perinatoloji bölümüne gidilmesi önerilmiş acaba sizin bu bahsettiğiniz detaylı ultrason ve ikili test ikisi de aynı zamanda perinatoloji bölümünde mi yapılıyor? Yoksa ayrı ayrı farklı bölümlere mi gitmem gerek, bu konuda kafam karıştı açıkçası..
Birde bu bahsettiğim durumlar için 11 hafta 2 günlükken doktora gitsem çok mu erken olur ? Bir sonraki randevu tarihi 13 haftalıkken çıkıyor bende geciktirmek istemiyorum ama erken olur mu bakmazlar mi diye de düşünüyorum. Bu konularda bilgilendirebilir misiniz ya da bilen farklı bir arkadaşım varsa yazarsa çok sevinirim.

Arkadaslarim zamaninda palmers cok kullandi. Ama siyetisyenimin onerisi lierac veya welada. Ben de trendyol yorumlarda lierac cok iyi diye aldim.

Beyazla bugday arasi ten rengim. Kasim filan okdr yokturki monalisa diye dalga geciyolardi microblading yaptirdim yilda 1 kez lazere giderim okdrama gel gor ki bana bissyler oldu. Bacaklarimda kil cikti ozellikle ustte hayatimda sayilidir aldigim dusun bence tshirt kokuyo hormonlar beni benlikten cikartti. Ve birde deli gibi sacim dokuluyo ama oyle boyle degil

Magnezyum bana verildi tatlım kabızlık yaşıyorum deyince doktorum.

Bende kalçam basenlerim genişledi. Kıllanma varsa da farketmedim. Saçım stabil dökülüyor. Ekstrem durum gözlemedim.

Ama aklıma geldi bak doğumdan sonra tırnaklarım yamuk uzuyordu.

D d_g_g bu mesajı okudun mu?
Benim ilaç bugün geliyor.
Kullanıp kullanmama konusunda ne düşünüyorsun.

Anladım canım çok teşekkür ederim

Gözün aydın sağlıkla kucağına alıp büyütmek de nasip olsun çok güzel yazmışsın teşekkür ederim

Benim bir kaybım var ondan ne zaman vajinal ultrason istese hep kötü bir şey oldu psikolojik olarak kafamda ilişki kurdum sanırım yoksa doktor ne derse o tabii ki

Bebek hareketini hızlandırmak için ulturasyon öncesi Doktorlar türk kahvesi öneriyor türk kahvesi çikolatadan falan bile hızlı etki ediyormuş

İkili test 11-14 arası ama doktorum en iyi zaman 12. Haftadır dedi. Hatta normal randevum 13. Haftadayken 12 ye çekti detaylı ultrason içinde 20. Hafta ideal demişti

Kraker işe yaramadı bende aksine iyice bulandırdı ama beyaz leblebi deneyeyim, teşekkürler
Tuzlu olan her şey benimde midemi mahvetti tansiyon düşünce yapılan tuzlu ayran hariç sarı leblebi biraz kesiyor ama inanılmaz mide ağrısı çekmiştim sırtıma vuran prilam azalttı annem kavun ye dedi cidden kavun midemdeki bulantıya yanmaya ağrıya çok iyi geldi

Tuzlu ayran denemem lazım çok söylendi zaten çok severim bende dün anne önerisiyle çaya limon sıktım iyi geldi. Kavun deneyeceğim seve seve zaten delisiyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…