2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sa
Sarı kantaron yagı gebelik için uygun degıl diye okudum canım bi araştır istersen

Tuzlu ayran denemem lazım çok söylendi zaten çok severim bende dün anne önerisiyle çaya limon sıktım iyi geldi. Kavun deneyeceğim seve seve zaten delisiyimdir
Biz normalde de çayın içine limon atarız küçük bir parça çayın içindeki zararlı maddeleri emer

Ne kadar süredir geliyor sende lekelenme kanamalar . Ben de aynısını yaşıyorum onunla yaşamaya almıştım artık :)
7. Haftda başladı şimdi 10. Haftadayım 11 olcam hala gelıyo ama bende şöyle bişey var ne zaman dısarı cıkıp hareket edersem ya akşamında ya da ertesi gun kanamam oluyor 3 gun yatım hiç kanamam olmuyor mesela pazar cıktım pazartesi kanamam oldu 3 gundur yatıyorum yok hsonu arkadaslarımla kahvaltıya gitcez kesın kanamam olur

Canım benımde doktorum perinatolog benden her gittiğimde tahlil istıyo nerdeyse idrar kültürü 2 kere istedi troid 2 kere istedi cmv toksoplazma rubella falan istedi daha bir sürü test istedi

Kızlar 11+1 günlük hamileyim ve idrarımı tutmakta zorlanıyorum bazen yanma da oluyor sizde de var mı böyle bi durum enfeksiyon mu var acaba
Yanma sorun canım ama idrarımı bende tutamıyorum rahim buyudukce idrar kesesine baskı yapıyor o yuzden zorlanıyoruz ben yarım saatte 1 wc deyım az yapıyorum ama sıkıştırıyo resmen geceleri 4 defa kalkıyorumdur tuvalete

D d_g_g bu mesajı okudun mu?
Benim ilaç bugün geliyor.
Kullanıp kullanmama konusunda ne düşünüyorsun.
Yok acibademin dermatologu kendi hamile diyetisyenim ikisi ayni anda yaniliyo olamaz. Eczanelerde hamileler icin diyince veriliyo. E firma hamileler icin guvenli diyor. Ben okeyim ikna oluyorum
Bi de yani ozmn ev isi de yapmican hic mi cife camasirsuyuna dokunmuyorz nebilm

Erken aylarda bebek kucuk oldugundan daha detayli gorebilmek icin vajinal kontrol tercih ediyor bazi doktorlar.
Bu gebeligimde çok şükür 12+1 olduk hiç vajinala gerek kalmadı benimki psikolojik b

Benım doktorum da vajinal bakmıyor kesinlikle zorda kalırsam bakarım dedi. Goremediği zamanlarda en net sonuc 8. Haftada başlar o zaman gelirsin demişti
Benimki gecen hafta dahil vajinal bskti ufaklik saklanmisti diye. Bide vajinalin hicbir zarar yokki belirli bi haftaya kdr. Vajina nerede rahim nerede. Ozmn sexde yasak olur mantiken

Neden oluyormus doktor bir şey söyledi mi

Benimki gecen hafta dahil vajinal bskti ufaklik saklanmisti diye. Bide vajinalin hicbir zarar yokki belirli bi haftaya kdr. Vajina nerede rahim nerede. Ozmn sexde yasak olur mantiken
Düşük geçmişi olan çoğu kişi için cinsel birleşme yasak. Benim kendi doktorum da vajinal tercih etmiyor

Benım tüp bebekle oldugu için canım zaten sex yasak ve ben o yuzden perinatologa gidiyorum benım doktorum cok temkinli doktordan doktora degısıyordur tabi ama kesinlikle vajinal bakmıyor zaten bende istemıyorum annem biraz eski kafa onun doneminde karından bakılıyomuş o da baskı kuruyo bana ekstra ama zaten doktorum kesinlikle bakmıyo sadece bebek cok net degıl ultrasonda o acıdan kotu

Neden oluyormus doktor bir şey söyledi mi
Yani soyle dedi tüp bebekle hamile kaldıgım için vucudum progestanı salgılamıyo o yuzden progestan azlığı olabılır dıyo 12. Haftadan sonra plesenta salgılamaya başlıcakmış o zaman sular seller gibi salgılanır dedi onu beklıyoruz bi de benım ikiz o da tetıklıyomuş sanırım bebekler saglıklı gelişimleri gunumdende onde o yuzden onemsemıyor doktor haftada bir kalcadan progestan iğne vuruluyorum ilaçlarıma ekstra olarak 12. Haftda ilaçlarım bitcek ama onlem amaçlı vajınal progestanı hiç bırakmıcakmışız erken doğumu onluyormuş

Anladım canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Sen acıbademe mi gidiyosun canım kadın doğumda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…