2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
S Seray94 sen kabızlık için ne kullanıyodun? Bugün doktor da bana bi şurup verdi duphalac diye

Basin sağ olsun canım

Geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur, sağlıkla kucağına alırsın

Allah yar yardımcın olsun bir aydır seninle o şekilde şükür ki seni zehirlememiş verilmiş sadakan varmış.. Allah verdi Allah aldı Rabbim sağlıklı gebelik nasip edecektir evet söylemesi kolay belki ama çok yıpratma kendini olur mu ..

Sa

Sarı kantaron yagı gebelik için uygun degıl diye okudum canım bi araştır istersen
Ya onu bende okudum ama her yerde yazmıyor ve nedeni de yazmıyor kullanansa çok kişi var arafta kaldım .. yani tavsiye edilmiyor ama neden bi araştırma yok sebep yok sonuç yok

Dün akşamdan beri kaşıyamıyorum ama felaket bie kaşıntı allahım ölüyodum akşam şöyle üstünden elimi narince dokunduruyorum
Yanından krem losyon ne bileyim yağ flan hiç ayırma kaşıntı oldukça sür

Basin sağ olsun canım

Geçmiş oldun belirtiniz olmadı mı hiç
Teşekkür ederim kızlar belirti olmadı kanama vs olmadı bir aydır ilginç gerçekten inanamadı doktorlar ayrıntili ultrasona girdim hatta neyse artık hayırlısı buymuş kendinize iyi bakın

Selamlar benim kendi doktorum perinatologdu. Detaylı ultrasonu kendi baktı ikili test için de tetkik istiyor aslında 1 tüp kan veriliyor . Ama bu haftalarda yapılan kontrollerde perinatolog olmasa da olur diye biliyorum.

Çok çok çok geçmiş olsun, çok üzgünüm İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla, sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğinizi kucağına alırsınız Kocaman sarılıyorum size

Bana doktorum orgasm yaşamanda bir problem yok sadece hafif karın ağrısı yaşayabilirsin dedi. İlişkiye de 9. Haftadan sonra izin verdi tek istediği korunmamızdı, sperm kasılmaya yol açabileceği için. Orgasm için bir çok kaynak sorun teşkil etmediğini belirtiyor ama yine de kişinin en iyi kaynağı doktorudur diye düşünüyorum kişisel bir çok farklılık söz konusu olduğu için her şey hepimiz için geçerli değil
Sordum ama kimse yanıtlamamis 2 li tarama testi perinatoloji bölümu mü yapıyor yoksa kadın doğum mu bilen biri yazabilir mi
Beni doktorum perinatoloğa yönlendirdi 2li tarama için.

Yarin randevum var kizlar bakalim nasil gececek en son 6 haftalikti gördüğümüzde son 2 gündür kasik agrim cok fena ve midem çok sisiyordu yarın doktorla konuscam ne dicek iş yapamaz oldum o derece

Yaa çok üzüldüm inşallah sağlıklı güzel hamilelikleriniz olsun hiç belirtiniz var mıydı gerçi çoğunda olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…