- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.581
Cok gecmis olsun canim Insallah hayirli tez zamanda saglikli gebe kalman duasiyla Allah'a emanet olTeşekkür ederim kızlar belirti olmadı kanama vs olmadı bir aydır ilginç gerçekten inanamadı doktorlar ayrıntili ultrasona girdim hatta neyse artık hayırlısı buymuş kendinize iyi bakın
Canım inşallah kendini en iyi hissettiğin zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik yaşarsınTeşekkür ederim kızlar belirti olmadı kanama vs olmadı bir aydır ilginç gerçekten inanamadı doktorlar ayrıntili ultrasona girdim hatta neyse artık hayırlısı buymuş kendinize iyi bakın
Yaaa Allah yardımcın olsunKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Güzel arkadaşlıklar edindim hepimize teşekkür ederim
Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
Ay maşallah yerimkızlar 11 haftalık ultrasonu bu cumartesi kontrolümüz var cinsiyeti çok merak ediyoruztahmin yapabilir misiniz?
Eki Görüntüle 3252044
Daha başladımda başlıcam akşam progesteron hormonumuz arttığı için kabız oluyormuşuz doktor öyle dedi.Duphalac da iyi oda aynı bağırsak yumuşatıcı ben eşimi duphalac almaya yollamıştım ama eczacı dulcosoft daha iyi demiş eşimde onu almış
Yaaa teşekkür ederiiiiz :))) şu an 12 haftalık olduk tam canım kısmetse cumartesi ikili taramaya gideceğiz çoook heyecanlıyımm :)Ay maşallah yerimaynı haftadayız
Canımıza oluyor sıpalarDaha başladımda başlıcam akşam progesteron hormonumuz arttığı için kabız oluyormuşuz doktor öyle dedi.
Ben de 12+1 im cumartesi ben de ikili test gideceğim ama mutluluk heyecan kaygı hepsi karıştıYaaa teşekkür ederiiiiz :))) şu an 12 haftalık olduk tam canım kısmetse cumartesi ikili taramaya gideceğiz çoook heyecanlıyımm :)
Ay valla yaa hala midem bulanıyor bide şekerim mi düşüyo tansiyonum mu bilmiyorum birden elim ayağıma titreme geliyor yemek yiyince geçiyo o da yeni başladıCanımıza oluyor sıpalar
Hee 11 anladım ben bugün tam 11imYaaa teşekkür ederiiiiz :))) şu an 12 haftalık olduk tam canım kısmetse cumartesi ikili taramaya gideceğiz çoook heyecanlıyımm :)
Kötü bişi değildi sanki bağışıklığın var demekkiKızlar anti cmv igg tahlili pozitif çıkan oldu mu bugün çok bulantım vardı gidemedim göstermeye doktora yarın gidecem tehlikeli birşey mi
Yani serbest dediysek lambur lumbur birbirinize girmeyin demek istemiş karnında bebek var unutma demişAma seks iki doktor da bana haftada bir dedi. Ve abartmayın dedi. Yani pozisyon vs kastı sanırım. Ya da orgazm vs ile kasılmanın artması . O kadar detaylı soramadım ama açıkçası şaşırdım.
Hatta biri 10 günde bir dedi.
Vajinal muayene korkutmuyor ama doktor gerekmedikçe de kullanmıyor.
Eski gebeliklerimde doktor hiç yasak koymadı sanki ya da ben hiç sormadım bilmiyorum.
Ben pazartesi gidecem 12. Haftalar ama doktorum yorum yapmazsa hiç sorun değil 16. Hafta da gidince öğrenirim. En sağlıklısı o haftalar çünküSenin de mi o haftalarda? Ben çok telaşlı meraklıyımdır dayanabilir miyim bilmiyorum
Aaaa bugün bu ben. Tam olarak benim yaşadıklarım.Arkadaşlar bende mide bulantısı geçiyor gibi ama şimdi de ilginç bir karın ağrısı var, yemeklerden sonra oluyor. Nasıl anlatacağımı da bilmiyorum ama ishal/kabız ağrısı gibi ama ikisi de değilim tuvalete her gün normal çıkıyorum. Mide yanması da gibi ama sanki bağırsaklarımda ağrı gibi. Bir fikri olan var mı?
Bende öyleyiiim inan ki cinsiyet görür müyüz acabaBen de 12+1 im cumartesi ben de ikili test gideceğim ama mutluluk heyecan kaygı hepsi karıştı
Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah canııııım :)Hee 11 anladım ben bugün tam 11im
Benim 3 gündür falan böyle ve saatlerce geçmiyor, geçince de çok iyiyimAaaa bugün bu ben. Tam olarak benim yaşadıklarım.
Bence şiddetli olmayan her ağrı normal. Gazımız var gibi ama üşütmüşüz gibi.
Ayaklarım dan üşüdüm galiba sıcak tutalım
Kızlar anti cmv igg tahlili pozitif çıkan oldu mu bugün çok bulantım vardı gidemedim göstermeye doktora yarın gidecem tehlikeli birşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?