2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Teşekkür ederim kızlar belirti olmadı kanama vs olmadı bir aydır ilginç gerçekten inanamadı doktorlar ayrıntili ultrasona girdim hatta neyse artık hayırlısı buymuş kendinize iyi bakın
Canım inşallah kendini en iyi hissettiğin zamanda yeniden sağlıklı bir gebelik yaşarsın

Yaaa Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemiyorum

Duphalac da iyi oda aynı bağırsak yumuşatıcı ben eşimi duphalac almaya yollamıştım ama eczacı dulcosoft daha iyi demiş eşimde onu almış
Daha başladımda başlıcam akşam progesteron hormonumuz arttığı için kabız oluyormuşuz doktor öyle dedi.

Yaaa teşekkür ederiiiiz :))) şu an 12 haftalık olduk tam canım kısmetse cumartesi ikili taramaya gideceğiz çoook heyecanlıyımm :)
Ben de 12+1 im cumartesi ben de ikili test gideceğim ama mutluluk heyecan kaygı hepsi karıştı

Kızlar anti cmv igg tahlili pozitif çıkan oldu mu bugün çok bulantım vardı gidemedim göstermeye doktora yarın gidecem tehlikeli birşey mi

Arkadaşlar bende mide bulantısı geçiyor gibi ama şimdi de ilginç bir karın ağrısı var, yemeklerden sonra oluyor. Nasıl anlatacağımı da bilmiyorum ama ishal/kabız ağrısı gibi ama ikisi de değilim tuvalete her gün normal çıkıyorum. Mide yanması da gibi ama sanki bağırsaklarımda ağrı gibi. Bir fikri olan var mı?

Yani serbest dediysek lambur lumbur birbirinize girmeyin demek istemiş karnında bebek var unutma demiş
Pozisyonda bebeğe uygun olmalı. Hafta da bir iyidir. Herkes başının çaresine baksın

Senin de mi o haftalarda? Ben çok telaşlı meraklıyımdır dayanabilir miyim bilmiyorum
Ben pazartesi gidecem 12. Haftalar ama doktorum yorum yapmazsa hiç sorun değil 16. Hafta da gidince öğrenirim. En sağlıklısı o haftalar çünkü

Aaaa bugün bu ben. Tam olarak benim yaşadıklarım.
Bence şiddetli olmayan her ağrı normal. Gazımız var gibi ama üşütmüşüz gibi.
Ayaklarım dan üşüdüm galiba sıcak tutalım

Aaaa bugün bu ben. Tam olarak benim yaşadıklarım.
Bence şiddetli olmayan her ağrı normal. Gazımız var gibi ama üşütmüşüz gibi.
Ayaklarım dan üşüdüm galiba sıcak tutalım
Benim 3 gündür falan böyle ve saatlerce geçmiyor, geçince de çok iyiyim çok rahatsız edici inşallah geçer bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…