- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.601
Doktora söyle bunu emiAy valla yaa hala midem bulanıyor bide şekerim mi düşüyo tansiyonum mu bilmiyorum birden elim ayağıma titreme geliyor yemek yiyince geçiyo o da yeni başladı
Ay evet o 3 gündür falan bende de var sanki saatlerce soğuk taşa oturmuş gibiyimArkadaşlar bende mide bulantısı geçiyor gibi ama şimdi de ilginç bir karın ağrısı var, yemeklerden sonra oluyor. Nasıl anlatacağımı da bilmiyorum ama ishal/kabız ağrısı gibi ama ikisi de değilim tuvalete her gün normal çıkıyorum. Mide yanması da gibi ama sanki bağırsaklarımda ağrı gibi. Bir fikri olan var mı?
Yani şöyle kulaklık radyasyon yayıyo evet ama öyle çok riskli boyutta değil ampüller bile yayar yani. Sürekli maruziyet olmadığı sürece muhtemelen sorun olmazKızlar bisey sormak istiyorum saçma olacak belki ama gebeliğimizde bu dönemde kulaklıkla müzik dinlemenin herhangi bir zararı var mı biliyor musunuz? Stresli olduğum zaman ancak bu şekilde başa çıkabiliyorum bu durumla, sormak istedim
Hayır zararı yok ben araştırmış doktora sormuştum gülmüştü banaKızlar bisey sormak istiyorum saçma olacak belki ama gebeliğimizde bu dönemde kulaklıkla müzik dinlemenin herhangi bir zararı var mı biliyor musunuz? Stresli olduğum zaman ancak bu şekilde başa çıkabiliyorum bu durumla, sormak istedim
Hahahahaaha alemsiiin yaHayır zararı yok ben araştırmış doktora sormuştum gülmüştü banadinleyebilirsin tabi halay falan aç oynasın içeride çocuk
EveeeetAy evet o 3 gündür falan bende de var sanki saatlerce soğuk taşa oturmuş gibiyimhem üst karın ağrıyor hemde bağırsak gibi hissediyorum
Çok teşekkür ediyorum canımYani şöyle kulaklık radyasyon yayıyo evet ama öyle çok riskli boyutta değil ampüller bile yayar yani. Sürekli maruziyet olmadığı sürece muhtemelen sorun olmaz
Benimde dün gece oldu birden uykudan uyandım sanki ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı lavaboya gittim hiç bir şey yok geçti sonra yeniden uyudumAy evet o 3 gündür falan bende de var sanki saatlerce soğuk taşa oturmuş gibiyimhem üst karın ağrıyor hemde bağırsak gibi hissediyorum
Allah hayırlı zamanda tekrar bir bebek nasip etsin inşallah canım sabırlar diliyorumKızlar aranızdan ayrılıyorum bebeğimin kalbi durmuş 7.haftada bir aydır benle duruyormuş yarın kürtaj olucam
Güzel arkadaşlıklar edindim hepimize teşekkür ederim
Sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin hepinize
Ay Allah hep güldürsün hepimizi inşallaahhhHahahahaaha alemsiiin yateşekkür ederim canım benim güldürdün :))))
Ay durun sordurdum geldim hemen hastanede arkadaşlarımı aradımEveeeetneden acaba ve nasıl geçer? Kıvranıyorum
Bana da genelde geceleri oluyor ya ama normalmişBenimde dün gece oldu birden uykudan uyandım sanki ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı lavaboya gittim hiç bir şey yok geçti sonra yeniden uyudum
Çok teşekkürlerrAy durun sordurdum geldim hemen hastanede arkadaşlarımı aradım9 ve 10. Haftalarda rahim artık daha fazla büyümeye başladığı için bağırsakları sıkıştırıyormuş. Kanama veya aşırı ağrı olmadığı sürece korkmayın bebek 9.hafta hurma kadarken 10.hafta 2 katı büyüyormuş
Bağışıklığın var demek igg daha önce geçirmiş bağışıklık kazanmışsın igm şuan aktif geçiriyorsun anlamına gelirKızlar anti cmv igg tahlili pozitif çıkan oldu mu bugün çok bulantım vardı gidemedim göstermeye doktora yarın gidecem tehlikeli birşey mi
9+4 ama şimdiden 2 kilo verdim.Kızlar ilk 3 ayda kaç kilo aldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?