2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bisey sormak istiyorum saçma olacak belki ama gebeliğimizde bu dönemde kulaklıkla müzik dinlemenin herhangi bir zararı var mı biliyor musunuz? Stresli olduğum zaman ancak bu şekilde başa çıkabiliyorum bu durumla, sormak istedim

Ay evet o 3 gündür falan bende de var sanki saatlerce soğuk taşa oturmuş gibiyim hem üst karın ağrıyor hemde bağırsak gibi hissediyorum

Yani şöyle kulaklık radyasyon yayıyo evet ama öyle çok riskli boyutta değil ampüller bile yayar yani. Sürekli maruziyet olmadığı sürece muhtemelen sorun olmaz

Hayır zararı yok ben araştırmış doktora sormuştum gülmüştü bana dinleyebilirsin tabi halay falan aç oynasın içeride çocuk

Wi-Fi en çok zararlı dalga yayan eşya onun yanına kaktüs konursa kaktüs zararlı dalgaları emiyormis

Kızlaaaar şimdi sağlık ocağından çıktım dünkü tahlillerime baktırdım gitmişken ... Tüm değerlerin çok güzel dedi B12 folat demir hepsini okurken ooo çekti resmen
Folatı merak edenler vardı özellikle ona çok şaşırdı çok iyi dedi en son söyledim hiç kullanmadım diye ona rağmen böyle çok güzel dedi

Ay evet o 3 gündür falan bende de var sanki saatlerce soğuk taşa oturmuş gibiyim hem üst karın ağrıyor hemde bağırsak gibi hissediyorum
Benimde dün gece oldu birden uykudan uyandım sanki ishal olmuşum gibi karnım ağrıdı lavaboya gittim hiç bir şey yok geçti sonra yeniden uyudum

Allah hayırlı zamanda tekrar bir bebek nasip etsin inşallah canım sabırlar diliyorum

Eveeeet neden acaba ve nasıl geçer? Kıvranıyorum
Ay durun sordurdum geldim hemen hastanede arkadaşlarımı aradım 9 ve 10. Haftalarda rahim artık daha fazla büyümeye başladığı için bağırsakları sıkıştırıyormuş. Kanama veya aşırı ağrı olmadığı sürece korkmayın bebek 9.hafta hurma kadarken 10.hafta 2 katı büyüyormuş

Çok teşekkürlerr ben de artık telefon başındaydım arasam mı acaba diye. Her hafta ayrı bir macera yani

Selam. Bayadır takipteyim ama bir dış gebelik ve bir düşükten sonra 12. Hafta bitene kadar paylaşmıycam dediğimden anca yazabiliyorum. Evet çok şükür 12 hafta 5 günlük olmuşuz, adet tarihime göre biraz önden gidiyor döllenme tarihi erken olmuş olabilir dedi doktorum. Bugün ikili test için kan verdim, burun ve enseye bakıldı gayet iyi olduğunu söyledi doktorum. Cinsiyetle ilgili bir şey demedi. Uyuyodu, uyandırdık, hareketlerini gördüm o kadar garip bir heyecan ki gerçekten mucize. Allahım hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…