2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu hamilelik çok fena kızlar acayip fena bizimle birlikte çevrede çekiyor bazen çok gülüyorum bazen üzülüyorum az önce canım acayip birşey istedi bi cafedeyim şuan seferber oldular o öyle olmaz böyle olsa gibi çözüm üretiyorlar

Selam kizlar,
Son adet tarihim 31 Martti. 4 mayista HCG testim 930 idi, 18 mayista 21000e yakin cikmis. Burada hep 2 gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor diye goruyorum ama sanirim ilk haftalar icin gecerli bu. Doktoru haftaya persembe gorucem, meraktan catliyorum. su an 7+5 im, testi yaptirdigimda 6+6 idim. Bu degerler normal mi? Ikinci olcum ileri tarihte oldugu icin yavaslamis mi oluyor? Hic yaptirmasaydim keske doktora gidene kadar bosuna merak ve endise yarattim.

Kablolu kulaklık kullan Bluetooth zararlı

çok güzel artmış canım değerin. en yakın zaman da doktora git kalp atışı duyma ihtimalin bile var

çok güzel artmış canım değerin. en yakın zaman da doktora git kalp atışı duyma ihtimalin bile var
cok tesekkur ederim, doktorum da mail atmis simdi guzelce yukseliyor degerin demis. Yurtdisindayim 8-9 haftadan once doktor kabul etmiyor ama randevum var ayin 1ine sabaha. Sabirsizlaniyorum. Siz de icimi rahatlattiniz cok sagolun.

Cafede olmayan birsey mi canın istedi o kısmı anlayamadım

S Seray94 sen kabızlık için ne kullanıyodun? Bugün doktor da bana bi şurup verdi duphalac diye
çocuklarda kullandığımız bir ilaç duphalac bir forum da okudum çoğu kişiye yazmış doktorları.
Eczacıma sordum kendim için oda bana bu ilacı tavsiye etmişti aslında.
Doktor magnezyum yazınca ben şok

Kızlar fetal doppler kullanan var mı? Kaçıncı haftada duyuluyordu onunla kalp atışı net hatırlayan var mı acaba

sperm rahim içine gelirse ekstra rahimi kasıyor ilişki olursa da korunma olması şart
Tatlım iyiki uyardın bizde ne olsa döllenecek yumurta yok deyip gelişine gidiyorduk.
Araştırdım şimdi geri çekilme yapılmasını söylüyor doktorlar.
İyiki sizler varsınız.
İyiki burası var.

Bebek hareketini hızlandırmak için ulturasyon öncesi Doktorlar türk kahvesi öneriyor türk kahvesi çikolatadan falan bile hızlı etki ediyormuş
Aa hiç bilmiyordum normalde hiç aram yoktur sırf zıp zıp görmek için içerim :)

Kızlar fetal doppler kullanan var mı? Kaçıncı haftada duyuluyordu onunla kalp atışı net hatırlayan var mı acaba
Dopller kullanılmadan B ulturasyon ile duyulmuyor canım. Ben hiç kalp atışi dinlemedim 3 aydan önce zararlı olduğuna dair birçok doktoru dinledim kalp atışı ne kadar vb sormadım doktorum iyi dedi sadece

Plesantaya bitter çikolata çok iyi geliyormuş

Canım benımde doktorum perinatolog benden her gittiğimde tahlil istıyo nerdeyse idrar kültürü 2 kere istedi troid 2 kere istedi cmv toksoplazma rubella falan istedi daha bir sürü test istedi
Canım belki titiz davrandığı için olabilir ama doktorlar her yazdığı tahlilden belli bir oranda gelir sağlıyormuş tanıdık olan bir doktor söylemişti bana da gerekliyse sağlık ocağında yaptır ona da boşuna para verme

Kız bitmiyor senin aşermelerin yaşıyon bu hayatı he
Ya anlık geliyor var ya biri şunu alayım şunu yapayım dediğinde hayatta canım istemiyor aksine tiksiniyorum ama bi an geliyor şimşekler çakıyor aydınlanma yaşıyorum sanki
Hele geçen uykudan uyandım tee üç sene önce çalışırken yediğim bi sandviç istedi canım aradım nette muadilini buldum ama o değildi neyse iki gün sonra avmye gittik onu satan yeri gördüm yine şimşekler çaktı bende saatlerce aradık satışı bırakmışlar neyse gece yarısı eşim iki kere gitti aldı geldi ikisini de yiyemedim midem kalktı ama hala o yediğim tat ağzımda canım istiyor

Bugun gittim doktora serbest dedi ama biz zaten o riski almicaz ole karar aldik yani. Ben icimde bisey varken sevismek istemiyorum, esim de cocugun kafasina bambam olmazbiz kari koca sevismeme karari aldik hahah

Ay yazmayi beceremedim demin ozmn cep telefonu da kullanmayalim saat de takmayalim arabada telefon kullanmayalim evde internet olmasin evdeki kameralar hoparlorlee hepsini kapatalim bilgisayar keza oyle…
Abartmayalim arkadaslar kulaklik fln daha neler
Hersaniye ceptelefonu var elimizde
5G kapali olsun yeter telefonlarda. O cok sıkıntı gerisini kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…