- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #7.621
Kablolu kulaklık kullan Bluetooth zararlıKızlar bisey sormak istiyorum saçma olacak belki ama gebeliğimizde bu dönemde kulaklıkla müzik dinlemenin herhangi bir zararı var mı biliyor musunuz? Stresli olduğum zaman ancak bu şekilde başa çıkabiliyorum bu durumla, sormak istedim
Selam kizlar,
Son adet tarihim 31 Martti. 4 mayista HCG testim 930 idi, 18 mayista 21000e yakin cikmis. Burada hep 2 gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor diye goruyorum ama sanirim ilk haftalar icin gecerli bu. Doktoru haftaya persembe gorucem, meraktan catliyorum. su an 7+5 im, testi yaptirdigimda 6+6 idim. Bu degerler normal mi? Ikinci olcum ileri tarihte oldugu icin yavaslamis mi oluyor? Hic yaptirmasaydim keske doktora gidene kadar bosuna merak ve endise yarattim.
cok tesekkur ederim, doktorum da mail atmis simdi guzelce yukseliyor degerin demis. Yurtdisindayim 8-9 haftadan once doktor kabul etmiyor ama randevum var ayin 1ine sabaha. Sabirsizlaniyorum. Siz de icimi rahatlattiniz cok sagolun.çok güzel artmış canım değerin. en yakın zaman da doktora git kalp atışı duyma ihtimalin bile var
Cafede olmayan birsey mi canın istedi o kısmı anlayamadımBu hamilelik çok fena kızlar acayip fenabizimle birlikte çevrede çekiyor bazen çok gülüyorum bazen üzülüyorum az önce canım acayip birşey istedi bi cafedeyim şuan seferber oldular o öyle olmaz böyle olsa gibi çözüm üretiyorlar
çocuklarda kullandığımız bir ilaç duphalac bir forum da okudum çoğu kişiye yazmış doktorları.
Canınız ister diye söyleyemiyorum bir içecek istedi canım ama menü de öyle bir karışım yokCafede olmayan birsey mi canın istedi o kısmı anlayamadım
Tatlım iyiki uyardın bizde ne olsa döllenecek yumurta yok deyip gelişine gidiyorduk.sperm rahim içine gelirse ekstra rahimi kasıyor ilişki olursa da korunma olması şart
Kız bitmiyor senin aşermelerinCanınız ister diye söyleyemiyorum bir içecek istedi canım ama menü de öyle bir karışım yokalakasız içecekleri karıştırmalarını istedim
Aa hiç bilmiyordum normalde hiç aram yoktur sırf zıp zıp görmek için içerim :)Bebek hareketini hızlandırmak için ulturasyon öncesi Doktorlar türk kahvesi öneriyor türk kahvesi çikolatadan falan bile hızlı etki ediyormuş
Dopller kullanılmadan B ulturasyon ile duyulmuyor canım. Ben hiç kalp atışi dinlemedim 3 aydan önce zararlı olduğuna dair birçok doktoru dinledim kalp atışı ne kadar vb sormadım doktorum iyi dedi sadeceKızlar fetal doppler kullanan var mı? Kaçıncı haftada duyuluyordu onunla kalp atışı net hatırlayan var mı acaba
Benim de hiç aram yokturAa hiç bilmiyordum normalde hiç aram yoktur sırf zıp zıp görmek için içerim :)
Canım belki titiz davrandığı için olabilir ama doktorlar her yazdığı tahlilden belli bir oranda gelir sağlıyormuş tanıdık olan bir doktor söylemişti bana da gerekliyse sağlık ocağında yaptır ona da boşuna para vermeCanım benımde doktorum perinatolog benden her gittiğimde tahlil istıyo nerdeyse idrar kültürü 2 kere istedi troid 2 kere istedi cmv toksoplazma rubella falan istedi daha bir sürü test istedi
Ya anlık geliyor var ya biri şunu alayım şunu yapayım dediğinde hayatta canım istemiyor aksine tiksiniyorum ama bi an geliyor şimşekler çakıyor aydınlanma yaşıyorum sankiKız bitmiyor senin aşermelerinyaşıyon bu hayatı he
Ama seks iki doktor da bana haftada bir dedi. Ve abartmayın dedi. Yani pozisyon vs kastı sanırım. Ya da orgazm vs ile kasılmanın artması . O kadar detaylı soramadım ama açıkçası şaşırdım.
Hatta biri 10 günde bir dedi.
Vajinal muayene korkutmuyor ama doktor gerekmedikçe de kullanmıyor.
Eski gebeliklerimde doktor hiç yasak koymadı sanki ya da ben hiç sormadım bilmiyorum.
Kablolu kulaklık kullan Bluetooth zararlı
Ay yazmayi beceremedim deminKablolu kulaklık kullan Bluetooth zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?