- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.001
Ben nazara inanıyorum, olabilir. Ama ağız içi yarası falan mikrop kapmış da olabilir kalabalıktan. Gece bir de ağrılar daha çok hissediliyor ya, uykularını mahvediyor isteKızlar 3 gündür ben ben değilimşuan bu mesajı yazarken arka planda YouTube’da nazar duası açık bebek 372836382 kez uykudan ağlayarak uyanıp uyudu şimdi sanırım yine 5 dk uyuyup uyanacak
3 gün önce mecburen bi güne katıldım bebeği ilk kez gördüler o gece ateş 38,5 oldu ve geceleri ağlamayan bebek ağlamaya uyumamaya başladı. Duş aldırdım falan ateşi düştü ama sabaha dilinin ucunda kırmızı bir kabarcık vardı. Ertesi gün o kabarcığın içi beyazladı ve yine ağlamalı sürekli uyanmalı bi gece geçirdik. Beyazlığı görünce (aft gibi) karbonatlı su yaptım yaladı bi kaç kez. 3. Güne beyazlık gitmiş yine kırmızılık vardı ama dün gece de (mesajı gece yazmaya başladım şimdi saat 9.00) ağlamalı uyanmalı gece geçirdik. Dişi mi çıkıyor (salyası vardı bir süredir, hatta salyadan ağız kenarı kızardı) yoksa başka sıkıntı mı var bilmiyorum gündüz bir şeyi yok neşeli çocuk gece deliriyor help plsss
Disten mi baska sebeplerde etkili mi ayni seyi yeni yasadim bol bol okudum bebek adina sadaka verdim bu sadakanin icinde zalım ogrencilerime gulumsemek de dahilKızlar 3 gündür ben ben değilimşuan bu mesajı yazarken arka planda YouTube’da nazar duası açık bebek 372836382 kez uykudan ağlayarak uyanıp uyudu şimdi sanırım yine 5 dk uyuyup uyanacak
3 gün önce mecburen bi güne katıldım bebeği ilk kez gördüler o gece ateş 38,5 oldu ve geceleri ağlamayan bebek ağlamaya uyumamaya başladı. Duş aldırdım falan ateşi düştü ama sabaha dilinin ucunda kırmızı bir kabarcık vardı. Ertesi gün o kabarcığın içi beyazladı ve yine ağlamalı sürekli uyanmalı bi gece geçirdik. Beyazlığı görünce (aft gibi) karbonatlı su yaptım yaladı bi kaç kez. 3. Güne beyazlık gitmiş yine kırmızılık vardı ama dün gece de (mesajı gece yazmaya başladım şimdi saat 9.00) ağlamalı uyanmalı gece geçirdik. Dişi mi çıkıyor (salyası vardı bir süredir, hatta salyadan ağız kenarı kızardı) yoksa başka sıkıntı mı var bilmiyorum gündüz bir şeyi yok neşeli çocuk gece deliriyor help plsss
O Da ne iyi bir insanmış.Disten mi baska sebeplerde etkili mi ayni seyi yeni yasadim bol bol okudum bebek adina sadaka verdim bu sadakanin icinde zalım ogrencilerime gulumsemek de dahiluniversitede hocamiz bir seyin olumsuz tarafini daha az yasamak istersen bol bol iyilik yap derdi.
El ağız hastalığı mı bişey var ondan olabilir mi acabaKızlar 3 gündür ben ben değilimşuan bu mesajı yazarken arka planda YouTube’da nazar duası açık bebek 372836382 kez uykudan ağlayarak uyanıp uyudu şimdi sanırım yine 5 dk uyuyup uyanacak
A evet benziyor gerçekten muhtemelen öyledir. Benim kızımın da sadece ağzının içinde çıkmıştı. Yutkunamadığı için gece hiç uyumayıp ağlıyordu. Meme de ememiyordu ağzı acıdığından.El ağız hastalığı mı bişey var ondan olabilir mi acaba
El ağız hastalığında ateşte olmuyor mu ateşi 1 gece yükseldi sonra düştü çok şükür. Dilinde aft çıkmış gibi sanki olabilir mi öyle deEl ağız hastalığı mı bişey var ondan olabilir mi acaba
Benimkinde ateşi çıkmamıştı. Ama çok zaman geçti çok hatırlamıyorum. Yutkunamama asıl sorundu bizde.El ağız hastalığında ateşte olmuyor mu ateşi 1 gece yükseldi sonra düştü çok şükür. Dilinde aft çıkmış gibi sanki olabilir mi öyle de
Ayy el ayak hastalığı çok illet bişey inşallah değildir . Ateşle birlikte vücutta görülüyo ama agız ve dilde de olabiliyorEl ağız hastalığında ateşte olmuyor mu ateşi 1 gece yükseldi sonra düştü çok şükür. Dilinde aft çıkmış gibi sanki olabilir mi öyle de
Çok şükür şuan yutkunmasında bir şey yok gibi mesela suyu güzel içiyor (maşallah) inşallah değildirBenimkinde ateşi çıkmamıştı. Ama çok zaman geçti çok hatırlamıyorum. Yutkunamama asıl sorundu bizde.
İnşallah değildir canım vücutta ne gibi belirtiler oluyor? Rabbim tüm yavrularımızı korusunAyy el ayak hastalığı çok illet bişey inşallah değildir . Ateşle birlikte vücutta görülüyo ama agız ve dilde de olabiliyor
Kırmızı döküntüler vardı bizde baya yogun şekildeÇok şükür şuan yutkunmasında bir şey yok gibi mesela suyu güzel içiyor (maşallah) inşallah değildir
İnşallah değildir canım vücutta ne gibi belirtiler oluyor? Rabbim tüm yavrularımızı korusun
Dut Pekmezini de aftlar için iyi diyorlar 1 çay kaşığı verebilirsinKızlar 3 gündür ben ben değilimşuan bu mesajı yazarken arka planda YouTube’da nazar duası açık bebek 372836382 kez uykudan ağlayarak uyanıp uyudu şimdi sanırım yine 5 dk uyuyup uyanacak
Karlı bir İstanbuldan günooooGünaydın anneler
Evde vardı aslında karadut özü ara ara ben de kullanıyorum sıfır şeker çocuğa da veriyordum ama şuan evde değilim. Azaldı iyice çok şükür.Dut Pekmezini de aftlar için iyi diyorlar 1 çay kaşığı verebilirsin
Karlı bir İstanbuldan günoooo
İyi geceler mutlu uykular anneler
Geçmiş olsunKızlar abim kasik fitigindan ameliyat oldu iki aydir karni sis kortizonlu ve antibiyotik ilaclari kullanmisti. Ankarada iyi bir doktor onerisi verebilecek olan var mi
Geçmiş olsun canım hiç bir bilgim yokKızlar abim kasik fitigindan ameliyat oldu iki aydir karni sis kortizonlu ve antibiyotik ilaclari kullanmisti. Ankarada iyi bir doktor onerisi verebilecek olan var mi
Geçmiş olsunKızlar abim kasik fitigindan ameliyat oldu iki aydir karni sis kortizonlu ve antibiyotik ilaclari kullanmisti. Ankarada iyi bir doktor onerisi verebilecek olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?