2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Karma aşı dedi hemşire 4asi mi ne öyle seçebiliyor muyuz biri çocuk felci asisi mi
Karma ayrı canım 4 -5 aşı karışımı tam hatırlamıyorum sayısını, opa ve hepatit toplamda 3 aşı. Seçilebiliyor istersen hiç birini yaptırmazsın ya da istediklerini yaptırırsın aşı zorunluluğu yok

Hemşire 18. Ay 4asi birden olacak dedi senin seçtiklerinin tam adı ne peki

Kızın boğazı bembeyazmis bugün götürdüm. Bayramdan sonraya getirin dedi sağlık ocagi. 18aylik kas aşı demi. Seninkiler nasıl oldu iyiler mi şimdi ıns yazın Mersin'e geliyor
Tam belli değil ama ağustos eylül gibi belki gideriz oranın sıcağını çekmek istemiyorum valla hiç ama kış bitimi mart gibi taşınacağız otarafa
İyiler çok şükür şimdilik, ama oğlum 2 yaş sendromuna girdi geçen haftadan beri herşeye hayır diyor bizle zıtlaşıyor geceleri halen sık kalkıyor küçüğü bile onun kadar kalkmıyor meğersem bebeklikleri daha akıllıymuş bunların yenidoğan kolik bebek ağlaması bitmiyor ama idare ediyoruz
Senin bebeğin boğazı nedenbembeyaz olmuş rahatsızmı

Benimkine bulaşmış doktor öyle diyor öksürük vs hasta birinden. 2,gündür ateş. Özerk döneme erken girmiş. Asla zitlasma ben öyle yapıyorum seçenek sunma zaten önemli. Çocukların özerkligi çok fazla baskılaniyorsa çocuk anne babasına inat uç şeyler yapabilir. Çok zeki bir çocuk sırf ailesini cezalandırmak için üniversite sınavında başarısız olabilir. Çocuk hata yaptığında annem babam benim arkamdadır birlikte çözüm üretiriz düşüncesi içinde olmalı. 2 yaş sendromunu özerklugi desteklenmeyen çocuklar yaşıyor. Özerklik verilmeyen çocuklar hem zorba alıyor hem de zorbalığa maruz kalıyor. Masaya yemekleri koyarsın ve çocuğa oradan yemek almasını istersin tabağına koymasını istersin. sen dur dört köfte ye 10 patates ye diye özerkligini elinden alacak şekilde davranmazsın

çok geçmiş olsun ateşleniyormu
Şuan tamda böyle davranıyorum hatta ben hiç yaşamayız derken hayır kelimesini hiç kullanmazken çocuk hayır hayır geziyor ama süreç galiba bu zıtlaşmamak önemli deidğin gibi inşallah

İyi bayramlar herkese kızlar herkesin bayramı iyi geçiyordur inşallah. Hava ısındı yaşadığım yerde ve ben özellikle geceleri çocuğu giydirirken sorun yaşıyorum. Genel olarak üstü açık yatıyor. Askılı zıbın üstüne ince uzun kollu ve ince uzun alt ile terliyor sabah az serinleyince iyi gibi ama kalkana kadar gene terliyor. Yine zıbın üzeri kısa kollu giydirince kolları üşüyor gibime geliyor ne yapacağımı şaşırdım hemen etkilendi burun akıntısı başladı ilaç verdim bir iki defa. Şuan geceleri 25 derece civarı sizce ne giydirmeliyim

Ben istanbuldayım. Gece 25’ten soğuk oluyor ama ev içi yine o ayardadır diye düşünüyorum. Kısa kollu zıbın ve uzun bacaklı alt ile yatırıyorum. Gece uyanırsa kolu soğuk gelirse bi uzun kollu giydiriyorum. Sıcaksa dokunmuyorum. Ama ben kalın giydiren biri değilim.

Teşekkürler

Bizim ev klıma ile 25 e anca iniyor ben askılı zıbın altına şort ile yatırıyorum bana göre klıma soğuğu çok eşime göre normal ona uyuyorum bende bu arada herkese iyi bayramlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…