2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
2 kelimeli cümleler kurmaya başlayan varmı? Konuşmasını ilerletmek istiyorum ama acele ediyorum heralde
Benim bebem halen çok kaka yapmakta ve kusmakta , ilaca başlatacağım ama birtürlü kısmet olup götüremedik hastaneye , bende çok rahatsızım bayramda yatılı misafirlerim vardı kaldıramadı sanırıö vucudum yorgunluğu halen iyileşemedim bende gidemedim daha

Cok geçmiş olsunbebekli evde yatılı mıssfırın ne işi var ya

Kizim çok konuşmuyor hatta bu ara hız kazandı ekran versek hatalı oluruz da demek ki konuşma hızları bubaydan sonra artacak

İki kelimeli cümleler kuruyor. Aşağı incem, dandini aç, anne çiş yapıyo vs. bizde hem abla var, hem anneanne, dede, ve dede çok konuşur. Kızımla yalnızdık, 2 yaşında konuşmaya başladı. Bu kadarken çok az konuşurdu. Mavi, yağmur, günaydın ve standart mama meme falan. 2 yaşına girdi, direkt kaydıraklar çok ıslak diye konuşmaya başladı. Erkek çocuklar 3 yaşı da bulabilir, acele etmeyin.
Ben tv de açıyorum bu arada. Geç yattıkları için akıl sağlığımı korumak adına trt belgesel açıp oturuyorum akşam. Bazen ablasının seyrettiği çizgi filmlere de bakıyor. Keşke tv izleyip yemek yese, genelde ilgilenmiyor tv ile.

Merhaba canım benim oğlumda ikili cümlelere başladı ama basit iki kelimeyi yan yana getiriyor. Örnek veriyorum asya bak anneanne gel baba kalk Asya çabuk gibi. Bizim abla aşırı geveze 24 saat konuşabilir öyle söylim ben hiç çaba sarfetmedim ondan öğrendi diye düşünüyorum çünkü hiç kitaplarla ilgilenmiyor. Ablası kitapları çok severdi bende çok konuşurdum o da erken konuştu ama oğlumda pek bir şey yapamadım. Ekran ablası izledikçe öyle bi bakıp geçiyo takılı kalmıyo reklmları seviyo ama mümkün mertebe reklam olduğu zaman kapatıyorum.
Yemek yerken youtube kids açmak durumunda kalıyorum bazen bizim iştahsızlık malum. Ama onda da sabit bir video izlemiyo blippi videoları arasında geziniyo. Yemek bitti dediğimde direk kapatıyo zaten. Hiç istemiyorum ama mecbur kalıyorum bazen.
Çok geçmiş olsun sanada.
Kaka sayısı bağırsak hızlılığından olabilir mi metabolizması hızlıdır belkide. Kusmalar reflüden mi devam ediyor?

Maşallah erkek çocuğu olmalarına rağmen iyi konuşuyorlar demekki ablaların önemi burda devreye girmiş kalabalıkta konuşan ortamın olması önemli , biz yalnızız evdede pek konuşmayız eşim hiç konuşmuyor çocukla ben biriki bişey dersem o ben ekrana dikkat ediyordum bebekken ama hamilelik dönemim çok feci geçti oğluma babannesi baktı oda hep tv karşısına oturrttu baktığı için bişey de diyemedim taki iki ay öncesine kadar doğum yapıp rahatlayınca tekrar kapattım tv yi son iki aydır tek kelime söylemeye başladı baba anne yağmur bebek basit şeyler şarkı söylerken 2 kelime yanyana getiriyor sadece buda sayılıyormu acaba çiçek bal olur diyor allahu allah falan diyor

Reflüden kusmaları her gece devam galiba dediğin gibi bağırsakları felaket çalışıyor günde 4-5 kaka hep yapıyor tüm yediklerini böylece çıkartıyor

Kilo aldıran bir şeyler özellikle yediriyor musun 48cm doğan iki kişinin vardı sanki
Evet canımm bızım hersey rutın , yenı herseyı reddedıyor
Avakado muz badem sütü hurma özü karışımını hergün yıyor
Tahin her kahvaltıda
Bide kıymayı yemeklerıne koyuyorum hep
İlikli kemik suyunu muhakkak çorbalarda kullanırım
Ne cok zayıf , ne cok tombık .. Ama benım kız yanaklı , herkes kılolu görüyor

Oyyy masallahh
Bızde yok ıkı kelimeli cümleler , tek kelıme edınce nasıl sevınıuoruz
Bütün hayvan seslerini çıkarıyor , anne mamma , geldi, gitti , tuttum trzı seyler söylüyor. Bı de durmadan bısy anlatıyor anlamıyorum pek dur dur dıyo cogunlukla , benım yüzümden ben cok kullanırım , bırının yanında yapınca comkomık ve tatlı oluyor . kendı dusunce dur dur dıyıp kendisi kalkıyo

Benimkinin yüzüde öyle kafası büyük yanaklı yaşıtlarının yanında sanki iri gibi görünüyor ama değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…