2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Olur tabii Allahu Allah baya zor bile bence maşallah:)
Mesela bir nesneye kendince bir jargon üretti perdeye pa diyo mesela tamamen farazi konuşuyorum sadece o nesneye kendi ürettiği harfleri söylemesi bile kelime sayılıyo. Sadece perdeye pa dese bile buda kelimedir. Hayvan sesleri kelimedir. Min 20 kelimesi varsada sorun yok demektir. İkili cümleler genelde 24. Ayda başlamasını yeterli görür doktorlar. Hepsi er ya da geç konuşacak yürümek gibi bazısı erken bazısı geç konuşabiliyor . Bak abisi sayesinde küçüğü daha çabum konuşur eminim:) bizde de baba pek evde olmadığı için katkısı olamıyo ama anneanne bizimle abla var komşularla haşır neşir bahçede vs derken hızlandı sanırım hiçbir fikrim yok:)
Hızlı metabolizma olabilir bi gaita testi bakarlar enfeksiyon yoksa sorunda yoktur inşallah.

Canım avokadolu tarifi benimle paylaşır mısın rica etsem bizim yeme problemimiz varda en azından belki öğle ya da ara öğünlerinde bunu verirsem kiloyu toparlar

Canım avokadolu tarifi benimle paylaşır mısın rica etsem bizim yeme problemimiz varda en azından belki öğle ya da ara öğünlerinde bunu verirsem kiloyu toparlar
1 muz
Yarım avokado
Bır dolu cay kaşığı badem sütü konsantresı
1 dolu çay kaşığı hurma özü( bazen dut, keçiboynuzu veya üzüm pekmezı)
Hepsını ıyıce ezıyorum yanında yoğurtla bırlıkte yedırıyorum
Bı de ben de alışkanlık oldu meyveyı mutlaka yoğurtla yedırıyorum ani şeker yükselmesi olmasın dıye..

Arada da avakadodan bıkmasın dıye şunları da yedırıyorum
1 muz
Yarım elma
2 tum cevız
Yıne hepsını ezıyorum yanında yoğurtla verıyorum

Yanı hergune badem veya cevızı oluyor

Teşekkür ederim bunu ara öğün olarak mı sunuyorsun?

Benimki 10kilo canım tahini bende marmelatta verdim yemiyordu yoksa hiç. badem sütünü nerden alıyorsun avakado aldığım yerde bitti marketten de almıyorum kıyma her gün koyuyorum ilikli kemik suyu da.suan boyu kaç 48cm kaç haftalık doğdu 39haftalik doğdu benimki Acelya A bu arada

Benimkinin boyunu mu sordun bilmiyorum ama erkek çocğu boyu 85 cm ben çok kısayım babası uzun onlara çekmiştir inşallah

Weefood badem sütü konsantresı cnm
Ben de anamurdan getırtıyordum 2 aydır marketlerden alıyorım mecburen , satıcımız Ağustos'ta tekrar gonderecek..
37 hafta 47 cm doğmuştu suan 84 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…