- 12 Nisan 2019
- 24.221
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #83.581
Bı de geniş gıyıdırıyorum ben genelde o da etkılıyor goruntuyuBenimkinin yüzüde öyle kafası büyük yanaklı yaşıtlarının yanında sanki iri gibi görünüyorama değil
Olur tabii Allahu Allah baya zor bile bence maşallah:)Maşallah erkek çocuğu olmalarına rağmen iyi konuşuyorlar demekki ablaların önemi burda devreye girmiş kalabalıkta konuşan ortamın olması önemli , biz yalnızız evdede pek konuşmayız eşim hiç konuşmuyor çocukla ben biriki bişey dersem o ben ekrana dikkat ediyordum bebekken ama hamilelik dönemim çok feci geçti oğluma babannesi baktı oda hep tv karşısına oturrttu baktığı için bişey de diyemedim taki iki ay öncesine kadar doğum yapıp rahatlayınca tekrar kapattım tv yi son iki aydır tek kelime söylemeye başladı baba anne yağmur bebek basit şeyler şarkı söylerken 2 kelime yanyana getiriyor sadece buda sayılıyormu acaba çiçek bal olur diyor allahu allah falan diyor
Reflüden kusmaları her gece devam galiba dediğin gibi bağırsakları felaket çalışıyor günde 4-5 kaka hep yapıyor tüm yediklerini böylece çıkartıyor
Canım avokadolu tarifi benimle paylaşır mısın rica etsem bizim yeme problemimiz varda en azından belki öğle ya da ara öğünlerinde bunu verirsem kiloyu toparlarEvet canımm bızım hersey rutın , yenı herseyı reddedıyor
Avakado muz badem sütü hurma özü karışımını hergün yıyor
Tahin her kahvaltıda
Bide kıymayı yemeklerıne koyuyorum hep
İlikli kemik suyunu muhakkak çorbalarda kullanırım
Ne cok zayıf , ne cok tombık .. Ama benım kız yanaklı , herkes kılolu görüyor
1 muzCanım avokadolu tarifi benimle paylaşır mısın rica etsem bizim yeme problemimiz varda en azından belki öğle ya da ara öğünlerinde bunu verirsem kiloyu toparlar
Teşekkür ederim bunu ara öğün olarak mı sunuyorsun?1 muz
Yarım avokado
Bır dolu cay kaşığı badem sütü konsantresı
1 dolu çay kaşığı hurma özü( bazen dut, keçiboynuzu veya üzüm pekmezı)
Hepsını ıyıce ezıyorum yanında yoğurtla bırlıkte yedırıyorum
Bı de ben de alışkanlık oldu meyveyı mutlaka yoğurtla yedırıyorum ani şeker yükselmesi olmasın dıye..
Arada da avakadodan bıkmasın dıye şunları da yedırıyorum
1 muz
Yarım elma
2 tum cevız
Yıne hepsını ezıyorum yanında yoğurtla verıyorum
Yanı hergune badem veya cevızı oluyor
EvetTeşekkür ederim bunu ara öğün olarak mı sunuyorsun?
Çok teşekkür ederim afiyet şifa olsun.Evetmamadan ıkı saat sonra verıyorum akşamları. Son öğün oluyor
Benimki 10kilo canım tahini bende marmelatta verdim yemiyordu yoksa hiç. badem sütünü nerden alıyorsun avakado aldığım yerde bitti marketten de almıyorum kıyma her gün koyuyorum ilikli kemik suyu da.suan boyu kaç 48cm kaç haftalık doğdu 39haftalik doğdu benimkiEvet canımm bızım hersey rutın , yenı herseyı reddedıyor
Avakado muz badem sütü hurma özü karışımını hergün yıyor
Tahin her kahvaltıda
Bide kıymayı yemeklerıne koyuyorum hep
İlikli kemik suyunu muhakkak çorbalarda kullanırım
Ne cok zayıf , ne cok tombık .. Ama benım kız yanaklı , herkes kılolu görüyor
Doğum günün kutlu olsun ikizler kadınıBugün böyle bir günnEki Görüntüle 3604914
Bende merak ediyorum aklıma geliyor neyaptı acaba diyr
Benimkinin boyunu mu sordun bilmiyorum ama erkek çocğu boyu 85 cm ben çok kısayım babası uzun onlara çekmiştir inşallahBenimki 10kilo canım tahini bende marmelatta verdim yemiyordu yoksa hiç. badem sütünü nerden alıyorsun avakado aldığım yerde bitti marketten de almıyorum kıyma her gün koyuyorum ilikli kemik suyu da.suan boyu kaç 48cm kaç haftalık doğdu 39haftalik doğdu benimkiAcelya A bu arada
Weefood badem sütü konsantresı cnmBenimki 10kilo canım tahini bende marmelatta verdim yemiyordu yoksa hiç. badem sütünü nerden alıyorsun avakado aldığım yerde bitti marketten de almıyorum kıyma her gün koyuyorum ilikli kemik suyu da.suan boyu kaç 48cm kaç haftalık doğdu 39haftalik doğdu benimkiAcelya A bu arada
Ne faydası var badem sütününWeefood badem sütü konsantresı cnm
Ben de anamurdan getırtıyordum 2 aydır marketlerden alıyorım mecburen , satıcımız Ağustos'ta tekrar gonderecek..
37 hafta 47 cm doğmuştu suan 84 cm
Senınkı de kutlu olsun o zaman canımDoğum günün kutlu olsun ikizler kadını
Benimkide geçen haftaydı
Peki sutu nasil kullanıyorsun canım neyle veriyorsunWeefood badem sütü konsantresı cnm
Ben de anamurdan getırtıyordum 2 aydır marketlerden alıyorım mecburen , satıcımız Ağustos'ta tekrar gonderecek..
37 hafta 47 cm doğmuştu suan 84 cm
Süt vermiyorum canımPeki sutu nasil kullanıyorsun canım neyle veriyorsun
Peki badem sütü konsatresi açıldıktan sonra kaç gün dolapta bekliyoruz baktım 400 kusur boşa gitmesinSüt vermiyorum canım
Badem sütü konsantresini mi diyosun
O tahin gibi bişey
Avakado muz karışımına ekliyorum
Dolaba koymuyorum ben cnmPeki badem sütü konsatresi açıldıktan sonra kaç gün dolapta bekliyoruz baktım 400 kusur boşa gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?