2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim hamile arkadaslarimda cok vitamin kullaniyor bana vitamin ilaclari cok istah aciyor haftsda 500 gr balik ye dedi 6 avuc ici kadar kirmizi et vs bunlar vitamin ilaclarina gore daha maliyetli tabi
Böyle yemek daha güzel ama ben balık vb yiyebilir miyim bilmiyorum kokuyor gibi o yüzden haptan devam hem de içim rahat olur şu vitamini aldım bundan yeteri kadar vucudma girdi mi derdi olmuyor

Ya çok erken biliyorum ama bazen karnımda tek bir yerde böyle baskı oluyor gibi hissediyorum özellikle saü tarafta sonra geçiyor acaba bebek mi henüz hareket falan hissetmedim çok erken ama dizimi kendime çekip oturunca çok oluyor hemen batıyor orası

Kızlar çayı kaç bardak içiyorsunuz?
Bir duble fincan kahve, 2-3 çb açık çay içiyorum.
Ama canım normal demde çay istiyor.

iki gündür fena bir şekilde boğaz ağrısı, baş ağrısı, öksürük var ıhlamur içiyorum soğan yiyorum tuzlu su gargara yapıyorum ama geçmiyor ilaç da içmemeye çalışıyorum şu an fena bir boğaz ağrım var ne yapacağımı şaşırdım nasıl geçecek ilaçsız

Büyük ihtimalle bağışıklık düştüğü için bir doktora görün eğer bitkisel geçmeyecek gibiyse doktorun ilerlemeden ilaçlı tedavi yapar

Atıl yüksel mi :)

Canım soğan yeme fazlası sıkıntılı. Ben çok çektim bu söylediklerinden. maalesef enfeksiyon kapmışım ilaç kullanmayayım dedim. Sonra antibiyotik kullanmak zorunda kaldım 10gün. C vitamini ve paroladan oluşan bir serum alabilirsin toplar kendini , bir de soğanı yarıya böl, yatağın kenarına koy öyle uyu

Kesesini hissediyor olabilirsin sırt üstü yat karnını elinle yokla bazen benim elime yumru gibi geliyor
Arkadaşlar detaylı ultrasona gitmeden önce tam tok gidilmeginde bebeğin safra kesesi gözükmüyormus detaylı ultrasona giderken aklınızda olsun
Söylediğin iyi oldu sağol
Kızlar çayı kaç bardak içiyorsunuz?
Bir duble fincan kahve, 2-3 çb açık çay içiyorum.
Ama canım normal demde çay istiyor.
Çay hiç içmiyorum haftada bi annem gelir onunla bir iki bardak zor içiyorum açık içilmiyor ya kahve günde bir bardak içebiliyorum artık
Sarımsak yut çiğnemeden doğal antibiyotik günde iki tane yut suyla ilaç gibi

Ya ben çay delisiyim. Özlüyorum baya. Sabah akşam 3 er bardak fix içerdim. Şimdi açık ne tadı var ne bişey. Limonlu denedim o da bi şeye benzemiyor

Çok teşekkür ederim bunu mutlaka yapıcam soğandan daha iyiymiş

Anlaşılmıyor canım bana 10 güne sonuc çıkar dedi 27 Mayıs'ta kan verdi sonuç çıkışına 6 Haziran yaxmislar
Benim ertesi gün çıkmıştı bir yanlışlık mı oldu acaba doktor bana da 1 haftada açıklanır demişti. Ben hastanede değil synevoda vermiştim kanı

Kızlar geçen gün eczaneye danıştım aklıma geldi size de söylim dedim güneş kremi sordum burda birinin paylaştığını verdi bana da almadım ama testır boy verdi denemem için solente pragna galiba mor yazılı olan.. başka bir ürün veremem kesinlikle kullanabileceğin bi bu krem var dedi .. denedim cildim karma benim pul pul olan yerde var siyah noktada var .. onu sürmeden önce hindistan cevizi yağı sürdüm biraz özellikle kuru olan ağız kenarıma ve göz çevreme sürdüm .. sonra bir parmak güneş kremini sürdüm.. sürerken yüzüm bembeyaz oldu biraz ovunca çekti ama gene açık renk fondöten sürmüşüm gibi bir süre kaldı kendisi çektikten sonra hiç kuruma yada yağlı bir his yaşatmadı özellikle göz çevremede sürdüm gözlerimde yanma yapacak mı diye gün sonuna kadar hiç bir şekilde yanmasidı gözlerim ... Yani sanırım her cilt tipine uygun olabilir bu krem aklınızda olsun benim en çok hoşuma giden yanı gözlerimi yakmamış olması çünkü normal zamanda bile göz yakmayan güneş kremi çok zor bulunuyor

Benim ertesi gün çıkmıştı bir yanlışlık mı oldu acaba doktor bana da 1 haftada açıklanır demişti. Ben hastanede değil synevoda vermiştim kanı
Ben de bugün hastane laboratuvarina baktım rapor çıkmış ama doktor onaylamamis gibiydi anlayamadım sizin grafij nasıldı

Atıl yüksel mi :)
Yok canım çok bilindik bir perinatolog değil sanırım. Ahmet gül. Bence alanında en iyilerden biri ama reklamını yapamıyor:) avrupa yakasında özel kliniği var. rutin hasta takip etmiyor sadece 12-20-32-36 gibi riskli haftalarda ve detaylılara bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…