2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
E nabızdan baktım şimdi böyle yazıyor sonuç çıkmış mı yani?

Eklentiler

• 3B5362B5-7390-4AD4-9806-ECAB42D64528.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 81
Kızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Ben hareket ettiğini görmek istediğim için yedim o da maşallah kuduruk gibi yukarı tırmanıp tırmanıp duruyordu ama bence ikili taramayla alakası yoktur aç gitmek gerekmiyorsa

Onu da sordum bak surda eski bir kanama alani var eskimis dedi test verdik 35 yas ustu oldugum icin vermek istedim insallah saglikla gelir onu bekliyoruz
Çok sevindim canım ense kalınlığı ve burun kemiği olumlu ise risk çok azalıyor

Yok hayır grafikte hiç bir şey göstermiyor, zaten şu an hastane de değildir 18da bitiyor onların mesai, olmazsa yarın ararım
Gittiğin hastanenin kendi laboratuvarlarina bir bak istersen canım oraya PDF olarak yukluyorlar

G Gzm-26 canım atıyorum isimleri. Dr. İlknur hanımı aradım 1200 TL.

Eklentiler

• IMG20230529185436.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 70
Çok sevindim canım ense kalınlığı ve burun kemiği olumlu ise risk çok azalıyor
degerler iyi dedi canim kafatasi kemikleri olusmaya basladi o sebrpten yogurt balik vs liste verdi bunlari ye 1 ay sonra degerlerin iyi cikarsa hic takviye vs vermeyecegim dedi susn da hic bir sey kullanmiyorum

Kızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Merhaba, ben de bugün ikili taramaya gittim. Öğlen yemek yememe rağmen bebiş takla atıyordu doktoru biraz zorladı fazla hareket etmesi ama herşeyini görebildi çok şükür cinsiyet için çok büyük ihtimal erkek dedi

degerler iyi dedi canim kafatasi kemikleri olusmaya basladi o sebrpten yogurt balik vs liste verdi bunlari ye 1 ay sonra degerlerin iyi cikarsa hic takviye vs vermeyecegim dedi susn da hic bir sey kullanmiyorum
Anladım canım bana hiç değer vb bakmadan bir takviye verdi bir de aile hekimin damla yazacak mutlaka ikisini de kullan dedi

Benim de bugün kontrolüm vardı kızlar, normalde 10+4 ama 11+2 çıktı bebik. Tahmin sorucam ama poposunu dönmüş

Doktorum bir dahaki randevuyu 15 hazirana verdi, nifty testini de ogün konuşacakmışız. Bu durumda 13 haftalık olmuş olacağız. Bir sorun çıkması, kaybetme ihtimali beni çok korkutuyor, umarım stresim bebeğe yansımıyordur. Belki arada devlet hastanesine giderim perinatolojiye.

Eklentiler

• IMG_4362.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 71
Gözün aydın canım

Ben de sordum ve karnım çıktı gibi doktora bebek mi gobek mi dedim o da bu haftalar çok erken dedi büyük ihtimalle gazdır hareketi sordum ilk gebeliğin 19. Haftada hissedersin dedi ikinci olsaydı 16 derdim dedi
Benim de çıktı karnım ya bebek mi gaz mıı bilmiyorum neyse ben bebekmiş gibi gere gere geziyorum artık napayım

Anladım canım bana hiç değer vb bakmadan bir takviye verdi bir de aile hekimin damla yazacak mutlaka ikisini de kullan dedi
Benim hamile arkadaslarimda cok vitamin kullaniyor bana vitamin ilaclari cok istah aciyor haftsda 500 gr balik ye dedi 6 avuc ici kadar kirmizi et vs bunlar vitamin ilaclarina gore daha maliyetli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…