- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.741
Ben hareket ettiğini görmek istediğim için yedim o da maşallah kuduruk gibi yukarı tırmanıp tırmanıp duruyorduKızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Evet çıkmış canım hayırlı olsun doktorunu ara grafik olarak çıkacak oradan sana sonucu söylerE nabızdan baktım şimdi böyle yazıyor sonuç çıkmış mı yani?
Onu da sordumKanama alanın geçmiş mi canım
Ay sevindim, arar beni doktorum o zaman yarın bir günEvet çıkmış canım hayırlı olsun doktorunu ara grafik olarak çıkacak oradan sana sonucu söyler
Grafik olarak indirebiliyor musunAy sevindim, arar beni doktorum o zaman yarın bir gün
Çok sevindim canımOnu da sordumbak surda eski bir kanama alani var eskimis dedi test verdik 35 yas ustu oldugum icin vermek istedim insallah saglikla gelir onu bekliyoruz
Yok hayır grafikte hiç bir şey göstermiyor, zaten şu an hastane de değildir 18da bitiyor onların mesai, olmazsa yarın ararımGrafik olarak indirebiliyor musunben olsam hemen aramıştım
Gittiğin hastanenin kendi laboratuvarlarina bir bak istersen canım oraya PDF olarak yukluyorlarYok hayır grafikte hiç bir şey göstermiyor, zaten şu an hastane de değildir 18da bitiyor onların mesai, olmazsa yarın ararım
Bakayım bi becerebilirsemGittiğin hastanenin kendi laboratuvarlarina bir bak istersen canım oraya PDF olarak yukluyorlar
Ama e devletteki sonuçta sorun yok gibi anladımBakayım bi becerebilirsem
degerler iyi dedi canim kafatasi kemikleri olusmaya basladi o sebrpten yogurt balik vs liste verdi bunlari ye 1 ay sonra degerlerin iyi cikarsa hic takviye vs vermeyecegim dedi susn da hic bir sey kullanmiyorumÇok sevindim canımense kalınlığı ve burun kemiği olumlu ise risk çok azalıyor
Teşekkür ederim canım, bende arkadaşıma soracağım gittiği yerin ismini bir de ondan fiyat sorayım
Merhaba, ben de bugün ikili taramaya gittim. Öğlen yemek yememe rağmen bebiş takla atıyorduKızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Anladım canım bana hiç değer vb bakmadan bir takviye verdi bir de aile hekimin damla yazacak mutlaka ikisini de kullan dedidegerler iyi dedi canim kafatasi kemikleri olusmaya basladi o sebrpten yogurt balik vs liste verdi bunlari ye 1 ay sonra degerlerin iyi cikarsa hic takviye vs vermeyecegim dedi susn da hic bir sey kullanmiyorum
Gözün aydın canımMerhaba, ben de bugün ikili taramaya gittim. Öğlen yemek yememe rağmen bebiş takla atıyordudoktoru biraz zorladı fazla hareket etmesi ama herşeyini görebildi çok şükür cinsiyet için çok büyük ihtimal erkek dedi
Benim de çıktı karnım yaBen de sordum ve karnım çıktı gibi doktora bebek mi gobek mi dedimo da bu haftalar çok erken dedi büyük ihtimalle gazdır hareketi sordum ilk gebeliğin 19. Haftada hissedersin dedi ikinci olsaydı 16 derdim dedi
Benim hamile arkadaslarimda cok vitamin kullaniyor bana vitamin ilaclari cok istah aciyor haftsda 500 gr balik ye dedi 6 avuc ici kadar kirmizi et vs bunlar vitamin ilaclarina gore daha maliyetli tabiAnladım canım bana hiç değer vb bakmadan bir takviye verdi bir de aile hekimin damla yazacak mutlaka ikisini de kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?