2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya ben çay delisiyim. Özlüyorum baya. Sabah akşam 3 er bardak fix içerdim. Şimdi açık ne tadı var ne bişey. Limonlu denedim o da bi şeye benzemiyor
En iyisi içmemek o zaman yada bir bardak tam dem içmek

Çok teşekkür ederim bunu mutlaka yapıcam soğandan daha iyiymiş
Bunun dışında soğan yiyeceğin zaman çok yeme ama midene dokunabilir soğan .. söğüş soğan yap üzerine halis zeytinyağı limon ve biraz pul biber dök o şekilde tüket bu şekilde antioksidan etkisi çoğalıyor

Ya ben çay delisiyim. Özlüyorum baya. Sabah akşam 3 er bardak fix içerdim. Şimdi açık ne tadı var ne bişey. Limonlu denedim o da bi şeye benzemiyor
Çok öay tutkunu değilim ama içtiğim zamanda asla açık içemezdim gebe değilken şuanda da ben bulantılardan çok içemiyorum ama içebildiğim zamanlarda günlük layığıyla 2-3 bardak normal demde içiyorum:) bir fincanda türk kahvesi. Doktor sorun yok bu miktarlarda dedi. Zaten çay için bebekten ziyade demir emilimini azalttığı için sizde demir eksiliği kansızlık yaratır diye fazlasını önermiyoruz dedi. Ama abartmamak da fayda var tabii

İkili test dediği kan tahlili o çok para değil ben Acıbadem de Sağlık sigortam vardı 200 falan tuttu ama ikili test günü bakılan ense kalınlığı vs.o detaylı ultrason diye gözüküyor detaylı ultrasona para veriyorsun asıl

Mfk video yayımlamisti yeni denyler yapılmış çay demiri eksiltmiyormus

Ben özel hastanede kendi doktoruma yaptırdım ikili test 175 TL normal muayyenede 380 tl

Ben de pregna ya başladım beyaz tenli oldugumdan bana uydu ama buğday ve esmerde garip durabilir gibi

Kızlar tarayıcıdan giriyorum siteye çok reklam çıkıyor yazı yazarken de zorlanıyorum. Google playda uygulama yok, nasıl giriyorsunuz siz

Kızlar hepinize merhaba sürekli burayı takip edemiyorum ama ara ara girip mesajlarınıza bakıyorum. Bugün ikili tarama için gittim boy , boyun ölçüleri normal iyi dedi kan sonucu da 2 3 hafta sonra cikicakmis. Bugün miniğimin ellerini ve ayaklarını gördüm

Kızlar tarayıcıdan giriyorum siteye çok reklam çıkıyor yazı yazarken de zorlanıyorum. Google playda uygulama yok, nasıl giriyorsunuz siz
Opera yükle ordan gir orda hiç reklam olmuyor uygulamada da reklam var sağ üst köşede geçmiş listesini açan yere tıkla aşağı doğru uygulama yükle yazıyor ordan yükleniyor uygulaması Android de

Maşallah darısı başımıza olsun inşallah bende yarın gideceğim doktora çok heyecanlıyım

Cips yiyen var mı kızlar canım çok çekiyor yiyorum sonra da üzülüyorum
Cips normalde de çok yemezdim kırk yılda bir canım isterse ... Şimdiye kadar canım istemedi ama istersede kendimden o hazzı sakınmam sık yenince dokunur bence arada bir yemekten birşey olmaz sende azalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…