- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.781
En iyisi içmemek o zaman yada bir bardak tam dem içmekYa ben çay delisiyim. Özlüyorum baya. Sabah akşam 3 er bardak fix içerdim. Şimdi açık ne tadı var ne bişey. Limonlu denedim o da bi şeye benzemiyor
Bunun dışında soğan yiyeceğin zaman çok yeme ama midene dokunabilir soğan .. söğüş soğan yap üzerine halis zeytinyağı limon ve biraz pul biber dök o şekilde tüket bu şekilde antioksidan etkisi çoğalıyorÇok teşekkür ederim bunu mutlaka yapıcam soğandan daha iyiymiş
Çok öay tutkunu değilim ama içtiğim zamanda asla açık içemezdim gebe değilken şuanda da ben bulantılardan çok içemiyorum ama içebildiğim zamanlarda günlük layığıyla 2-3 bardak normal demde içiyorum:) bir fincanda türk kahvesi. Doktor sorun yok bu miktarlarda dedi. Zaten çay için bebekten ziyade demir emilimini azalttığı için sizde demir eksiliği kansızlık yaratır diye fazlasını önermiyoruz dedi. Ama abartmamak da fayda var tabiiYa ben çay delisiyim. Özlüyorum baya. Sabah akşam 3 er bardak fix içerdim. Şimdi açık ne tadı var ne bişey. Limonlu denedim o da bi şeye benzemiyor
İkili test dediği kan tahlili o çok para değil ben Acıbadem de Sağlık sigortam vardı 200 falan tuttu ama ikili test günü bakılan ense kalınlığı vs.o detaylı ultrason diye gözüküyor detaylı ultrasona para veriyorsun asılKızlar haftaya 11.haftalık oluyoruz.
Normalde kontrollerimi özelde takip ettiriyorum.
İkili test için devletten randevu aldım. Gitttiğimde direkt bakarlar mı? Yoksa farklı bir güne mi çağırırlar.
Devlette yaptıranlardan fikir istiyorum.
Bu arada normalde MEDİPOLE gidiyorum. Bu testin tahmini ücretini bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
Mfk video yayımlamisti yeni denyler yapılmış çay demiri eksiltmiyormusÇok öay tutkunu değilim ama içtiğim zamanda asla açık içemezdim gebe değilken şuanda da ben bulantılardan çok içemiyorum ama içebildiğim zamanlarda günlük layığıyla 2-3 bardak normal demde içiyorum:) bir fincanda türk kahvesi. Doktor sorun yok bu miktarlarda dedi. Zaten çay için bebekten ziyade demir emilimini azalttığı için sizde demir eksiliği kansızlık yaratır diye fazlasını önermiyoruz dedi. Ama abartmamak da fayda var tabii
Ben özel hastanede kendi doktoruma yaptırdım ikili test 175 TL normal muayyenede 380 tlKızlar haftaya 11.haftalık oluyoruz.
Normalde kontrollerimi özelde takip ettiriyorum.
İkili test için devletten randevu aldım. Gitttiğimde direkt bakarlar mı? Yoksa farklı bir güne mi çağırırlar.
Devlette yaptıranlardan fikir istiyorum.
Bu arada normalde MEDİPOLE gidiyorum. Bu testin tahmini ücretini bilen varsa paylaşırsa sevinirim.
E ne yapıyormuş senelerdir bizleri kandırıyorlarmıymışMfk video yayımlamisti yeni denyler yapılmış çay demiri eksiltmiyormus
Bilmiyorum kiE ne yapıyormuş senelerdir bizleri kandırıyorlarmıymış
Benim sonuçlarım iyi çıkmış çok şükür . İki grafik var biri senin değerin diğeri ortalama değeri gösteriyor :)Ben de bugün hastane laboratuvarina baktım rapor çıkmış ama doktor onaylamamis gibiydi anlayamadımsizin grafij nasıldı
Ben de pregna ya başladımKızlar geçen gün eczaneye danıştım aklıma geldi size de söylim dedim güneş kremi sordum burda birinin paylaştığını verdi bana da almadım ama testır boy verdi denemem için solente pragna galiba mor yazılı olan.. başka bir ürün veremem kesinlikle kullanabileceğin bi bu krem var dedi .. denedim cildim karma benim pul pul olan yerde var siyah noktada var .. onu sürmeden önce hindistan cevizi yağı sürdüm biraz özellikle kuru olan ağız kenarıma ve göz çevreme sürdüm .. sonra bir parmak güneş kremini sürdüm.. sürerken yüzüm bembeyaz oldu biraz ovunca çekti ama gene açık renk fondöten sürmüşüm gibi bir süre kaldı kendisi çektikten sonra hiç kuruma yada yağlı bir his yaşatmadı özellikle göz çevremede sürdüm gözlerimde yanma yapacak mı diye gün sonuna kadar hiç bir şekilde yanmasidı gözlerim ... Yani sanırım her cilt tipine uygun olabilir bu krem aklınızda olsun benim en çok hoşuma giden yanı gözlerimi yakmamış olması çünkü normal zamanda bile göz yakmayan güneş kremi çok zor bulunuyor
Aburu cuburu kestim ama çayda biraz daha zorlanıyorumKızlar çayı kaç bardak içiyorsunuz?
Bir duble fincan kahve, 2-3 çb açık çay içiyorum.
Ama canım normal demde çay istiyor.
Ben de çok severim, kestim canımCips yiyen var mı kızlarcanım çok çekiyor yiyorum sonra da üzülüyorum
Keseyim bende madem canım biraz kendimi tutmam lazımBen de çok severim, kestim canım
Ben esmerimBen de pregna ya başladımbeyaz tenli oldugumdan bana uydu ama buğday ve esmerde garip durabilir gibi
Opera yükle ordan gir orda hiç reklam olmuyorKızlar tarayıcıdan giriyorum siteye çok reklam çıkıyor yazı yazarken de zorlanıyorum. Google playda uygulama yok, nasıl giriyorsunuz siz
Maşallah darısı başımıza olsun inşallah bende yarın gideceğim doktora çok heyecanlıyımKızlar hepinize merhaba sürekli burayı takip edemiyorum ama ara ara girip mesajlarınıza bakıyorum. Bugün ikili tarama için gittim boy , boyun ölçüleri normal iyi dedi kan sonucu da 2 3 hafta sonra cikicakmis. Bugün miniğimin ellerini ve ayaklarını gördüm
Cips normalde de çok yemezdim kırk yılda bir canım isterse ... Şimdiye kadar canım istemedi ama istersede kendimden o hazzı sakınmam sık yenince dokunur bence arada bir yemekten birşey olmaz sende azaltCips yiyen var mı kızlarcanım çok çekiyor yiyorum sonra da üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?