2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allahım esirgesin canım çok üzüldüm.
Besinlerle de alamamış demek ki
Onun folat deposu 5 falandı bebeğini kaybettikten sonra 6 ay folik asit kullandı doktor 6 aydan önce hamile kalmayacaksin dedi ama çok şükür şimdi ocakta kızı doğdu 5 aylık oldu bile

Sağlıkla gelsin İnşallah

şişkinlik yaşayan var mı kızlar ben özellikle akşamları karbonhidrat tükettiysem öyle bir şişiyorum ki size anlatamam 5 aylık falan hamile gibi oluyor karnım. sindirim sistemimin içinden geçti bu hormonlar

Ben öğlen bile yaşıyorum onu

Kızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem

Kızlar haftaya 11.haftalık oluyoruz.
Normalde kontrollerimi özelde takip ettiriyorum.
İkili test için devletten randevu aldım. Gitttiğimde direkt bakarlar mı? Yoksa farklı bir güne mi çağırırlar.
Devlette yaptıranlardan fikir istiyorum.
Bu arada normalde MEDİPOLE gidiyorum. Bu testin tahmini ücretini bilen varsa paylaşırsa sevinirim.

Kızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Bebeğin pozisyonu müsait değilse doktor ense kalınlığı olcmekte zorlanıyor o yüzden tavsiye ediyorlar

çok rahatsız ediyor mu sizi çözüm bulabildiniz mi
Kuru kayısı ekşisi diyorlar bizde o çok iyi geliyor kavun iyi geliyor evelik otu var bizde hamilelikte çok iyi dediler ondan pişirip yedim o anında çözdü

Kızlar sizce beklemeli miyim yoksa gideyim mi bugün çok kararsızım bir daha ki randevum bir ay sonra çünkü
Sırf meraktan gidiyorum başka bir şey değil o yüzden bilemedim sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi tuhaf
Aynııı buna benzer bir olaydan randevu almıştım iptal ettim ben de jashajsja doktoruma ayıp ediyormuşum gibi geldi ama pişmanımmm. İptal etme git

Kızlar bişi sorcam hiç karnınızda bi hareket hissettiğiniz oldu mu? Erken şuanda hissedilmez ama bazıları istisna olabilir belki ilkten damar oynaması gibi hissedilebiliyormuş tecrübeli kişiler öyle dediydi
Benim de hep aynı noktada, saniyelik süren minicik bir hissiyat oluyor. İlk bebeğim o yüzden yanılıyorum sanırım ama o gazsa bile beni mutlu ediyor

Aaa yorum yaptıktan sonra okudum bunu da ilginçmiş

ben normal tok gittim. ilk dakika bi hareket etti doktor 15 dk bakti tam boyunu olcecekken asla hareket etmedi . cay ve cikolata verdi hemsireler 15 bekledim ve o ara koridorda yurudum tekrar girdik ay bi kipir kipir sukur ☺tam o ara boyunu olctu

Kanama alanın geçmiş mi canım

Benim de hep aynı noktada, saniyelik süren minicik bir hissiyat oluyor. İlk bebeğim o yüzden yanılıyorum sanırım ama o gazsa bile beni mutlu ediyor
Ben de sordum ve karnım çıktı gibi doktora bebek mi gobek mi dedim o da bu haftalar çok erken dedi büyük ihtimalle gazdır hareketi sordum ilk gebeliğin 19. Haftada hissedersin dedi ikinci olsaydı 16 derdim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…