- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.721
Onun folat deposu 5 falandı bebeğini kaybettikten sonra 6 ay folik asit kullandı doktor 6 aydan önce hamile kalmayacaksin dedi ama çok şükür şimdi ocakta kızı doğdu 5 aylık oldu bileAllahım esirgesin canım çok üzüldüm.
Besinlerle de alamamış demek ki
Sağlıkla gelsin İnşallahBacak arasında kordon vardı canım bende çok önemli değil cinsiyet dedim pek üstelemedim bu aylarda yanılma payı oluyor çünkü en sağlıklısı 16.hafta çok merak edersen 2 hafta sonra gel dedi ama 16.haftada gitmeye düşünüyorum
Ben öğlen bile yaşıyorum onuşişkinlik yaşayan var mı kızlar ben özellikle akşamları karbonhidrat tükettiysem öyle bir şişiyorum ki size anlatamam 5 aylık falan hamile gibi oluyor karnım. sindirim sistemimin içinden geçti bu hormonlar
çok rahatsız ediyor mu sizi çözüm bulabildiniz miBen öğlen bile yaşıyorum onu
Bebeğin pozisyonu müsait değilse doktor ense kalınlığı olcmekte zorlanıyor o yüzden tavsiye ediyorlarKızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Utrason öncesi türk kahvesi ve çikoata tavsiye ediliyor. Bebek hareketleniyorKızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Kuru kayısı ekşisi diyorlar bizde o çok iyi geliyor kavun iyi geliyor evelik otu var bizde hamilelikte çok iyi dediler ondan pişirip yedim o anında çözdüçok rahatsız ediyor mu sizi çözüm bulabildiniz mi
Kusmamak için direndiğim şeyleri yapıyorum soda içmek gibiçok rahatsız ediyor mu sizi çözüm bulabildiniz mi
Kızlar sizce beklemeli miyim yoksa gideyim mi bugün çok kararsızımbir daha ki randevum bir ay sonra çünkü
Aynııı buna benzer bir olaydan randevu almıştım iptal ettim ben de jashajsja doktoruma ayıp ediyormuşum gibi geldi ama pişmanımmm. İptal etme gitSırf meraktan gidiyorum başka bir şey değil o yüzden bilemedim sanki doktorumu aldatıyormuşum gibi tuhaf
Benim de hep aynı noktada, saniyelik süren minicik bir hissiyat oluyor. İlk bebeğim o yüzden yanılıyorum sanırım ama o gazsa bile beni mutlu ediyorKızlar bişi sorcam hiç karnınızda bi hareket hissettiğiniz oldu mu? Erken şuanda hissedilmez ama bazıları istisna olabilir belki ilkten damar oynaması gibi hissedilebiliyormuş tecrübeli kişiler öyle dediydi
Aaa yorum yaptıktan sonra okudum bunu daKızlar doktordan çıktım şimdi afedersiniz tam bir gerizekalı kanama alanı görmeden progestan yazıp 3 gün rapor verdi düşük tehdidi diye sırf karnım ağrıyor dedim diye halbuki ağrımıyor bile, bir daha kendi doktorumdan başka doktora gitmeyeceğim pişmanım gerçekten, sırf merak ettim diye gitmiştim tek pozitif yanı kalp atışını tekrar dinlemiş oldum. İstirahat et dedi tuvalet ve yemek hariç kalkma dedi bir de şaka gibi kanamam yok dememe rağmen deli midir nedir
ben normal tok gittim. ilk dakika bi hareket etti doktor 15 dk bakti tam boyunu olcecekken asla hareket etmedi . cay ve cikolata verdi hemsireler 15 bekledim ve o ara koridorda yurudum tekrar girdik ay bi kipir kipir sukur ☺tam o ara boyunu olctuKızlar ultrasona gitmeden çikolata yedim kahve içtim diyenler oluyor ya, bebeğin ultrasonda hareket etmesi daha mi iyi oluyor,ikili taramaya öyle mi gitsem
Kan testi sonucunda değerlerin nasıldı canım gözün aydınKızlar 12+3 oldum bugün ikili test sonucum düşük çıkmış çok şükür cinsiyet tahmini yapabilirseniz sevinirim
Kanama alanın geçmiş mi canımben normal tok gittim. ilk dakika bi hareket etti doktor 15 dk bakti tam boyunu olcecekken asla hareket etmedi . cay ve cikolata verdi hemsireler 15 bekledim ve o ara koridorda yurudum tekrar girdik ay bi kipir kipir sukur ☺tam o ara boyunu olctu
Ben de sordum ve karnım çıktı gibi doktora bebek mi gobek mi dedimBenim de hep aynı noktada, saniyelik süren minicik bir hissiyat oluyor. İlk bebeğim o yüzden yanılıyorum sanırım ama o gazsa bile beni mutlu ediyor
Aynen benideBenim de hep aynı noktada, saniyelik süren minicik bir hissiyat oluyor. İlk bebeğim o yüzden yanılıyorum sanırım ama o gazsa bile beni mutlu ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?