2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar çayı kaç bardak içiyorsunuz?
Bir duble fincan kahve, 2-3 çb açık çay içiyorum.
Ama canım normal demde çay istiyor.
200 mg kafein günlük limit demişti doktorum. Ben çayı çoook açık 3-4 bardak içiyorum 2-3 günde bir. Kahveden de midem bulanmıştı neyse ki hayatımdan çıkardım ama çayı demli özlüyorum ben de

Kızlar ya bnm sol kalcamda ağrım var bu iki gündür baya baya arttı sizde de başladı mı rahim buyumesi fln diyorlar valla yürümekte bile zorlaniyorum

Kızlar ya bnm sol kalcamda ağrım var bu iki gündür baya baya arttı sizde de başladı mı rahim buyumesi fln diyorlar valla yürümekte bile zorlaniyorum
Magnezyum veya d vitamini eksikliği olabilir

bugün doktora gittim 8+4 olmuş kalp atışı gelişi normal dedi progestan duphastona devam et dedi tansiyonumu düşürdüğü için fitil olarak kullan dedi ilk defa fiitil olarak aldım ama fena halde adet sancısı gibi sancım var korkuyorum bişi olmuş diye

Cumartesi doktora gidicem bakalım ne dicek soda başladım yeni bulantilarim hafifledi d vitaminide yeni baslicam ins geçer gerckten dayanılmaz ağrı oluyor bazen
Maden suyunun fazlası böbrek taşı yapıyor bana doktorum sakın her gün maden suyu içeyim deme demişti aklında bulunsun

Büyük ihtimalle itmeyi hızlı yapmış olabilrsin ben hiç cesaret edemedim fitil olarak almaya doktorumda ağızdan al dedi hep psikolojik olarak etkilendiysen istersen ağızdan al

Öncellikle maşallah Progestanı uzun süre fitil olarak kullandım sancı yapmadı ben de. Belki elinizle itmeye çalışırken tahriş etmiş olabilirsiniz ya da 8. Haftalarda olan ağrılardan olabilir telaş etmeyin , devam ederse doktorunuza haber verirsinix

daha önce kürtaj olduğum için çok korkuyorum hiç bu kadar şiddrtli ağrı olmafığı için napacağımı bilemedim

Maden suyunun fazlası böbrek taşı yapıyor bana doktorum sakın her gün maden suyu içeyim deme demişti aklında bulunsun
Aaa ben Alman’ım ve bizde maden suyu su gibi içilir böbrek taşı da yapmıyor ama herkesin doktorunu dinlemesinde fayda var tabii

Benim oluyor özellikle üstüne basınca sol ayağının kalça kemiğim acıyor bazen kalkarken otururken de oluyor rahim büyümesine bağladım bende olayı sürekli hali geçti şimdi arada bir oluyor
Yavrum günde iki şişe içilebilir ama sodyumu düşük olan sodalardan bazıları yüksek doz oluyor ona dikkat edilmesi gerekiyor mineral bakımından zengin olduğu için aksine her gün bi tane içmek çok faydalı.. seneler önce aynı endişeyle ablam danışmıştı doktoruna ilk gebeliğinde içiyorum midem için ama zararı nedir diye o cevabı vermişti doktor

daha önce kürtaj olduğum için çok korkuyorum hiç bu kadar şiddrtli ağrı olmafığı için napacağımı bilemedim
Stres de çok zararlı inşallah bu sefer sağlıkla gelecek kucağınıza bebiş güzelce uzanıp ayaklarınızın altına yastık koyun. Zamanla azalacaktır

Kokusu parfüm olmadığı için kötü ama sürünce gelmiyor hiç . Sivilce banada yapıyorlardı işte en son procsinin güneş kremini denemiştim o çok iyi gelmişti bana göz yakmasıda azdı diğerlerine göre ya ne markalar denedim hepsi yakıyor deli oluyordum alerjili gibi geziyordum kız arada iç çayını güzelce valla benim ağız tadım kötü de içemiyorum yoksa keyif yaparken içerim haftada bi kaç bardaktan birşey olmaz.. ben ilk gebeliğimde her gün kahvaltıda içtim topaç gibide doğurdum hiç birşeyi eksik olmadı şükürler olsun her denileni de yaparsak var ya ölürüz

Yarın doktorunu ara ilaç yan etkisi mi diye sor .. ama ağrı çok normal rahim büyümesi sancı yapar ben hala yaşıyorum sancı dün sabah hele dedim kesin kanama olacak o derece ağrıyla uyandım kalçama bacaklarıma vuruyordu adet sancısı gibi

evet aslında sancı olur ama fitlden sonra okunca bişi mi oldu dedim

Sizin gebelik 16.haftada görünüyor bilgileri girerken yanlış tarih seçtiniz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…