- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.821
200 mg kafein günlük limit demişti doktorum. Ben çayı çoook açık 3-4 bardak içiyorum 2-3 günde bir. Kahveden de midem bulanmıştı neyse ki hayatımdan çıkardım ama çayı demli özlüyorum ben deKızlar çayı kaç bardak içiyorsunuz?
Bir duble fincan kahve, 2-3 çb açık çay içiyorum.
Ama canım normal demde çay istiyor.
Geçmiş olsunZaten bugün geçmezse artık gideceğim dedim ve gerçekten geçmiyor. Çok sağolun bilgiler için
Magnezyum veya d vitamini eksikliği olabilirKızlar ya bnm sol kalcamda ağrım var bu iki gündür baya baya arttı sizde de başladı mı rahim buyumesi fln diyorlar valla yürümekte bile zorlaniyorum
Cumartesi doktora gidicem bakalım ne dicek soda başladım yeni bulantilarim hafifledi d vitaminide yeni baslicam ins geçer gerckten dayanılmaz ağrı oluyor bazenMagnezyum veya d vitamini eksikliği olabilir
Maden suyunun fazlası böbrek taşı yapıyor bana doktorum sakın her gün maden suyu içeyim deme demişti aklında bulunsunCumartesi doktora gidicem bakalım ne dicek soda başladım yeni bulantilarim hafifledi d vitaminide yeni baslicam ins geçer gerckten dayanılmaz ağrı oluyor bazen
Büyük ihtimalle itmeyi hızlı yapmış olabilrsin ben hiç cesaret edemedim fitil olarak almaya doktorumda ağızdan al dedi hep psikolojik olarak etkilendiysen istersen ağızdan albugün doktora gittim 8+4 olmuş kalp atışı gelişi normal dedi progestan duphastona devam et dedi tansiyonumu düşürdüğü için fitil olarak kullan dedi ilk defa fiitil olarak aldım ama fena halde adet sancısı gibi sancım var korkuyorum bişi olmuş diye
Öncellikle maşallahbugün doktora gittim 8+4 olmuş kalp atışı gelişi normal dedi progestan duphastona devam et dedi tansiyonumu düşürdüğü için fitil olarak kullan dedi ilk defa fiitil olarak aldım ama fena halde adet sancısı gibi sancım var korkuyorum bişi olmuş diye
daha önce kürtaj olduğum için çok korkuyorum hiç bu kadar şiddrtli ağrı olmafığı için napacağımı bilemedimÖncellikle maşallahProgestanı uzun süre fitil olarak kullandım sancı yapmadı ben de. Belki elinizle itmeye çalışırken tahriş etmiş olabilirsiniz ya da 8. Haftalarda olan ağrılardan olabilir telaş etmeyin , devam ederse doktorunuza haber verirsinix
AaaMaden suyunun fazlası böbrek taşı yapıyor bana doktorum sakın her gün maden suyu içeyim deme demişti aklında bulunsun
bidaha fitil olarak kullanmam zaten bu sancıdan sonraBüyük ihtimalle itmeyi hızlı yapmış olabilrsin ben hiç cesaret edemedim fitil olarak almaya doktorumda ağızdan al dedi hep psikolojik olarak etkilendiysen istersen ağızdan al
Benim oluyor özellikle üstüne basınca sol ayağının kalça kemiğim acıyor bazen kalkarken otururken de oluyor rahim büyümesine bağladım bende olayı sürekli hali geçti şimdi arada bir oluyorKızlar ya bnm sol kalcamda ağrım var bu iki gündür baya baya arttı sizde de başladı mı rahim buyumesi fln diyorlar valla yürümekte bile zorlaniyorum
Yavrum günde iki şişe içilebilir ama sodyumu düşük olan sodalardan bazıları yüksek doz oluyor ona dikkat edilmesi gerekiyor mineral bakımından zengin olduğu için aksine her gün bi tane içmek çok faydalı.. seneler önce aynı endişeyle ablam danışmıştı doktoruna ilk gebeliğinde içiyorum midem için ama zararı nedir diye o cevabı vermişti doktorMaden suyunun fazlası böbrek taşı yapıyor bana doktorum sakın her gün maden suyu içeyim deme demişti aklında bulunsun
Stres de çok zararlı inşallah bu sefer sağlıkla gelecek kucağınıza bebişdaha önce kürtaj olduğum için çok korkuyorum hiç bu kadar şiddrtli ağrı olmafığı için napacağımı bilemedim
Kokusu parfüm olmadığı için kötü ama sürünce gelmiyor hiç . Sivilce banada yapıyorlardı işte en son procsinin güneş kremini denemiştim o çok iyi gelmişti bana göz yakmasıda azdı diğerlerine göre ya ne markalar denedim hepsi yakıyor deli oluyordum alerjili gibi geziyordumEvet bende onu kullanıyorum.
Cildim alerjik normalde farmasi filan sivilce yapardı yapmadı ona sevindim. Kokusu abartılı değil kötü diye yorum yazıyordu. Parfümsüz sonuçta daha ne olsun.
Eşim o kadar açık koyuyor ki o koymadan hemen adam gibi orta karar doldurup içiyorum. Ama özledim şöyle mis bergamot kokulu demli bir çay.
Bir ara da çayın dişe vs faydası tartışılıyordu.
Limonlu çay çayın zararlı etkisini alıyor aslında. Ama ben sevemedim.
Yarın doktorunu ara ilaç yan etkisi mi diye sor .. ama ağrı çok normal rahim büyümesi sancı yapar ben hala yaşıyorum sancı dün sabah hele dedim kesin kanama olacak o derece ağrıyla uyandım kalçama bacaklarıma vuruyordu adet sancısı gibibugün doktora gittim 8+4 olmuş kalp atışı gelişi normal dedi progestan duphastona devam et dedi tansiyonumu düşürdüğü için fitil olarak kullan dedi ilk defa fiitil olarak aldım ama fena halde adet sancısı gibi sancım var korkuyorum bişi olmuş diye
inşallah kardeşlerimStres de çok zararlı inşallah bu sefer sağlıkla gelecek kucağınıza bebişgüzelce uzanıp ayaklarınızın altına yastık koyun. Zamanla azalacaktır
evet aslında sancı olur ama fitlden sonra okunca bişi mi oldu dedimYarın doktorunu ara ilaç yan etkisi mi diye sor .. ama ağrı çok normal rahim büyümesi sancı yapar ben hala yaşıyorum sancı dün sabah hele dedim kesin kanama olacak o derece ağrıyla uyandım kalçama bacaklarıma vuruyordu adet sancısı gibi
Sizin gebelik 16.haftada görünüyor bilgileri girerken yanlış tarih seçtiniz galibabugün doktora gittim 8+4 olmuş kalp atışı gelişi normal dedi progestan duphastona devam et dedi tansiyonumu düşürdüğü için fitil olarak kullan dedi ilk defa fiitil olarak aldım ama fena halde adet sancısı gibi sancım var korkuyorum bişi olmuş diye
Korkma denk gelmiştir ama sen yinede rahat etmek için yarım doktorunu araevet aslında sancı olur ama fitlden sonra okunca bişi mi oldu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?