2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
amin insallah saglikla gelir bebisler

bana ayrıca tarama testlerinin doğruluk payı %60 demişti iki doktor. bende nipt yaptırdım. dar kapsamlı bile çok uygun ve tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. tabi herkesin farklı kararları mevcut öğrenip napacağım gibi.
tüm gebelikler sağlıkla ilerlesin inşaallah

Yani fetal yaptirmak icin bir hastalik durumunda bebegi dunyaya getirmemeyi dusunuyo olmak gerekli. Herturlu kabul diyen arkadaslarda var. O zmn hastalik ogrenmenin bi anlami yok. Benim fikrim bu
İnsallah tum gebelikler saglikla ilerlesin tum bebisler saglikla gelsin

Pgd li embriyo transferi olduğum halde doktorum mutlaka fetal DNA testini istedi haftaya gidicem test için. Bu hafta doktorumda randevum cmtesi hocayla görüşüp testi yaptırıcam. 2li teste gerek yok dedi.

Kızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına

Kızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına
Kesilme değilde koku hassasiyeti filan azaldı birden azalmıyor ama yavaş yavaş azalıyor. Mesela sigara kokusu duysam hâlâ aynı midem bulanıyor. Ama önce elimde poşetle geziyordum çok şükür birazcık azaldı

Bana doktorum kesinlikle yasakladı o ağrıdan sonra ben de tövbe ettim

Dün bende ilk kez yaptım fitili ama sancım olmadı bende 9+5 bugün
Fitil agri sanci yapmıyor. Tup bebekle hamile kalanlara 3 ay fitil ve igne kullandiriliyor.
Fitilin emilimi daha yuksek yutmaya gore. Sizin fitile devam edin kafanizi karistirmayin

Bebeğim işte aynı şeyi diyoruz aslında sen mesela direk fetal dna yaptırmışsın 650 euroya. Bende arkadaşa bunu nasıl yaptırmak istediğine göre maliyeti değişir demek istemiştim
Amniyosentez de maliyeti düşük ama kesin sonuç veren bir yöntem olarak tercih ediliyor demek istedim eğer kan da yüksek çıkarsa.
Buda seçenekler arasında ama sabah işe giderken yazdığım için hepsi birbirine karışmış

Bu bizim mide bulantıları ne zaman geçecek aca eskiden hamile kalsam da midem bulansa da çok mutlu olcam diyodum halbuki evim arabam olsun diye de bişiler söylüyorum ama dua saatine bu denk geldi
Hahahaha 13. Haftadan bildiriyorum hala sabahları ve öğünlerden sonra midem bulanıyor dr 16. Haftaya kadar sürebilir dedi

Hahahaha 13. Haftadan bildiriyorum hala sabahları ve öğünlerden sonra midem bulanıyor dr 16. Haftaya kadar sürebilir dedi
Ya sabahları 2 3 kere kusuyorum gece mide bulantısından zor uyuyorum. Gram eksilmiyor sürekli mide bulantısı var sürekli günde 1-2 saat rahat olsam neyse iyice arttı. Geçen varya afedersiniz hem tuvaletteyim hem önümde kova

Dışarı çıkıyor musunuz gezmeye filan. bana hem iyi hem de kötü geliyor kötü yanı tansiyonum düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…