- Konu Sahibi sunshine__
-
- #8.861
amin insallah saglikla gelir bebislerKuzum ben fetal dna yaptirdim. Konuyo cok hakimim. Hatta buraya detayli bi sekilde yazdim
Bn genis kapsamlisini yaptim 650euro idi. Anbe kanindan bebegin dnasi saptaniyor. Genetik hastaliklari busrkilde belirliyor. Genetik tarama oldugu icin down sendromu da vardi evet icinde ama bildigimiz bilmedigimiz cok sayida genetik hastaliga bakildi. Dogruluk payi cogu hastalik icin %99,9 bazilari icin %98. Allah korusun yanlis sonucta 50.000euro tazminat veriyor bnm yaptirdigim. En guzeli de cinsiyeti 10. Haftada ogreniyorsun
Bunu yapinca 2-3-4 lu testleri yapmiyorsun
Ki ztn 2li testin yanilma payi %15 ki bu asiri büyük bir oran.
Amniyosentez bambaska birsey onu karistirmissin 2li testte sorun cikarsa maddi duruma gore fetal dna ya yonlendirilir eger fetal de de sorun cikarsa bebekten ornek almak icin amniyosentez alinir allah hickimseye yasatmasin..
İçime erkek doğduTahmini olan var mı
Kuzum ben fetal dna yaptirdim. Konuyo cok hakimim. Hatta buraya detayli bi sekilde yazdim
Bn genis kapsamlisini yaptim 650euro idi. Anbe kanindan bebegin dnasi saptaniyor. Genetik hastaliklari busrkilde belirliyor. Genetik tarama oldugu icin down sendromu da vardi evet icinde ama bildigimiz bilmedigimiz cok sayida genetik hastaliga bakildi. Dogruluk payi cogu hastalik icin %99,9 bazilari icin %98. Allah korusun yanlis sonucta 50.000euro tazminat veriyor bnm yaptirdigim. En guzeli de cinsiyeti 10. Haftada ogreniyorsun
Amniyosentez bambaska birsey onu karistirmissin 2li testte sorun cikarsa maddi duruma gore fetal dna ya yonlendirilir eger fetal de de sorun cikarsa bebekten ornek almak icin amniyosentez alinir allah hickimseye yasatmasin..
Tahmini olan var mı
Yani fetal yaptirmak icin bir hastalik durumunda bebegi dunyaya getirmemeyi dusunuyo olmak gerekli. Herturlu kabul diyen arkadaslarda var. O zmn hastalik ogrenmenin bi anlami yok. Benim fikrim bubana ayrıca tarama testlerinin doğruluk payı %60 demişti iki doktor. bende nipt yaptırdım. dar kapsamlı bile çok uygun ve tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. tabi herkesin farklı kararları mevcut öğrenip napacağım gibi.
tüm gebelikler sağlıkla ilerlesin inşaallah
Dün bende ilk kez yaptım fitili ama sancım olmadı bende 9+5 bugüninşallah kardeşlerim
Kesilme değilde koku hassasiyeti filan azaldı birden azalmıyor ama yavaş yavaş azalıyor. Mesela sigara kokusu duysam hâlâ aynı midem bulanıyor. Ama önce elimde poşetle geziyordum çok şükür birazcık azaldıKızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına
Bana doktorum kesinlikle yasakladıBnde inisdibi tüketiyorum en düşük sodyum oranli onu buldum isterseniz araştırın sanırım erzurumdaydiniz burda bu markada çok var bn bursada fln denk gelmemistim ama diyet yaparken diyetisyenimde direk bu markayı soylemisti
Fitil agri sanci yapmıyor. Tup bebekle hamile kalanlara 3 ay fitil ve igne kullandiriliyor.Dün bende ilk kez yaptım fitili ama sancım olmadı bende 9+5 bugün
Bebeğim işte aynı şeyi diyoruz aslında sen mesela direk fetal dna yaptırmışsın 650 euroya. Bende arkadaşa bunu nasıl yaptırmak istediğine göre maliyeti değişir demek istemiştimKuzum ben fetal dna yaptirdim. Konuyo cok hakimim. Hatta buraya detayli bi sekilde yazdim
HahahahaBu bizim mide bulantıları ne zaman geçecek acaeskiden hamile kalsam da midem bulansa da çok mutlu olcam diyodum halbuki evim arabam olsun diye de bişiler söylüyorum ama dua saatine bu denk geldi
Akşamları canimKızlar balık yağını sabah mı içiyorsunuz akşam mı
Kesilme değilde koku hassasiyeti filan azaldı birden azalmıyor ama yavaş yavaş azalıyor. Mesela sigara kokusu duysam hâlâ aynı midem bulanıyor. Ama önce elimde poşetle geziyordum çok şükür birazcık azaldı
Ya sabahları 2 3 kere kusuyorum gece mide bulantısından zor uyuyorum. Gram eksilmiyor sürekli mide bulantısı var sürekli günde 1-2 saat rahat olsam neyse iyice arttı. Geçen varya afedersiniz hem tuvaletteyim hem önümde kovaHahahaha13. Haftadan bildiriyorum hala sabahları ve öğünlerden sonra midem bulanıyor dr 16. Haftaya kadar sürebilir dedi
Dışarı çıkıyor musunuz gezmeye filan. bana hem iyi hem de kötü geliyor kötü yanı tansiyonum düşüyorYa sabahları 2 3 kere kusuyorum gece mide bulantısından zor uyuyorum. Gram eksilmiyor sürekli mide bulantısı var sürekli günde 1-2 saat rahat olsam neyse iyice arttı. Geçen varya afedersiniz hem tuvaletteyim hem önümde kova
Benim 11. Haftada gitti tatlımKızlar hiç mide bulantısı kesilen oldu mu? Ne zaman kesilecek bu yaa daha artıyo azalacağına
Aksam canımKızlar balık yağını sabah mı içiyorsunuz akşam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?