- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.501
Kuzum bir taraf zararlı bir taraf kullanabilirsin demiş sürekli enfeksiyon geçiriyorum bende o yüzden kullanmak istiyorum, bi doktoruma danışayım mademCanım ben kullanıyorum bir üstte arkadaşa da anlattım yaşadığımı yine de tercih meselesi tabi. Günlük temi iç çamaşırına iki damla kullaniyorum rahatlatıyor enfeksiyon önlüyor
Sen danış buraya da bilgi ver ben doktora danışmadim kullandım ama zararını görmedim yine de belki kişiden kişiye farkediyor olabilirKuzum bir taraf zararlı bir taraf kullanabilirsin demiş sürekli enfeksiyon geçiriyorum bende o yüzden kullanmak istiyorum, bi doktoruma danışayım madem
Tamam canım mutlaka yazarım buraya daSen danış buraya da bilgi ver ben doktora danışmadim kullandım ama zararını görmedim yine de belki kişiden kişiye farkediyor olabilir
ben neredeyse her hafta idrar yolu enfeksiyonu oluyorum.Kızlar hamilelikte nioli yağı kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz, idrar yolu enfeksiyonu için
Kuzum monurol de kullanmıştım da bende pek etkili olmadı maalesef.. şu anda pyeloseptyl kullanıyorum doktor doğuma kadar düşük dozlarda kullanmaya devam ettireceğini söyledi, geçmezse maalesef enfeksiyon hastalıklarına yönlendirecek çok stres yaptım bu sebeple bol bol su içerek atmaya çalışıyorumben neredeyse her hafta idrar yolu enfeksiyonu oluyorum.
Dün gece yatmadan önce 1b bardak suya Monurol ilaç ekleyip içtim. 8 saat hiç wc ye gitmemen gerekiyor.
Uykulu uykulu sabah 5de kalkıp lavoboya gittim mesanemde günlerdir birikip bana acı yapan tüm idrar bir seferde gittti.
Çok rahatlamış vaziyetteyim şuan.Doktorundan monurol isteyebilirsin. Böbreklerimdeki sancı ve acı bugün yok bu ilaç sayesinde
GunaydiiinKızlar ginadııınn
günayddınnnnnKızlar ginadııınn
GünaydınKızlar ginadııınn
hmmm ben sdece onlari kesmek gibi dusunmedimO şekilde oluyor zaten sıfır abur cubur sıfır hamurişi olduğu için tamamen sağlıklı beslenince işte cevizler bademler sebzeler proteinler derken üstüne yürüyüşde yapınca kilo çok yüksek olan bireylerde eksiler görülüyor. He tabi normal zmanalardaki diyet gibi kg kg gitmiyor 300 gr 400 gr gibi. Şimdilik bebek gelişiminde de bir sıkıntı yok. Benim ilk kızımda genelik şekerim çıktığı için diyetisyenle devam etmiştim şimdide çıkma ihtimali çok yüksek önceden önlemimi almak istedim. Gebelik şekeri çok sıkıntılı bir süreç çünkü hiçbirimizde çıkmasın inşallahda.
Zaten 6. Aydan sonra istesemde kilo veremem bebek hızla kilo almaya başlıcak
Bir şey olmaz merak etme 19+2 olduk ve hala bazen yatıyorum. Zaten o sana haber atacak yatma diye bana hafif hafif tekme atıyor pozisyon değiştir diyegünaydın.. kızlar yan yatıyorum ve yatmaya da özen gösteriyorum 16 haftalığım ama bazen uyandığımda kendimi yüz üstü yatar şekilde buluyorum.. bebeğime birşey olur diye de çok korkuyorum
Ben Göztepe medical park Cihan Çetin 2250 fiyat aldım kuzumgünaydınnnkızlar istanbulda detaylı ultrason fiyatları alanlar dr adı ve fiyatı yazarsa bir fikrimiz oluşsun. ben 2 yerden fiyat aldım koç üni çelik 2700tl, prof ali ekiz 2400. çam ve sakuradaki cihazların iyi olduğu söyleniyor oraya da bir meylettim ama bilgisi olanlar?
sıkıyı hiç sevmiyorlar bunlar, benimki dün ultrason cihazını koyunca kulaklarını kapattı cihazı tekmeledi sürekliBir şey olmaz merak etme 19+2 olduk ve hala bazen yatıyorum. Zaten o sana haber atacak yatma diye bana hafif hafif tekme atıyor pozisyon değiştir diye
Az değiller vallaha, şimdiden zeka küpleri maşallahsıkıyı hiç sevmiyorlar bunlar, benimki dün ultrason cihazını koyunca kulaklarını kapattı cihazı tekmeledi sürekli200 gramlık bir canlının bu tepkileri vermesi
Benim daha yeni başladı ya göğsümde boynumda yüzümde kaşınıp duruyor neden oluyor acaba araştırdın veya doktoruna sordun mu hiçAy ben. Sirtimda basladi 12. Haftada. Gobegime goguslerime heryere yayildi. Minik sivilce ama benimkiler. Bazisi aciyor bazisi kasiniyor
Instagramda bir doktor bebek rahatsız olduğu an sizi uyandırır demiştigünaydın.. kızlar yan yatıyorum ve yatmaya da özen gösteriyorum 16 haftalığım ama bazen uyandığımda kendimi yüz üstü yatar şekilde buluyorum.. bebeğime birşey olur diye de çok korkuyorum
Topkapıda kendi kliniği var prof dr Ahmet gül 2100 tl idi 7 hafta önce ama şimdi zam yaptı mı yapar mı bilemiyorum.günaydınnnkızlar istanbulda detaylı ultrason fiyatları alanlar dr adı ve fiyatı yazarsa bir fikrimiz oluşsun. ben 2 yerden fiyat aldım koç üni çelik 2700tl, prof ali ekiz 2400. çam ve sakuradaki cihazların iyi olduğu söyleniyor oraya da bir meylettim ama bilgisi olanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?