2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım ben kullanıyorum bir üstte arkadaşa da anlattım yaşadığımı yine de tercih meselesi tabi. Günlük temi iç çamaşırına iki damla kullaniyorum rahatlatıyor enfeksiyon önlüyor
Kuzum bir taraf zararlı bir taraf kullanabilirsin demiş sürekli enfeksiyon geçiriyorum bende o yüzden kullanmak istiyorum, bi doktoruma danışayım madem

Kuzum bir taraf zararlı bir taraf kullanabilirsin demiş sürekli enfeksiyon geçiriyorum bende o yüzden kullanmak istiyorum, bi doktoruma danışayım madem
Sen danış buraya da bilgi ver ben doktora danışmadim kullandım ama zararını görmedim yine de belki kişiden kişiye farkediyor olabilir

Kızlar hamilelikte nioli yağı kullanabiliyor muyuz biliyor musunuz, idrar yolu enfeksiyonu için
ben neredeyse her hafta idrar yolu enfeksiyonu oluyorum.
Dün gece yatmadan önce 1b bardak suya Monurol ilaç ekleyip içtim. 8 saat hiç wc ye gitmemen gerekiyor.
Uykulu uykulu sabah 5de kalkıp lavoboya gittim mesanemde günlerdir birikip bana acı yapan tüm idrar bir seferde gittti.
Çok rahatlamış vaziyetteyim şuan.Doktorundan monurol isteyebilirsin. Böbreklerimdeki sancı ve acı bugün yok bu ilaç sayesinde

Kuzum monurol de kullanmıştım da bende pek etkili olmadı maalesef.. şu anda pyeloseptyl kullanıyorum doktor doğuma kadar düşük dozlarda kullanmaya devam ettireceğini söyledi, geçmezse maalesef enfeksiyon hastalıklarına yönlendirecek çok stres yaptım bu sebeple bol bol su içerek atmaya çalışıyorum

hmmm ben sdece onlari kesmek gibi dusunmedimztn onlari yememiz gerekiotmm ozmn

Kızlar bir şey sormak istiyorum ben 2 gün önce kontrole gittim ya doktor vajinal ultrasonda yaptı rahim ağzı uzunluğu ölçtü bir kaç ölçüm aldı 30mm dedi. Sonra bebeğe bakalım bir daha bakacağım dedi ama bebeğe baktıktan sonra unuttu bende sormayı unuttum. Aksi ya da olumsuz hiçbir şey söylemedi bu değer normal mi

günaydın.. kızlar yan yatıyorum ve yatmaya da özen gösteriyorum 16 haftalığım ama bazen uyandığımda kendimi yüz üstü yatar şekilde buluyorum.. bebeğime birşey olur diye de çok korkuyorum

günaydınnn kızlar istanbulda detaylı ultrason fiyatları alanlar dr adı ve fiyatı yazarsa bir fikrimiz oluşsun. ben 2 yerden fiyat aldım koç üni çelik 2700tl, prof ali ekiz 2400. çam ve sakuradaki cihazların iyi olduğu söyleniyor oraya da bir meylettim ama bilgisi olanlar?

günaydın.. kızlar yan yatıyorum ve yatmaya da özen gösteriyorum 16 haftalığım ama bazen uyandığımda kendimi yüz üstü yatar şekilde buluyorum.. bebeğime birşey olur diye de çok korkuyorum
Bir şey olmaz merak etme 19+2 olduk ve hala bazen yatıyorum. Zaten o sana haber atacak yatma diye bana hafif hafif tekme atıyor pozisyon değiştir diye

Ben Göztepe medical park Cihan Çetin 2250 fiyat aldım kuzum

Bir şey olmaz merak etme 19+2 olduk ve hala bazen yatıyorum. Zaten o sana haber atacak yatma diye bana hafif hafif tekme atıyor pozisyon değiştir diye
sıkıyı hiç sevmiyorlar bunlar, benimki dün ultrason cihazını koyunca kulaklarını kapattı cihazı tekmeledi sürekli 200 gramlık bir canlının bu tepkileri vermesi

Ay ben. Sirtimda basladi 12. Haftada. Gobegime goguslerime heryere yayildi. Minik sivilce ama benimkiler. Bazisi aciyor bazisi kasiniyor
Benim daha yeni başladı ya göğsümde boynumda yüzümde kaşınıp duruyor neden oluyor acaba araştırdın veya doktoruna sordun mu hiç

Instagramda bir doktor bebek rahatsız olduğu an sizi uyandırır demişti

Topkapıda kendi kliniği var prof dr Ahmet gül 2100 tl idi 7 hafta önce ama şimdi zam yaptı mı yapar mı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…